günaydın
İyi ogleden sonralari tatlim:))
canım iyi misin? sabahtan akşama mı bulantı ve kusma? 6+2 desin di mi? bugün mü başladı?
Canim benim de suan lekelenmem yok ama progestan igneye devam ediyoruz haftada 1 kez...sen birak kocani da doktorunu dinle tedbir amacli vermistir belki bikac gun kullandirip biraktirxakti sen lekelenmem var diye gtmistin o zaman vermisti dimi muayenede etmistir yani ne biliyim icin rahat etmiyosa ara sor doktorunu
Ilk zamanlarda siskinlik olmasi gayet normal canim. Bende de siskinlik var. Gunde bir bir bucuk litreye yakin su tuketmeye calisiyorum. Tuvalete gidiyorum af edersin ve siskinlik gidiyor. Ama sonra tekrar su iciyorum yine sisiyor :)) Siskinlik ilerki aylarda yerini bebege birakacak :) Bu arada bu tarafa da hos geldin canim :)
canım benim bulantım dün başladı. bugün tüm gün vardı. henüz kusmadım. haftaya başlarım sanırsam.
sende durumlar nasıl?
arkadaslar bana yardım edersenız cok sevınırım.bende ulser var fomadın dıe bır ılac kullanıodumkı benı gercekten ıyılestırıyordu.fakat hamılelık dolayısıyla doktor yasakladı.mıde agrılarım tekrar basladı.hafıf ılaclar fayda etmıyor. baska bır yolu varmıdır acaba.yada ıyı gelen bır yıyecek fln
iyi akşamlarr biz nihayet miniğimizi gördük pıt pıt pıt kalbini bile duyduk ayy nasılll değişik bir hiss böyle buu kendimi çok değişik hissediyorumminiğimiz çok sağlıklıymış üç ay kendine dikkat et dedi ilk üç ay korkulu süreçdir üç ayı atlattımı çok büyük sorunlar yoksa hiç bir şey olmaz inşallah dedi
Bende bulantılar başlayacak sanırım öncüleri olarak şekerim düşüyor halsizlik hat safhada zaten çok fenayım yatıyorum sürekli desem abartmam yazık eşim şimdi mutfakta ortalık toparlıyor çamaşır yıkıyor vs...
Ailelerede söyledik artık herkes çok sevindi tabi şimdilik sadece anneler bilecek maalesef abimler tüp bebekle uğraşıyorlar tam bu dönemde morallerini bozacağını düşündüğümüz için söylemeyin dedik bakalım onlarında olursa aynı vakitlerde doğururuz
arkadaslar bana yardım edersenız cok sevınırım.bende ulser var fomadın dıe bır ılac kullanıodumkı benı gercekten ıyılestırıyordu.fakat hamılelık dolayısıyla doktor yasakladı.mıde agrılarım tekrar basladı.hafıf ılaclar fayda etmıyor. baska bır yolu varmıdır acaba.yada ıyı gelen bır yıyecek fln
hapşurunca karnına ağrı giren var mı? bazen ben de ağrı saplanıyor çok koerkuyorum
bir anda 14. haftaya geçmişsin :)) en son ne zaman gittin doktora? cinsiyetini söylemedi mi? bazen 12. haftada belli oluyormuş bazen 16. haftada..
senin ilk bebiş kız erkek? kaç yaşında?
Valla canım bende de gastrit var midem hep ağrıyo benim de asıl bel ağrım çok doğuştan omur fazlalığım var gece uyuyamıyorum bacak ve bel ağrısından krem dahi süremiyorum
ayyy canım çok sevindim hayırlı olsunsağlıkla da kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah abinlere de nasip olur bu mucize :)
canım ülseri bilmiyorum ama benim de gastiritim var dedim doktoruma, birşey yiyip içemiyorum midem gaz yapıyor şişiyor dedim bana rennie şurup vermişti ama kullanmadım onu da çünkü benim ataklar zaman zaman geliyor, her zaman bu şikayetleri yaşamıyorum. 5 10 dk da bir yudum yudum süt içmek iyi geliyor bana ama tabi herkese iyi gelir mi bilmiyorum canım :/ Allah biran önce şifa versin hepimizesağlıklı hamilelik geçirelim inşallah..
bana da bazen öyle saniyelik oluyor canım ama hemen geçiyor, uzun süreli ağrı olmuyor :26:
cok gecmıs olsun canım ALLAH hepımızı kolay kurtarsın...
sut mıdemı daha cok azdırıyor ama bebegım ıcın ıcıyorumrennie yı bende bır denıyım ıns faydasını gorurum ....
iyi akşamlarr biz nihayet miniğimizi gördük pıt pıt pıt kalbini bile duyduk ayy nasılll değişik bir hiss böyle buu kendimi çok değişik hissediyorumminiğimiz çok sağlıklıymış üç ay kendine dikkat et dedi ilk üç ay korkulu süreçdir üç ayı atlattımı çok büyük sorunlar yoksa hiç bir şey olmaz inşallah dedi
Bende bulantılar başlayacak sanırım öncüleri olarak şekerim düşüyor halsizlik hat safhada zaten çok fenayım yatıyorum sürekli desem abartmam yazık eşim şimdi mutfakta ortalık toparlıyor çamaşır yıkıyor vs...
Ailelerede söyledik artık herkes çok sevindi tabi şimdilik sadece anneler bilecek maalesef abimler tüp bebekle uğraşıyorlar tam bu dönemde morallerini bozacağını düşündüğümüz için söylemeyin dedik bakalım onlarında olursa aynı vakitlerde doğururuz
sut mıdemı daha cok azdırıyor ama bebegım ıcın ıcıyorumrennie yı bende bır denıyım ıns faydasını gorurum ....
Maşallah, yaş 29 ve 3. gebelikTebrik ediyorum, hayırlı olsun
Günaydın kızlar :119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?