Vazgeçtim temizlikten, nazlanıp eşime süpürtücem yarın, ben de toz alırım
Yaa o tuvalet olayı çok fena, sıkıldım habire tuvalete gitmekten
İnşallah canım, yarın akşama hayırlı haberler veririm
Oy Oy maşallah, sen benden 1 gün öndesin, ben de yarın gideceğim, çok heyecanlıyım
Karından mı, vajinal ultrason mu:26:
hayirli cumalar hanimlar..
firstcim gozun aydin :)
kizlar trt 1 hamilelikte beslenme lohusalik donemi emzirme donemi ile ilgili konusuyorlar musait olan izlesin :)
Anladım canım, ben de eşin çalışıyor da izin alamadı, yalnız gideceksin diye üzülmüştüm, iyi bari
3 saat stres olursun oralarda, gez dolaş biraz, sonra gidersin
Hadi hayırlısı bakalım
cok sevındım senın adına ben doktora gıttım bu hafta sadece keseyı gordu cok kucuk haftaya gelırsen bebegı goruruz dedı. bıraz korkuyorum tabı ıns banada nasıp olur kalp atıslarını duymak...
karından olucak.doktor vajınal ultrasona gerek yok dedı. ama ıste bebek gorulene kadar dıken ustundeyım su 5 gun nasıl gecer bılmıyorum. yarın doktora gıttıgınde haber ver mutlaka :)
Canim benim insallah Allahim hepimize basip eder kapl atislarini duymayi:)) seninnicin de dua edicemm:))
Veririm haber tabi ki, yarın akşam geleceğim eve, ilk işim buraya yazmak olacak:)
Valla 9 ay bile su gibi geçiyor canım, benim kızım şimdi okula bile başladı, ama hiç doğurmamış gibi çok heyecanlıyım işte
Dün de mi karından baktı, yaa ben özele gideceğim, bayan bulamadım erkek doktor, çok utanıyorum ondan sordum:18:
Aaaa çok ayıp, hamile olan sensin, şu erkekler var yaNasıl egoist, nasıl şımarıklar, Çok fenayım de at kendini sağa sola, içim bulandı, başım döndü de, beraber yapalım, mecalim yok de
Zaten hep onlar yorulur, biz işe değil gün gezmelerine gidiyoruz ya ondan
Biz de söyledik, zaten eşimin ağzında bakla ıslanmaz, aradı tüm her herkesi
Amin tatlım, vereceğim haber tabi, yarın akşama haber veririm inşallah
Ben de gideceğim yarın, bizim günlerimiz de aynı, hadi hayırlısı bakalım
Benim eşimde ağzında hiçbişi tutamaz çok kötü bir huy yaaa
biraz çarşıda gezerimbi an önce yarın olsun
karnımın sağ tarafına doğru ara ara böyle saniyelik iğne batması gibi birşey oluyor :26: normal mi ki bu
Herkeste duyuyorum ayni sikayeti sanirim normal cnm hic endise etme
Kizlaarrrr gunaydinnnn,
Doktordan geldimm bu benim 3. Gebeligim diger ikisi bos gebelik oldugu icin maalesef kese icinde yolk sac ve embriyo yapilarini gormek mumkun olmamisti yani bbegimin kalp atislarini hic duymadim ben...
Bugunn kesenin icinde yolk saci gordum ilk defa vee cok minik bi sekilde olusmaya baslayan bbeimi...harika bi duyguydu...haftaya kalp atislari icin cagirdi dr um ve lekelennmelerim icin kesenin etrafinda hic kanama olmadigini bebein yerlesirken rahimde zedeleeme yapmis olabilcegini herseyin yolunda oldugunu soyledi...
Arkadaslar sizlerin dualari benim icin cok onemliydi hepinize desteginiz icin binlerce kez tesekkur ederim Allahim insallah bebeklerii henuz gormemis arkadaslarima bian once gorup kalp atislarini duymayi, gormus olan kalp atisini duymus olan anne adaylarimiza da gebeliklerinin saglikla devam etmesini nasip etsin....ve bebek sahibi olmayi isteyen tum arkadaslarimizin tez zamanda kucaklarini doldursun insallahh:))
karnımın sağ tarafına doğru ara ara böyle saniyelik iğne batması gibi birşey oluyor :26: normal mi ki bu
Benimde regl ağrım ve sarı akıntım var
Aranızda vajinal muayene olan olmuşmuydu dün baktırdım ya onun pişmanlığındayım ben hala
First gittin mi canım doktora
Benimde regl ağrım ve sarı akıntım var
Aranızda vajinal muayene olan olmuşmuydu dün baktırdım ya onun pişmanlığındayım ben hala
First gittin mi canım doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?