2014 Ekim Anneleri

benimde fazla almamam gerekiyor boyum kısa zaten:18: doktor bugün bana beslenme listesi verdi, diyet listesinden pek farkı yok.. günde en fazla 3 dilim ekmek ve 2-3 kaşık pilav yazıyor hamileliğimi öğrendiğimden beri akşam yemeklerinde ekmeği kestim, cips kola vb gıdalarıda kestim.. dikkat ediyorum ama ileri ki dönemlerde tatlı krizleri falan olur mu diye de korkuyorum:44: sen ilk hamileliğinde kaç kilo almıştın

18 kılo canım...ılk 4,5 ayda aynı kılomdaydım dusup gerı dondum.temmuzda akhısara gıdınce annemlere 7 kılo bırden almıstım doktorum cook kızmıstı.sımdıden dıkkat edersen almazsın ama herkesın vucut yapısı farklı yaaa....ınsallah cok almayız

tatlı krızlerı oluyor.bakalım gorucez 2. bebısımde nasıl olacak bulantım daha erken basladı bunda

Son düzenleme:

şuan bende şişlik var çok fena, bu şişlik sebebiyle 1 kilo almış görünüyorum şimdiden
ben çok kilo alırsam benim doktorda kızacak sanırım, şimdiden uyardı :26: bulantın için ilaç verdi mi doktorun? benimki bugün verdi de :44:

26 subata randevu aldım ben.bır kere gıttım o zaman bulantım yoktu canım.

metpamıd vermıstı ılkınde doktorum ama pek ıse yaramadı dıye hatırlıyorum bennn

ilkaycımmm merhaba
öncelikle hayırlı uğurlu olsun bebişin
hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
yazdıkların çok tanıdık geldi aynı ben :)))
en son zayıflama topiğindeydik, okul başladı ben yoğunluktan bıraktım
senin o sıralarda eşin askerden dönecekti, sanırım ondan sonra veremedin kilo

bende aynı senin gibi, yılbaşında sıkı bir diyete girecektim ama hamile olduğumu öğrendim
59 kiloyum, umarım 15 kilodan fazla almam
evdemisin bu arada, çalışmıyorsun sanırım

aa seninde mi bebişin olacak Allah kucağına almayı nasip etsin
dimi zayıflayacaktık sözde eşim eylülde askerden geldi, o geldikten sonra kilo aldım malesef yeni evlenmiş gibi
napalım doğumdan sonra veririz kiloları tatlım, doğuma kadar da dikkat ederiz yediklerimize :101::101:
evdeyim, eşim gelince işten ayrıldım, kpss çalışıyorum evde .. ama bu hafta bebiş çalışma düzenimi bozdu pazartesi itibariyle anne adayı öğrenci ilkay moduna dönmeliyim

valla tüm düzenimizi alt üst etti ama bunlar hayatın en tatlı anlarıymış meğerse...
yeniden seninle birlikte ekim annelerine de hayırlı olsun diliyorum...

hayırlısı olsun:))

bu arada ben uzun ama zayıf biriyim.malesef olmayan göbeğim çıkmaya başladı..hele de yemekten sonra..bu şişkinliği nasıl halledebiliriz?

yukarılarda bi arkadaş liptonun zencefil limon çayını tavsiye etti gaz için :44:

Arkadaşlar merhaba .. biz dun bebegimizi gördük. Doktor cok yogundu hızlı hızlı baktı. Vajinal ultrason dan baktı. Çünkü benim gec dollenme oldugu icin suphelendi . Ve hayırlı olsun dedi. Haftaya cumartesi kontrole çağırdı. Bir sürü test verdi. Bende pazartesi devlet hastanesine sıra aldım. Orada yaptiricam testleeri. Bakalım bu kontroldede cok ilgilenmezse dktoru degistircem. Oysa herkes çok ovmustu. Vok yogun doktor oldugu icin hic poh pohlamdi. Progestan a devam dedi. Troid ilacini aksatma. Muhakkak folik asidini ic dedi. Uzun uzun konusmadi. Ilk hamilelik olunca bide özel hastane olunca insan ilgi beklio. Bir liste verdi yemek listesi. Bunlara uy dedi. Sonuclar çıkınca görüşürüz dedi. İnşallah iyi bir doktor olur. Ama cok ileri bir hastaneydi herseyi cok iyi . Biraz buyusun 4 boyutlu ultrason da bakarız dedi. Ancak iki hafta sonra kalbini duyariz dedi. Normalde 5 haftamizda olcaktik ama gunue yetisecrk sanırım. 6. Haftaya girmiş iz. Cok sevindim. Suan 8 Olmasi gerekiyor. Doktor çabuk gelisiyor maşallah dedi. 11 mm olmuş teyzeleri..rabbim hepimizinkine sağlık sıhhat versin.

hayırlı olsun canım, güzel gelişmeler olmuş bebeğini görmek seni rahatlatmıştır, biz daha göremedik..maşallah çabuk gelişmesi harika inşallah cumartesi daha güzel gelişmeler olur

hayırlı olsun canım, güzel gelişmeler olmuş bebeğini görmek seni rahatlatmıştır, biz daha göremedik..maşallah çabuk gelişmesi harika inşallah cumartesi daha güzel gelişmeler olur
Ay inşallah canım .. keseyi gördük ya içim rahatladı. Doktor güzel yere yerleşmiş dedi.. Darısı başına inşallah sende sağlıklı görürsün ..haftayı iple çekiyorum. .

Ay inşallah canım .. keseyi gördük ya içim rahatladı. Doktor güzel yere yerleşmiş dedi.. Darısı başına inşallah sende sağlıklı görürsün ..haftayı iple çekiyorum. .

keseyi bugün bizde gördük, 1 cm yani 10 mm'miş bebeği göremedik, 12 gün sonra inşallah onu ve kalp atışlarını göreceğiz bu günler nasıl geçecek, şafak sayıyoruz

Canim gozunaydinn cok sevindimm:) darisi bebege ve kalp atislarina insallah:)

Ben de çok mutlu olurum 2-3 kilo versem yaa, ben ilk hamileliğimde 22 kg almıştım, Allahtan verdim sonra, ben de az kiloyla tamamlamak istiyorum hamileliğimi

Geçmiş olsun canım, ben de ilkinde bulantım da yemek falan yapmamıştım, ama şimdi öyle bir lüksümüz yok maalesef

Hayırlı olsun canım bebeğin
Dediğin peynir kesiği akıntı sanki mantar gibi, kokusuz ve yoğun olur o da, hafif kaşıntın da var mı?
Gebeliğin ilk aylarında mantar sık görülen bir şeymiş çünkü
Geçmiş olsun
( Ayrıca benden de istedi idrar tahlili)

Ah tatlım benim boy uzun ama, ben de kazulet gibi oluyorum kilo alınca
Hiç bir boya gitmiyor kilo, kısa olsan topaç, uzun olsan devanası
Ben de çok dikkat ediyorum bakalım:18:

Hayırlı olsun canım, darısı başıma

Son düzenleme:

yaş:29 ist 3.hamilelik sat:8 ocak beklenen doğum tarihi 15/10/2014

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…