2014 Ekim Anneleri

özele gideceksen alıyorlar :) benim devlette almamışlardı sonra doktor değiştirdim özele gidiyorum hiçbir sorun olmadı 2 dir eşim de benle beraber dinliyor :)))

Ben ilgi hastanesine gidicem çok yakın bize inş iyidir doktorları, değilse ben de başka yere bakarım, belki seni ve bebeği sağlıklı gördüğü için tahlil istememiş olabilir pozitif düşünmek gerek 😊 ben yağlı ve şekerli yiyemiyorum görsem bile midem bulanıyor aslında sağlıklı besleniyorum bu sayede, meyve sebze iyi geliyor özellikle portakal ve havuç

Alirlar tabi cnm yaa cocugunun kalp atisini duymak onun da en tabi hakki almazlarsa yikin ortaligi:)

Evet ya eşim benden daha hevesli çünkü arkadaşlarının hepsi baba oldu o çok kıskanıyor belli etmese de anlıyorum hastaneyi yıkmasam bile ısrar edeyim ben 😊

merhaba tatlı anneler

ne kadar çok ilerlemişsiniz geçmişi okuyamadım kusura bakmayın

bugün doktora gittim kesemi gördük elhamdülillah
10mm dedi gayet iyi yerleşmiş dedi
15 gün sonra çağırdı kalp atışları için inşallah.

aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz, bebeklerini gören annelere gözünüz aydın, hafif rahatsız olanlara geçmiş olsun diyorum.

ve bu sabah itibari ile beklenen bulantılarım başladı, zar zor işe gitmeden bi iki lokma yedim canım hiç istemiyordu
bakalım bu gebeliğimde ne kadar sürecek bulantılar:2:

kendinize dikkat edin görüşmek üzere...

Smear testini yapmak zorunda mıyız ya? Bebeği görüp kaçasım var aslında 😄 inş duyarız da endişeler uçar gider, bu arada sana karından ultrason yaptılar dimi?

özele gideceksen alıyorlar :) benim devlette almamışlardı sonra doktor değiştirdim özele gidiyorum hiçbir sorun olmadı 2 dir eşim de benle beraber dinliyor :)))

Devlet hastanesi genelde kalabalık olduğu için ki istanbuldayız ilgilenmezler diye düşünüyordum haklıymışım demek ki, bu arada süt bezleri oluşumu ilk aylardan başlıyor olabilir çünkü benim göğüsler şimdiden şiş ve dokununca acıyorlar

Ay tatlım ben bilmiyordum sıkışık gidileceğini çıktım dışarda 2 şişe su içtim tekrar girdim. Burda söylemen çok iyi oluyor valla

Ay tatlım ben bilmiyordum sıkışık gidileceğini çıktım dışarda 2 şişe su içtim tekrar girdim. Burda söylemen çok iyi oluyor valla
Ben de bi şişe su alıp öyle gideyim o halde 😊 zaten artık çok çabuk geliyor çişim araştırdım rahim baskı yapıyormuş idrar torbasına.

gözün aydın canımm
keseyi gördükten sonra ferahlıyor insan.
darısı kalp atışlarının başına.
bizim bebişler aynı gün olmuş,benim bulantım yok da gece 4 ten sonra uyuyamıyorum,şişlik var kıvrandırıyor.

saol canım ya inşallah dediğin gibi kalp atışlarını da duyarız Allah'ın izniyle.
ben uykudan alamıyorum kendimi sabah yataktan zor çıkıyorum okula zor gidiyorum:26:

saol canım ya inşallah dediğin gibi kalp atışlarını da duyarız Allah'ın izniyle.
ben uykudan alamıyorum kendimi sabah yataktan zor çıkıyorum okula zor gidiyorum:26:

bu dönem dinlenmeye ihtiyacımız var normaldir.
maalesef çalıştığım birimde personel sıkıntısı olduğundan izin alamıyorum aynen söylediğin gibi yorgun argın geliyorum,yatağı bile toplayamıyorum.

ilk gebeliğin mi canım senin benim 3 yaşında kızım var Allah bağışlarsa

Smear testini yapmak zorunda mıyız ya? Bebeği görüp kaçasım var aslında 😄 inş duyarız da endişeler uçar gider, bu arada sana karından ultrason yaptılar dimi?

valla smear testi önemli birşey ya :26: bence yaptır derim.. ben daha evlendiğim ay gittim hemen başından beri bebek istediğimiz için sağlıklı mıyım diye herşeyimi kontrol ettirmiştim o yüzden şimdi yapılmadı, kan testi bile yapılmadı henüz hiç o zaman onları da yaptırdım diye karından yaptılar bana vajinal olmadı hiç hamilelikte

bende de var az acıma sıktırdığımda da merak ettim internette bulamadım cevabı , sağol canım

evet canım kimi doktor uyarıyor kimisi söylemiyor hiç.. biz de deneyimlerimizi burda arkadaşlarla olabildiğince paylaşıyoruz işte

Aynen canım bu sorun her yerdemı var:/ Personel sıkıntı nerdeyse 1 aydır devam ediyor.Yeni eleman gelsede kurtulsak

Selamlar güzel anneler
Sizler böyle bebeklerinizin santimlerini milimlerin, yazıyosunuz ya ben daha da çok meraklanıyorum
Bu hafta bitmek bilmedi doktora gidecez ya cumartesi bitmedi bu hafta
Bazı günlerde deli gibi yorgun oluyorum bu o günlerden biri sanırım dün biraz dinç hissediyorum kendimi ben ortalık toparladım eşim süpürge yaptı süper oldu
Bu arada sizler ailelerinizle paylaştınızmı nasıl söylediniz biz daha görmeden söylemek istemiyoruz cumartesi onuda söyleyecez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…