Allah bagislasinnnn cnm...evet cok zevkli ama benimki çok fazla hareketli dün gece ilk defa 2 de uyuduk oyun istiyor sinir den oldum. .zaten ogle uykusudan 3 de uyanmisti oyunlar ziplamalar hic yormamis oglumu.Pek giremiyorum canlar.iyiyz biz oğluşum büyüyor artık yavaş yavaş konuşmaya başladık onunla oynamak çok zevkli Büyüdükçe daha güzel oluyo sanki sizlerde durum nasıl ikinci bebeğe Hamiş olan var mı aranızda
Yok bacı ben bütün takvimleri denedim hiç birinde doğru sonuca ulaşamadım ya tutarsa hesabı o takvimlerKizlar huuu :)bisey sorcam su çin takimi ne kadar dogruuu yani ihtimali ne kadar yuksek acaba bilem varmiii denesemmi
Hahaha dogru valllaYok bacı ben bütün takvimleri denedim hiç birinde doğru sonuca ulaşamadım ya tutarsa hesabı o takvimler
bir hesaplama yapıyolar ama nasıl bilmem ben yaptırmadım anne babanın doğum tarihi ile birde 3 yılda bir mi ne değişiyormuş cinsiyet şeyiHahaha dogru vallla
Bu ay bir heveslendimm sankii kiz yaziyor
bu yıl hangi dizileri izliyorsun canım gündüz hiç bir şey bakmıyorum ben.Ah be 90 lar manuella dizisi roselinda şimdide hint dizileri sardı ama 90 ların tadını bulamıyorum ne şanslı nesildik 90 ları yaşayanlar
Hint dizileri sardı madhula kanal7 nin onu çok izliyorum Derya Baykal'ın programına bakıyorum o kanalda yine hint dizisi var onada göz gezdiriyorum akşam varsa yüksek sosyete ve annemi izlerim bide hayat bazen tatlıdır lise dizisi öğrencilik yıllarım geliyor aklıma öyle iştebu yıl hangi dizileri izliyorsun canım gündüz hiç bir şey bakmıyorum ben.
sabah renkli sayfalar öğlen kısmetse olur
aksamda hangi dizi varsa sürekli takip ettiğim bişey yok
bu sezon anne güzel kalbinde ki deniz birde
Ben bahari bekleyecem insaAllah alisirOğlumu çişe alıştıramıyorum of be ne zor Muş siz de durum nedir
İki buçuk yaşına kadar alışmazsa iyi değil diyorlar bide bezden rahatsız ama tuvaletide sevmiyorBen bahari bekleyecem insaAllah alisir
Simdi kis artik bide evim sobali cnm. ...İki buçuk yaşına kadar alışmazsa iyi değil diyorlar bide bezden rahatsız ama tuvaletide sevmiyor
o zaman acele etme ama soba gibisi yok sıcağı yeter kalorifer ne ki ısıtmıyor bileSimdi kis artik bide evim sobali cnm. ...
Soguk evv
Kiz banyo yapmak kisin bir iskence:))o zaman acele etme ama soba gibisi yok sıcağı yeter kalorifer ne ki ısıtmıyor bile
Diger topikte vardi cnm ...hamileler ve bendeAmanın kim Hamiş ki bende düşünmeye başlayacam bir iki aya inş
Ben bu ayda adet oldum benimki prezervatifi delip delip ya tutarsa hesabı çocuk eşimde iknaya yanaşmıyor inşallah olur bu ayda ne umutlandım olmadıHa arkdslar karsi Komsum da bebis istiyor yeni evli daha 5 ayin evlisi:))) tanidik doktor a gitmis bir ilaç vermis yumurtalari buyutup calistiriyormus. hatta komsuma ikize hamile kalabilirsin bu ilacla demis
Ya cnm bence baska bir yontem bul..bu cok aklima yatmiyor acikcasi.Ben bu ayda adet oldum benimki prezervatifi delip delip ya tutarsa hesabı çocuk eşimde iknaya yanaşmıyor inşallah olur bu ayda ne umutlandım olmadı(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?