GünaydııınGünaydın hanımlar
Gunaydinnnnn :))))
merhaba :)))
ben yeni üye oldum bu siteye.
32 yaşondayım izmirdeyim ilk bebeğime hamileyim son adet tarihim 08.01.2014. Allah nasip ederse tahmini doğum tarihi 15.10.2014 :) listeye beni de ekler misiniz?
Canım benim de yaklaşık 4-5 gün geride anlamadım valla, ama benim kızımda da aynı şey olmuştu, o da hep yaklaşık 1 hafta geriydi ilk zamanlar, sonra 1 hafta ileri fırladı
benim kızımda 5 gün ileriydi
şimdi 4 gün geç döllenme dedi
olabilir böyle şeyler
sağlıklı olsunlarda
Günaydın canlar. Nasılsınız .. ben iki gündür gözümü açamıyorum mide bulantısından. Hic bisey yiyemiyorum. Çok fenayim. Rabbim sifa verir inşallah. Ve bugün ablam gelio taa erzurum dan .. kalkıp evi silip supurup yemek yapmam lazım. Ama hic gucum yok.
canım ne mutlu sanaki 9. haftada başlamış bulantıların
ne kadar geç başlarsa o kadar iyi çabucacık biter
benim 8. haftanın başında başladı bu kez
iştahsızım yemek yapmak istemiyorum koklamak da
Kızlar ben de çok yeni Hamileyim. Sat tarihim 16 ocak. ben daha hiç ultrasona girmedim. sadece kan değerine bakıyor doktorum. Buraları okuyunca değerlerimin çok düşük olduğunu anladım. Eğer bir bilginiz varsa paylaşır mısınız lütfen çok tedirginim.
12 şubat 23
14 şubat 46
18 şubat 180 çıktı b-hcg değerim neden bu kadar düşük çıkıyor boş gebelik olabilir mi sizce.
Günaydın canlar. Nasılsınız .. ben iki gündür gözümü açamıyorum mide bulantısından. Hic bisey yiyemiyorum. Çok fenayim. Rabbim sifa verir inşallah. Ve bugün ablam gelio taa erzurum dan .. kalkıp evi silip supurup yemek yapmam lazım. Ama hic gucum yok.
Merhaba canım hayırlı olsun hamileliğin
Artış iyi aslında değerlerindeki, ikiye katlayarak gitmiş, benim de sat 11 ocak ve dün vajinal ultrasonla anca görebildik keseyi
Doktorun iyi diyorsa iyidir, evham yapma bence. Ne zaman çağırdı keseyi görmek için
Kızlar ben de çok yeni Hamileyim. Sat tarihim 16 ocak. ben daha hiç ultrasona girmedim. sadece kan değerine bakıyor doktorum. Buraları okuyunca değerlerimin çok düşük olduğunu anladım. Eğer bir bilginiz varsa paylaşır mısınız lütfen çok tedirginim.
12 şubat 23
14 şubat 46
18 şubat 180 çıktı b-hcg değerim neden bu kadar düşük çıkıyor boş gebelik olabilir mi sizce.
Çok sağol canım ah bi rahatlayabilsem:18: ne güzel keseyi görmüşşün inş. ben de görürüm ama doktorum keseyle ilgili bişey söylemedi daha zaten doktorum hiç
bir şey söylemiyo, değerlerin iyi veya kötü de demedi.. Yarın gideceğim yine kan değerine bakacakmış. Sen ne zaman bebeği
görebilirmişşin.
Canim seninle sat tarihihimiz ayni b degerlerim 11 subat 38 13 subat 61. 15 subat 308 diye gitti..daha baktirmadim cumartesi gidecem doktora
İnşallah bebeklerimizi de birlikte kucağımıza alırız. benim de kastettiğim buydu senin değerlerin gayet güzel artmış. Benim düşük başlamasını geç döllenme olabilir diye düşünüyorum ama iki kattan daha fazla da artmıyor. İnşallah yaptığım evhamdır. Doktorun keseyi ne zaman görebileceğini söyledi mi?
Nasıl doktormuş o öyle, sen sorsaydın üsteleyip
İnşallah görürsün canım stres yapma, herkesin aynı değeri olacak diye bir şey yok, belki geç döllenmedir
Ben 8 martta kalp atışları ve bebek için gideceğim, aslında 4 martta çağırdı da hafta içi gitmem zor oluyor
Çok sağol canım sizinle konuşunca rahatlıyorum aslında ama ilk olunca herşey için acele ediyorum bir ben mi böyleyim bilmiyorum.
Zaman çabucak geçse de sen bebişini ben de bari keseyi görsem:99:
Çok sağol canım sizinle konuşunca rahatlıyorum aslında ama ilk olunca herşey için acele ediyorum bir ben mi böyleyim bilmiyorum.
Zaman çabucak geçse de sen bebişini ben de bari keseyi görsem:99:
Biliyomusun ,Ben de. Biden 308 yukselince korktum ama biraz arastirinca normal oldunu gordum..)) adet tarihinden bir hafta sonra kese gorunuyo ..ins sorun olmaz.kotu dusunmemeye calisalim.bazen bana da gelip gdiyolar ama cocuga zarari oluyo...Rabbim hayirlisini versin hepimize
Canım benim 6 +5 . Çünkü gec dollenme oldu bende . Çünkü adetime iki gun kala yumurtladim. Bide 34 gunde bir adet oldugum için bu kadar attı günü. Ama inşallah yetişecekCanım benim de yaklaşık 4-5 gün geride anlamadım valla, ama benim kızımda da aynı şey olmuştu, o da hep yaklaşık 1 hafta geriydi ilk zamanlar, sonra 1 hafta ileri fırladı
benim kızımda 5 gün ileriydi
şimdi 4 gün geç döllenme dedi
olabilir böyle şeyler
sağlıklı olsunlarda
canım ne mutlu sanaki 9. haftada başlamış bulantıların
ne kadar geç başlarsa o kadar iyi çabucacık biter
benim 8. haftanın başında başladı bu kez
iştahsızım yemek yapmak istemiyorum koklamak da6. Haftada başladı ve şükür kusmadim daha kusmamak için yemiyorum. Sabahtan beri bi ayran bide krakerle duruyorum. Agzimda hhep naneli sakiz.yoksa yapamıyorum hic bişe.
Kızlar bugün aile hekimliğine gittim. Kan tahlilerimi yaptırdım. Sonucu yarın alıcam inşş. Doktor bütün tahlileri istedim dedi ama hemşire 2 tüp kan aldı umarım eksik yapmadı. İdrar tahlilide yazıyordu ama idrar yok dedi bana.Yarın onuda sorucam :26: Nereye gitsem ilgisizler hep beni buluyor yaa.
merhaba :)))
ben yeni üye oldum bu siteye.
32 yaşondayım izmirdeyim ilk bebeğime hamileyim son adet tarihim 08.01.2014. Allah nasip ederse tahmini doğum tarihi 15.10.2014 :) listeye beni de ekler misiniz?
Günaydın hanımlar
Kizlarr merhabaaa,
Nasilsinizzz herkeste hersey yolunda sanirim tek sorununuz bulantilar ve halsizlik...
Allaha sukur tek dersimiz bu olsun yererki bebisler iyi olsunn...
Yarin kontrolum var bakalim kalp atislarini duyabilcek miyiz heyecan dorrukta...
Canim annene cok gecmis olsun.
Hastaligi ilk defa duydugum icin ne oldugunu bilmiyorum.
Ama Rabbim insaAllah sagligina kavusturur bir mucize ile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?