Canim gozunaydinn cok sevindimm:) darisi bebege ve kalp atislarina insallah:)
Hayırlı olsun canım bebeğin
Dediğin peynir kesiği akıntı sanki mantar gibi, kokusuz ve yoğun olur o da, hafif kaşıntın da var mı?
Gebeliğin ilk aylarında mantar sık görülen bir şeymiş çünkü
Geçmiş olsun
( Ayrıca benden de istedi idrar tahlili)
Cok teşekkür ederim, senin de hayırlı olsun inş.
Sıfır koku var, kaşıntı da hic yok. Ptesi öğreneceğim inşallah ama belki hamileliğin getirdiği birşeydir diye merak etmiştim. İnşallah mantar değildir
Arkadaşlar merhaba .. biz dun bebegimizi gördük. Doktor cok yogundu hızlı hızlı baktı. Vajinal ultrason dan baktı. Çünkü benim gec dollenme oldugu icin suphelendi . Ve hayırlı olsun dedi. Haftaya cumartesi kontrole çağırdı. Bir sürü test verdi. Bende pazartesi devlet hastanesine sıra aldım. Orada yaptiricam testleeri. Bakalım bu kontroldede cok ilgilenmezse dktoru degistircem. Oysa herkes çok ovmustu. Vok yogun doktor oldugu icin hic poh pohlamdi. Progestan a devam dedi. Troid ilacini aksatma. Muhakkak folik asidini ic dedi. Uzun uzun konusmadi. Ilk hamilelik olunca bide özel hastane olunca insan ilgi beklio. Bir liste verdi yemek listesi. Bunlara uy dedi. Sonuclar çıkınca görüşürüz dedi. İnşallah iyi bir doktor olur. Ama cok ileri bir hastaneydi herseyi cok iyi . Biraz buyusun 4 boyutlu ultrason da bakarız dedi. Ancak iki hafta sonra kalbini duyariz dedi. Normalde 5 haftamizda olcaktik ama gunue yetisecrk sanırım. 6. Haftaya girmiş iz. Cok sevindim. Suan 8 Olmasi gerekiyor. Doktor çabuk gelisiyor maşallah dedi. 11 mm olmuş teyzeleri..rabbim hepimizinkine sağlık sıhhat versin.
yaş:29 ist 3.hamilelik sat:8 ocak beklenen doğum tarihi 15/10/2014
Teşekkür ederim
Koku olmaz zaten, peynir kesiği en büyük belirtisi, ama korkulacak bir şey değil, çoğu hamile geçirir bunu, fitil, hap vs veriyor doktor, hemen geçiyor, tekrarlamıyor
Gerçi mutlaka kaşınır hafifte olsa:44:
Geçmiş olsun tekrar
Çok teşekkür ederim verdigin bilgiler icin, doktora gidene kadar az da olsa ne olduğunu biliyorum en azından :)
Çok korkuyorum ona bişi olacak diye google'a "hamilelikte mantar düşük yapar" mı diye yazıcam simdi
Çok teşekkür ederim verdigin bilgiler icin, doktora gidene kadar az da olsa ne olduğunu biliyorum en azından :)
Çok korkuyorum ona bişi olacak diye google'a "hamilelikte mantar düşük yapar" mı diye yazıcam simdi
Yok cnm sıkma canını ben stres olmamYok canım yapmaz merak etmeBenim ilk hamileliğim de olmuştu
Doktor hormonlar, hamilelik vs sebepler söylemişti, unuttum
Geçti hemen, zaten rahimde değil rahme giden (vajen yolu) yolda oluyor mantar
Belki de değilsindir, ben de felaket tellalı gibi strese soktum seni bak şimdi
Yok cnm sıkma canını ben stres olmaminternet doktoruyum iste iki dkda kendime beyin ağzı kanseri teshisi koyabilitem var
Firstcüm sen nasıl oldun, iyi misin?
O internet doktorluğundan zamanında kendime türlü teşhisler koyup, hastane hastane, doktor doktor gezmişliğim var, bilirim nasıl bir şey olduğunu
Sonunda eşim bana psikolojik teşhis konulması gerektiğini söyledi, artık belirti aratmıyorum Google amca da
Burun akıntısını beyin tümörüne, tırnak kırılmasını lösemiye bağlamaya müsaitim Google sayesinde
Stressiz geceler canım
İuiyim cnm Allaha sukur sorun tok dunku dr muayenesinden sonra kendimo acaip rahatlamis hissediyorum:) koyu sari akintiya donustu benim lekeleler o yuzden de rahatladim biraz:)
Cok teşekkür ederim, senin de hayırlı olsun inş.
Sıfır koku var, kaşıntı da hic yok. Ptesi öğreneceğim inşallah ama belki hamileliğin getirdiği birşeydir diye merak etmiştim. İnşallah mantar değildir
Sağolun kızlar hepiniz mutlu mesut olunn .. bebislerinize iyi bakın .. Hayırlı geceler. .
hayırlısı olsun:))
bu arada ben uzun ama zayıf biriyim.malesef olmayan göbeğim çıkmaya başladı..hele de yemekten sonra..bu şişkinliği nasıl halledebiliriz?
Canım medical e gittim. Tahlillerimi fatihte yaptircam. Çünkü bana çok yakın. Bana günlük yemek listesi versi hamilikte beslenme cok önemli dedi. Bu listeye uyarsan hem aşırı kilo almalmazsin hemde bebeği beslersin dediCanim medicale mi gitmistin?
Bir de tahlilleri fatihte mi yoksa farabi demi yaptiracaksin?
Bana da bilgi verirsen cok sevinirim
Bende ona gore hareket edebilirim insaAllah.
Hersey yolunda gorunuyor canim demek ki hadi gozun aydin..
Moralini yuksek tut insaAllah bebegin gunune yetisecek hizlica gelisip..
Bu arada yiyecek listesi neden vermis canim onu amlamadim?
Evet canım :) Allah tamamına erdirsin ins hepimizin hamileliğini :)Elmayracim merhaba sen de mi hamilesin yoksa :) Ay ne guzel masAllah saglicakla kucagina alirsin insaAllah :)
Kizlar dun 11 inci kez teyze oldumAblam dogum yapti aksam ustu :) Darisi basimiza artik :)
Esimde grip oldu iki gundur bu gece uyku tutmadi adamcagizimiAllahim saglikla sinamasin bizleri cok zor gercekten.
Canım ara sıra bendede oluyo bu sarı akıntı bi sorun teşkil etmiyodur dimi canım eşim doktora bi daha sorucaz diyo kanaman yok leken yok içirtmedi progestanı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?