2014 Ekim Anneleri

Valla iyice kafam karıştı tatlım benim düşük tehlikem yok ultrasonla bakıncada doktor bi anormallik yok kanama yok dedi benim kırmızı çamaşırımdan anlamadım yüksek ihtimal bana öyle geldi eşimde başın ağrımadan ağrır diye ilaç içmek gibi bişey diyo doktor tamamen benim dememle ilaç yazdı

hoşbulduk canım:)) alışkın değilim şişkinliğe ama olsun tabi bunlar tadı tuzu..

iyi akşamlarr biz nihayet miniğimizi gördük pıt pıt pıt kalbini bile duyduk ayy nasılll değişik bir hiss böyle buu kendimi çok değişik hissediyorum miniğimiz çok sağlıklıymış üç ay kendine dikkat et dedi ilk üç ay korkulu süreçdir üç ayı atlattımı çok büyük sorunlar yoksa hiç bir şey olmaz inşallah dedi
Bende bulantılar başlayacak sanırım öncüleri olarak şekerim düşüyor halsizlik hat safhada zaten çok fenayım yatıyorum sürekli desem abartmam yazık eşim şimdi mutfakta ortalık toparlıyor çamaşır yıkıyor vs...
Ailelerede söyledik artık herkes çok sevindi tabi şimdilik sadece anneler bilecek maalesef abimler tüp bebekle uğraşıyorlar tam bu dönemde morallerini bozacağını düşündüğümüz için söylemeyin dedik bakalım onlarında olursa aynı vakitlerde doğururuz

canım benim bulantım dün başladı. bugün tüm gün vardı. henüz kusmadım. haftaya başlarım sanırsam.
sende durumlar nasıl?

benimde geçen hamileliğimde senin gibi 6+1 de başlamıştı.
ben 7. hafta başladıgından beri iştahsızım pek zevkle yemek yiyemiyorum ama yemek için zorluyorum kendimi çünkü midem boşaldıgında hafif bir ağrı hissediyorum yemek yediğimde geçiyor ancak. iştahsızlıgım özellikle akşam yemeği saatinde oluyor hafif bir bulantıyla beraber, yeyince geçiyor.

canım bu hamileliğin daha farklı olabilir illa olacak diye bi kaide yok şartlandırma kendini. bünyen hamileliğe alıştı daha rahat geçirebilirsin belki ve inşallah hepimiz için.

herkeste durumlar nasıl?

Son düzenleme:
arkadaslar bana yardım edersenız cok sevınırım.bende ulser var fomadın dıe bır ılac kullanıodumkı benı gercekten ıyılestırıyordu.fakat hamılelık dolayısıyla doktor yasakladı.mıde agrılarım tekrar basladı.hafıf ılaclar fayda etmıyor. baska bır yolu varmıdır acaba.yada ıyı gelen bır yıyecek fln

Valla canım bende de gastrit var midem hep ağrıyo benim de asıl bel ağrım çok doğuştan omur fazlalığım var gece uyuyamıyorum bacak ve bel ağrısından krem dahi süremiyorum

ayyy canım çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla da kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah abinlere de nasip olur bu mucize :)

canım ülseri bilmiyorum ama benim de gastiritim var dedim doktoruma, birşey yiyip içemiyorum midem gaz yapıyor şişiyor dedim bana rennie şurup vermişti ama kullanmadım onu da çünkü benim ataklar zaman zaman geliyor, her zaman bu şikayetleri yaşamıyorum. 5 10 dk da bir yudum yudum süt içmek iyi geliyor bana ama tabi herkese iyi gelir mi bilmiyorum canım :/ Allah biran önce şifa versin hepimize sağlıklı hamilelik geçirelim inşallah..

hapşurunca karnına ağrı giren var mı? bazen ben de ağrı saplanıyor çok koerkuyorum

bana da bazen öyle saniyelik oluyor canım ama hemen geçiyor, uzun süreli ağrı olmuyor :26:

bir anda 14. haftaya geçmişsin :)) en son ne zaman gittin doktora? cinsiyetini söylemedi mi? bazen 12. haftada belli oluyormuş bazen 16. haftada..

senin ilk bebiş kız erkek? kaç yaşında?

ewet tarıhı yanlış yazmışım duzelttım aslındabuda doğrumu bılmıyorum normal hesaplıyım 13+5 hafta çıkıyor buranın hesaplıyıcısı daha fazla çıkartıyor ben en son 23 ocakta gıttım bellı degıldı subat 24 te gıdıcem ınsallah bellı olur 28 yasındayım 2. bebegım kısmetse

sut mıdemı daha cok azdırıyor ama bebegım ıcın ıcıyorum rennie yı bende bır denıyım ıns faydasını gorurum ....

Canim cok cok tbrik ederim saglicakla kucagina aldigin gunleri de gostersin Rabbim insallah:) darisi da bizlerin basina:)

sut mıdemı daha cok azdırıyor ama bebegım ıcın ıcıyorum rennie yı bende bır denıyım ıns faydasını gorurum ....

inş canım ama sen yine de bir doktoruna sor istersen belki gastritle ülser farklıdır :/ bu arada canım süt midene çok dokunuyorsa az iç onun yerine yoğurda peynire falan ver kendini :/ çünkü mide rahatsızlığını iyi bilirim kriz geldi miydi birşey yedirtmiyor bana o bebeklerimiz için daha da kötü

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…