2014 Ekim Anneleri

bana da rutin test diye kan tahlilleri yaptırdı doktor ama idrar yoktu herhangi bi sorun çıkmaz inşallah senin de

Sana yapılan tahlili hami,leliğimi ilk öğrendiğimde bana da yapmıştı tam kan sayımı o bu baska bir iki haftaya sen de yaptırırsın, gerci 12. haftaya kadar yaptırılabiliyormuş.

İnş cnm ya doğrusu ben idrar yolu enf dan süpheleniyorum, gencliğimden beri basımın belasıydı kendisi

12 gün sonra randevumuz var tekrar belki o zaman verir bana da şafak sayıyorum yeniden geçen yaz eşimin askerden gelmesini bekledim, bu yaz da bebeğime kavuşmayı bekleyeceğim, inşallah

Hmmm sık yaşadığın bi durumsa doktoruna danış tabi canım ama akıntı şikayeti olan arkadaşlarımız var bana sanki normalmiş gibi geldi:44:

adete 5 gün kala öğrendim canım..5 gün kala 38 di. iki gün sonra 61 oldu işte bugün de baktırdım 308 olmuş..teşekkür ederiğm sana da hayırlı olsun.

Olsun tatlı seyler bunlar :) Ama beklerken hic gecmiyo dimi

Bana 19unda gel kalp atısını duyarız dedi ama ben biraz daha beklicem, duyamazsa fln strese girerim kesin

adete 5 gün kala öğrendim canım..5 gün kala 38 di. iki gün sonra 61 oldu işte bugün de baktırdım 308 olmuş..teşekkür ederiğm sana da hayırlı olsun.

adetin gecikmeden mi test yaptırdın acelecisin galiba ben 3 gün bekledim

Olsun tatlı seyler bunlar :) Ama beklerken hic gecmiyo dimi

Bana 19unda gel kalp atısını duyarız dedi ama ben biraz daha beklicem, duyamazsa fln strese girerim kesin

eşimi beklemek pek tatlı değildi bebeğimi beklemek gayet güzelmiş ama

19unda duyarsınız bence dayanamayıp gidersin gibi geliyor bana

bende de 4 +4.gunde 3045 cıkmıstı hcg en basta da bıraz yuksektı ama doktor baktıgında tekıl gebelık dedı bazılarının degerlerı daha yuksek cıkıyor galıba

eşimi beklemek pek tatlı değildi bebeğimi beklemek gayet güzelmiş ama

19unda duyarsınız bence dayanamayıp gidersin gibi geliyor bana

Asker yolu beklemek iğrenctir bilirim

Bana da öyle geliyo

tiroid sorunum olduğu için gebeliği erken zamanda yakalamam gerekiyor.sık sık tahlil ya da test yaptırıyorum.

hmm geçmiş olsun canım, iyi yakalamışsın o zaman:128: benim beta değeri 1207 çıkınca eşim şok oldu kan testine giderken ona dedim ki 0-5arası çıkarsa gebelik yok, 5ten yüksek çıkarsa gebelik var.. o da zannediyormuş ki 10-20gibi bişeyler çıkacak 1200leri görünce ikiz mi dedi sanırım ikiz gebeliklerde 4000ler falan görülüyor 5.haftalarda

bugun yemek yaparken cok kotu oldum.1 hamileligımde 2 vermıstım ılk baslarda.bunda da oyle olacak galıba allah yardımcımız olsun vallaaa.hatırlıyorum da sonu guzel ama ılk 3 ayı bı atlatsam dıye dusunmeye basladım

ben de 38 , 61 falan çıkınca korktum aama birden yükseldi..olsun da tek olsun...ikiz üçüz işin tuzu biberi.olsa çok hoş olur ama kısmet:)))

bulantıların başladı o zaman:26: bende ilk 3 ay 2-3 kilo versem mutlu olurum aslında kilo vereyim hamile kalayım derken hem kilo veremedim hemde üzerine 2 kilo daha aldım ve hamile kaldım doğuma kadar minimum kilo almayı temenni ediyorum

canım cıkarmamak ıcın kendımı zor tutuyorum.kızımda olunca ona da yemek yapmak zorundayım.ıdare edıyoruz iste..kıloyu dıkkatlı almak gerekıyor hakkaten 57 ile basladım 1.de-su anda 60 kıloyum yanı 3 kılo kaldı bende annemler vardı yanımda sut olsun ye ıc derken kaldı kılolar bırazda dıkkat etmedım hamilelikte bunda dıyetısyene gıtmeyı dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…