- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
İstemiyor canım ne yaptıysam Yok diyor bende prezervatifi delme çözümü buldum o da 1 senedir etki etmedi zatenEşin istemiyor mu hatmece ??
Bende folic asit kullanmaya başladım nasip ama benim ilk bebeğim tüp bebek ya normal olmaz herhalde benim
Burdayım canim telefonun bozuldu bundada bulup açana kadar zaman gecti yeni tel. Almam. Lazim oyleKizlar nasilsiniz. .nazlimm nirdesin hatmecem
Gecmis olsunn cnmm. ..hastalık zamani havalar degisiyor durmadan salihte bir kacgun halsizlik oksuruk vardi goturdum badencik sismis suan daha iyii. ..Burdayım canim telefonun bozuldu bundada bulup açana kadar zaman gecti yeni tel. Almam. Lazim oyle
Kızın biraz hastaydı dis çıkardı biraz öksürük biraz ateş
İki gun oldu bende halsizlik var oturuyorum evde
Valla emanet olan herşey zor ama cocuk bir başka hele ki benimki gibiyse eltimin 1 yasinda oğlu var aman vermiyor benim kiz görüşmek istemiyorum valla hicBenim oğlanda hasta bir kaç gündür mızmızlığı üzerinde aman vermiyor benim de bir komşum var senin oğlaN uslu diye diye nazar etti şimdide durmuyor üstüne diğer komşum Pazar'a gidecekmiş alıp çocuğuma bakar mısın diyorbenim kide durmuyor dedim aman sen almak istemiyon diye sitem ediyor gelde uğraş bide diyor kocaman çocuk oldu senin ki tövbe tövbe bazıları iyice şaşmış
Aaynen katılıyorum eltininde hayırlısını versin Allah zırt pırt gelip gitmek isteyeni özentili olanı aman zor ya...Valla emanet olan herşey zor ama cocuk bir başka hele ki benimki gibiyse eltimin 1 yasinda oğlu var aman vermiyor benim kiz görüşmek istemiyorum valla hic
Cnm nasil bir spor plates felanmi ..Ben hic spora gidemem benim cocuklar izin vermezz ée bakanim kimsede olmayainca kaldi benimkilolarBen spora başlıyorum kızlar haftaya pazartesi Insallah diyet yaptin aç. Kaldım cay ictim 68 den gram düşmedim spor artı diyetisyen listesi fark gösteri çek mi bakalim
Dogum göbeği gitmiyor sıkılasmak lazim millet çubuk kraker gibi dolaşıyor ortalıkta valla
Gecmis olsunn cnmm. ..ya nasil insanlar var goruyorlar çocuk hasta insanda dusunce olur ya ...emanete bakmak zor cnm yaa heleki cocukkBenim oğlanda hasta bir kaç gündür mızmızlığı üzerinde aman vermiyor benim de bir komşum var senin oğlaN uslu diye diye nazar etti şimdide durmuyor üstüne diğer komşum Pazar'a gidecekmiş alıp çocuğuma bakar mısın diyorbenim kide durmuyor dedim aman sen almak istemiyon diye sitem ediyor gelde uğraş bide diyor kocaman çocuk oldu senin ki tövbe tövbe bazıları iyice şaşmış
Suan hic fikrim yok canim bizim sokağın başında var oraya gidicez esimle beraber normal salon üst kat kadinlara özelmis nasil olursa valla hic sorun değil.kızı annem bakar ya biz götürürüz bazen o gelir kista geldi artik.Cnm nasil bir spor plates felanmi ..Ben hic spora gidemem benim cocuklar izin vermezz ée bakanim kimsede olmayainca kaldi benimkilolar
Evet Canım dogru...insaAllah sonuc alirsin haberdar et biziSuan hic fikrim yok canim bizim sokağın başında var oraya gidicez esimle beraber normal salon üst kat kadinlara özelmis nasil olursa valla hic sorun değil.kızı annem bakar ya biz götürürüz bazen o gelir kista geldi artik.
Sadece bayanların gittiği yerler daha günel aslında hem bölgesel incelme sağlıyor ama onlarda uzak kaliyo Suan
Saol yıldızcım ama bazıları yüzsüz olmuş yağmur yağıyor markete varıp geleceğim dedi bugünde iki saattir gelmedi meraklanıp aradım uzakta marketteyim dedi tövbe tövbe altını değiştim yoğurt yedirdim düşüncesiz karı Allah ıslah etsinGecmis olsunn cnmm. ..ya nasil insanlar var goruyorlar çocuk hasta insanda dusunce olur ya ...emanete bakmak zor cnm yaa heleki cocukk
Amin cnm. ..aman ya degisik insalar hep varSaol yıldızcım ama bazıları yüzsüz olmuş yağmur yağıyor markete varıp geleceğim dedi bugünde iki saattir gelmedi meraklanıp aradım uzakta marketteyim dedi tövbe tövbe altını değiştim yoğurt yedirdim düşüncesiz karı Allah ıslah etsin
Hadi bakalım kolay gelsinBugün itibari ile 7 aylık spora başladık hayırlı olsun bakalım 1 saatten fazla kaldık. Tok karnına 69 küsür düz 70 kilo faydası olur inşallah
Benim ki yazıdaki 3 ve 4 numaradaki kazma tipli koca deyimiyle çok uyuşuyorSizin koca hangisi hanımmm. Canım da ne sarımsaklı ıspanak çekti haaa. Benimki 7 be 8 numara canı sıkkınsa 6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?