2014 Ekim Anneleri

Canim benim yaa sen cok iyi bi anne olacaksin buna butun kalbimle inaniyorum:)

ayy canım benim sağolasın, hepimiz öyle bence :) gönülden isteyerek kavuştuğumuz için en iyisi olmak için çabalarız her zaman :) çok duygulandım :)

Amin canım önemli olan sağlklı sıhhatli olması gerisi boş hayırlı haberler alırsın inş bende haftaya gidicem tekrardan hem tahlil yaptırcam hem de kalp atışlarını dinlicez Allah izin verirse

oo maşallah maşallah
bir an önce büyüsün kalp atışlarını dinlemeyi ben de çok istiyorum
ayrıca psikolojik olarak galiba ama sanki bazen karnımın içinde hissediyorum onu
eşim ne kadar olmaz dese de ben hissediyorum

İyi akşamlar kızlar, bugün bebeğimi gördüm daha doğrusu kese ama vajinal ultrasonla, karından yine gözükmedi

Doktorum 4.5 - 5 haftalık ölçtü, halbuki 5.5 haftalık, geç döllenme olabilir dedi, 2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi, hadi hayırlısı

sizler nasılsınız kızlar

tesekkür ederim canim denicem sen nasil geciriyosun hamileligini ev hanimimisin calisiyomusun ?

canım keseyi görmene sevindim inşallah kalp atışlarını da duyarsın

Ben iyiyim, bugün biraz mide bulantısı yaşadım birde aşırı yorgunluk var üzerimde öylece yatıyorum:26: yemek bile yapmadım canım istemedi

Canım benim de yaklaşık 4-5 gün geride anlamadım valla, ama benim kızımda da aynı şey olmuştu, o da hep yaklaşık 1 hafta geriydi ilk zamanlar, sonra 1 hafta ileri fırladı

Amin canım, ne tatlıdır o şimdi sütlü sütlüü

Canım valla beim bi 10 tüpe yakın aldılar, 7 ile 10 arası idi ama tam sayamadım, gözüm karardı kan vermekten
İdrar da aldılar, 2 tüp az gibi, bi yanlışlık olmasın tatlım sor mutlaka

Son düzenleme:

Amin canım inşallah, sen ne zaman gideceksin kalp atışları için

Mide bulantım pek yok daha ama bezginlik var, hiç bir şey canım istemiyor, boşlukta gibiyim

Hatta şimdi kalkıp yarın için bir şeyler pişirmeyi düşünüyorum, bir de süt getirtti eşim köyden onu mayalayacağım

Şu yemek işi beni çok sıkıyor kızlar

Amin canım inşallah, sen ne zaman gideceksin kalp atışları için

Mide bulantım pek yok daha ama bezginlik var, hiç bir şey canım istemiyor, boşlukta gibiyim

Hatta şimdi kalkıp yarın için bir şeyler pişirmeyi düşünüyorum, bir de süt getirtti eşim köyden onu mayalayacağım

Şu yemek işi beni çok sıkıyor kızlar

benimde kolumu kaldırasım yok, derste çalışamadım bu yüzden aklıma girmedi

Kalp atışları için haftaya perşembe 5te randevu canım.. 5 e kadar sabırsızlanacağım yine..

Bende yemek yapmak istemiyorum hiç:26: eşim maça gittiği için yemedi bende kvalide sarma getirmişti onu yedim ama ne yiyesim ne yapasım var yemeği:44:

Amin canım, ne tatlıdır o şimdi sütlü sütlüü

Evet canim :))) oyle tatliydi ki masallah.. emzik vermis annesi agzina o bi ara dustu agzindan hala emzik ordaymis gibi bir emiyordu ki o agzini yiyesim geldi :)))))

Yaaa benim de şöyle bir tabak yemek verenim olsa, kimsem yok ki burda

Hadi bakalım kalp atışlarını da görürsün inşallah

Canım senin bölümün ne kpss den, öğretmen falan mısın? Kolay gelsin tatlım, bilirim o nasıl bir illettir

Evet canim :))) oyle tatliydi ki masallah.. emzik vermis annesi agzina o bi ara dustu agzindan hala emzik ordaymis gibi bir emiyordu ki o agzini yiyesim geldi :)))))

Çok komik halleri oluyor bebeklerin, kızımın videolarını izliyorum da bazen, hey gidi günler, uykuda emiyormuş gibi damaklarını çekerler, kaka yaparken gözlerini pörtletirler

canım psikoloji benim bölümün, psikologum inşallah atanmak istiyorum

evet güzeldir ama her meslekte olduğu gibi sıkıntılarımız var mesleki açıdan

Hayırlısı olsun hakkımda

Vardır canım olmaz mı, yurdum da rahat meslek mi var

Hep rezalet, önce atanma dert, sonra çalışma hayatı

Olsun, bebek uğurlu gelsin annesi, atanırsın inşallah

Çok komik halleri oluyor bebeklerin, kızımın videolarını izliyorum da bazen, hey gidi günler, uykuda emiyormuş gibi damaklarını çekerler, kaka yaparken gözlerini pörtletirler

of ALlahım, bazen bunarı düşündükçe biran önce doğsun diye sabırsızlanıyorum

merhaba :)))
ben yeni üye oldum bu siteye.
32 yaşondayım izmirdeyim ilk bebeğime hamileyim son adet tarihim 08.01.2014. Allah nasip ederse tahmini doğum tarihi 15.10.2014 :) listeye beni de ekler misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…