2014 Ekim Anneleri

Evet canım.. benim adet günü geçmemişken olmuştu öyle 1-2 gün sürüp inmişti bakalım seninki öyle kalacak mı :)
Bekliyoruz muyaneden alacağın güzel haberlerini :)

Benim eşimin ailesi uzak canım, bizim evimizde benim ailemin olduğu yerde ama annem çalışan biri.. Kayınvalidemin de küçük kızı var, minik bir görümcem var yani :) 6. sınıfa geçmiş olacak benim doğum zamanında.. Benim için sorun olmaz, ben gelsin kalsın isterim çünkü büyük görümcemin çocuklarını da o büyüttü kızıyla beraber nerdeyse, hem bilgileri taze hem de başımda olması hoşuma gider :) Gerçi benim kayınvalidem Allaha şükür çok iyidir, Allah onlardan razı olsun, öyle pek karışmaz birşeylerime.. Sadece önerisi varsa sunar, aklıma yatarsa yaparım yapmazsa yok derim o da birşey demez.. Karışan biri olsa ister miydim bilmiyorum :) Anneme göre daha tecrübeli olduğu için olabilir yani bana göre.. Ayrıca dediğin gibi 1 ay uygun bence de sen o sırada bebeğinin herşeyine alışmış olursun zaten :)

[slm kızlar iyi haftalar tum annelere..havalar guzel ama ben bulantıdan kafamı kaldıramıyrm

iyi haftalar :) İnşallah bulantıların biran önce geçer

İnşallah şu bulantılı zamanları biran önce atlatırsınız canım Allah kolaylık versin, çalışırken daha zordur

[slm kızlar iyi haftalar tum annelere..havalar guzel ama ben bulantıdan kafamı kaldıramıyrm

yatıp uzanmak güzel şeyler koklamak mideye leblebi tuzlu çubuk kraker en iyi çözümler ama çalışınca dinlenmek ne mümkün. Allah sabır ve kolaylıklar versin en kısa zamanda geçsin inşallah

Son düzenleme:

Amin canim ama benim 4. Aya kadar sürmüştü kizimda

İlk doğumunda annem 4 gün kayinvalidem 4 gün kaldi gittiler ben herseyimi kendim hallettim daha rahat ettim yine öyle olur büyük ihtimalle.

yatıp uzanmak güzel şeyler koklamak mideye leblebi tuzlu çubuk kraker en iyi çözümler ama çalışınca dinlenmek ne mümkün. Allah sabır ve kolaylıklar versin en kısa zamanda geçsin inşallah

Gerçekten uzanmak çok iyi geliyor okulda teneffüslerde atistiryorum biseler ama kesmiyor beni. İnşallah canim saol

Arkadaşlar merhaba ben bugün ilgi hastanesine gittim çok sıra beklemedim randevum yoktu tansiyonumu ölçtüler normal çıktı (11/8) embriyoyu gördü doktor ama ben tam göremedim, kesesi belliydi, kalp atışları oluşmaya başlamış haftaya duyarız dedi 7. Haftadaymışız (6+4) burdaki takvim ilerde gösteriyor biraz haftaya gene gitcez ben heyecanımdan bişey soramadım ama doktor folik asit yazdı aldım ve rutin testleri istedi istediğin yerde yaptır acelesi yok dedi doktorumu sevdim gene ona gidicem inş kalbini duyarız hepimiz hayırlı haberler alırız inş her zaman

Amin canim ama benim 4. Aya kadar sürmüştü kizimda

İlk doğumunda annem 4 gün kayinvalidem 4 gün kaldi gittiler ben herseyimi kendim hallettim daha rahat ettim yine öyle olur büyük ihtimalle.

Allah kolaylık versin tekrar..
Vallahi ben hemen bakımına alışamıcakmışım gibi geliyor bilmiyorum ne yapıcam

Allah kolaylık versin tekrar..
Vallahi ben hemen bakımına alışamıcakmışım gibi geliyor bilmiyorum ne yapıcam

Ben de çok korkuyordum alisamam diye ama 40 yildir çocuk bakiyormusum gibi bi halim vardi :))) insanin kendi yavrusu olunca cabuk alisiyor. Zaten kuzular emiyor, uyuyor, kakacik yapiyor, emiyor, uyuyor.. İlk zamanlar hep boyle :)))

Ben de çok korkuyordum alisamam diye ama 40 yildir çocuk bakiyormusum gibi bi halim vardi :))) insanin kendi yavrusu olunca cabuk alisiyor. Zaten kuzular emiyor, uyuyor, kakacik yapiyor, emiyor, uyuyor.. İlk zamanlar hep boyle :)))

içimi rahatlattın umarım ben de öyle olabilirim :)))

canım cok tesekkur ederım. kayınvalıdem sehır dısında . annemle aynısehırdeyız ama onun sikıyatrık rahatsızlıkları ar ne bana ne kardesıme bakamadı oyuzden yardımı dokunamaz ne yazıkkı cok guzel yazmıssın cok nazksın. senıde cok kutluyorum :)

canım yanında ıs yapacvak bırılerının kalması daha ıyı bı mantık sezeryan olunca ılk 1 hafta annem vermıstı besıkten alıpta kızımı ...is yapmayan bırı kalsa da zorlanbılırsınnnn...tecrubelı anneden tavsıye ederım...

bende calıstıgım ıcın okulda bugun sureklı bıseyler tıkıstırdım kraker falan...ama butun kokuları duyuyosun malum 8.sınıflar buyukler havalar sıcak olunca..ayyy ne bıleyım zor kı ne zor.su martla nısanı bı atlatsak ınsallah hersey duzelecek bende randevumu 22 subata aldım gıdelım gorelım bakalım kuzuyu.

topıc'de 2. hamile olanlarda cogunlukta galıba.kızlar bu 5-6 tup kanı ne zaman ıstıyorlardı hemen mı??

sevindim güzel haberler almana amin inşallah

HTML:

Canım Komşum medicale gitmiştim ya. Orad bana bir sürü tahlil verdi doktor. Hesaplattim 246 lira mdedi sigortalı olmama rağmen. Bende ozel hastaneye randevu aldigim gun devletede almıştım. Cuma özel hastaneye aldım pazartesi günü ne de fatih devlete almıştım. Devlette kadın doktor doluydu bende erkeğe aldım. Zaten test yaptircam dedim. Dedigim gibi de oldu. Sabah gittim. Cok kalabalik ti ama tam saatinde ordaydim. Iceri girdim doktora hamileyim ozele gittim ama benden tahlil istediler cok pahalı geldi. Siz yaparmisiniz dedim. Tahlil kağıdını uzatmadan adam tamam ben yazdım tahlillerini gitkan ver dedi. Suratima adamakilli bakmadi bile. Iceri girip cikmam on saniyemi almadi. 6 tane tup kan ve 2 tane kutuyla idrar verdim. Hormon seker elisa hepatit ... bir suru yaziodu ama anladiklarim bunlar. Sonuc yarın cikacak. Gidicem almaya. Sadece muayane parasi vercem oda 5 lira. Devlette bütün testler ücretsiz. Gidecek olursan yardımcı olurum komsum.

Günaydın canlar o zaman özelde tahlil yaptırmayalım çok pahalıymış.Bende tahlil için devlete gideyim o zaman :26:

Günaydın canlar o zaman özelde tahlil yaptırmayalım çok pahalıymış.Bende tahlil için devlete gideyim o zaman :26:
Günaydın canım. . Evet medical park cok pahalı . Hastanesine göre değişiyor fiyatlar.. en iyisi devlet. Hemde bedava.

mrb tarçın ben yine adet oldum ( bu ay çok kötü oldu ya .. ovulasyon testi kullandım 15 ve 16. gün çift çizgiydi 2 gün üst üste ve sonrasında sık bir şekilde değerlendirdim.. bu arada ateş te ölçtüm ama kaydetmedim . dün adetimin 27. günüydü dün gece akşama kadar ateşim dil altından 37 ve üzeri çıktı hep .. hiç düşmedi .. dün akşam çamaşırıma kahverengi leke oldu ..ve ateşim birden 36,4 -36,2 falan gibi değerlere düştü sabah kalktım ve birden söküldüm .. nasıl bir iş bu anlamadım .. artık ateş ovulasyon falan takip etmeyeceğim çok yıprandım .. akışına bırakacağım .. öyle işte .. sen nasılsın umarım iyi geçiyordur, bebiş ve sende iyisindir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…