2014 Ekim Anneleri

canım adet döngün nedir? 14. gün denemen daha iyi olur sanki daha garanti olur malum spermler 72 saate kadar yaşayabiliyorlar. bir de biraz sperm biriktirin derim bi de böyle deneyin belki daha yogun gider yani 14. günden 4 gün önce ilişkiyi kesin 4 gün biriksin 14. gün tüm birikmiş spermleri boşaltın belki böyle tutar canım ne dersin? denemekten zarar çıkmaz.

ateş konusunda ben daha öncesinde hiç böyle uzun soluklu ölçmemiştim unutuyordum günler atlıyordu o yüzden sağlıklı ölçümler yapamıyordum. denediğimiz ay her gün istisnasız ölçebildim bir tek. internetten okudugum kadarıyla adetten önceki güne kadar yüksek seyreden ateş adet günü aniden düşer yazıyor. yani önemli olan adet günü ve sonrasında da yüksek seyretmesi o zaman hamileyim diyebiliyorsun ki genelde ateş yöntemine gelene kadar adet gününden önce test yapıp öğrenebiliyorsun da. ateş ölçme yöntemi benim gibi adet dönemi öncesi test yapma taraftarı olmayanlar için bir gösterge olabilir. ben bat+5 te test yapmıştım o güne kadar da kulaktan ateş ölçerle ateşim 36.9 devam etmişti.

canım ben bi 4+5 te doktora gittim sonra bi daha da gitmedim doktorum ayda 1 veriyor randevularını sabrım tükendi benimde iyi oldugunu bilmek çok rahatlatacak beni annelik güdüsü işte.

Son düzenleme:
Hayirli gunler :)
Nasilsiniz?
Ben iyiyim cok sukur.
Esim ve is arkadaslarini isftifalarini geri cekmeleri icin ikna etmisler.
Esim suan tam memnun degil.
Ama ben rahatladim.
Isterse yine isini degisebilecegini ama once is bulmasini soyledim.
Hastaneye gittik dun.
Randevuyu telefonla almam gerekiyormus.
Birazdan arayip ilk muayene icin randevumuzu alacagim:)

Canim Allah senden razi olsun
Bende dun esimle merkeze gittim.
Esimin is yeri anlasmali oldugu icin muayene ucreti 20 TLymis.
InsaAllah bu hafta gidicez.
O zaman bende en gec haftaya pazartesi saliya devletten randevu alayim dimi?
Yani muayeneni ozelde oldun tahlilleride orda yaptir demezler dimi?

Canim annene cok gecmis olsun.
Hastaligi ilk defa duydugum icin ne oldugunu bilmiyorum.
Ama Rabbim insaAllah sagligina kavusturur bir mucize ile.

canım demek herşey yolunda gidiyor o yüzden ayda bir istemiş ..sıkıntı görse daha sık isterdi .. seni anlayabiliyorum birkaç gün hamile olduğumu sandım çok endişeli gecirdim .. sakın canını sıkma güzel gidecek olabildiğince rahat ol.. ben artık tamamen rahat olacağım canım bu ay korunmasız 4. ay bitti .. kafamı dağıtacağım kendimi çok şartlandırdım ve adetim geçene kadar asla test falan yapmayacağım.. tahmin edersin işte adet sonrası depresyon :)) Allah başka bir dert vermesin .. çok öpüyorum .. bana iyi geldin

Herkese günaydın kızlar, nasılsınız?

Bebekleriniz nasıl, ben iyiyim çok şükür, yarın sabah keseyi görmeye gideceğiz

Umarım görürüz:18:

bu arada adetlerim 28-30-31 gün sürüyor gecen ay ve bu ay 28 gündü ama ilişki sıklığı iyiydi .. Ovulasyon testinide düzenli kullanmıştım anlayacağın bakalım bu ay 14 gün için dediğini yapacağım ..

Amin canım

sende bana iyi geldin inan. duygusal olacak yer arıyorum bende. benimde kafamda farklı kaygılarım var nasıl başarıcam diye kızımı ihmal etmekten korkuyorum. doğumdan korkuyorum. bir of çeksem sesim duyulur mu diyorum bazen. inşallah herşey iyi ve yolundadır her zamanda yolunda güzel gider.

sende üzme kendini. herşeyin hakkında güzel olacağına inanıyorum ben. içini ferah tut. güzel haberler kapıda inş.

Günaydın biz de dün gittik eşimle fotoğrafını da verdiler elimize haftaya da kalbini duymaya gidicez o kadar tedirgindim giderken ama bebeğin iyi olduğunu bilmek çok rahatlattı iyi haberlerle dönersin inş 😊

14. gün yumurtluyor olabilirsin bu yüzden belkide kaçırıyorsun yumurtlamayı ya da öncesinde spermleri harcadıgınız için önemli günlerde az miktarda gidiyor. bi de öyle dene bakalım 4 gün biriktir 14. günün sabahında yap sağlam olsun. inşallah hakkında hayırlısı olsun.

Son düzenleme:

canım inşallah yarın keseyi göreceksiniz sonra da için rahatlayacak ve bir sonraki randevuya gün sayacaksın

bu arada mide bulantın var mı? benim henüz yok, inşallah olmaz bel ağrılarım geçti kasık ağrılarımda hafifledi dünden beri..

Merhaba içini ferahlatmak için yazayım dedim biz korunmasız 6 ay düzenli ilişkiye girdik ve olmadı 7. Ay bıkmıştım artık olmayacak herhalde dedim ve spora gidiyordum yorgun oluyordum çok ilişkiye girmedik o ay 3 kez falan evliliğimiz boyunca en az ilişkiye girdiğimiz ay oldu ve o ay hamile kaldım şaka gibi herşeyin hayırlısı derler ya zamanını bekliyordur o da

canım benim ya ... kızını asla ihmal etmeyeceksin .. bu kaygıyı taşıyor olmandan belli .. coçuklar her şeyi anlıyorlar kızınla herşeyi konuşursun .. tabi ki kardeşi ile daha fazla ilgileneceksin bebek olduğu ve bakıma ihtiyacı olduğu için ..kızın bunu iyi ifade edersen anlar .. önemli olan çok zaman geçirmek değil ..kaliteli geçirmek.. kızınla kaliteli vakit geçireceksin ve kendini hiç kötü hissetmeyeceksin.. tek çocuğu olanlardan duyuyorum belli bir yaşta anne babalarına yalnız olmaktan dayı teyze hala olamamaktan yakınıyorlar.. sakın kaygılanma sen o dengeyi kurabilecek alt yapıda birisin .. bütün sürece kızını da dahil edersin ,ne kadar küçük olursa olsun anlayacak bana güven ...sevgin ve ilgin bölünmeyecek 2 ye katlanacak... dediğin gibi her şeyin hayırlısı. adet bitimini beklemek ve 14. günü değerlendirmek benim yapabileceğim tek şey hayırlısı olsun canım .. şimdi iyiyim ..

çok sağol canım ... bende bu ay birşeyler yapıp kafamı dağıtacağım ..belki yürüyüşe falan çıkarım.. çok taktım iyi değil bu şekilde .. bu arada tebrik ederim ..herşey gönlünce olsun sağlıklı ,huzurlu , mutlu bir insan olsun dilerim bebeğin :))

Herkese merhaba.kızlar sağlıklı ve hayırlı hamilelikler dilerim.benimde bat 13 ocakt.geçince test yaptım.pozitifi grdk çok şükür.kana baktıramadım daha.kasıklarımda adet olcakmışım gibi ama çok baskın değil.normal hralde.

bu arada doğumu hiç düşünme bir günlük bir süreç ...geçip gidecek .. güzel bir hamilelik geçir inan bunu fazlasıyla hakkediyoruz.. kendine bak ..iyi giyin , sürekli makyaj yap falan işte salma kendini .. bebeğin olumlu etkilensin.. her yönden sağlıklı, huzurlu ,vatana millete hayırlı bir evlat olsun .. iyi insanlara ihtiyacımız var tarcın ..

Kızlar bide hamişsem 5 haftalık sanırım.önümüzdeki hafta dr kontrolüne gideyim 6 haftada olsunn.diye düşündüm siz ilk kont.ne zaman gittiniz

kızlar günaydın hepinize.

iyisinizdir inşallah.

tarçın canım bulantıların başladı mı senin? benim tam gaz devam ediyor. bu sabah uyanır uyanmaz badem yedim 4 5 tane bastırdı midemi. sanırım iyi geliyor badem:2:

efulim canım sen geçenlerde bi yazı paylaşmıştın hamile iken yapılması gerekenler diye. baktım geçmişe az bişe ama bulamadım rica etsem paylaşabilir misin tekrar

Kızlar bide hamişsem 5 haftalık sanırım.önümüzdeki hafta dr kontrolüne gideyim 6 haftada olsunn.diye düşündüm siz ilk kont.ne zaman gittiniz

merhaba hayırlı olsun ben evde test yapmadım, gecikince kan tahlilinde öğrendim. ertesi günde doktoruma gittim.. bazı kan tahlilleri yaptırdı o da.. tam 5. haftayı doldurduğumda ultrasonda keseyi gördük.. bebeği henüz görmedik.. eğer düzenli gittiğin bi doktorun varsa gitsen iyi olur, sende şimdilerde keseyi görebilirsin çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…