maşallahbirkaç haftaya nasıl da büyüyecek
sağol canım, sen eklediysen göremedim
hayırlı geceler kızlar. ben fena halde grip oldumbugün bide öksürük başladı. doktora gittim doğal olarak ilaç yazmıyorum yat dinlen dedi ama geçmiyooo (( hele öksürürken karnım ağrıyo (
zati merveninki belli, benimki de bir boşlukcanım ben doktora gitmedim ki henüz biliyorsun
4+5 te karından bakmıştı nokta şeklinde keseli bi resim var onda da hiç bişi belli olmuo
Gunaydın kızlarrr..
Bugun tatıl ve evdeyız aile boyu.benım gecenlerde cook gazım vardı bu sefer karnım erkeknden sisecek sandım.ama havlardanmıs sanırsam ruzgar keslıncee cook rahatladım.sizle nasılsnız.ıyı hafta sonları dılıyorummm
Mrb
Bende ekim annesi olucam Allah nasip edersee
Mrb
Bende ekim annesi olucam Allah nasip edersee
ne güzel iyi gelir canım sana da
Kızlar gaz problemi olan var mı:26: şuan karnım davul gibi şişti, resmen sert:26: rahatsız ediyor beni
Merhaba arkadaşlar aklıma bir soru takıldı folik asit kullanmadım ben hamilelikten önce veya sonra, sizler kullandınız mı? Bir de ben kusmasam da bulantılarım ve baş ağrım arttı ve limon bulantıyı kesmek için çok işe yarıyor tuzlayıp yedim sabah 😊 acaba vitamin alanlarda bu belirtiler hafifliyor mu merak ettim
folik asiti hamile kalmadan önceki 3 aydır da kullanıyordum hala da devam ediyorum.. doktor bana da verdi vitamin mide rahatsızlığımdan dolayı doğru dürüst birşey yiyemiyorum diye ama her zaman kötü olmuyor midem yiyebildiğim günler vitamini almamaya karar verdim sadece 1 kez içtim, o yüzden tam bilemiyorum vitamin keser mi bulantı ve baş ağrısını, ama sanmam.. çünkü zaten bunlar hamileliğin klasik belirtilerinden.. bu arada limonun fazlası zararlı diye duydum asitten dolayı miktarına dikkat et istersen :)
Yarım limon yedim ben hamilelikten önce de yarım limonu suya sıkıp îçerdim vücudu toksinlerden temizlediğini biliyorum yarım limondan bişey olmaz heralde 😊 ya vitaminsizlikten artıyor olabilir ama dediğin gibi hamilelik belirtisi hepsi olmasa da niye olmuyo derdim maksat kendime stres yaratmak 😊 bu arada portakal da çok istiyo canım kızım mı olacak acaba tatlıdan midem bulanıyor
aynı şekilde ben de tatlıyı seven biri olmama rağmen, geçende sırf canım istiyor diye aldığım baklava bile öylece duruyor mutfakta, eşim de sevmez yemez zaten süründü kaldı günlerdir, 1-2 dilim anca yemişimdirama ben şuan seçtiğimiz yemeklerin mide bulantısından kaynaklandığını düşünüyorum, yani o yüzden ekşiye yöneliyoruz bence midemizi bastırdığı için
Evet büyük ihtimal öyle tuzlu ve ekşi bastırıyor bulantıyı eşim ikiz olacak diyor ben o kadar fazla yaşıyorum ki belirtileri ama bence ilk hamileliğim olduğundan öyle sağlıklı olsun da kız erkek razıyım bu arada terazi burcu oluyor bebeklerimiz benim burcum ikizler uyumlu olcaz 😊
Evet malesef herkeste belirtiler farklı :/ hatta aynı kişinin hamilelikleri arasında bile farklar oluyormuş.. ben de ondan yanayım, sağlıkla gelsin de kız da olsa erkek de olsa, bizim parçamız
aa ben de ikizler burcuyum :) ama benim evlat vaktinde gelirse başak burcu olacak, ben eylül annesiyim de aslında
Takvime bakınca gördüm şimdi eylül annesi 😊 2 gün gecikirse o da terazi olur ben şimdiden doğum hikayelerini okumaya başladım normal doğum yapmak istiyorum sezaryandan korkuyorum ben herkesin aksine
iyi hafta sonları taze anne adayları nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?