2014 Ekim Anneleri

Başaklar çok sakin olur bu da güzel bak doğuma daha çok var zamanla araştırıp öğreniriz ama çok kilo almamak ve düzenli spor yapmak kolay doğum için önemli bunları biliyorum

iyi hafta sonları taze anne adayları nasılsınız

sana da iyi haftasonları cüzümü okudum namazımı kıldım geldm şimdi buralarda takılıyorum, sütümü içiyor meyvemi yiyorum tv de de ben bilmem eşim bilir açık öyle yalnız başıma keyif yapıyorum evde sen nasılsın

Başaklar çok sakin olur bu da güzel bak doğuma daha çok var zamanla araştırıp öğreniriz ama çok kilo almamak ve düzenli spor yapmak kolay doğum için önemli bunları biliyorum

aynen daha baya var zaman çabuk geçsin de kucağımıza alalım ya
evet ben de çok kilo almanın doğumu zorlaştırdığını duydum :/ aslında haklısın, havalar ısınınca özellikle düzenli yürüyüş yapsam iyi olacak :26: şimdi evden hiç çıkmıyorum spor falan da yok.. zaten benim biraz riskim var, doktor istirahat verdi bana..

Son düzenleme:
Herkese selam iyisinizdir insaAllah..
Ben iyiyim fakat esim hasta oldu maalesef..
Allahim sifaasini versin insaAllah..
Hava bugun kotu burada yagmurlu ve soguk..
Hala kar yagmasini bekliyoruz bakalim Rabbim yagdiracak mi :)
Bebegimizde iyi sanirim masAllah diyeyim..
Bir hafta sonra muayeneye gidecegiz insaAllah..

Herkese guzel bir hafta sonu dilerim..

Allah şifa versin .. Muayeneden güzel haberler alırsınız inşallah.. İyi haftasonları canım :)

Selaaam herkese

Bugün öğlen doktora gittim, ama bebeği göremedik, karından baktı, gözükmedi

Beta hcg 1600 lere çıkmış, 2000 olmadan görünmez salı gel dedi, çarşamba gideceğim artık sabahtan

Vajinal ultrason yapsak görünür ama gerek yok dedi, ben de tamam dedim.

Bişeyler görüyorum ama net değil dedi, bi 10 tüp kadar kan verdim, genel testler için

Çarşamba keseyi görüp, sonra da kalp atışı için gideceğim, hayırlısı

İlkay ve zodiac siz gördünüz mü?

merhaba kızlar

Yaya biz kesemizi gördük bebeği görmedik daha. Zaten doktor beni ultrasona alırken dedi ki "bugün bebeği göremeyiz, bunu bilerek uzan" sonra baktık.. kese iyi yere yerleşmiş dedi.. herşey güzel şuan dedi.. 1 cm'miş boyu 2 hafta sonraya gün verdi.. hem bebeği görürüz hemde kalp atışlarını duyarız dedi.. folik asit kullanıyordum zaten 3 aydır.. yeniden folik asit yazdı. Bulantın olursa diye bi ilaç yazdı birde baş ağrısı diş ağrısı olursa parol kullan dedi..

Ben geçen çarşamba kan vermiştim bazı tahliller yapıldı. Rubella diye bişeyede bakıldı.. sende bu çarşamba görürsün keseni tatlım bende bebeği görmek için vajinal ultrason teklifinde bulundum gerek yok dedi

Hayırlı olsun tatlım çok sevindim senin adına, benim doktorum da bir şey gördüğünü ama daha tam net olmadığını söyledi.
Kese mi o dedim evet dedi, çarşamba kese net görünür dedi, hadi inşallah

Çok korkuyorum boş gebelikten falan:18:

Bana da 2 hafta kadar sonra kalp atışı anca duyulur dedi.
İyiydi doktorum, sevdim çok şükür

Çok kan aldılar yaa, gözüm karardı valla, kan bağışlamış gibi haldır haldır çekti tüplere

toksoplazma, rubella vs bakıyorlar hepsine

Hayırlısı tatlım, çarşambayı bekleyeceğim artık

Selam kızlar, bir gün bu topikte soru soracağım kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi Allah tamamına erdirirse benim de bi miniğim olacak.

Size sormak istedigim sey su; benim cok yoğun akıntım var, bazen peynir kesiği gibi oluyo bazen yoğun kıvamlı, kokusuz ve rengi beyaz.

Siz de yasıyor musunuz böyle bir durum yoksa idrar yolları enfeksiyonu ile ilgili bişi mi var?

hoşgeldin elmayra, kaçıncı haftadasın Allah kucağına almayı nasip etsin
Topikte yoğun akıntısı olan arkadaşlar var.. benimde ara ara azda olsa beyaz akıntım oluyor.. normal sanırım bu durum ama rahatsızlik veriyorsa kontrole gittiğinde doktoruna bi sor

Teşekkür ederim ilkaycım, Allah hepimizin hamileliğini tamamına erdirsin inş

Ben de 6. haftamın icindeyim sanırım İki ayrı doktora gittim biri 5.5 dedi biri 6 dedi ben de bilmiyorum valla

BU pazartesi idrar tahlilim fln cıkacak o zman sorucam bakalım

ben de geld,im çarşamöba günü değerim 61 di.bugün 308 olmuş. değerim biraz yüksek gibi geldi.. sizin beta hcg değerleriniz nasıl gidiyor kızlar?

ben de geld,im çarşamöba günü değerim 61 di.bugün 308 olmuş. değerim biraz yüksek gibi geldi.. sizin beta hcg değerleriniz nasıl gidiyor kızlar?

adetin ne kadar gecikmişti canım yaptırdığında ben 3 gün geciktiğinde akşam yaptırdım yani cumartesi gelecekti gelmedi pazartesi yaptırdım.. 1207 çıktı çarşamba günü de 1400 çıktı.. hayırlı olsun bu aradaAllah kucağına almayı nasip etsin

ben en son adet tarihime göre hesapladım, bugün doktorda 5 haftalık dedi ama bugün 5 hafta bitti 6 ya giriyoruz idrar tahlilini niye yaptırıyor doktor:44:

ben en son adet tarihime göre hesapladım, bugün doktorda 5 haftalık dedi ama bugün 5 hafta bitti 6 ya giriyoruz idrar tahlilini niye yaptırıyor doktor:44:

Gebelik rutini diye bir liste tutusturdu elime, yüz tanetahlil var icinde. Kan, idrar... Bir sürü seye bakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…