gözün aydınKizlaarrrr gunaydinnnn,
Doktordan geldimm bu benim 3. Gebeligim diger ikisi bos gebelik oldugu icin maalesef kese icinde yolk sac ve embriyo yapilarini gormek mumkun olmamisti yani bbegimin kalp atislarini hic duymadim ben...
Bugunn kesenin icinde yolk saci gordum ilk defa vee cok minik bi sekilde olusmaya baslayan bbeimi...harika bi duyguydu...haftaya kalp atislari icin cagirdi dr um ve lekelennmelerim icin kesenin etrafinda hic kanama olmadigini bebein yerlesirken rahimde zedeleeme yapmis olabilcegini herseyin yolunda oldugunu soyledi...
Arkadaslar sizlerin dualari benim icin cok onemliydi hepinize desteginiz icin binlerce kez tesekkur ederim Allahim insallah bebeklerii henuz gormemis arkadaslarima bian once gorup kalp atislarini duymayi, gormus olan kalp atisini duymus olan anne adaylarimiza da gebeliklerinin saglikla devam etmesini nasip etsin....ve bebek sahibi olmayi isteyen tum arkadaslarimizin tez zamanda kucaklarini doldursun insallahh:))
Kizlaarrrr gunaydinnnn,
Doktordan geldimm bu benim 3. Gebeligim diger ikisi bos gebelik oldugu icin maalesef kese icinde yolk sac ve embriyo yapilarini gormek mumkun olmamisti yani bbegimin kalp atislarini hic duymadim ben...
Bugunn kesenin icinde yolk saci gordum ilk defa vee cok minik bi sekilde olusmaya baslayan bbeimi...harika bi duyguydu...haftaya kalp atislari icin cagirdi dr um ve lekelennmelerim icin kesenin etrafinda hic kanama olmadigini bebein yerlesirken rahimde zedeleeme yapmis olabilcegini herseyin yolunda oldugunu soyledi...
Arkadaslar sizlerin dualari benim icin cok onemliydi hepinize desteginiz icin binlerce kez tesekkur ederim Allahim insallah bebeklerii henuz gormemis arkadaslarima bian once gorup kalp atislarini duymayi, gormus olan kalp atisini duymus olan anne adaylarimiza da gebeliklerinin saglikla devam etmesini nasip etsin....ve bebek sahibi olmayi isteyen tum arkadaslarimizin tez zamanda kucaklarini doldursun insallahh:))
canım çok sevindim çok şükür bu güzel haberlere adına ne kadar çok mutlu oldum anlatamam.
Allahım sağlıklıca doğurmanı nasip etsin :)
gözün aydın
hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
Amiiiinn
oohh hadi hayırlı olsun canım sağ salim kucağımıza alırız hep beraber inşallah, ben de yarın gideceğim doktora çok heyecanlıyım
Kizlaarrrr gunaydinnnn,
Aaaa çok ayıp, hamile olan sensin, şu erkekler var yaAynen ya benim eşim agresif biraz
Beraber evden çıkıyoruz beraber evde oluyoruz. Beyfendi yoruluyormuş. Ben zaten hafta sonu temızlık yapabiliyorum diğer günler çok zor oluyor :119:
niye hala cumartesi olmadı
Biz ailelere söyledik.. eşim tutamam ben içimde dedi
Canimm benim cokk saoll darisii yarinn senin basina insallahh :)) bize haber ver mutlaka :)
çok sevindim canımartık için rahatlamıştır güzel şeyler düşün ve dinlenmene bak yarın inşallah bende bebeğimi görebilirim
çok sevindim canımartık için rahatlamıştır güzel şeyler düşün ve dinlenmene bak yarın inşallah bende bebeğimi görebilirim
Aaaa çok ayıp, hamile olan sensin, şu erkekler var yaNasıl egoist, nasıl şımarıklar, Çok fenayım de at kendini sağa sola, içim bulandı, başım döndü de, beraber yapalım, mecalim yok de
Zaten hep onlar yorulur, biz işe değil gün gezmelerine gidiyoruz ya ondan
Biz de söyledik, zaten eşimin ağzında bakla ıslanmaz, aradı tüm her herkesi
Amin tatlım, vereceğim haber tabi, yarın akşama haber veririm inşallah
Ben de gideceğim yarın, bizim günlerimiz de aynı, hadi hayırlısı bakalım
Cokk saol cnm gercekten icim cok rahatladi:)) Allahin izniyle sende yarin bebegini goruceksin insallah cnm dualarim seninle:)
günaydın herkese
bugün kontrolü olan var mı
nasıl gidiyor hamileliğiniz
Kizlaarrrr gunaydinnnn,
Kocaman günaydın herkese
Nasılsınız bu sabah? Ben çok şükür iyiyim, kahvaltımı yaptım, oohh mis, uykumu aldım, ilk günler ki sersemliğim, halsizliğim geçti gibi çok şükür
Şimdi biraz evi süpürüp, temizleyeceğim
Yarın doktora gideceğim, hayırlı haberlerle gelirim inşallah
Hızınıza yetişemiyorum vallahi kızlar, bi sayfalara göz atayım bakayım
günaydınnnyakın zamanda kontrolüm yok benim, 1 ay sonra gitmeyi planlıyordum ama sanırım o kadar dayanamayacağım
şükürler olsun canıminşallah hayırlısıyla sağlıcakla kucağına aldığın günleri de görürsün
günaydııııınnnyeni uyandım daha yataktan çıkamadım sadece tuvalete gittim geldim artık baya sıkıştırmaya başladı :26:
kendini yormadan temizle evihayırlı haberler bekliyoruz yarın inşallah
Cokk tsk ederimm tatlimm insallahh hepbirlikte bebklerimizi kucaklarimoza aldigimizi goruruzz ,dualariniz desteginiz yardimlariniz icin cok tsk ederim Allah hepinizden razi olsun...
Kizlaarrrr gunaydinnnn,
kaçta randevunbenim 12.45te sabah eşimle kahvaltı yapıp çıkmayı düşünüyorum o saate kadar onun bürosunda otururum evde bekleyemem tek başıma ben dün gece 4 kez tuvalete kalktım sende de var mı bu durum
günaydınnnyakın zamanda kontrolüm yok benim, 1 ay sonra gitmeyi planlıyordum ama sanırım o kadar dayanamayacağım
şükürler olsun canıminşallah hayırlısıyla sağlıcakla kucağına aldığın günleri de görürsün
günaydııııınnnyeni uyandım daha yataktan çıkamadım sadece tuvalete gittim geldim artık baya sıkıştırmaya başladı :26:
kendini yormadan temizle evihayırlı haberler bekliyoruz yarın inşallah
cok sevındım senın adına ben doktora gıttım bu hafta sadece keseyı gordu cok kucuk haftaya gelırsen bebegı goruruz dedı. bıraz korkuyorum tabı ıns banada nasıp olur kalp atıslarını duymak...
Randevum sabah 11 de, kızımın piyano dersi var o saatte onu oraya bırakıp eşimle gideceğiz. Kızımın ilk randevuya gelip şok geçirmesini istemedim
Çok heyecanlısın dimi, ben de öyleyim
Geceleri 2 kez kalkıyorum, okulda her teneffüs gidiyorum ama koşa koşa, arkadaşlar ölüyor gülmekten
Hayırlı haberlerle geliriz inşallah, bebeklerimizi de görürüz umarım
Kaç saat bekleyeceksin bürodaEşin çalışıyor mu yarın, gelemeyecek mi?
bana da eşim gülüyor tuvalete gittikçeeşim yarın çalışıyor ama kendi işi olduğu için istediği gibi girip çıkıyor tabi sanırım 3 saate yakın büroda bekleyeceğim ama eğer sabah eşimi evde biraz daha oyalayabilirsem daha geç büroya gitmiş oluruz inşallah yarın güzel haberlerimizi burada paylaşırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?