- 6 Kasım 2012
- 1.068
- 714
- 158
Doğuran kaçtı üç kişi kaldık:))) vefasız bunlar:))Azıcık muhabbet acın kızlar bakıyorum bakıyorum kimse yok
Herkes değişiklik pesinde valla aferin sana benim saçlar kısa bende kına yakıyorum sacıma koltuk kılıflarını yıkıyorum bende temizlik yapılacak önümüzdeki iki gunKizlar gunaydinnnn :) ben saçimi boyadimmmm ev usulu omre :) sacim sariydi kumral aldim diplerine surdum sonra uclara indimm:) biraz Gecsin yine alicam boya sari golge gibi atcammm
Kina daha saglikli cnm en guzeli. ..kolay gelsin :) zor valla temizlik ama super oluyor sonrasi gerci bana anca 1 Gunn cocuklar berbat ediyorHerkes değişiklik pesinde valla aferin sana benim saçlar kısa bende kına yakıyorum sacıma koltuk kılıflarını yıkıyorum bende temizlik yapılacak önümüzdeki iki gun
Çok özledim valla temizlik yapıp bir hafta tertemiz oturmayı o kadarda düzenli insanım ama olmuyo olmuyo sinir oluyorum iyiceKina daha saglikli cnm en guzeli. ..kolay gelsin :) zor valla temizlik ama super oluyor sonrasi gerci bana anca 1 Gunn cocuklar berbat ediyor
Ne yapalim cnm yinede saglik olsun gecen bir arkds geldi konusuyorduk laf aarasinda dediki ben cocuklarima temizlikkkk yaparken surup veriyorum sakinlesiyorlar bende temizlik yapiyorum dedii ben tabii sooklÇok özledim valla temizlik yapıp bir hafta tertemiz oturmayı o kadarda düzenli insanım ama olmuyo olmuyo sinir oluyorum iyice
Bende duydum biliyomusun doktor vermiş ne insanlar ne doktorlar var allahım ben hastalıkta ki şurupları bile zor kullanıyorum öyle bişeyi asla yapmam herşeyin kolayı bulunuyor istedikten sonra o kadar uykusuz lük cektim durmayan çocuğum var bir kere kimse ne bulaşığımı nede çocuğun oyuncak dağınıklığından başka bişey görmemiştir evimde içim durmuyo zatenNe yapalim cnm yinede saglik olsun gecen bir arkds geldi konusuyorduk laf aarasinda dediki ben cocuklarima temizlikkkk yaparken surup veriyorum sakinlesiyorlar bende temizlik yapiyorum dedii ben tabii sookldedim nasil yanii ée sende ver demezmi uyurlar sende rahat edersin dedii sinirden o an dedimki bak cnmm temizlik yapayim evim mobilya dukkani gibi gorunsun diye cocuklarima bunu yapmam asla yapanida kinarim cunku adi uzerinde cocukk onlar evimi tabikii dagiticaklar bende soylensemde toplicamm ama onlari surupla durmam arkdsim sende haklisin deyip sustuu neyaoalim saglikli olsunlarda yapariz bizzz
Bende duydum biliyomusun doktor vermiş ne insanlar ne doktorlar var allahım ben hastalıkta ki şurupları bile zor kullanıyorum öyle bişeyi asla yapmam herşeyin kolayı bulunuyor istedikten sonra o kadar uykusuz lük cektim durmayan çocuğum var bir kere kimse ne bulaşığımı nede çocuğun oyuncak dağınıklığından başka bişey görmemiştir evimde içim durmuyo zatenNe yapalim cnm yinede saglik olsun gecen bir arkds geldi konusuyorduk laf aarasinda dediki ben cocuklarima temizlikkkk yaparken surup veriyorum sakinlesiyorlar bende temizlik yapiyorum dedii ben tabii sookldedim nasil yanii ée sende ver demezmi uyurlar sende rahat edersin dedii sinirden o an dedimki bak cnmm temizlik yapayim evim mobilya dukkani gibi gorunsun diye cocuklarima bunu yapmam asla yapanida kinarim cunku adi uzerinde cocukk onlar evimi tabikii dagiticaklar bende soylensemde toplicamm ama onlari surupla durmam arkdsim sende haklisin deyip sustuu neyaoalim saglikli olsunlarda yapariz bizzz
Miraydı sanırım nicki o gitmiştiDogumdan sonra cildiye ye kim gitmişti kızlar sizden birimi bende istiyorum spor + kilo vericem çatlaklar icin krem birde yüzümde leke var faydası olur mu acaba
Bende sonbahar kızılı yaptım çok güzel olduKizlar gunaydinnnn :) ben saçimi boyadimmmm ev usulu omre :) sacim sariydi kumral aldim diplerine surdum sonra uclara indimm:) biraz Gecsin yine alicam boya sari golge gibi atcammm
Aynen cnm ya bende sok oldum valla ister dursun ister durmasin bende yapamam boyle bir kotuluk. ..Bende duydum biliyomusun doktor vermiş ne insanlar ne doktorlar var allahım ben hastalıkta ki şurupları bile zor kullanıyorum öyle bişeyi asla yapmam herşeyin kolayı bulunuyor istedikten sonra o kadar uykusuz lük cektim durmayan çocuğum var bir kere kimse ne bulaşığımı nede çocuğun oyuncak dağınıklığından başka bişey görmemiştir evimde içim durmuyo zaten
Gule gule kullan cnm :)Bende sonbahar kızılı yaptım çok güzel oldu
Amin cnm aminnNe analar var yuh başka bişi değil bizim üst kat komşusu gibi çarşı pazar gezicam diye çocuğunu yığmaya çalışan Yıldız'ın anlattığı tiplerden nice nice niceleri Allah ıslah etsin varsın dağıtsın kırsın canları saolsun
Cnm cildiyecin seni yonlendirr muhakkak ama biol cok iyi diye duydumDogumdan sonra cildiye ye kim gitmişti kızlar sizden birimi bende istiyorum spor + kilo vericem çatlaklar icin krem birde yüzümde leke var faydası olur mu acaba
Onu hamileyken kullandım sadece yağ o nemlendirici gibi düşün ha onu sürmüşsün ha bebe yagiCnm cildiyecin seni yonlendirr muhakkak ama biol cok iyi diye duydum
Özellikle olduğunu sanmıyorum model olarak deneyip bulman lazımKızlar kalın bacaklar için uzun bot satan mağazalar var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?