inş canım ama sen yine de bir doktoruna sor istersen belki gastritle ülser farklıdır :/ bu arada canım süt midene çok dokunuyorsa az iç onun yerine yoğurda peynire falan ver kendini :/ çünkü mide rahatsızlığını iyi bilirim kriz geldi miydi birşey yedirtmiyor bana o bebeklerimiz için daha da kötü
günaydın herkese
hayırlı sağlıklı huzurlu mutlu haftalar inşallah
nasıl gidiyor hamileliğiniz
kontrolleri olanlar var mı yakınlarda
Tatlım doğurmakla ilgili kendine stres yapma sakın.Bir kitapta okumuştum bebeğide etkiliyormuşsun. İnşş nasıl doğurduğunu anlamadan pıtlatıverirsin bebişi
günaydın herkese
hayırlı sağlıklı huzurlu mutlu haftalar inşallah
nasıl gidiyor hamileliğiniz
kontrolleri olanlar var mı yakınlarda
Kızlar tunaydin ... suan devler hastanesinde yim. Sağolsun doktor bütün testleei yapmayı kabul etti. Şimdi 6 tüp kan verdim. 2 tanede idrar vericem ama hergün sıkışık bisekilde gelen bugün yok.hastanede su içe içe bi hal oldum. Yarın sonuçlar çıkacak bende cumartesi kendi doktoruma götürürüm . İnşallah hoc birinde sorun çıkmaz. Aminn
Günaydın Tarçın,hamilelilk gaz sıkıntılarım yüzünden biraz zor geçiyor bikaç gündür.yarın doktor kontrolüm var.Figen hanıma sorucam ne yapabilirim diye?
henüz çok yeni olmasına rağmen göbegim kocaman oldu.ilk bebeğimde ki erkekti 5 aylık hamile iken bile kimse anlamazdı hamiş olduğumu.bu sebepten kız diyorlar.dün 2 kişi kız bu bebek dedi.hadi hayırlısı dedim bende.senin göbeğin nasıl? hamilelik kıyafeti aldınmı mesela.
Gunaydin tatlimm,
Walla benim butun gun suren mide bulantilarim ve agrilarim hafifledi yemek yiyebilmeye basladim yavas yavas ama yumurta ve sutten tiksindim
Cuma gunu benim kontrolum var kalp atislari icin...insallah Allahim nasip eder o pitpitlari duymayi acaip heyexanli ve stresliyimm...
Sen nasilsin cnm?
ewet tarıhı yanlış yazmışım duzelttım aslındabuda doğrumu bılmıyorum normal hesaplıyım 13+5 hafta çıkıyor buranın hesaplıyıcısı daha fazla çıkartıyor ben en son 23 ocakta gıttım bellı degıldı subat 24 te gıdıcem ınsallah bellı olur 28 yasındayım 2. bebegım kısmetse
günaydın özse, canım ben eski pantalonlarımı giyebiliyorum henüz yeni bişey almaya gerek olmadı, ama karnımda bir şişkinlik var hafifçe ben bunu 2. gebelik olmasına bağlıyorum daha önceden alışkın oldugundan karın daha çabuk çıkarmış 2. gebeliklerde.
benim hamileliğimde 1. den çok farklı geçiyor.
anladıgım kadarıyla senin bu hamileliğinde de hiç bulantın falan yok ne güzel canım ya. 2 gebeliğinde de sıkıntısız yaşıyorsun. bulantının olmaması öyle güzel bir nimet ki bence. gaz olayını bir ilaç veriyordu gaviscon sanırım yanlış yönlendirmeyeyim şimdi, geçebilcek bir şey dert etme.
canım adına çok sevindim. herşeyin çok yolunda ve güzel gider inşallah. Allah korktuklarımızdan emin yapar.
bende bir görebilseydim bebişimi kalp atışlarını. nasıl meraktayım bilemezsin. inşallah herşey iyidir ve yolundadır. bebişlerimiz sağlıklıca büyüyorlardır. Amin
Kızlar tunaydin ... suan devler hastanesinde yim. Sağolsun doktor bütün testleei yapmayı kabul etti. Şimdi 6 tüp kan verdim. 2 tanede idrar vericem ama hergün sıkışık bisekilde gelen bugün yok.hastanede su içe içe bi hal oldum. Yarın sonuçlar çıkacak bende cumartesi kendi doktoruma götürürüm . İnşallah hoc birinde sorun çıkmaz. Aminn
Hepinize meraba arkadaslar :)
Sunu sormak istedim, dogumdan sonra yanınızda annenız ya da kayınvalıdenız kalacak mı ve ne kadar kalmasını planlıyorsunuz? benım yanımda kayınvalıdemın 1 ay kadar kalmasını planlıyorum ama normalde malum cok herseye karısmaya meyıllıolduklarından aramız da bozulsun ıstemıyorum bır yandan da esımde bakıma alıssın ıstıyorum ama 1 ay bana makul bir sure gibi geldı, ne dersınız
Tarcın'cım dediğin gibi ilk hamileliğimden farklı seyrediyor bu seferki. çok şükür bulantım yok ama gazdan patlayacak gibi oluyorum.
yarınki kontrolde kalp atışlarını duyucaz inşallah.
Dün alışverişe gittim kendimi tutamadaım bebeğime 3 tane çorap aldım.ama akşam bir arkadaşım dediki bebek 6 aylık olmadan bişey alma.iyi olmadığına inanırız dedi.halbuki benim içim kıpır kıpır.sen bu konuda ne düşünüyorsun? ve bebişinin kalp atışlarını duydunmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?