2014 Ekim Anneleri

canım sen nereye gitmiştin özele mi?

üzülme canım eksikse yine yaparlar

saol canım Ama doktor ilgiliydi hemşireyi beğenmedim ama ilgisizlerle karşılaşınca morelim bozuluyor..Özele gittim kadın doktor ilgisizdi. Aile hekimliğide böyle oldu. Devlete mı gitsem napsam ki :26:

saol canım Ama doktor ilgiliydi hemşireyi beğenmedim ama ilgisizlerle karşılaşınca morelim bozuluyor..Özele gittim kadın doktor ilgisizdi. Aile hekimliğide böyle oldu. Devlete mı gitsem napsam ki :26:

bence de devlet hastanesine git istersen canım.. gerçi doktorundan memnunsan, bir yanlışlık varsa mutlaka düzeltecektir doktor. ayrıca zaten kadın doğum uzmanına gitmen gerekmiyor mu ? aile hekiminin branşı ne oluyor? tam bilgim yok bu knuda ama sen bi araştır bence :26:

Canım aile hekimliğinden aradılar gidip bilgi vermem gerekiyormuş o yüzden gittim. Kan tahlilinin yapılmadığını söyleyince bakalım dedi doktor. Hemşireye gıcık oldum. Yarın eksik yapmışsa söylerim doktora. Cumartesi özele giderim. 12.haftadada devlete giderim. İkili test için gün veriyorlar mı hemen yapıyorlar mı acaba?

ölçüme göre haftası otomatik bu şekilde çıkmış ama

anlayamadım doğrusu :) neyse canım boşver

evet canım gerçekten garip. ben şimdi yine baktım 7+3te bebek 7.38mm ama ölçüme göre 2 gün önde 7+5 gözüküyor. sana bebek 9mm dedi di mi :/ kese demedi öyleyse bebek maşallah gayet haftasında çünkü neyse birdahaki gidişince daha da büyümüş olur çıkar ne kadarlıksa :)

tamam canım.. ikili test için kimisi gün veriyorlar diyor, yoğun mu oluyormuş ne sanırım. ben yaptırmayacağım için bilmiyorum :)

tarçın'cım geçen gittiğimde istedi onları hastane paket fiyat yapmış 550.bana fazla geldi ben sağlık ocağında bir kısmını bir kısmınıda maltepe bölge de yaptırcam.yarın sabah sağlık ocağına gidip kan vericem.rutin testler diye bir liste verdi doktor hanım sanırım ondan bahsediyorsun.randevum dün öğleden sonra idi.bebek bu ölçümlere göre 7+1 dedi figen hanım.geç döllenme olmuştur dedi.ikili test mart 28 de. ama randevuyu önce al bence.çünkü gelen doktor bayağı bir yoğunmuş.zor sıra buluyorsun.

Son düzenleme:
Anladım canım saol.Sen gitmedinmi aile hekimine ? 20. haftada filan tetanoz aşısı filan yapıyorlarmış. Doktor 16. hafta gibi demir takviyesine başlayacağız dedi :S

anladım canım.. herşey yolundadır Allahın izniyle merak etme

Anladım canım saol.Sen gitmedinmi aile hekimine ? 20. haftada filan tetanoz aşısı filan yapıyorlarmış. Doktor 16. hafta gibi demir takviyesine başlayacağız dedi :S

benim aile hekimi memleketimde canım, ben telefonla verdim bilgilerimi ona. bir ara eve gittiğimde uğramama gerekiyormuş sanırım benim de..

canım ikili test dediğin uzun süren birşey değil ki kan veriyorsun oluyor bitiyor? başka uzun yapılacak ne varmış ki?

dün 7+5 mişsin 7+1 çıkmış seninde 4 gün geç döllenme. bebişin boyu kaç canım sende?

Son düzenleme:

canım benim ikili test hem kan alınıp aynı günde detaylı bir ultrasona girdiğin test 11-14 haftalar arasında yapılıyor. perinatoloji uzmanı yapıyor detaylı ultrasonu.central da ise dışarıdan bir uzman gelip yapıyormuş cuma ve cumartesi günleri.bana bu şekilde bilgi verdiler. dünki ultrason kağıdı evde kaldı ben işyerindeyim.boyunu hatırlamıyorum.sadece dakikada 150 atıyor kalbi dedi doktorumuz.

Bende de bel ağrısı var özellikle çok ayakta kaldığımda oturmaya çalışıyorum artık bulantı da yağlı şekerli şeylere karşı var ben de yemiyorum uzak duruyorum, bulantılar sağlıklı şeyler yememe vesile oluyor bu yönden iyi bir de geceleri hiç uyanmayan ben 2 kez çişe gidiyorum geceleri 😊 gaz sorunu için limonlu su veya zencefil çayı önerebilirim denedim çok faydası var yarım limonu bi bardak suya sıkabilirsin kabızlığa da iyi geliyo

ayyy kızlar karşıda bi komşum vardı bebeği var yeni doğmuş, bodruma kadar inmesi gerekiyormuş, bana bıraktı 5dk çocugu Allahıııııııımmm çok tatlı birşey :26: durdu bir de bende çocuk.. güldü falan böyle sürekli bana :26: anne olacağımı böyle tam olarak hissettim gibi birşey oldu kendi çocugum doğmuş da onu kucağıma almışım gibi geldi Allahım sen bu duyguyu herkese nasip et amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn

doktor bana 3-4 haftalık dedi daha kesesi oluşmuş cnm haftaya tekrar gideceğim o zaman belli olur dedi
burdaki hesaplamaya bakarsan 7 haftalık
Sağlıkla kucağımıza almak nasip olsunda cnm 7 hafta 4 hafta farketmiyor

Amin canım önemli olan sağlklı sıhhatli olması gerisi boş hayırlı haberler alırsın inş bende haftaya gidicem tekrardan hem tahlil yaptırcam hem de kalp atışlarını dinlicez Allah izin verirse

Canim benim yaa sen cok iyi bi anne olacaksin buna butun kalbimle inaniyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…