2014 Ekim Anneleri

malesef beklerken zaman yavaş akıyormuş gibi geliyor ama artık az kalmış iyice :))
ben daha regle 3 gün varken öğrenmiştim bhcg değerim 17 iken ama öğrenir öğrenmez önce annemi sonra kv mi aradım haber verdim ama benimki deli cesaretiydi Allah korusun birşey olsa herkes üzülürdü şaşırırdı :)) gördükten sonra söylemek en iyisi :)

Son düzenleme:
niye hala cumartesi olmadı

Biz ailelere söyledik.. eşim tutamam ben içimde dedi

normal canım :)) günde ortalama 1mm e yakın büyürmüş zaten okuduklarımdan aklımda bu kaldı :)) hiç endişelenme.. için ferah olsun

bu günü kendime zehir ettim merve kanamam felan kahve akıntım yok ama progestanı iç yinede dedi doktor

bu günü kendime zehir ettim merve kanamam felan kahve akıntım yok ama progestanı iç yinede dedi doktor

birşeyin yoksa neden korkuyorsun canım :) tedbir olarak iç sen.. kesen de büyüyor ne güzel rahat ol sen Allahın izniyle birşey olmaz.. kimisi şakır şakır kanıyo da yine de bebeklerine bişey olmuyo :26: biri demişti ya hatta bi sunucu kadın mıydı neydi hamileliğini 4. ayında öğrenmiş o güne kadar bütün kadınlık fonksiyonları devam ediyormuş, her ay adet olmuş yani düşün
sen hiç canını sıkma o yüzden:)) boşuna evham yapıp miniğini de strese sokma ki gelişsin güzel güzel

soal canımmm valla bu kk olmasa ben napardım yaaa

şuan inanırmısın en ufak ağrım bile yok ultrasonda kesenin içinde ben bişi gördüm sanki ama salak doctor bişey demedi

şuan inanırmısın en ufak ağrım bile yok ultrasonda kesenin içinde ben bişi gördüm sanki ama salak doctor bişey demedi

doktorunu mu değiştirsen:44: bu doktor senin psikolojini etkileyecek

ben böyle pipirikli bi insan olmak istemiyorum ama beceremiyorum once eşimi sonra çevremde ki herkesi üzüyorum haksızlık yapıyorum
ağrım sızım yok kanamam yok ama ben neymiş yok kan mı görmüşüm bilmem ne kafayı yemek için elimden geleni yapıyorum ya psikolağa gidecem yada bişeyleri kafama takmamayı öğrenecem bugun şımarıklıktan doktora gittim ve kendimi yedim bitirdim

buda bana ders olsun

canım bu 3. doktorum

hmm o zaman yukarıda da yazdıklarına göre biraz kendini dinlemeyi bırakacaksın uğur koşarın kitap kapağında şu yazıyor "işin Allah'a kalmışsa olmuş bil" ben yaklaşık 10 gündür bu sözü tekrarlıyorum

aynen canımm çok istedim Verdi şükürler olsunnn sabır sabır yapmam gereken bu

:)) belki yolk sac ı görmüşsündür canım.. bebek daha görünmeyecek kadar miniktir 6. hafta içinde :))

Mü'min Anne Adayi Hanimlarin 9 Ay Yapmasi Tavsiye Edilenler

.) Her gün Salavat getir.

.) Bebek hareket ettigi her an elini karnina koy ve Salavat getir. Ihlas Suresini oku.

.) Allah'i cok düsün.

.) Insanlara yardim et.

.) Mü'min insanlarin yüzüne bak.

.) Giybetten ve yalandan uzak dur.

.) Namazini vaktinde kil.

.) Devamli Allah, Allah diye zikirde bulun.

.) Eger evladinin sabirli olmasini istiyorsan, elini karnina koy ve Asr Suresini oku.

.) Namazlardan sonra elini karnina koy ve Salavat getir.

.) Hep abdestli olmaya calis, özellikle yemek yerken.

.) Elinden geldigi kadar müstehap olan seyleri yapmaya calis.

.) Bütün günahlardan korunmaya bak.

.) Geceleri aynaya bakma.

.) Sinirlenme. Huzurlu ve sakin ol.

.) Kur'an dinlemeye ve okumaya calis.

.) Namazlardan sonra tesbihati ihmal etme.

.) Bir kere de olsa Kur'an-i hatim et.

.) Evladina hayilri bir isim koy ve daha karnindayken elini karnina koy ve ismiyle ona hitap et.
Unutma cocugun anne baba üzerinde ki hakki anne ve babanin ona hayirli bir isim vermesindedir.

.) Enbiya Suresini oku ve evladinin salih bir evlat olmasi icin dua et.

.) Eger anne ve babanin cocukla cok iyi bir iliskisi bagi diyalogu olmasini istiyorsan cocuk dogmadan anne ve baba evlatlariyla konusmalilar ve cocuk dogduktan sonra bu seslere asina olackatir.

.) Hamilelik esnasinda düzenli beslenme ve temizlige önem verilmelidir.

alinti

Allahim evlatlarimizi Hz. Muhammed sav'in yolunda yetistirebilmeyi nasip etsin insaAllah.

:)) belki yolk sac ı görmüşsündür canım.. bebek daha görünmeyecek kadar miniktir 6. hafta içinde :))

Bilmiyorum ki canım doktorda bişey demedi ki şimdi ben ultrason mu yoksa sat tarihine göremi değerlendircem sata göre 5+7 Ultrason 5+3

iyi aksamlar kizlar
yarin doktor kontrolumuz var bebsimle
gorebilcekmiyiz acaba minik melegimizi
her seferinde boyle heyecanlanicam galiba ben :)
9 ay biter mi ki boyle :)

Cok guzelmis :) bazilarini yapmaya calisiyordum bilmediklerimi de ogrenmis oldum :)

Bilmiyorum ki canım doktorda bişey demedi ki şimdi ben ultrason mu yoksa sat tarihine göremi değerlendircem sata göre 5+7 Ultrason 5+3

Ultrasona gore degerlendir sen canim :) yumurtlaman birkac gun gec olmus demekki

Kizlaarrrr gunaydinnnn,

Doktordan geldimm bu benim 3. Gebeligim diger ikisi bos gebelik oldugu icin maalesef kese icinde yolk sac ve embriyo yapilarini gormek mumkun olmamisti yani bbegimin kalp atislarini hic duymadim ben...

Bugunn kesenin icinde yolk saci gordum ilk defa vee cok minik bi sekilde olusmaya baslayan bbeimi...harika bi duyguydu...haftaya kalp atislari icin cagirdi dr um ve lekelennmelerim icin kesenin etrafinda hic kanama olmadigini bebein yerlesirken rahimde zedeleeme yapmis olabilcegini herseyin yolunda oldugunu soyledi...

Arkadaslar sizlerin dualari benim icin cok onemliydi hepinize desteginiz icin binlerce kez tesekkur ederim Allahim insallah bebeklerii henuz gormemis arkadaslarima bian once gorup kalp atislarini duymayi, gormus olan kalp atisini duymus olan anne adaylarimiza da gebeliklerinin saglikla devam etmesini nasip etsin....ve bebek sahibi olmayi isteyen tum arkadaslarimizin tez zamanda kucaklarini doldursun insallahh:))

canım çok sevindim çok şükür bu güzel haberlere adına ne kadar çok mutlu oldum anlatamam.
Allahım sağlıklıca doğurmanı nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…