:S Allah ALlah bi enteresan geldi bana. ultrason kagıdının yanında ne yazıyor haftası falan?
ultrasonun sağ alt köşesinde CRL 9,18 mm
GA 6w6d yazıyor
bunlar manuel girilmiyor di mi bilgisayara? otomatik çıkarıyor?
:S Allah ALlah bi enteresan geldi bana. ultrason kagıdının yanında ne yazıyor haftası falan?
canım içine kurt düşürmek istemem ama 2 tüp az geldi bana :26: ben daha hamile değilken gidip yaptırmıştım kontrollerimi 6 tüp kan vermiştim vallahi :26: sen bir görüş doktorunla..
Valla canım hormon,biyokimya ve bulaşıcı hastalıklara bakılacaktı.Zaten hemşireyi hiç beğenmedim. Yarın doktora söylerim.
üzülme canım eksikse yine yaparlar
ultrasonun sağ alt köşesinde CRL 9,18 mm
GA 6w6d yazıyor
bunlar manuel girilmiyor di mi bilgisayar otomatik çıkarıyor?
onlar manuel bizim sat ımızı giriyorlar, bi ona göre kaç haftalık olduğu çıkıyor, bir de ölçümlere göre otomatik haftası çıkıyor.
canım sen nereye gitmiştin özele mi?
ben tahlilleri devlette yaptırmıştım, şimdi özele gidiyorum canım
onlar manuel bizim sat ımızı giriyorlar, bi ona göre kaç haftalık olduğu çıkıyor, bir de ölçümlere göre otomatik haftası çıkıyor.
canım sen nereye gitmiştin özele mi?
ben tahlilleri devlette yaptırmıştım, şimdi özele gidiyorum canım
saol canımAma doktor ilgiliydi hemşireyi beğenmedim ama ilgisizlerle karşılaşınca morelim bozuluyor..Özele gittim kadın doktor ilgisizdi. Aile hekimliğide böyle oldu. Devlete mı gitsem napsam ki :26:
ölçüme göre haftası otomatik bu şekilde çıkmış ama
anlayamadım doğrusu :) neyse canım boşver
bence de devlet hastanesine git istersen canım.. gerçi doktorundan memnunsan, bir yanlışlık varsa mutlaka düzeltecektir doktor. ayrıca zaten kadın doğum uzmanına gitmen gerekmiyor mu ? aile hekiminin branşı ne oluyor? tam bilgim yok bu knuda ama sen bi araştır bence :26:
ölçüme göre haftası otomatik bu şekilde çıkmış ama
anlayamadım doğrusu :) neyse canım boşver
Canım aile hekimliğinden aradılar gidip bilgi vermem gerekiyormuş o yüzden gittim. Kan tahlilinin yapılmadığını söyleyince bakalım dedi doktor. Hemşireye gıcık oldum. Yarın eksik yapmışsa söylerim doktora. Cumartesi özele giderim. 12.haftadada devlete giderim. İkili test için gün veriyorlar mı hemen yapıyorlar mı acaba?
evet canım gerçekten garip. ben şimdi yine baktım 7+3te bebek 7.38mm ama ölçüme göre 2 gün önde 7+5 gözüküyor. sana bebek 9mm dedi di mi :/ kese demedi öyleyse bebek maşallah gayet haftasında çünküneyse birdahaki gidişince daha da büyümüş olur çıkar ne kadarlıksa :)
bebek canım. zaten resimde de çizgi bebeği gösteriyor. altında da kocaman 6+6 anlayamadım.
kızımda 4-5 gün önden gidiyordu, ölçümler aynı doktor aynı hastanede. hani bilemedim.
inşallah herşey yolunda ve hayırlı olsunda.
yok bebek canım. zaten resimde de çizgi bebeği gösteriyor. altında da kocaman 6+6 anlayamadım.
kızımda 4-5 gün önden gidiyordu, ölçümler aynı doktor aynı hastanede. hani bilemedim.
inşallah herşey yolunda ve hayırlı olsunda.
Anladım canım saol.Sen gitmedinmi aile hekimine ? 20. haftada filan tetanoz aşısı filan yapıyorlarmış. Doktor 16. hafta gibi demir takviyesine başlayacağız dedi :S
tarçın'cım geçen gittiğimde istedi onları hastane paket fiyat yapmış 550.bana fazla geldi ben sağlık ocağında bir kısmını bir kısmınıda maltepe bölge de yaptırcam.yarın sabah sağlık ocağına gidip kan vericem.rutin testler diye bir liste verdi doktor hanım sanırım ondan bahsediyorsun.randevum dün öğleden sonra idi.bebek bu ölçümlere göre 7+1 dedi figen hanım.geç döllenme olmuştur dedi.ikili test mart 28 de. ama randevuyu önce al bence.çünkü gelen doktor bayağı bir yoğunmuş.zor sıra buluyorsun.
canım ikili test dediğin uzun süren birşey değil ki kan veriyorsun oluyor bitiyor? başka uzun yapılacak ne varmış ki?
dün 7+5 mişsin 7+1 çıkmış seninde 4 gün geç döllenme. bebişin boyu kaç canım sende?
aynen bende 8ay oldu neyse olmuyo hayirlisi olsun biraz ara verelim bebise dedik hamile kaldigimi ögrendim bende cok mutluyum ama isde dedigin gibi heralde ilk bebislerimiz oldundan endisede cok var benim hic bulantim fln cok sükür sadece su bel ve sirt agrilari ve gaz sorunu beni mahvediyo:26:
doktor bana 3-4 haftalık dedi daha kesesi oluşmuş cnm haftaya tekrar gideceğim o zaman belli olur dedi
burdaki hesaplamaya bakarsan 7 haftalık
Sağlıkla kucağımıza almak nasip olsunda cnm 7 hafta 4 hafta farketmiyor
ayyy kızlar karşıda bi komşum vardı bebeği var yeni doğmuş, bodruma kadar inmesi gerekiyormuş, bana bıraktı 5dk çocugu Allahıııııııımmm çok tatlı birşey :26: durdu bir de bende çocuk.. güldü falan böyle sürekli bana :26: anne olacağımı böyle tam olarak hissettim gibi birşey oldukendi çocugum doğmuş da onu kucağıma almışım gibi geldi Allahım sen bu duyguyu herkese nasip et amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?