Selam kizlar..
Hayirli bir hafta diliyorum hepinize..
Ben bugun biraz temizlik yaptim evi toparladim..
Ruhum ferahladi ya :)
Bu arada ayiptir soylemesi goguslerimde siskinlik hiss ediyorum artik..
Merve hatirliyormusun sen hani yatsik gibi oldular demistin ya aynen oyle oldu bende de
Hatneva komsum beni de bilgilendirimisin?
Hangi testleri istediler senden?
Hepsini yaptirmak zorundamiydin?
Birde fatih'e gittin sanirim?
Ne kadar tuttu tahliller toplam bilgi verebilirmisin?
Ve bizde insaAllah bu hafta ilk muayenemizi gerceklestirecegiz
Hepinize meraba arkadaslar :)
Sunu sormak istedim, dogumdan sonra yanınızda annenız ya da kayınvalıdenız kalacak mı ve ne kadar kalmasını planlıyorsunuz? benım yanımda kayınvalıdemın 1 ay kadar kalmasını planlıyorum ama normalde malum cok herseye karısmaya meyıllıolduklarından aramız da bozulsun ıstemıyorum bır yandan da esımde bakıma alıssın ıstıyorum ama 1 ay bana makul bir sure gibi geldı, ne dersınız
[slm kızlar iyi haftalar tum annelere..havalar guzel ama ben bulantıdan kafamı kaldıramıyrm
Kizlar nasilsiniz? Benim bulantilarla basim dertte bu sefer daha erken başladım.sabahları öğleden sonraları akşamları gün boyunca sürekli bulantım var.özellikle sabahları işe gitmeden önce mahvediyor beniyemek yedikten sonra da bulantım oluyor ve beni halsiz bırakıyor. napicam bilmiyorum kraker yiyorum habire bi de eksi istiyor canim sürekli hafifletiyor ama gecirmiyor
Kizlar nasilsiniz? Benim bulantilarla basim dertte bu sefer daha erken başladım.sabahları öğleden sonraları akşamları gün boyunca sürekli bulantım var.özellikle sabahları işe gitmeden önce mahvediyor beniyemek yedikten sonra da bulantım oluyor ve beni halsiz bırakıyor. napicam bilmiyorum kraker yiyorum habire bi de eksi istiyor canim sürekli hafifletiyor ama gecirmiyor
[slm kızlar iyi haftalar tum annelere..havalar guzel ama ben bulantıdan kafamı kaldıramıyrm
Evet canım.. benim adet günü geçmemişken olmuştu öyle 1-2 gün sürüp inmişti bakalım seninki öyle kalacak mı :)
Bekliyoruz muyaneden alacağın güzel haberlerini :)
Benim eşimin ailesi uzak canım, bizim evimizde benim ailemin olduğu yerde ama annem çalışan biri.. Kayınvalidemin de küçük kızı var, minik bir görümcem var yani :) 6. sınıfa geçmiş olacak benim doğum zamanında.. Benim için sorun olmaz, ben gelsin kalsın isterim çünkü büyük görümcemin çocuklarını da o büyüttü kızıyla beraber nerdeyse, hem bilgileri taze hem de başımda olması hoşuma gider :) Gerçi benim kayınvalidem Allaha şükür çok iyidir, Allah onlardan razı olsun, öyle pek karışmaz birşeylerime.. Sadece önerisi varsa sunar, aklıma yatarsa yaparım yapmazsa yok derim o da birşey demez.. Karışan biri olsa ister miydim bilmiyorum :) Anneme göre daha tecrübeli olduğu için olabilir yani bana göre.. Ayrıca dediğin gibi 1 ay uygun bence de sen o sırada bebeğinin herşeyine alışmış olursun zaten :)
iyi haftalar :) İnşallah bulantıların biran önce geçer
İnşallah şu bulantılı zamanları biran önce atlatırsınız canımAllah kolaylık versin, çalışırken daha zordur
yatıp uzanmak güzel şeyler koklamak mideye leblebi tuzlu çubuk kraker en iyi çözümler ama çalışınca dinlenmek ne mümkün. Allah sabır ve kolaylıklar versin en kısa zamanda geçsin inşallah
Amin canim ama benim 4. Aya kadar sürmüştü kizimda
İlk doğumunda annem 4 gün kayinvalidem 4 gün kaldi gittiler ben herseyimi kendim hallettim daha rahat ettim yine öyle olur büyük ihtimalle.
Allah kolaylık versin tekrar..
Vallahi ben hemen bakımına alışamıcakmışım gibi geliyorbilmiyorum ne yapıcam
Ben de çok korkuyordum alisamam diye ama 40 yildir çocuk bakiyormusum gibi bi halim vardi :))) insanin kendi yavrusu olunca cabuk alisiyor. Zaten kuzular emiyor, uyuyor, kakacik yapiyor, emiyor, uyuyor.. İlk zamanlar hep boyle :)))
içimi rahatlattınumarım ben de öyle olabilirim :)))
Merhaba canim. Oncelikle insaAllah saglicakla bebeginize kavusrusunuz. Bunlari dusunmek icin biraz erken olabilir canim. Ama biz Allah nasip ederse esimle birlikte kendi annemin yanina (yurt disina ben orada dogdum buyudum trye gelin geldim) gitmeyi dusunuyoruz. Esim bir ay bende iki ay kalmayi dusunuyorum annemlerle.
Kendi annen yakininda degilse bir yerde mecbur kayinvalidrnin destegine ihtiyac duyacaksindir. Ama kayinvaliden yakinsa yatiliya kalmadan da yardimci olabilir belki? Eger ki uzun sure kalinca huzursuzluk cikmasindan endiseleniyorusan bu bir cozum olabilir. Eger iki annen de uzaktaysa o zaman iki hafta kendi annen iki hafta esinin annesi gelebilir mesela buda bir alternatif olabilir. Hakkimizda hayirlisi insaAllah :)
Arkadaşlar merhaba ben bugün ilgi hastanesine gittim çok sıra beklemedim randevum yoktu tansiyonumu ölçtüler normal çıktı (11/8) embriyoyu gördü doktor ama ben tam göremedim, kesesi belliydi, kalp atışları oluşmaya başlamış haftaya duyarız dedi 7. Haftadaymışız (6+4) burdaki takvim ilerde gösteriyor biraz haftaya gene gitcez ben heyecanımdan bişey soramadım ama doktor folik asit yazdı aldım ve rutin testleri istedi istediğin yerde yaptır acelesi yok dedi doktorumu sevdim gene ona gidicem inş kalbini duyarızhepimiz hayırlı haberler alırız inş her zaman
Selam kizlar..
Hayirli bir hafta diliyorum hepinize..
Ben bugun biraz temizlik yaptim evi toparladim..
Ruhum ferahladi ya :)
Bu arada ayiptir soylemesi goguslerimde siskinlik hiss ediyorum artik..
Merve hatirliyormusun sen hani yatsik gibi oldular demistin ya aynen oyle oldu bende de
Hatneva komsum beni de bilgilendirimisin?
Hangi testleri istediler senden?
Hepsini yaptirmak zorundamiydin?
Birde fatih'e gittin sanirim?
Ne kadar tuttu tahliller toplam bilgi verebilirmisin?
Ve bizde insaAllah bu hafta ilk muayenemizi gerceklestirecegiz
Günaydın canım. . Evet medical park cok pahalı . Hastanesine göre değişiyor fiyatlar.. en iyisi devlet. Hemde bedava.Günaydın canlar o zaman özelde tahlil yaptırmayalımçok pahalıymış.Bende tahlil için devlete gideyim o zaman :26:
Günaydın canım. . Evet medical park cok pahalı . Hastanesine göre değişiyor fiyatlar.. en iyisi devlet. Hemde bedava.
sevindim güzel haberler almanaamin inşallah
kalp atıslarını 6+2 de duyabılırız herhalde
canım şuana kadar almadım ama görürsem alırım hoşuma giden bişeyler. bazen aradıgında bulunmuyor istedigin tarz şeyler bu yüzden gördüysen alacaksın ya da bir süre sonra sen ağırlaşıyorsun hemen yoruluyorsun istedigin gibi gezip dolaşamıyorsun. neticede bebeğin dünyada yiyecek lokması varsa Allahın izniyle o bebiş dünyaya geliyor.
şu ara dolap yaptıracağım ben. onun eşyalarına yer lazım.
ben henüz muayeneye gitmedim canım bu haftaiçi gideceğim inşallah sabırsızlıkla bekliyorum.
yarın kontrolünden sonra gelip ultrason resmini paylaş bizimle bakalım ufaklıgın neler yapıyormuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?