2014 Ekim Anneleri

Cok teşekkür ederim, senin de hayırlı olsun inş.

Sıfır koku var, kaşıntı da hic yok. Ptesi öğreneceğim inşallah ama belki hamileliğin getirdiği birşeydir diye merak etmiştim. İnşallah mantar değildir

Teşekkür ederim

Koku olmaz zaten, peynir kesiği en büyük belirtisi, ama korkulacak bir şey değil, çoğu hamile geçirir bunu, fitil, hap vs veriyor doktor, hemen geçiyor, tekrarlamıyor
Gerçi mutlaka kaşınır hafifte olsa:44:
Geçmiş olsun tekrar

canım gözün aydın kalbini de duyup kendisini de göreceksin inşallah

yaş:29 ist 3.hamilelik sat:8 ocak beklenen doğum tarihi 15/10/2014

ekliyorum :)

Çok teşekkür ederim verdigin bilgiler icin, doktora gidene kadar az da olsa ne olduğunu biliyorum en azından :)

Çok korkuyorum ona bişi olacak diye google'a "hamilelikte mantar düşük yapar" mı diye yazıcam simdi

Yok canım yapmaz merak etme Benim ilk hamileliğim de olmuştu

Doktor hormonlar, hamilelik vs sebepler söylemişti, unuttum

Geçti hemen, zaten rahimde değil rahme giden (vajen yolu) yolda oluyor mantar

Belki de değilsindir, ben de felaket tellalı gibi strese soktum seni bak şimdi

Sağolun kızlar hepiniz mutlu mesut olunn .. bebislerinize iyi bakın .. Hayırlı geceler. .

Akista gordum, hayirli olsun demek istedim
Hamilelikte akinti cok fazla oluyo daha gecen hafta yogun akintidan suphelenip idrar tahliline gittim. Yanma, kasinma vs olmazsa endiselenme. Zaten tahlil de vermissin. İnsallah kalp atislarini da duyarsin yakinda

Yok cnm sıkma canını ben stres olmam internet doktoruyum iste iki dkda kendime beyin ağzı kanseri teshisi koyabilitem var

Yok cnm sıkma canını ben stres olmam internet doktoruyum iste iki dkda kendime beyin ağzı kanseri teshisi koyabilitem var

O internet doktorluğundan zamanında kendime türlü teşhisler koyup, hastane hastane, doktor doktor gezmişliğim var, bilirim nasıl bir şey olduğunu

Sonunda eşim bana psikolojik teşhis konulması gerektiğini söyledi, artık belirti aratmıyorum Google amca da

Burun akıntısını beyin tümörüne, tırnak kırılmasını lösemiye bağlamaya müsaitim Google sayesinde

Stressiz geceler canım

ahahahah sen benden de fenaymışsın :)

Memnun oldum tanıstıgımıza, iyi geceler, görüşürüz yine

İuiyim cnm Allaha sukur sorun tok dunku dr muayenesinden sonra kendimo acaip rahatlamis hissediyorum:) koyu sari akintiya donustu benim lekeleler o yuzden de rahatladim biraz:)

Canım ara sıra bendede oluyo bu sarı akıntı bi sorun teşkil etmiyodur dimi canım eşim doktora bi daha sorucaz diyo kanaman yok leken yok içirtmedi progestanı bana

Elmayracim merhaba sen de mi hamilesin yoksa :) Ay ne guzel masAllah saglicakla kucagina alirsin insaAllah :)

Kizlar dun 11 inci kez teyze oldum Ablam dogum yapti aksam ustu :) Darisi basimiza artik :)

Esimde grip oldu iki gundur bu gece uyku tutmadi adamcagizimi Allahim saglikla sinamasin bizleri cok zor gercekten.

Sağolun kızlar hepiniz mutlu mesut olunn .. bebislerinize iyi bakın .. Hayırlı geceler. .

Canim medicale mi gitmistin?
Bir de tahlilleri fatihte mi yoksa farabi demi yaptiracaksin?
Bana da bilgi verirsen cok sevinirim
Bende ona gore hareket edebilirim insaAllah.
Hersey yolunda gorunuyor canim demek ki hadi gozun aydin..
Moralini yuksek tut insaAllah bebegin gunune yetisecek hizlica gelisip..
Bu arada yiyecek listesi neden vermis canim onu amlamadim?

hayırlısı olsun:))

bu arada ben uzun ama zayıf biriyim.malesef olmayan göbeğim çıkmaya başladı..hele de yemekten sonra..bu şişkinliği nasıl halledebiliriz?

Ilk zamanlarda siskinlik olmasi gayet normal canim. Bende de siskinlik var. Gunde bir bir bucuk litreye yakin su tuketmeye calisiyorum. Tuvalete gidiyorum af edersin ve siskinlik gidiyor. Ama sonra tekrar su iciyorum yine sisiyor :)) Siskinlik ilerki aylarda yerini bebege birakacak :) Bu arada bu tarafa da hos geldin canim :)

Son düzenleme:
Canım medical e gittim. Tahlillerimi fatihte yaptircam. Çünkü bana çok yakın. Bana günlük yemek listesi versi hamilikte beslenme cok önemli dedi. Bu listeye uyarsan hem aşırı kilo almalmazsin hemde bebeği beslersin dedi

Evet canım :) Allah tamamına erdirsin ins hepimizin hamileliğini :)

Canım ara sıra bendede oluyo bu sarı akıntı bi sorun teşkil etmiyodur dimi canım eşim doktora bi daha sorucaz diyo kanaman yok leken yok içirtmedi progestanı bana

Canim benim de suan lekelenmem yok ama progestan igneye devam ediyoruz haftada 1 kez...sen birak kocani da doktorunu dinle tedbir amacli vermistir belki bikac gun kullandirip biraktirxakti sen lekelenmem var diye gtmistin o zaman vermisti dimi muayenede etmistir yani ne biliyim icin rahat etmiyosa ara sor doktorunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…