2014 Ekim Anneleri

karından olucak.doktor vajınal ultrasona gerek yok dedı. ama ıste bebek gorulene kadar dıken ustundeyım su 5 gun nasıl gecer bılmıyorum. yarın doktora gıttıgınde haber ver mutlaka :)

Anladım canım, ben de eşin çalışıyor da izin alamadı, yalnız gideceksin diye üzülmüştüm, iyi bari

3 saat stres olursun oralarda, gez dolaş biraz, sonra gidersin

Hadi hayırlısı bakalım

biraz çarşıda gezerim bi an önce yarın olsun

cok sevındım senın adına ben doktora gıttım bu hafta sadece keseyı gordu cok kucuk haftaya gelırsen bebegı goruruz dedı. bıraz korkuyorum tabı ıns banada nasıp olur kalp atıslarını duymak...

Canim benim insallah Allahim hepimize basip eder kapl atislarini duymayi:)) seninnicin de dua edicemm:))

karından olucak.doktor vajınal ultrasona gerek yok dedı. ama ıste bebek gorulene kadar dıken ustundeyım su 5 gun nasıl gecer bılmıyorum. yarın doktora gıttıgınde haber ver mutlaka :)

Veririm haber tabi ki, yarın akşam geleceğim eve, ilk işim buraya yazmak olacak:)

Valla 9 ay bile su gibi geçiyor canım, benim kızım şimdi okula bile başladı, ama hiç doğurmamış gibi çok heyecanlıyım işte

Dün de mi karından baktı, yaa ben özele gideceğim, bayan bulamadım erkek doktor, çok utanıyorum ondan sordum:18:

evet karından baktı goremedı.dedıkı alttan bakarsam kesın gorurum ama gerek yok haftaya geldıgınde goruruz bebegı dedı. folık asıt verdı uyarılarda bulundu.bende heyecanla beklıyorum sımdı :)

Kızlar öptüm sizi, ben hazırlanıp okula gideceğim

Akşama görüşürüz

Benim eşimde ağzında hiçbişi tutamaz çok kötü bir huy yaaa

karnımın sağ tarafına doğru ara ara böyle saniyelik iğne batması gibi birşey oluyor :26: normal mi ki bu

Benimde regl ağrım ve sarı akıntım var
Aranızda vajinal muayene olan olmuşmuydu dün baktırdım ya onun pişmanlığındayım ben hala

First gittin mi canım doktora

Çok güzel ya çok sevindim hep güzel haberler alırsın inş hamileliğin boyunc, ben pazartesiyi beklerken heyecandan ölmezsem iyidir 😊

karnımın sağ tarafına doğru ara ara böyle saniyelik iğne batması gibi birşey oluyor :26: normal mi ki bu

Merhaba 😊 ben de yaşıyorum o batmaları, daha çok yerimden kalktığımda ani hareketler yaptığımda oluyodu o batmalar yavaş hareket edince azalıyor

Benimde regl ağrım ve sarı akıntım var
Aranızda vajinal muayene olan olmuşmuydu dün baktırdım ya onun pişmanlığındayım ben hala

First gittin mi canım doktora

Size vajinal ultrason mu yaptılar? ya ben hiç istemiyorum onu zorlamazlar inş, benim su gibi akıntım oluyor hafif beyaz gibi, sarı akıntı da kötü kokmuyorsa sorun yok diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…