2014 Ekim Anneleri

umarım bır an once hamile kalırsın akısına bırakınca ınsan daha rahatlıyor...

iyi dileğin icin çok sağol canım .. evet biraz daha iyiyim .. akışına bırakma konusunu yapmakta kararlıyım bu ay .. bu süreç eziyete dönüşüyor çünkü umarım seninde her şey gönlünce olur ...

bu topikte gayet mutluyum kapatılmasını da istemiyorum öyle bişi oldugu taktirde başka bir topik açar yine aynı grup oluruz kanaatindeyim

doktor bana 3-4 haftalık dedi daha kesesi oluşmuş cnm haftaya tekrar gideceğim o zaman belli olur dedi
burdaki hesaplamaya bakarsan 7 haftalık
Sağlıkla kucağımıza almak nasip olsunda cnm 7 hafta 4 hafta farketmiyor

Son düzenleme:

Komsum belli bi zaman veriyorlar degilmi tahlilleri yaptirip sonucu getirmek icin? Esime bugun sorayim randevuyu o alsin yine birlikte gideriz galiba. Hic tek basina gitmedim fatihe Bu arada ac karnina mi gidiyoruz kan vermeye? InsaAllah anlayisli olurlar. Yoksa mecbur ozelde yaptiricam. Ozelde 'bu tahliller toplam ne kadar tutuyor' diye sorabilirim yani yaptirmadan once?

Herkese merhaba.
Iyisiniz insaAllah?
Benim galiba kansizlik demir haplarim bittigi icin yorgun ve uyku halindeyim 2-3 gundur.
Cuma gunu doktora bende anemi oldugunu soyleyip yeni hap yazmasini istiycem.
Zaten kan tahlillerinde de cikar herhalde?
Herkese hayirli saglikli gunler.

8. haftanın ortasındayım ve dün akşam sadece çorba içebildim midem başka bişey yemeyi kaldırmadı hanımlar sabah kahvaltıda işte bi kaç dilim bişey yedim birazcık toparladı gibi ama yine de derinden bir bulantı hissediyorum

efulimcim cuma gününü sabırsızlıkla bekliyoruz senin için. kaçıncı haftadasın şimdi?

aslında o bitkinlik ve yorgunluk eminim ki tüm hamilelerde vardır bende o durumdayım belki haplarınla alakalı olmayabilir.
bebek tüm enerjimizi çekiyor şimdi bizim bir de 2 kişilik yememiz gerekirken yiyememe durumları da var vucut bitkin düşüyor.

Son düzenleme:
Canim gunaydin aynisi bende de var sürekli yatar haldeyim
Tarcin canim ben de günlerdir bulantı cekiyorum sabah aksam gün içinde fark etmiyor ama en kötüsü bu sabahdi. Yataktan kalkamadim zar zor giyindim iki lokma yedim ciktim evden. Belli oldu artik benim bulanti şiddetim 4.aya kadar boyle giderim artik. Bi de asiri halsizlik yorgunluk var sende de var mi

Kizlar guleceksiniz simdi ama iki gecedir yataga gidiyorum sanki yataktayken basim donuyor. Acaba psikolojik mi diyorum kendi kendime hani cok bisey hiss etmiyorum ya?

Benim telefonda 6+4 gosteriyor bugun yani cuma gunu 6+6 olacak fakat ben biraz geriden gittigimi dusunuyorum nedense. Heyecan artiyor gunler yaklastikca :)

Internette okudum bu yuzden ne kadar guvenilir bir bilgi bilmiyorum ama yataktan cikmadan once bir iki bisey yiyince migde bulantisi hafifliyormus yaziyordu. Belki yaniniza komidinin uzerine cibik kraker bisey koyup sabah yiyip deneseniz kizlar?

canım şimdi senin sorumlulugun 2 kat bebişin var evde hem hamilelikten hem de evdeki kızının sorumlulugundan 2 kat yoruluyorsun çok normal. bende yorgunum tabi. tüm gün çalışıyoruz eve gidip yapmamız gerekenleri yapıyoruz her gün bu şekilde birikiyor ve bitkin düşürüyor bizi çok normal bu. geçecek bir süre sonra. 3. aydan sonra hamilelik keyifli hale gelmeye başlicak biraz sabır canım.

aslında bulantıyı yorgunlugun uykusuzlugun da tetikledigini düşünüyorum, eve gidip uzandıgında uyudugunda daha iyi hissediyorsundur kendini. tum gun ayakta olmakta tetikliyor ama napacaksın çalışınca yapacak bişey yok sabretmekten başka.

canım bulantı için medpamid belki işe yarar doktorum bana bunu vermişti.

Canim ya kalkar kalkmaz yiyorum ama nafile (
Sen doktora gittiğinde kalp atisini bile duyabilirsiniz belki :)

Ne kadar güzel yazmissin yasadiklarimizi... Canim o ilaçtan kullandim ben ilk gebelikte ama fayda etmedi bana

Canim ya kalkar kalkmaz yiyorum ama nafile (
Sen doktora gittiğinde kalp atisini bile duyabilirsiniz belki :)

Ne kadar güzel yazmissin yasadiklarimizi... Canim o ilaçtan kullandim ben ilk gebelikte ama fayda etmedi bana

Canim alman forumlarinda da arastiriyorum eger ki tam 6+6 ise cok iyi bir alet ile duyabilirmisiz yani zor bi ihtimal sanirim? Cunku sata gore 6+6 olacak ama ultrasonda ne kadar olur bilmiyorum. Ama duyarsak coook guzel olurdu cunku cuma gunu esimin dogum gunu ona guzel bir hediye olurdu

Allah sabir versin canim. Benim bir ablam hafta sonu dogum yapti. 10 haftadan 20 haftasina kadar bulantisi vardi ve cikariyordu. Bu hamileligi cok zor gecmisti. Kisiden kisiye ve hamilelikte hamilelige degisiyor tabi.

bu arada hamileligimi ogrenmeden once gunde bir bardak cesme suyunu zor icen ben hamile oldugumu ogrendigimden beri bol bol su iciyorum :)) hatta surahiyi olctum bir butun surahi bir litre gun icinde iki surahi su icmeye calisiyorum :))

Günaydın hanımlar inşşşgüzel bir gün bizi bekliyor bugün

amin inşallah canım günaydın :)

bu topikte gayet mutluyum kapatılmasını da istemiyorum öyle bişi oldugu taktirde başka bir topik açar yine aynı grup oluruz kanaatindeyim

evet ben de anlamadım :/ illa kapanması şart mıymış ki.. ne olacak ki biz burda kendi arkadaşlarımzla sohbet etsek ? olmazsa ismi değiştirelim oluyorsa öyle bişiler

Biran önce geçer inşallah da toparlanırsın Allah sabır versin :26:

Bu arada az önce bir uyandım, yüzümü yıkıycam sular yok
Şuan o kadar agresifim ki bu yüzden, günüm iyi geçmeyecek büyük ihtimal, kötü başladım çünkü

ne güzel bir hediye olur eşine canım inşallah duyarsınız :)

dediğin doğru kişiden kişiye değişiyor ben belki bu sefer olmaz diyordum ama yine oldu işte bulantılar neyse artık sağlıklı olsun da yavrum çekeriz

Canım doktor zaten bir dahaki haftaya cagirio seni erken bile cagirsa ben dedim burada yaptirmadim devlette yaptırdım . Sorun degil dedi. Sonuc çıksın getieicem dedim. Medicalde doktor elime vermemisti istedigi tahlilleri. Bende gidip sekreterlikten sordurdum.kac tutuyor dedim pahali deyince desim hangi tahlilleri istemis listeyi verirmisiniz oda verdi hemen. Hatta esim dediki doktor burda yapılmadı diye kabul etmesz.biz medicalde yaptiralim. Bende inat ettim. Niye kabul etmesin dedik. Iki yuz lira az parami. Niye veriyim. Onunla cocugumun bi ihtiyacını görürüm. Fatih devlet biraz kalabalık ve karışık. Tek sakın gitme.

doktor kontrolünden geldim karından ultrasonla baktı bebek 9 mm. imiş kalp atışlarını gördük bugün çok şükür, 7+3 teyim ama 6+6 dedi doktor, 4 gün geç döllenme olmuş, benim doğum 10 ekim olabilirmiş herşeyde bir hayır vardır inşallah, Rabbim hayırlıyı doğruyu bilir bizim için. kızım 4-5 gün önden gidiyordu başta, bu sefer ki rahatına düşkün anlaşıldı.

kasık ağrılarının olmamasını 2. gebelik oldugu için rahmin zaten önceden alışkın olmasına bağladı beklendiği gibi.

3 haftada 1 kg. almışım. hem iştahsızım diyorsun hem 1 kg. almışsın dedi, valla inanın iştahsızım hatta dün akşam çorba yedim sabaha kadar çorba ile durdum. sadece karnım boş olunca midem ağrıyabiliyor o yüzden zorla bişiler yemeye çalışıyorum ağrımasın diye dedim. 1 kg. almışsın yediklerine dikkat et dedi. o zaten şuan senden çok az besleniyor dedi. ilk bebişte 2-3 kg. vermiştim başlangıçta sonra alışa geçmiştim.

bende haberler böyle

Son düzenleme:

gözün aydın canım kuzunu görmüşsün ne güzel darısı bizim başımıza

bende bu haftaya kadar kasık ağrısı da çok oldu ama bu hafta yok bulantıya döndü artık.

şişkinlik olabilir mi acaba o çıkan 1 kilo? insan yemek yemeden kilo alabilir mi

senin 2. bebiş olmasına rağmen kasık ağrısı yaşamışsın mmm. doktor 1. gebelikte yer açıldıgı için önceden, anne 2. de çok hissetmez kasık ağrısı ondandır dedi ama demek herkes için geçerli olmayabiliyor.

sabah 2 dilim ekmek ve üzerine bişiler sürüp yiyorum zorla morla işte

öğlen 1 tabak yemek ekmeksiz zorla oda

akşam 1 tabak çorba 1 tabak yemek ekmeksiz

öyle yiyorum işte canım zaten genelde de hamile değilken de yeme tarzım budur

öyle abur cubur kuruyemiş falan da yemem

yalnız bir ara pasta canım istiyordu muzlu pasta yedim 3-5 onlar mı yaptı acaba

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…