2014 Ekim Anneleri

Doktordan geldim kese 9.75 di 10.5 olmuş 2 günde bu kadar gelişmiş normal mi yani off vajinal ultrasonla baktı moralim daha da bozuldu progestan verdi

Canım niye morelını bozuyorsun ıkı günde normal değilmidir? Ayrıca progestanın büyümeyle ilgisi olucağını sanmıyorum. Vajinal ultrasonla baktırma sende ultrasondan baksın .

Yok be cnm hayatimda hic mide agrisi cekmedim hatta sirf onyuzden bebeklenilgili bi sorun var onyuzden agrim var zannediyodum ama megersem midemmis agriyab
Neyse yarin sorcam doktora nenyapabilirim bu mide icin diye

Hım bünyeden bünyeye farklılık gösteriyor belirtiler. Aman pıtırcıklar iyi olsunda

Kızlar bu haftalarda x-ray cihazının zararı varmıdır bebeğe

Ya eşim yardımcı olmaya çalışıyorda en ufak birşeyde şu evin haline bak yemek bile yapmıyorsun falanda filan konuşmaya başlıyor

Zaten erkenden uykum geliyor napayım :))))

oldu canım ya, hem adamlara bebek vereceğiz hem de bir de şunu yapmıyorsun bunu yapmıyorsun diye laf işiteceğiz şu erkekler bazen çok düşüncesiz
uyuyacaksın tabi ki canım.. ben evde olduğum halde 11e 12ye kadar uyuyorum sabahları, hele sen yoruluyorsundur yani o saatten sonra bir de işleri nasıl yapıcan, anca haftada bir yapılır işte.. boşver sen bakma onun lafına yardım et de beraber yapalım o zaman çocuğu da beraber yapmadık mı de

Hım bünyeden bünyeye farklılık gösteriyor belirtiler. Aman pıtırcıklar iyi olsunda

Kızlar bu haftalarda x-ray cihazının zararı varmıdır bebeğe

o alışveriş merkezlerinde geçtğimiz kapı gibi yerlerin aslında çok zararı yokmuş canım, o çantaların içinden geçtiği yer asıl zararlı ışınlar içeriyormuş, ama çoğumuzda zararlı olduğuna dair inanışlar var.. o yüzden sen yine de şimdiden geçme onlardan.. beni eşim daha bebek çalışması yaparken geçirtmiyordu biraz fazla üzerime düşüyor da sanırım

Aynen ya benim eşim agresif biraz

Beraber evden çıkıyoruz beraber evde oluyoruz. Beyfendi yoruluyormuş. Ben zaten hafta sonu temızlık yapabiliyorum diğer günler çok zor oluyor :119:

Bizim iş yerinde kapı gibi olandan var her gün bir defa geçiyorum birşey olurmu acaba :26:

Doktordan geldim kese 9.75 di 10.5 olmuş 2 günde bu kadar gelişmiş normal mi yani off vajinal ultrasonla baktı moralim daha da bozuldu progestan verdi

normal canım :)) günde ortalama 1mm e yakın büyürmüş zaten okuduklarımdan aklımda bu kaldı :)) hiç endişelenme.. için ferah olsun

Aynen ya benim eşim agresif biraz

Beraber evden çıkıyoruz beraber evde oluyoruz. Beyfendi yoruluyormuş. Ben zaten hafta sonu temızlık yapabiliyorum diğer günler çok zor oluyor :119:

boşver hafta sonu yap gitsin, istediği kadar konuşsun

Bizim iş yerinde kapı gibi olandan var her gün bir defa geçiyorum birşey olurmu acaba :26:

tedbir olarak geçme istersen canım :)) hem için de rahat olur

Arkadaşlar 10 gün önce evde gebelik testi yaptım hamileyim teste göre doktora pazartesi randevu alıp gideceğiz eşimle çok erken gitmek istemedim göremez falan stres olurum diye son adet tarihine göre hesaplanınca yarın 7 hafta doluyor rahatlıkla görünür dimi? Daha önce jinekoloğa gitmemiş olmanın verdiği bi stres de var tabi, doğum tarihi de 3 ekim görünüyor 😊 ilk hamilelik tecrübem eşimde ve bende mutluluk ve endişeler had safhada ilk muayenede neler oldu sizde arkadaşlar ve sizce çok mu geç kaldım?

Hayırlı olsun canım.Yok tatlım ya geç sayılmazsın. Hem bebekte görünür.Tahlillerinide yaptırırsın. Başka bişi yapmıolar heralde.

Ben daha tahlil yaptırcım. Hiç yapmadılar.

Son düzenleme:

Oncelikle tbrik ederim arkadasim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insllah:)
Gec kalmis sayilmassin tabi aslinda 5. Haftada yapmak istiyo dr lar ilk muayneyi kese eahime yerlesmis mi yoksa Allah korusun dis gebelik olabilir mi onu tespit etmek icin ama Allahinnizniyle hicbi sorun yoktur sende gttiginde hem kesbi hem benegini gorur hemse kalp atislarini dinlersin:)

hayırlı olsun canım :)) yoo geç kalmış sayılmaz.. bebeğini de görmüş olursun ilk gidişinde ne güzel idrara sıkışık git doktora karnından ultrasonla bakacak, sıkışık olunca daha rahat ve net gözüküyor :) bebeğin doğru yere yerleşmiş mi diye bakacak.. hatta kalp atışlarını bile duyabilirsin sen belki :)) bir de bazı tahliller isteyebilir eğer yakın zamanda yaptırmadıysan..

Hayırlı olsun canım.Yok tatlım ya geç sayılmazsın. Hem bebekte görünür.Tahlillerinide yaptırırsın. Başka bişi yapmıolar heralde.

Ben daha tahlil yaptırcım. Hiç yapmadılar.

Çok teşekkür ederim ultrasondan bakarlar bir de kan tahlili idrar tahlili yaparlar diye düşündüm sizinki kaç haftalık erken diye mi yapmadılar tahlil, hastane ortamı beni geriyor biraz ama olsun bebişi görücez sonuçta, inşallah bir sorun yoktur kendimden çok bebeği düşünüyorum 10 gündür mide bulantım var hiç şikayet etmiyorum çubuk krakerimi yiyip oturuyorum bulantı sizde de var mı?

Amin çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı, ben de kalp atışlarını çok duymak istiyorum eşime de dinletirler mi yoksa muayenede almıyorlar mı içeri acaba?

Canım ben iyi doktora düşemedim o yüzden tahlil istemedi.2 kere gittim.İlkinde keseye baktı, sonra bebeğin büyüyüp büyümediğini görmek için 10 gün sonra çağırdı.Gittik bebeği gördü. Kalp atışı var dedi. Ama kalbinin attığını ne gösterdi ne de dinlettirdi.1 ay sonra gel dedi ama ben ona gitmicem 2 hafta sonra kendime iyi ilgili bir doktor bulup ona gidicem. Tahlileride ona yaptırırm inşallah. Bir haftam kaldı

Bulantı bende 6. haftada başladı. Ama genelde yürürken bulanıyor benımkisi. Otururken sıkıntı yok. Normalmi acaba :26:

Bende çubuk krakerle geçiştiriyorum Benim minnak şu an 7+2 haftalık

Son düzenleme:

Alirlar tabi cnm yaa cocugunun kalp atisini duymak onun da en tabi hakki almazlarsa yikin ortaligi:)

Çok teşekkür ederim size de sağlıklı hamilelikler diliyorum😊 ben çok uzun süredir tahlil yaptırmadım o yüzden yapsalar iyi aslında özel hastaneye gidicez tahlili de aynı gün verirler heralde inş bir sorun olmaz diye dua ediyorum, kalp atışı 7. Haftada duyuluyorsa süper olur

Son düzenleme:

:)) evet doktor ister kesin zaten yaptırmadıysan.. kan tahlili aynı gün çıkıyor da smear in sonucu biraz bekletiyor :) o da sorun değil sonraki gidişinde doktor bakar zaten ayarlar onu.. ben 7+3te duydum kalbini ama 6+ küsürlerde bile duyanlar var diye biliyorum :)) sen de 7+0 da olacaksın sanırım büyük ihtimalle duyarsın dediğim gibi sıkışık gitmeyi unutma

kızlar süt bezleri ne zaman oluşuyor bilen var mı :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…