2014 Ekim Anneleri

Ah be 90 lar manuella dizisi roselinda şimdide hint dizileri sardı ama 90 ların tadını bulamıyorum ne şanslı nesildik 90 ları yaşayanlar

Pek giremiyorum canlar.iyiyz biz oğluşum büyüyor artık yavaş yavaş konuşmaya başladık onunla oynamak çok zevkli Büyüdükçe daha güzel oluyo sanki sizlerde durum nasıl ikinci bebeğe Hamiş olan var mı aranızda

Allah bagislasinnnn cnm...evet cok zevkli ama benimki çok fazla hareketli dün gece ilk defa 2 de uyuduk oyun istiyor sinir den oldum. .zaten ogle uykusudan 3 de uyanmisti oyunlar ziplamalar hic yormamis oglumu.
Dier topikte hamileler var hatta dogum yapanlar bile var:))) bakalim hayirlisi sende dusunuyormusn

Kizlar huuu :)bisey sorcam su çin takimi ne kadar dogruuu yani ihtimali ne kadar yuksek acaba bilem varmiii denesemmi

Kizlar huuu :)bisey sorcam su çin takimi ne kadar dogruuu yani ihtimali ne kadar yuksek acaba bilem varmiii denesemmi
Yok bacı ben bütün takvimleri denedim hiç birinde doğru sonuca ulaşamadım ya tutarsa hesabı o takvimler

Ah be 90 lar manuella dizisi roselinda şimdide hint dizileri sardı ama 90 ların tadını bulamıyorum ne şanslı nesildik 90 ları yaşayanlar
bu yıl hangi dizileri izliyorsun canım gündüz hiç bir şey bakmıyorum ben.
sabah renkli sayfalar öğlen kısmetse olur
aksamda hangi dizi varsa sürekli takip ettiğim bişey yok
bu sezon anne güzel kalbinde ki deniz birde

Hint dizileri sardı madhula kanal7 nin onu çok izliyorum Derya Baykal'ın programına bakıyorum o kanalda yine hint dizisi var onada göz gezdiriyorum akşam varsa yüksek sosyete ve annemi izlerim bide hayat bazen tatlıdır lise dizisi öğrencilik yıllarım geliyor aklıma öyle işte

Oğlumu çişe alıştıramıyorum of be ne zor Muş siz de durum nedir

Ha arkdslar karsi Komsum da bebis istiyor yeni evli daha 5 ayin evlisi:))) tanidik doktor a gitmis bir ilaç vermis yumurtalari buyutup calistiriyormus. hatta komsuma ikize hamile kalabilirsin bu ilacla demis

Ha arkdslar karsi Komsum da bebis istiyor yeni evli daha 5 ayin evlisi:))) tanidik doktor a gitmis bir ilaç vermis yumurtalari buyutup calistiriyormus. hatta komsuma ikize hamile kalabilirsin bu ilacla demis
Ben bu ayda adet oldum benimki prezervatifi delip delip ya tutarsa hesabı çocuk eşimde iknaya yanaşmıyor inşallah olur bu ayda ne umutlandım olmadı(

Ben bu ayda adet oldum benimki prezervatifi delip delip ya tutarsa hesabı çocuk eşimde iknaya yanaşmıyor inşallah olur bu ayda ne umutlandım olmadı(
Ya cnm bence baska bir yontem bul..bu cok aklima yatmiyor acikcasi.
Doktora gittim adet duzensizligim var de bana ilaç verdi korunma ilaç de ...yqda adet duzensizligim var doktor cocugun olunca duzelir dedi dersin.
Ama bu dedigin yontem %deligi cok az olmassa pzervatigi tam olarak jiletle caktirmadan..aklima baska bisey gelmiyorki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…