2014 Ekim Anneleri

gözün aydın
hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

Amiiiinn
oohh hadi hayırlı olsun canım sağ salim kucağımıza alırız hep beraber inşallah, ben de yarın gideceğim doktora çok heyecanlıyım

Kocaman günaydın herkese

Nasılsınız bu sabah? Ben çok şükür iyiyim, kahvaltımı yaptım, oohh mis, uykumu aldım, ilk günler ki sersemliğim, halsizliğim geçti gibi çok şükür

Şimdi biraz evi süpürüp, temizleyeceğim

Yarın doktora gideceğim, hayırlı haberlerle gelirim inşallah

Hızınıza yetişemiyorum vallahi kızlar, bi sayfalara göz atayım bakayım

canım çok sevindim çok şükür bu güzel haberlere adına ne kadar çok mutlu oldum anlatamam.
Allahım sağlıklıca doğurmanı nasip etsin :)

Cok tsk ederimmm canimm benimm Allahim hepimizin bebeklerini saglikla sihhatle kucagina almasini nasip etsinn insallahh:))

çok sevindim canım artık için rahatlamıştır güzel şeyler düşün ve dinlenmene bak yarın inşallah bende bebeğimi görebilirim

Aynen ya benim eşim agresif biraz

Beraber evden çıkıyoruz beraber evde oluyoruz. Beyfendi yoruluyormuş. Ben zaten hafta sonu temızlık yapabiliyorum diğer günler çok zor oluyor :119:
Aaaa çok ayıp, hamile olan sensin, şu erkekler var ya Nasıl egoist, nasıl şımarıklar, Çok fenayım de at kendini sağa sola, içim bulandı, başım döndü de, beraber yapalım, mecalim yok de
Zaten hep onlar yorulur, biz işe değil gün gezmelerine gidiyoruz ya ondan

niye hala cumartesi olmadı

Biz ailelere söyledik.. eşim tutamam ben içimde dedi

Biz de söyledik, zaten eşimin ağzında bakla ıslanmaz, aradı tüm her herkesi
Canimm benim cokk saoll darisii yarinn senin basina insallahh :)) bize haber ver mutlaka :)

Amin tatlım, vereceğim haber tabi, yarın akşama haber veririm inşallah
çok sevindim canım artık için rahatlamıştır güzel şeyler düşün ve dinlenmene bak yarın inşallah bende bebeğimi görebilirim

Ben de gideceğim yarın, bizim günlerimiz de aynı, hadi hayırlısı bakalım

Cokk saol cnm gercekten icim cok rahatladi:)) Allahin izniyle sende yarin bebegini goruceksin insallah cnm dualarim seninle:)

kaçta randevun benim 12.45te sabah eşimle kahvaltı yapıp çıkmayı düşünüyorum o saate kadar onun bürosunda otururum evde bekleyemem tek başıma ben dün gece 4 kez tuvalete kalktım sende de var mı bu durum

günaydın herkese

bugün kontrolü olan var mı

nasıl gidiyor hamileliğiniz

günaydınnn yakın zamanda kontrolüm yok benim, 1 ay sonra gitmeyi planlıyordum ama sanırım o kadar dayanamayacağım

şükürler olsun canım inşallah hayırlısıyla sağlıcakla kucağına aldığın günleri de görürsün

günaydııııınnn yeni uyandım daha yataktan çıkamadım sadece tuvalete gittim geldim artık baya sıkıştırmaya başladı :26:
kendini yormadan temizle evi hayırlı haberler bekliyoruz yarın inşallah

Cokk tsk ederimm tatlimm insallahh hepbirlikte bebklerimizi kucaklarimoza aldigimizi goruruzz ,dualariniz desteginiz yardimlariniz icin cok tsk ederim Allah hepinizden razi olsun...

Cokk tsk ederimm tatlimm insallahh hepbirlikte bebklerimizi kucaklarimoza aldigimizi goruruzz ,dualariniz desteginiz yardimlariniz icin cok tsk ederim Allah hepinizden razi olsun...

Allah senden de razı olsun canım :)

hayirli cumalar hanimlar..

firstcim gozun aydin :)

kizlar trt 1 hamilelikte beslenme lohusalik donemi emzirme donemi ile ilgili konusuyorlar musait olan izlesin :)

cok sevındım senın adına ben doktora gıttım bu hafta sadece keseyı gordu cok kucuk haftaya gelırsen bebegı goruruz dedı. bıraz korkuyorum tabı ıns banada nasıp olur kalp atıslarını duymak...

Randevum sabah 11 de, kızımın piyano dersi var o saatte onu oraya bırakıp eşimle gideceğiz. Kızımın ilk randevuya gelip şok geçirmesini istemedim

Çok heyecanlısın dimi, ben de öyleyim

Geceleri 2 kez kalkıyorum, okulda her teneffüs gidiyorum ama koşa koşa, arkadaşlar ölüyor gülmekten

Hayırlı haberlerle geliriz inşallah, bebeklerimizi de görürüz umarım

Kaç saat bekleyeceksin büroda Eşin çalışıyor mu yarın, gelemeyecek mi?

Vazgeçtim temizlikten, nazlanıp eşime süpürtücem yarın, ben de toz alırım
Yaa o tuvalet olayı çok fena, sıkıldım habire tuvalete gitmekten
İnşallah canım, yarın akşama hayırlı haberler veririm

cok sevındım senın adına ben doktora gıttım bu hafta sadece keseyı gordu cok kucuk haftaya gelırsen bebegı goruruz dedı. bıraz korkuyorum tabı ıns banada nasıp olur kalp atıslarını duymak...

Oy Oy maşallah, sen benden 1 gün öndesin, ben de yarın gideceğim, çok heyecanlıyım

Karından mı, vajinal ultrason mu:26:

bana da eşim gülüyor tuvalete gittikçe eşim yarın çalışıyor ama kendi işi olduğu için istediği gibi girip çıkıyor tabi sanırım 3 saate yakın büroda bekleyeceğim ama eğer sabah eşimi evde biraz daha oyalayabilirsem daha geç büroya gitmiş oluruz inşallah yarın güzel haberlerimizi burada paylaşırız

Anladım canım, ben de eşin çalışıyor da izin alamadı, yalnız gideceksin diye üzülmüştüm, iyi bari

3 saat stres olursun oralarda, gez dolaş biraz, sonra gidersin

Hadi hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…