mrb tarçın ben yine adet oldum( bu ay çok kötü oldu ya .. ovulasyon testi kullandım 15 ve 16. gün çift çizgiydi 2 gün üst üste ve sonrasında sık bir şekilde değerlendirdim.. bu arada ateş te ölçtüm ama kaydetmedim . dün adetimin 27. günüydü dün gece akşama kadar ateşim dil altından 37 ve üzeri çıktı hep .. hiç düşmedi .. dün akşam çamaşırıma kahverengi leke oldu ..ve ateşim birden 36,4 -36,2 falan gibi değerlere düştü sabah kalktım ve birden söküldüm .. nasıl bir iş bu anlamadım .. artık ateş ovulasyon falan takip etmeyeceğim çok yıprandım .. akışına bırakacağım .. öyle işte .. sen nasılsın umarım iyi geçiyordur, bebiş ve sende iyisindir..
HTML:
Canım Komşum medicale gitmiştim ya. Orad bana bir sürü tahlil verdi doktor. Hesaplattim 246 lira mdedi sigortalı olmama rağmen. Bende ozel hastaneye randevu aldigim gun devletede almıştım. Cuma özel hastaneye aldım pazartesi günü ne de fatih devlete almıştım. Devlette kadın doktor doluydu bende erkeğe aldım. Zaten test yaptircam dedim. Dedigim gibi de oldu. Sabah gittim. Cok kalabalik ti ama tam saatinde ordaydim. Iceri girdim doktora hamileyim ozele gittim ama benden tahlil istediler cok pahalı geldi. Siz yaparmisiniz dedim. Tahlil kağıdını uzatmadan adam tamam ben yazdım tahlillerini gitkan ver dedi. Suratima adamakilli bakmadi bile. Iceri girip cikmam on saniyemi almadi. 6 tane tup kan ve 2 tane kutuyla idrar verdim. Hormon seker elisa hepatit ... bir suru yaziodu ama anladiklarim bunlar. Sonuc yarın cikacak. Gidicem almaya. Sadece muayane parasi vercem oda 5 lira. Devlette bütün testler ücretsiz. Gidecek olursan yardımcı olurum komsum.
canım cok tesekkur ederım. kayınvalıdem sehır dısında . annemle aynısehırdeyız ama onun sikıyatrık rahatsızlıkları ar ne bana ne kardesıme bakamadı oyuzden yardımı dokunamaz ne yazıkkıcok guzel yazmıssın cok nazksın. senıde cok kutluyorum :)
canım adet döngün nedir? 14. gün denemen daha iyi olur sanki daha garanti olur malum spermler 72 saate kadar yaşayabiliyorlar. bir de biraz sperm biriktirin derim bi de böyle deneyin belki daha yogun gider yani 14. günden 4 gün önce ilişkiyi kesin 4 gün biriksin 14. gün tüm birikmiş spermleri boşaltın belki böyle tutar canım ne dersin? denemekten zarar çıkmaz.
ateş konusunda ben daha öncesinde hiç böyle uzun soluklu ölçmemiştim unutuyordum günler atlıyordu o yüzden sağlıklı ölçümler yapamıyordum. denediğimiz ay her gün istisnasız ölçebildim bir tek. internetten okudugum kadarıyla adetten önceki güne kadar yüksek seyreden ateş adet günü aniden düşer yazıyor. yani önemli olan adet günü ve sonrasında da yüksek seyretmesi o zaman hamileyim diyebiliyorsun ki genelde ateş yöntemine gelene kadar adet gününden önce test yapıp öğrenebiliyorsun da. ateş ölçme yöntemi benim gibi adet dönemi öncesi test yapma taraftarı olmayanlar için bir gösterge olabilir. ben bat+5 te test yapmıştım o güne kadar da kulaktan ateş ölçerle ateşim 36.9 devam etmişti.
canım ben bi 4+5 te doktora gittim sonra bi daha da gitmedim doktorum ayda 1 veriyor randevularınısabrım tükendi benimde iyi oldugunu bilmek çok rahatlatacak beni annelik güdüsü işte.
canım demek herşey yolunda gidiyor o yüzden ayda bir istemiş ..sıkıntı görse daha sık isterdi .. seni anlayabiliyorum birkaç gün hamile olduğumu sandım çok endişeli gecirdim .. sakın canını sıkma güzel gidecek olabildiğince rahat ol.. ben artık tamamen rahat olacağım canım bu ay korunmasız 4. ay bitti .. kafamı dağıtacağım kendimi çok şartlandırdım ve adetim geçene kadar asla test falan yapmayacağım.. tahmin edersin işte adet sonrası depresyon :)) Allah başka bir dert vermesin .. çok öpüyorum .. bana iyi geldin
canım demek herşey yolunda gidiyor o yüzden ayda bir istemiş ..sıkıntı görse daha sık isterdi .. seni anlayabiliyorum birkaç gün hamile olduğumu sandım çok endişeli gecirdim .. sakın canını sıkma güzel gidecek olabildiğince rahat ol.. ben artık tamamen rahat olacağım canım bu ay korunmasız 4. ay bitti .. kafamı dağıtacağım kendimi çok şartlandırdım ve adetim geçene kadar asla test falan yapmayacağım.. tahmin edersin işte adet sonrası depresyon :)) Allah başka bir dert vermesin .. çok öpüyorum .. bana iyi geldin
Herkese günaydın kızlar, nasılsınız?
Bebekleriniz nasıl, ben iyiyim çok şükür, yarın sabah keseyi görmeye gideceğiz
Umarım görürüz:18:
bu arada adetlerim 28-30-31 gün sürüyor gecen ay ve bu ay 28 gündü ama ilişki sıklığı iyiydi .. Ovulasyon testinide düzenli kullanmıştım anlayacağın bakalım bu ay 14 gün için dediğini yapacağım ..
Herkese günaydın kızlar, nasılsınız?
Bebekleriniz nasıl, ben iyiyim çok şükür, yarın sabah keseyi görmeye gideceğiz
Umarım görürüz:18:
Amin canım
sende bana iyi geldin inan. duygusal olacak yer arıyorum bende. benimde kafamda farklı kaygılarım var nasıl başarıcam diyekızımı ihmal etmekten korkuyorum. doğumdan korkuyorum. bir of çeksem sesim duyulur mu diyorum bazen. inşallah herşey iyi ve yolundadır her zamanda yolunda güzel gider.
sende üzme kendini. herşeyin hakkında güzel olacağına inanıyorum ben. içini ferah tut. güzel haberler kapıda inş.
Merhaba içini ferahlatmak için yazayım dedim biz korunmasız 6 ay düzenli ilişkiye girdik ve olmadı 7. Ay bıkmıştım artık olmayacak herhalde dedim ve spora gidiyordum yorgun oluyordum çok ilişkiye girmedik o ay 3 kez falan evliliğimiz boyunca en az ilişkiye girdiğimiz ay oldu ve o ay hamile kaldım şaka gibi herşeyin hayırlısı derler ya zamanını bekliyordur o da
Amin canım
sende bana iyi geldin inan. duygusal olacak yer arıyorum bende. benimde kafamda farklı kaygılarım var nasıl başarıcam diyekızımı ihmal etmekten korkuyorum. doğumdan korkuyorum. bir of çeksem sesim duyulur mu diyorum bazen. inşallah herşey iyi ve yolundadır her zamanda yolunda güzel gider.
sende üzme kendini. herşeyin hakkında güzel olacağına inanıyorum ben. içini ferah tut. güzel haberler kapıda inş.
Kızlar bide hamişsem 5 haftalık sanırım.önümüzdeki hafta dr kontrolüne gideyim 6 haftada olsunn.diye düşündüm siz ilk kont.ne zaman gittiniz
Kızlar bide hamişsem 5 haftalık sanırım.önümüzdeki hafta dr kontrolüne gideyim 6 haftada olsunn.diye düşündüm siz ilk kont.ne zaman gittiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?