- 5 Nisan 2012
- 1.628
- 857
- 123
evet zaten bebeklerin muhtemel tarihte doğma olasılıkları %25 miymiş neymişya 1 hafta önce ya 1 hafta sonra oluyormuş çoğunlukla aslında başak olsa iyi olur titiz olur başaklar doğduğunda görücez bakalım ne olacak :))
ben de doğum olayından başlı başına korkuyorum zaten hangi türlü olduğu farketmiyor bananapıcam bilmem :26:
Merhaba teşekkürler ben hafif bulantı dışında iyiyim 😊 sen nasılsın
iyi hafta sonları taze anne adayları nasılsınız
Başaklar çok sakin olur bu da güzel bak doğuma daha çok var zamanla araştırıp öğreniriz ama çok kilo almamak ve düzenli spor yapmak kolay doğum için önemli bunları biliyorum
Herkese selam iyisinizdir insaAllah..
Ben iyiyim fakat esim hasta oldu maalesef..
Allahim sifaasini versin insaAllah..
Hava bugun kotu burada yagmurlu ve soguk..
Hala kar yagmasini bekliyoruz bakalim Rabbim yagdiracak mi :)
Bebegimizde iyi sanirim masAllah diyeyim..
Bir hafta sonra muayeneye gidecegiz insaAllah..
Herkese guzel bir hafta sonu dilerim..
merhaba kızlar
Yaya biz kesemizi gördükbebeği görmedik daha. Zaten doktor beni ultrasona alırken dedi ki "bugün bebeği göremeyiz, bunu bilerek uzan" sonra baktık.. kese iyi yere yerleşmiş dedi.. herşey güzel şuan dedi.. 1 cm'miş boyu 2 hafta sonraya gün verdi.. hem bebeği görürüz hemde kalp atışlarını duyarız dedi.. folik asit kullanıyordum zaten 3 aydır.. yeniden folik asit yazdı. Bulantın olursa diye bi ilaç yazdı birde baş ağrısı diş ağrısı olursa parol kullan dedi..
Ben geçen çarşamba kan vermiştim bazı tahliller yapıldı. Rubella diye bişeyede bakıldı.. sende bu çarşamba görürsün keseni tatlımbende bebeği görmek için vajinal ultrason teklifinde bulundum gerek yok dedi
İlkay hadi gözün aydın canım darısı kalp atışına inşallahhh
Teşekkürler canım, inşallah kalp atışlarini duymasip olur
İnşallahhh canımm akıntı durumun ne
Selam kızlar, bir gün bu topikte soru soracağım kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdiAllah tamamına erdirirse benim de bi miniğim olacak.
Size sormak istedigim sey su; benim cok yoğun akıntım var, bazen peynir kesiği gibi oluyo bazen yoğun kıvamlı, kokusuz ve rengi beyaz.
Siz de yasıyor musunuz böyle bir durum yoksa idrar yolları enfeksiyonu ile ilgili bişi mi var?
hoşgeldin elmayra, kaçıncı haftadasınAllah kucağına almayı nasip etsin
Topikte yoğun akıntısı olan arkadaşlar var.. benimde ara ara azda olsa beyaz akıntım oluyor.. normal sanırım bu durum ama rahatsızlik veriyorsa kontrole gittiğinde doktoruna bi sor
ben de geld,imçarşamöba günü değerim 61 di.bugün 308 olmuş. değerim biraz yüksek gibi geldi.. sizin beta hcg değerleriniz nasıl gidiyor kızlar?
Teşekkür ederim ilkaycım, Allah hepimizin hamileliğini tamamına erdirsin inş
Ben de 6. haftamın icindeyim sanırımİki ayrı doktora gittim biri 5.5 dedi biri 6 dedi ben de bilmiyorum valla
BU pazartesi idrar tahlilim fln cıkacak o zman sorucam bakalım
ben en son adet tarihime göre hesapladım, bugün doktorda 5 haftalık dedi ama bugün 5 hafta bitti 6 ya giriyoruzidrar tahlilini niye yaptırıyor doktor:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?