- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
canım cıkarmamak ıcın kendımı zor tutuyorum.kızımda olunca ona da yemek yapmak zorundayım.ıdare edıyoruz iste..kıloyu dıkkatlı almak gerekıyor hakkaten 57 ile basladım 1.de-su anda 60 kıloyum yanı 3 kılo kaldı bende annemler vardı yanımda sut olsun ye ıc derken kaldı kılolar bırazda dıkkat etmedım hamilelikte bunda dıyetısyene gıtmeyı dusunuyorum
benimde fazla almamam gerekiyor boyum kısa zaten:18: doktor bugün bana beslenme listesi verdi, diyet listesinden pek farkı yok.. günde en fazla 3 dilim ekmek ve 2-3 kaşık pilav yazıyorhamileliğimi öğrendiğimden beri akşam yemeklerinde ekmeği kestim, cips kola vb gıdalarıda kestim.. dikkat ediyorum ama ileri ki dönemlerde tatlı krizleri falan olur mu diye de korkuyorum:44: sen ilk hamileliğinde kaç kilo almıştın
18 kılo canım...ılk 4,5 ayda aynı kılomdaydım dusup gerı dondum.temmuzda akhısara gıdınce annemlere 7 kılo bırden almıstım doktorum cook kızmıstı.sımdıden dıkkat edersen almazsın ama herkesın vucut yapısı farklı yaaa....ınsallah cok almayız
tatlı krızlerı oluyor.bakalım gorucez 2. bebısımde nasıl olacak bulantım daha erken basladı bunda
şuan bende şişlik var çok fena, bu şişlik sebebiyle 1 kilo almış görünüyorum şimdiden
ben çok kilo alırsam benim doktorda kızacak sanırım, şimdiden uyardı :26: bulantın için ilaç verdi mi doktorun? benimki bugün verdi de :44:
26 subata randevu aldım ben.bır kere gıttım o zaman bulantım yoktu canım.
metpamıd vermıstı ılkınde doktorum ama pek ıse yaramadı dıye hatırlıyorum bennn
bulantıların başladı o zaman:26: bende ilk 3 ay 2-3 kilo versem mutlu olurum aslındakilo vereyim hamile kalayım derken hem kilo veremedim hemde üzerine 2 kilo daha aldım ve hamile kaldım doğuma kadar minimum kilo almayı temenni ediyorum
ilkaycımmm merhaba
öncelikle hayırlı uğurlu olsun bebişin
hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
yazdıkların çok tanıdık geldi aynı ben :)))
en son zayıflama topiğindeydik, okul başladı ben yoğunluktan bıraktım
senin o sıralarda eşin askerden dönecekti, sanırım ondan sonra veremedin kilo
bende aynı senin gibi, yılbaşında sıkı bir diyete girecektim ama hamile olduğumu öğrendim
59 kiloyum, umarım 15 kilodan fazla almam
evdemisin bu arada, çalışmıyorsun sanırım
aa seninde mi bebişin olacakAllah kucağına almayı nasip etsin
dimi zayıflayacaktık sözdeeşim eylülde askerden geldi, o geldikten sonra kilo aldım malesef yeni evlenmiş gibi
napalım doğumdan sonra veririz kiloları tatlım, doğuma kadar da dikkat ederiz yediklerimize :101::101:
evdeyim, eşim gelince işten ayrıldım, kpss çalışıyorum evde .. ama bu hafta bebiş çalışma düzenimi bozdupazartesi itibariyle anne adayı öğrenci ilkay moduna dönmeliyim
valla tüm düzenimizi alt üst etti ama bunlar hayatın en tatlı anlarıymış meğerse...
yeniden seninle birlikte ekim annelerine de hayırlı olsun diliyorum...
yok tatlım tekiz benim bebişimmmm
hayırlısı olsun:))
bu arada ben uzun ama zayıf biriyim.malesef olmayan göbeğim çıkmaya başladı..hele de yemekten sonra..bu şişkinliği nasıl halledebiliriz?
Arkadaşlar merhaba .. biz dun bebegimizi gördük. Doktor cok yogundu hızlı hızlı baktı. Vajinal ultrason dan baktı. Çünkü benim gec dollenme oldugu icin suphelendi . Ve hayırlı olsun dedi. Haftaya cumartesi kontrole çağırdı. Bir sürü test verdi. Bende pazartesi devlet hastanesine sıra aldım. Orada yaptiricam testleeri. Bakalım bu kontroldede cok ilgilenmezse dktoru degistircem. Oysa herkes çok ovmustu. Vok yogun doktor oldugu icin hic poh pohlamdi. Progestan a devam dedi. Troid ilacini aksatma. Muhakkak folik asidini ic dedi. Uzun uzun konusmadi. Ilk hamilelik olunca bide özel hastane olunca insan ilgi beklio. Bir liste verdi yemek listesi. Bunlara uy dedi. Sonuclar çıkınca görüşürüz dedi. İnşallah iyi bir doktor olur. Ama cok ileri bir hastaneydi herseyi cok iyi . Biraz buyusun 4 boyutlu ultrason da bakarız dedi. Ancak iki hafta sonra kalbini duyariz dedi. Normalde 5 haftamizda olcaktik ama gunue yetisecrk sanırım. 6. Haftaya girmiş iz. Cok sevindim. Suan 8 Olmasi gerekiyor. Doktor çabuk gelisiyor maşallah dedi. 11 mm olmuş teyzeleri..rabbim hepimizinkine sağlık sıhhat versin.
Ay inşallah canım .. keseyi gördük ya içim rahatladı. Doktor güzel yere yerleşmiş dedi.. Darısı başına inşallah sende sağlıklı görürsün ..haftayı iple çekiyorum. .hayırlı olsun canım, güzel gelişmeler olmuşbebeğini görmek seni rahatlatmıştır, biz daha göremedik..maşallah çabuk gelişmesi harika inşallah cumartesi daha güzel gelişmeler olur
Ay inşallah canım .. keseyi gördük ya içim rahatladı. Doktor güzel yere yerleşmiş dedi.. Darısı başına inşallah sende sağlıklı görürsün ..haftayı iple çekiyorum. .
kızlar kusmaya başlayan var mı?
Arkadaşlar merhaba .. biz dun bebegimizi gördük. Doktor cok yogundu hızlı hızlı baktı. Vajinal ultrason dan baktı. Çünkü benim gec dollenme oldugu icin suphelendi . Ve hayırlı olsun dedi. Haftaya cumartesi kontrole çağırdı. Bir sürü test verdi. Bende pazartesi devlet hastanesine sıra aldım. Orada yaptiricam testleeri. Bakalım bu kontroldede cok ilgilenmezse dktoru degistircem. Oysa herkes çok ovmustu. Vok yogun doktor oldugu icin hic poh pohlamdi. Progestan a devam dedi. Troid ilacini aksatma. Muhakkak folik asidini ic dedi. Uzun uzun konusmadi. Ilk hamilelik olunca bide özel hastane olunca insan ilgi beklio. Bir liste verdi yemek listesi. Bunlara uy dedi. Sonuclar çıkınca görüşürüz dedi. İnşallah iyi bir doktor olur. Ama cok ileri bir hastaneydi herseyi cok iyi . Biraz buyusun 4 boyutlu ultrason da bakarız dedi. Ancak iki hafta sonra kalbini duyariz dedi. Normalde 5 haftamizda olcaktik ama gunue yetisecrk sanırım. 6. Haftaya girmiş iz. Cok sevindim. Suan 8 Olmasi gerekiyor. Doktor çabuk gelisiyor maşallah dedi. 11 mm olmuş teyzeleri..rabbim hepimizinkine sağlık sıhhat versin.
bulantıların başladı o zaman:26: bende ilk 3 ay 2-3 kilo versem mutlu olurum aslındakilo vereyim hamile kalayım derken hem kilo veremedim hemde üzerine 2 kilo daha aldım ve hamile kaldım doğuma kadar minimum kilo almayı temenni ediyorum
canım cıkarmamak ıcın kendımı zor tutuyorum.kızımda olunca ona da yemek yapmak zorundayım.ıdare edıyoruz iste..kıloyu dıkkatlı almak gerekıyor hakkaten 57 ile basladım 1.de-su anda 60 kıloyum yanı 3 kılo kaldı bende annemler vardı yanımda sut olsun ye ıc derken kaldı kılolar bırazda dıkkat etmedım hamilelikte bunda dıyetısyene gıtmeyı dusunuyorum
Hayırlı olsun canım bebeğinSelam kızlar, bir gün bu topikte soru soracağım kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdiAllah tamamına erdirirse benim de bi miniğim olacak.
Size sormak istedigim sey su; benim cok yoğun akıntım var, bazen peynir kesiği gibi oluyo bazen yoğun kıvamlı, kokusuz ve rengi beyaz.
Siz de yasıyor musunuz böyle bir durum yoksa idrar yolları enfeksiyonu ile ilgili bişi mi var?
benimde fazla almamam gerekiyor boyum kısa zaten:18: doktor bugün bana beslenme listesi verdi, diyet listesinden pek farkı yok.. günde en fazla 3 dilim ekmek ve 2-3 kaşık pilav yazıyorhamileliğimi öğrendiğimden beri akşam yemeklerinde ekmeği kestim, cips kola vb gıdalarıda kestim.. dikkat ediyorum ama ileri ki dönemlerde tatlı krizleri falan olur mu diye de korkuyorum:44: sen ilk hamileliğinde kaç kilo almıştın
Hayırlı olsun canım, darısı başımaArkadaşlar merhaba .. biz dun bebegimizi gördük. Doktor cok yogundu hızlı hızlı baktı. Vajinal ultrason dan baktı. Çünkü benim gec dollenme oldugu icin suphelendi . Ve hayırlı olsun dedi. Haftaya cumartesi kontrole çağırdı. Bir sürü test verdi. Bende pazartesi devlet hastanesine sıra aldım. Orada yaptiricam testleeri. Bakalım bu kontroldede cok ilgilenmezse dktoru degistircem. Oysa herkes çok ovmustu. Vok yogun doktor oldugu icin hic poh pohlamdi. Progestan a devam dedi. Troid ilacini aksatma. Muhakkak folik asidini ic dedi. Uzun uzun konusmadi. Ilk hamilelik olunca bide özel hastane olunca insan ilgi beklio. Bir liste verdi yemek listesi. Bunlara uy dedi. Sonuclar çıkınca görüşürüz dedi. İnşallah iyi bir doktor olur. Ama cok ileri bir hastaneydi herseyi cok iyi . Biraz buyusun 4 boyutlu ultrason da bakarız dedi. Ancak iki hafta sonra kalbini duyariz dedi. Normalde 5 haftamizda olcaktik ama gunue yetisecrk sanırım. 6. Haftaya girmiş iz. Cok sevindim. Suan 8 Olmasi gerekiyor. Doktor çabuk gelisiyor maşallah dedi. 11 mm olmuş teyzeleri..rabbim hepimizinkine sağlık sıhhat versin.
2014 ekimde bu eşsiz duyguyu tadacak anne adayları, gelin bütün deneyimlerimizi güle oynaya burada hep birlikte paylaşalımHepimize hoş sohbetler diliyorum
NOT:İsminin listeye eklenmesini isteyenler öncelikle özel mesajla ya da herhangi bir mesajımı alıntılayarak bana bilgilerini iletirlerse, hemen listeye ekleyebilirim :)
Listemiz bol hamiş kaynasın inşallahh
Anne adaylarımızın listesi
[table="width: 750, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]KULLANICI ADI[/td]
[td]YAŞ[/td]
[td]ŞEHİR[/td]
[td]TAHMİNİ DOĞUM T.[/td]
[td]KAÇINCI BEBİŞ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sev_gilim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]28.08.2014[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]mrvdrml[/td]
[td]26[/td]
[td]Kocaeli[/td]
[td]20.09.2014[/td]
[td]1.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]beyaznane[/td]
[td]27[/td]
[td]Konya[/td]
[td]22.09.2014[/td]
[td]1.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sensizask[/td]
[td]25[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]23.09.2014[/td]
[td]1.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hatneva[/td]
[td]25[/td]
[td]Kocaeli[/td]
[td]26.09.2014[/td]
[td]1.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]asgulu33[/td]
[td]26[/td]
[td]Erzurum[/td]
[td]28.09.2014[/td]
[td]1.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mandolina[/td]
[td]28[/td]
[td]Mersin[/td]
[td]28.09.2014[/td]
[td]1.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ozse1981[/td]
[td]33[/td]
[td][/td]
[td]02.10.2014[/td]
[td]2.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kamuran85[/td]
[td]24[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]03.10.2014[/td]
[td]1.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]redbarby[/td]
[td]33[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]03.10.2014[/td]
[td]1.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tarcin10[/td]
[td]30[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]05.10.2014[/td]
[td]2.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]KutsalAsk[/td]
[td]27[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]09.10.2014[/td]
[td]1.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevgi_bocugu[/td]
[td]27[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]10.10.2014[/td]
[td]1.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berkuncan[/td]
[td]30[/td]
[td]Kütahya[/td]
[td]10.10.2014[/td]
[td]1.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nerisona[/td]
[td]33[/td]
[td]Adana[/td]
[td]10.10.2014[/td]
[td]2.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mumtobe[/td]
[td]27[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]11.10.2014[/td]
[td]1.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eFuLim[/td]
[td]25[/td]
[td]Kocaeli[/td]
[td]12.10.2014[/td]
[td]1.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]firstfb[/td]
[td]30[/td]
[td]Muğla[/td]
[td]12.10.2014[/td]
[td]1.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berfin33[/td]
[td]29[/td]
[td]Mersin[/td]
[td]15.10.2014[/td]
[td]1.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]stellamaris[/td]
[td]33[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]15.10.2014[/td]
[td]2.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesyav[/td]
[td]28[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]15.10.2014[/td]
[td]2.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]smilingfaces[/td]
[td][/td]
[td]Bursa[/td]
[td]16.10.2014[/td]
[td]2.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cool1983[/td]
[td]31[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]17.10.2014[/td]
[td]1.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kelebek__16[/td]
[td]25[/td]
[td]Bursa[/td]
[td]17.10.2014[/td]
[td]1.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zodiaces[/td]
[td]25[/td]
[td][/td]
[td]17.10.2014[/td]
[td]1.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yayaya[/td]
[td]32[/td]
[td]Bursa[/td]
[td]18.10.2014[/td]
[td]2.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ilkay10[/td]
[td]25[/td]
[td]Denizli[/td]
[td]18.10.2014[/td]
[td]1..[/td]
[/tr]
[/table]
yaş:29 ist 3.hamilelik sat:8 ocak beklenen doğum tarihi 15/10/2014
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?