- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
Gebelik rutini diye bir liste tutusturdu elime, yüz tanetahlil var icinde. Kan, idrar... Bir sürü seye bakıyor
Benim ara ara geliyooakıntım var ama yoğun değil canım
ben de geld,imçarşamöba günü değerim 61 di.bugün 308 olmuş. değerim biraz yüksek gibi geldi.. sizin beta hcg değerleriniz nasıl gidiyor kızlar?
bana da rutin test diye kan tahlilleri yaptırdı doktor ama idrar yoktuherhangi bi sorun çıkmaz inşallah senin de
Sana yapılan tahlili hami,leliğimi ilk öğrendiğimde bana da yapmıştı tam kan sayımı o bu baska bir iki haftaya sen de yaptırırsın, gerci 12. haftaya kadar yaptırılabiliyormuş.
İnş cnm ya doğrusu ben idrar yolu enf dan süpheleniyorum, gencliğimden beri basımın belasıydı kendisi
adetin ne kadar gecikmişti canım yaptırdığındaben 3 gün geciktiğinde akşam yaptırdım yani cumartesi gelecekti gelmedi pazartesi yaptırdım.. 1207 çıktı çarşamba günü de 1400 çıktı.. hayırlı olsun bu arada Allah kucağına almayı nasip etsin
12 gün sonra randevumuz var tekrar belki o zaman verir bana daşafak sayıyorum yeniden geçen yaz eşimin askerden gelmesini bekledim, bu yaz da bebeğime kavuşmayı bekleyeceğim, inşallah
Hmmm sık yaşadığın bi durumsa doktoruna danış tabi canım ama akıntı şikayeti olan arkadaşlarımız var bana sanki normalmiş gibi geldi:44:
adete 5 gün kala öğrendim canım..5 gün kala 38 di. iki gün sonra 61 oldu işte bugün de baktırdım 308 olmuş..teşekkür ederiğm sana da hayırlı olsun.
Benim ara ara geliyoo
Benim 42 idi ilk öğrendim 2 gün sonra 374 oldu
Olsun tatlı seyler bunlar :) Ama beklerken hic gecmiyo dimi
Bana 19unda gel kalp atısını duyarız dedi ama ben biraz daha beklicem, duyamazsa fln strese girerim kesin
adetin gecikmeden mi test yaptırdınacelecisin galiba ben 3 gün bekledim
eşimi beklemek pek tatlı değildibebeğimi beklemek gayet güzelmiş ama
19unda duyarsınız bencedayanamayıp gidersin gibi geliyor bana
tiroid sorunum olduğu için gebeliği erken zamanda yakalamam gerekiyor.sık sık tahlil ya da test yaptırıyorum.
hmm geçmiş olsun canım, iyi yakalamışsın o zaman:128: benim beta değeri 1207 çıkınca eşim şok oldukan testine giderken ona dedim ki 0-5arası çıkarsa gebelik yok, 5ten yüksek çıkarsa gebelik var.. o da zannediyormuş ki 10-20gibi bişeyler çıkacak 1200leri görünce ikiz mi dedi sanırım ikiz gebeliklerde 4000ler falan görülüyor 5.haftalarda
bugun yemek yaparken cok kotu oldum.1 hamileligımde 2 vermıstım ılk baslarda.bunda da oyle olacak galıba allah yardımcımız olsun vallaaa.hatırlıyorum da sonu guzel ama ılk 3 ayı bı atlatsam dıye dusunmeye basladım
bulantıların başladı o zaman:26: bende ilk 3 ay 2-3 kilo versem mutlu olurum aslındakilo vereyim hamile kalayım derken hem kilo veremedim hemde üzerine 2 kilo daha aldım ve hamile kaldım doğuma kadar minimum kilo almayı temenni ediyorum
seninki daha çokmuş.ikiz değil sanırım?
5 haftalık yazısının altında açıklamanız var arkadaşlar bende niye yazmıyor acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?