Amin çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı, ben de kalp atışlarını çok duymak istiyorum eşime de dinletirler mi yoksa muayenede almıyorlar mı içeri acaba?
Canım ben iyi doktora düşemedim o yüzden tahlil istemedi.2 kere gittim.İlkinde keseye baktı, sonra bebeğin büyüyüp büyümediğini görmek için 10 gün sonra çağırdı.Gittik bebeği gördü. Kalp atışı var dedi. Ama kalbinin attığını ne gösterdi ne de dinlettirdi.1 ay sonra gel dedi ama ben ona gitmicem 2 hafta sonra kendime iyi ilgili bir doktor bulup ona gidicem. Tahlileride ona yaptırırm inşallah. Bir haftam kaldı
Bulantı bende 6. haftada başladı. Ama genelde yürürken bulanıyor benımkisi. Otururken sıkıntı yok. Normalmi acaba :26:
Bende çubuk krakerle geçiştiriyorumBenim minnak şu an 7+2 haftalık
Alirlar tabi cnm yaa cocugunun kalp atisini duymak onun da en tabi hakki almazlarsa yikin ortaligi:)
:)) evet doktor ister kesin zaten yaptırmadıysan.. kan tahlili aynı gün çıkıyor da smear in sonucu biraz bekletiyor :) o da sorun değil sonraki gidişinde doktor bakar zaten ayarlar onu.. ben 7+3te duydum kalbini ama 6+ küsürlerde bile duyanlar var diye biliyorum :)) sen de 7+0 da olacaksın sanırım büyük ihtimalle duyarsındediğim gibi sıkışık gitmeyi unutma
özele gideceksen alıyorlar :) benim devlette almamışlardı sonra doktor değiştirdim özele gidiyorum hiçbir sorun olmadı 2 dir eşim de benle beraber dinliyor :)))
özele gideceksen alıyorlar :) benim devlette almamışlardı sonra doktor değiştirdim özele gidiyorum hiçbir sorun olmadı 2 dir eşim de benle beraber dinliyor :)))
Ben de bi şişe su alıp öyle gideyim o halde 😊 zaten artık çok çabuk geliyor çişim araştırdım rahim baskı yapıyormuş idrar torbasına.Ay tatlım ben bilmiyordum sıkışık gidileceğini çıktım dışarda 2 şişe su içtim tekrar girdim. Burda söylemen çok iyi oluyor valla
gözün aydın canımmmerhaba tatlı anneler
ne kadar çok ilerlemişsiniz geçmişi okuyamadım kusura bakmayın
bugün doktora gittim kesemi gördük elhamdülillah
10mm dedi gayet iyi yerleşmiş dedi
15 gün sonra çağırdı kalp atışları için inşallah.
aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz, bebeklerini gören annelere gözünüz aydın, hafif rahatsız olanlara geçmiş olsun diyorum.
ve bu sabah itibari ile beklenen bulantılarım başladı, zar zor işe gitmeden bi iki lokma yedim canım hiç istemiyordu
bakalım bu gebeliğimde ne kadar sürecek bulantılar:2:
kendinize dikkat edin görüşmek üzere...
Ay tatlım ben bilmiyordum sıkışık gidileceğini çıktım dışarda 2 şişe su içtim tekrar girdim. Burda söylemen çok iyi oluyor valla[/QUOT
geçen gün sıkışık gittim doktora nerdeyse bırakacaktım
dayanamadım çıktım benden sonraki hastayı aldılar
lavaboya gittim ohhh dünya varmış yaa
Allah kimseyi sıkıştırmasın
saol canım ya inşallah dediğin gibi kalp atışlarını da duyarız Allah'ın izniyle.gözün aydın canımm
keseyi gördükten sonra ferahlıyor insan.
darısı kalp atışlarının başına.
bizim bebişler aynı gün olmuş,benim bulantım yok da gece 4 ten sonra uyuyamıyorum,şişlik var kıvrandırıyor.
saol canım ya inşallah dediğin gibi kalp atışlarını da duyarız Allah'ın izniyle.
ben uykudan alamıyorum kendimi sabah yataktan zor çıkıyorum okula zor gidiyorum:26:
bu dönem dinlenmeye ihtiyacımız var normaldir.
maalesef çalıştığım birimde personel sıkıntısı olduğundan izin alamıyorum aynen söylediğin gibi yorgun argın geliyorum,yatağı bile toplayamıyorum.
Smear testini yapmak zorunda mıyız ya? Bebeği görüp kaçasım var aslında 😄 inş duyarız da endişeler uçar gider, bu arada sana karından ultrason yaptılar dimi?
Devlet hastanesi genelde kalabalık olduğu için ki istanbuldayız ilgilenmezler diye düşünüyordum haklıymışım demek ki, bu arada süt bezleri oluşumu ilk aylardan başlıyor olabilir çünkü benim göğüsler şimdiden şiş ve dokununca acıyorlar
Ay tatlım ben bilmiyordum sıkışık gidileceğini çıktım dışarda 2 şişe su içtim tekrar girdim. Burda söylemen çok iyi oluyor valla
bu dönem dinlenmeye ihtiyacımız var normaldir.
maalesef çalıştığım birimde personel sıkıntısı olduğundan izin alamıyorum aynen söylediğin gibi yorgun argın geliyorum,yatağı bile toplayamıyorum.
ilk gebeliğin mi canım senin benim 3 yaşında kızım var Allah bağışlarsa
Aynen canım bu sorun her yerdemı var:/ Personel sıkıntı nerdeyse 1 aydır devam ediyor.Yeni eleman gelsede kurtulsak
doktor rapor verse dinlenirdik:) o da gerek görmedi herhaldee
Aynen ya :))) Zaten ne kaldıki şunun şurasında doğum iznine ayrılırız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?