- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
vajinal ultrason tehlikeli mi canım:44:
Size vajinal ultrason mu yaptılar? ya ben hiç istemiyorum onu zorlamazlar inş, benim su gibi akıntım oluyor hafif beyaz gibi, sarı akıntı da kötü kokmuyorsa sorun yok diye biliyorum.
Gazdan karından göremediği için baktı benim doktorum bişey olmaz dedi ama kafama taktım
Çok güzel ya çok sevindim hep güzel haberler alırsın inş hamileliğin boyunc, ben pazartesiyi beklerken heyecandan ölmezsem iyidir 😊
Firsttt gözün aydın tatlımmm çok sevindimmm
Merhaba 😊 ben de yaşıyorum o batmaları, daha çok yerimden kalktığımda ani hareketler yaptığımda oluyodu o batmalar yavaş hareket edince azalıyor
az önce sonuçlarımı aldım. tiroidim düşük çıktı. ve idrarda enfeksiyon. Tiroit için dr. a gidecem hafta içi. hayırlısı artık
az önce sonuçlarımı aldım. tiroidim düşük çıktı. ve idrarda enfeksiyon. Tiroit için dr. a gidecem hafta içi. hayırlısı artık
Coj saol tatlimm insallah herzaman hepimizz guzel haberlerle gelicz buraya:)
Beklemek simdi daha da zor geliyo seni o kdr iyi anliyorum ki:)
Kutsalimmm saoll bitanemm sarisi 9 ay boyunca yine hepimizin basina insallah:))
Vajinal ultrsonla ilgli tedirginlihini simdi okudum da merak etme tatlim hicbi sorun yaratmaz o bana daha once hep vajinal bakiyolardi ne kanama yapar ne Allah korusun dusuge neden olur...icin rahat olsun bitanemm relaxx birazzz
ALLAHım ! Bu Mübɑrek Cumɑ Günü Hürmetine,Bizi Sevdiğin Kullɑr ɑrɑsınɑ kɑt ..
Bizi Çok Sɑbreden,Çok Şükreden Kullɑrındɑn eyle ..
Ömrümüz Sevdiğin,Rɑzı Olɑcɑğın işlerle ɑmellerle Geçsin ..
Sıhhɑt ve Afiyette Dɑim Eyle ..
Sevdiklerimizi Bize Bɑğışlɑ ..
Bizlere hayırlı evlat nasip eyle ...
Aminnnnnn
Aminnn cnmm aminnnn...
ALLAHım ! Bu Mübɑrek Cumɑ Günü Hürmetine,Bizi Sevdiğin Kullɑr ɑrɑsınɑ kɑt ..
Bizi Çok Sɑbreden,Çok Şükreden Kullɑrındɑn eyle ..
Ömrümüz Sevdiğin,Rɑzı Olɑcɑğın işlerle ɑmellerle Geçsin ..
Sıhhɑt ve Afiyette Dɑim Eyle ..
Sevdiklerimizi Bize Bɑğışlɑ ..
Bizlere hayırlı evlat nasip eyle ...
Aminnnnnn
Tatlım işte bugun ağrım da var bana yolk saç gördük demediler ama ben gördüm vajinal bakınca salak bişey demedi ama
neden kimse benim topiklerime gelmiyo acabaa
amiiinn
Aminnn cnmm aminnnn...
amiiinn
Aminnn cnmm aminnnn...
Walla canim topiklerin oldugunu bile bilmiyodum ben... Telefondan giriyorum 3 tane sayfa acik kk da o kadar...online forum takibi yapamiyorum yani
First canım şimdi dr aradım benim dedim yolk kesemi gördünüz mü dedim gördük tabi bebeğide gördük kalp atışlarıda vardı dedi nasıl yani dedim bana söylemediniz erken daha dedi ben hemşire hanımla konuştum hatta dedi haftaya cumartesi sesli dinlemek için randevu verdi
niye sana söylemiyor ki gördüyse
Neyse canım, bir daha gittiğinde uyar bence doktoru.. bana da söyleyin tedirgin oluyorum de
Oohh bebeğinde görünüyor kalp atışları da var ne güzel
First canım şimdi dr aradım benim dedim yolk kesemi gördünüz mü dedim gördük tabi bebeğide gördük kalp atışlarıda vardı dedi nasıl yani dedim bana söylemediniz erken daha dedi ben hemşire hanımla konuştum hatta dedi haftaya cumartesi sesli dinlemek için randevu verdi
Biz hemşire hanımla konuşuyoduk sizin yanınızda ultrasona bakarken diyo duymamışsınız diyo olsun ben çok sevindimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?