2014 Ekim Anneleri

akıntı benimde var hatta bazen regl oluyorum zannediyorum:44:sık sık çamaşır değiştiriyorum bide mantar derdi çıkmasın başıma diye:26:

Çok güzel ya çok sevindim hep güzel haberler alırsın inş hamileliğin boyunc, ben pazartesiyi beklerken heyecandan ölmezsem iyidir 😊

Coj saol tatlimm insallah herzaman hepimizz guzel haberlerle gelicz buraya:)
Beklemek simdi daha da zor geliyo seni o kdr iyi anliyorum ki:)

Firsttt gözün aydın tatlımmm çok sevindimmm

Kutsalimmm saoll bitanemm sarisi 9 ay boyunca yine hepimizin basina insallah:))
Vajinal ultrsonla ilgli tedirginlihini simdi okudum da merak etme tatlim hicbi sorun yaratmaz o bana daha once hep vajinal bakiyolardi ne kanama yapar ne Allah korusun dusuge neden olur...icin rahat olsun bitanemm relaxx birazzz

Merhaba 😊 ben de yaşıyorum o batmaları, daha çok yerimden kalktığımda ani hareketler yaptığımda oluyodu o batmalar yavaş hareket edince azalıyor

oturduğum yerde de oluyor bana.. ama demin namaz kılarken daha çok oldu mesela :26:

az önce sonuçlarımı aldım. tiroidim düşük çıktı. ve idrarda enfeksiyon. Tiroit için dr. a gidecem hafta içi. hayırlısı artık

hayırlısı olsun canım, tedavi edilir sıkma canını :)

ALLAH’ım ! Bu Mübɑrek Cumɑ Günü Hürmetine,Bizi Sevdiğin Kullɑr ɑrɑsınɑ kɑt ..
Bizi Çok Sɑbreden,Çok Şükreden Kullɑrındɑn eyle ..
Ömrümüz Sevdiğin,Rɑzı Olɑcɑğın işlerle ɑmellerle Geçsin ..
Sıhhɑt ve Afiyette Dɑim Eyle ..
Sevdiklerimizi Bize Bɑğışlɑ ..
Bizlere hayırlı evlat nasip eyle ...
Aminnnnnn

Tatlım işte bugun ağrım da var bana yolk saç gördük demediler ama ben gördüm vajinal bakınca salak bişey demedi ama

Aminnn cnmm aminnnn...

amiiinn

Tatlım işte bugun ağrım da var bana yolk saç gördük demediler ama ben gördüm vajinal bakınca salak bişey demedi ama

Onu genelde solemiyolar ki zaten cnm ben dun merveye sormustum gorunur mu diye evet dedi bnde muayeneye girmeden dr a dedim ki biliuorum bgun embriyo gorunmez ama yolk sac gorunmeli dimi dedim evt dedi ya gorunmezse dedim o zaman vajinal bakariz istersen dedi ama Allaha cok sukur gorundu bnde durum biraz ozel diye bana tek tek gosterdi olusan yapilari hatta minik bebeimi bile bak olusmaya baslamis burda diye gosterdi:) sizlerinki saglikli ilerleyen gebelikler olduu icin belki cok onemsemiyo dr lar hissettiklerinizi halbuki nasil heyecan stres yapiyoruz her kontrolde... Sen hic uzulme cnm zaten ultrason resmi varsa orda yolk gorunuyo icini ferah tutt

First canım şimdi dr aradım benim dedim yolk kesemi gördünüz mü dedim gördük tabi bebeğide gördük kalp atışlarıda vardı dedi nasıl yani dedim bana söylemediniz erken daha dedi ben hemşire hanımla konuştum hatta dedi haftaya cumartesi sesli dinlemek için randevu verdi

niye sana söylemiyor ki gördüyse

Neyse canım, bir daha gittiğinde uyar bence doktoru.. bana da söyleyin tedirgin oluyorum de
Oohh bebeğinde görünüyor kalp atışları da var ne güzel

niye sana söylemiyor ki gördüyse

Neyse canım, bir daha gittiğinde uyar bence doktoru.. bana da söyleyin tedirgin oluyorum de
Oohh bebeğinde görünüyor kalp atışları da var ne güzel

Biz hemşire hanımla konuşuyoduk sizin yanınızda ultrasona bakarken diyo duymamışsınız diyo olsun ben çok sevindimmm

Canim benim cok sevindimmicin rahatlamistirr birazz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…