2014 Ekim Anneleri

Tatlım doğurmakla ilgili kendine stres yapma sakın.Bir kitapta okumuştum bebeğide etkiliyormuşsun. İnşş nasıl doğurduğunu anlamadan pıtlatıverirsin bebişi

günaydın herkese

hayırlı sağlıklı huzurlu mutlu haftalar inşallah

nasıl gidiyor hamileliğiniz

kontrolleri olanlar var mı yakınlarda

Son düzenleme:
günaydın herkese

Günaydın Tarçın,hamilelilk gaz sıkıntılarım yüzünden biraz zor geçiyor bikaç gündür.yarın doktor kontrolüm var.Figen hanıma sorucam ne yapabilirim diye?

henüz çok yeni olmasına rağmen göbegim kocaman oldu.ilk bebeğimde ki erkekti 5 aylık hamile iken bile kimse anlamazdı hamiş olduğumu.bu sebepten kız diyorlar.dün 2 kişi kız bu bebek dedi.hadi hayırlısı dedim bende.senin göbeğin nasıl? hamilelik kıyafeti aldınmı mesela.

Tatlım doğurmakla ilgili kendine stres yapma sakın.Bir kitapta okumuştum bebeğide etkiliyormuşsun. İnşş nasıl doğurduğunu anlamadan pıtlatıverirsin bebişi

Hmmm doğrudur canım :26: şuanda ara ara geliyor bana o duygu ama bilmiyorum yaklaştıkça nasıl olur gerçi ben hep korktuğum şeyleri kolay atlatmışımdır sanırım kötü anlamda beklentimi yüksek tutunca beklediğimden daha rahat atlatıyorum bi enterasanım

günaydın herkese

Gunaydin tatlimm,
Walla benim butun gun suren mide bulantilarim ve agrilarim hafifledi yemek yiyebilmeye basladim yavas yavas ama yumurta ve sutten tiksindim
Cuma gunu benim kontrolum var kalp atislari icin...insallah Allahim nasip eder o pitpitlari duymayi acaip heyexanli ve stresliyimm...
Sen nasilsin cnm?

Kızlar tunaydin ... suan devler hastanesinde yim. Sağolsun doktor bütün testleei yapmayı kabul etti. Şimdi 6 tüp kan verdim. 2 tanede idrar vericem ama hergün sıkışık bisekilde gelen bugün yok.hastanede su içe içe bi hal oldum. Yarın sonuçlar çıkacak bende cumartesi kendi doktoruma götürürüm . İnşallah hoc birinde sorun çıkmaz. Aminn

İnsallah cnm insallah sonuclarin cok guzel cikar...

günaydın özse, canım ben eski pantalonlarımı giyebiliyorum henüz yeni bişey almaya gerek olmadı, ama karnımda bir şişkinlik var hafifçe gazdan olabilir bir de daha önceden alışkın oldugundan karın daha çabuk çıkarmış 2. gebeliklerde.

benim hamileliğimde 1. den çok farklı geçiyor.

anladıgım kadarıyla senin bu hamileliğinde de hiç bulantın falan yok ne güzel canım ya. 2 gebeliğinde de sıkıntısız yaşıyorsun. bulantının olmaması öyle güzel bir nimet ki bence. gaz olayını bir ilaç veriyordu gaviscon sanırım yanlış yönlendirmeyeyim şimdi, geçebilcek bir şey dert etme.

canım adına çok sevindim. herşeyin çok yolunda ve güzel gider inşallah. Allah korktuklarımızdan emin yapar.

bende bir görebilseydim bebişimi kalp atışlarını. nasıl meraktayım bilemezsin. inşallah herşey iyidir ve yolundadır. bebişlerimiz sağlıklıca büyüyorlardır. Amin

Son düzenleme:

canım 10 haftalıkken gitmişsin cinsiyetin görünmesi için zaten çok erken oluyor arada da hiç kontrolün olmamış şimdide 14 haftalık olacaksın az çok anlaşılır artık herhalde cinsiyeti bu defa.

senin ilk bebişin kız mı

Aminnn cnm benimm aminnn insallah bian once pit pitlari duyalim cnm:)

İnşallah tertemiz çıkar canım sonuçlar çıkınca bildir

Tarcın'cım dediğin gibi ilk hamileliğimden farklı seyrediyor bu seferki. çok şükür bulantım yok ama gazdan patlayacak gibi oluyorum.
yarınki kontrolde kalp atışlarını duyucaz inşallah.
Dün alışverişe gittim kendimi tutamadaım bebeğime 3 tane çorap aldım.ama akşam bir arkadaşım dediki bebek 6 aylık olmadan bişey alma.iyi olmadığına inanırız dedi.halbuki benim içim kıpır kıpır.sen bu konuda ne düşünüyorsun? ve bebişinin kalp atışlarını duydunmu?

Kizlar nasilsiniz? Benim bulantilarla basim dertte bu sefer daha erken başladım.sabahları öğleden sonraları akşamları gün boyunca sürekli bulantım var.özellikle sabahları işe gitmeden önce mahvediyor beni yemek yedikten sonra da bulantım oluyor ve beni halsiz bırakıyor. napicam bilmiyorum kraker yiyorum habire bi de eksi istiyor canim sürekli hafifletiyor ama gecirmiyor

Selam kizlar..
Hayirli bir hafta diliyorum hepinize..
Ben bugun biraz temizlik yaptim evi toparladim..
Ruhum ferahladi ya :)
Bu arada ayiptir soylemesi goguslerimde siskinlik hiss ediyorum artik..
Merve hatirliyormusun sen hani yatsik gibi oldular demistin ya aynen oyle oldu bende de

Hatneva komsum beni de bilgilendirimisin?
Hangi testleri istediler senden?
Hepsini yaptirmak zorundamiydin?
Birde fatih'e gittin sanirim?
Ne kadar tuttu tahliller toplam bilgi verebilirmisin?

Ve bizde insaAllah bu hafta ilk muayenemizi gerceklestirecegiz

[slm kızlar iyi haftalar tum annelere..havalar guzel ama ben bulantıdan kafamı kaldıramıyrm

Hepinize meraba arkadaslar :)
Sunu sormak istedim, dogumdan sonra yanınızda annenız ya da kayınvalıdenız kalacak mı ve ne kadar kalmasını planlıyorsunuz? benım yanımda kayınvalıdemın 1 ay kadar kalmasını planlıyorum ama normalde malum cok herseye karısmaya meyıllıolduklarından aramız da bozulsun ıstemıyorum bır yandan da esımde bakıma alıssın ıstıyorum ama 1 ay bana makul bir sure gibi geldı, ne dersınız

Merhaba canim. Oncelikle insaAllah saglicakla bebeginize kavusrusunuz. Bunlari dusunmek icin biraz erken olabilir canim. Ama biz Allah nasip ederse esimle birlikte kendi annemin yanina (yurt disina ben orada dogdum buyudum trye gelin geldim) gitmeyi dusunuyoruz. Esim bir ay bende iki ay kalmayi dusunuyorum annemlerle.

Kendi annen yakininda degilse bir yerde mecbur kayinvalidrnin destegine ihtiyac duyacaksindir. Ama kayinvaliden yakinsa yatiliya kalmadan da yardimci olabilir belki? Eger ki uzun sure kalinca huzursuzluk cikmasindan endiseleniyorusan bu bir cozum olabilir. Eger iki annen de uzaktaysa o zaman iki hafta kendi annen iki hafta esinin annesi gelebilir mesela buda bir alternatif olabilir. Hakkimizda hayirlisi insaAllah :)

canım şuana kadar almadım ama görürsem alırım hoşuma giden bişeyler. bazen aradıgında bulunmuyor istedigin tarz şeyler bu yüzden gördüysen alacaksın ya da bir süre sonra sen ağırlaşıyorsun hemen yoruluyorsun istedigin gibi gezip dolaşamıyorsun. neticede bebeğin dünyada yiyecek lokması varsa Allahın izniyle o bebiş dünyaya geliyor.

şu ara dolap yaptıracağım ben. onun eşyalarına yer lazım.

ben henüz muayeneye gitmedim canım bu haftaiçi gideceğim inşallah sabırsızlıkla bekliyorum.

yarın kontrolünden sonra gelip ultrason resmini paylaş bizimle bakalım ufaklıgın neler yapıyormuş :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…