First canım şimdi dr aradım benim dedim yolk kesemi gördünüz mü dedim gördük tabi bebeğide gördük kalp atışlarıda vardı dedi nasıl yani dedim bana söylemediniz erken daha dedi ben hemşire hanımla konuştum hatta dedi haftaya cumartesi sesli dinlemek için randevu verdi
Canim benim cok sevindimmicin rahatlamistirr birazz:)
sanırım sen ultrasona odaklanıp etrafını duymadınne güzel bi haber senin için
gözün aydın canım
Kızlar çatala oturmanın paniğiyle bişeyler konuşuyolar dı ama dikkat etmedim
Hemşireye söylüyorum diorum ki siz beni karıştırmayasınız yooo kutsal hanım sizin bebek için söylüyorum diyoooo şükürler olsunnnnn cumartesi de. Sesli duycaz haftaya daha küçük dedi normal ultrasonla göremezdik vajinal olduğu için gördük dedi
Aa cok gecmis olsun cnmnolcak simdi nasil bi tedavi uygulanaxak peki?
Kızlar çatala oturmanın paniğiyle bişeyler konuşuyolar dı ama dikkat etmedim
Hemşireye söylüyorum diorum ki siz beni karıştırmayasınız yooo kutsal hanım sizin bebek için söylüyorum diyoooo şükürler olsunnnnn cumartesi de. Sesli duycaz haftaya daha küçük dedi normal ultrasonla göremezdik vajinal olduğu için gördük dedi
oturduğum yerde de oluyor bana.. ama demin namaz kılarken daha çok oldu mesela :26:
hayırlısı olsun canım, tedavi edilir sıkma canını :)
evet canım, onlar muhtemelen kalbinin attığının görüntüsünü görmüşlerdir, sesini duysalar sen de duyardın yaniwuu wuuu wuu diye çıkıyor yani ses
Bak iste o begenmedigin vajinalin bu avantaji varr:))
aynen canım duyduk demedi gördük dedi allahım yaa yine de temkinli olup cumartesi yi bekliyim ama kız çok rahat duyacaksın emin ol dedi
aynen rahat rahat duyacaksın
inşallahhh canım şimdi yasin dinlicem hem bebeğimde dinlesin öpüyorum siziii
Ben çalışıyorum o yüzden o saatlerde ayakt olduğumdan yiyiyorum
Kızlar iyi akşamlar eşimle sahile gideceğizz gezmeye şu uyku hali bi üstümden kalksa
ne güzel iyi gelir canım sana da
Kızlar gaz problemi olan var mı:26: şuan karnım davul gibi şişti, resmen sert:26: rahatsız ediyor beni
Olmaz mı benim hat safhada artı kabızım afedersin
Progestan tedbir amaçlı kullanan varmı
ya özellikle 2 gündür akşamlaro çok fena oluyorum:26: kabızlık bende de var:44: yarın doktora bi soracağım çaresi yok mu:26:
ikinizin yımırtalarının uçları farklı yöne doğru :) herkesinki farklı oluyor. ne ilginç...
Maşşallahhhh subanallahh
tıklayınca neden büyümüyor :)
uzaktan görebiliyorum maasallah bebiscige :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?