2014 Ekim Anneleri

Günaydın canlar. Nasılsınız .. ben iki gündür gözümü açamıyorum mide bulantısından. Hic bisey yiyemiyorum. Çok fenayim. Rabbim sifa verir inşallah. Ve bugün ablam gelio taa erzurum dan .. kalkıp evi silip supurup yemek yapmam lazım. Ama hic gucum yok.

Kızlar ben de çok yeni Hamileyim. Sat tarihim 16 ocak. ben daha hiç ultrasona girmedim. sadece kan değerine bakıyor doktorum. Buraları okuyunca değerlerimin çok düşük olduğunu anladım. Eğer bir bilginiz varsa paylaşır mısınız lütfen çok tedirginim.
12 şubat 23
14 şubat 46
18 şubat 180 çıktı b-hcg değerim neden bu kadar düşük çıkıyor boş gebelik olabilir mi sizce.

Merhaba canım hayırlı olsun hamileliğin

Artış iyi aslında değerlerindeki, ikiye katlayarak gitmiş, benim de sat 11 ocak ve dün vajinal ultrasonla anca görebildik keseyi

Doktorun iyi diyorsa iyidir, evham yapma bence. Ne zaman çağırdı keseyi görmek için

Geçmiş olsun canım, ablan yabancı değil ki anlayacaktır seni, stres yapma

Çok sağol canım ah bi rahatlayabilsem:18: ne güzel keseyi görmüşşün inş. ben de görürüm ama doktorum keseyle ilgili bişey söylemedi daha zaten doktorum hiç

bir şey söylemiyo, değerlerin iyi veya kötü de demedi.. Yarın gideceğim yine kan değerine bakacakmış. Sen ne zaman bebeği

görebilirmişşin.

Canim seninle sat tarihihimiz ayni b degerlerim 11 subat 38 13 subat 61. 15 subat 308 diye gitti..daha baktirmadim cumartesi gidecem doktora

Nasıl doktormuş o öyle, sen sorsaydın üsteleyip

İnşallah görürsün canım stres yapma, herkesin aynı değeri olacak diye bir şey yok, belki geç döllenmedir

Ben 8 martta kalp atışları ve bebek için gideceğim, aslında 4 martta çağırdı da hafta içi gitmem zor oluyor

Canim seninle sat tarihihimiz ayni b degerlerim 11 subat 38 13 subat 61. 15 subat 308 diye gitti..daha baktirmadim cumartesi gidecem doktora

İnşallah bebeklerimizi de birlikte kucağımıza alırız. benim de kastettiğim buydu senin değerlerin gayet güzel artmış. Benim düşük başlamasını geç döllenme olabilir diye düşünüyorum ama iki kattan daha fazla da artmıyor. İnşallah yaptığım evhamdır. Doktorun keseyi ne zaman görebileceğini söyledi mi?

Gec dollendiyse zaten ilk zamanlarda az yukselir..zaten haftalik betahcg degerlerine uygun gorunuyo..sıkınti etme..kese icin bise demedi..cumartesi gel bakalim belki goruruz dedi..zaten hekimler yukselise degil dususe bakiyolar...

Çok sağol canım sizinle konuşunca rahatlıyorum aslında ama ilk olunca herşey için acele ediyorum bir ben mi böyleyim bilmiyorum.

Zaman çabucak geçse de sen bebişini ben de bari keseyi görsem:99:

Çok sağol canım sizinle konuşunca rahatlıyorum aslında ama ilk olunca herşey için acele ediyorum bir ben mi böyleyim bilmiyorum.

Biliyomusun ,Ben de. Biden 308 yukselince korktum ama biraz arastirinca normal oldunu gordum..)) adet tarihinden bir hafta sonra kese gorunuyo ..ins sorun olmaz.kotu dusunmemeye calisalim.bazen bana da gelip gdiyolar ama cocuga zarari oluyo...Rabbim hayirlisini versin hepimize

Kizlarr merhabaaa,

Nasilsinizzz herkeste hersey yolunda sanirim tek sorununuz bulantilar ve halsizlik...
Allaha sukur tek dersimiz bu olsun yererki bebisler iyi olsunn...
Yarin kontrolum var bakalim kalp atislarini duyabilcek miyiz heyecan dorrukta...

Allah izin verirse hepsi olacak inşallah, rahatla, 1 haftaya görürsün inşallah

Siz olmasanız kendimi de çocuğu da yiyip bitirecem iyi ki varsınız vallahi :109: Amin demekten başka bir şey gelmez elimden. bekleyelim bakalım hayırlısı...

canım bende 2 gun once testlerımı yaptırdım bendende ıkı tup kan aldılar ama tam ıdrar testıde yaptırdım doktor ıstedı.onu mutlaka sor cunku ıdrar testı ıstıyorlar...

merhaba :)))
ben yeni üye oldum bu siteye.
32 yaşondayım izmirdeyim ilk bebeğime hamileyim son adet tarihim 08.01.2014. Allah nasip ederse tahmini doğum tarihi 15.10.2014 :) listeye beni de ekler misiniz?

Ekliyorum :)

Günaydın canım.. Ablan halinden anlar bence Hiç yapamıyorsan bile üzme kendini..

Günaydın hanımlar

Günaydın canım :)

Merhaba canım :)
Be iyiyim çok şükür, çabuk çabuk midemin kazınması, kendime yemek yetiştirememem dışında :26::26:
İnşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz :) Görüp duyacaksın miniğinin pıtpıtlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…