Ekliyorum :)
Günaydın canım.. Ablan halinden anlar benceHiç yapamıyorsan bile üzme kendini..
Günaydın canım :)
Merhaba canım :)
Be iyiyim çok şükür, çabuk çabuk midemin kazınması, kendime yemek yetiştirememem dışında :26::26:
İnşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz :) Görüp duyacaksın miniğinin pıtpıtlarını
Canim annene cok gecmis olsun.
Hastaligi ilk defa duydugum icin ne oldugunu bilmiyorum.
Ama Rabbim insaAllah sagligina kavusturur bir mucize ile.
hatneva .!.:Canım benim 6 +5 . Çünkü gec dollenme oldu bende . Çünkü adetime iki gun kala yumurtladim. Bide 34 gunde bir adet oldugum için bu kadar attı günü. Ama inşallah yetişecek6. Haftada başladı ve şükür kusmadim daha kusmamak için yemiyorum. Sabahtan beri bi ayran bide krakerle duruyorum. Agzimda hhep naneli sakiz.yoksa yapamıyorum hic bişe.
Kizlarr merhabaaa,
Nasilsinizzz herkeste hersey yolunda sanirim tek sorununuz bulantilar ve halsizlik...
Allaha sukur tek dersimiz bu olsun yererki bebisler iyi olsunn...
Yarin kontrolum var bakalim kalp atislarini duyabilcek miyiz heyecan dorrukta...
Olsun canım geçecek bu günler de inşallah, Allah başka dert vermesin
Ne canın çekiyorsa ondan ye, zaten bebek şu dönemde bizden bir şey almıyor pek, yiyebildiğin kadar ye
Benim daha yok pek, bakalım ne olacak, ilk kızımda 8. hafta başladı, 15 e kadar sürdü:44:
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım,
tek sorun bulantın olsun inşallah canım
Canım benim 6 +5 . Çünkü gec dollenme oldu bende . Çünkü adetime iki gun kala yumurtladim. Bide 34 gunde bir adet oldugum için bu kadar attı günü. Ama inşallah yetişecek6. Haftada başladı ve şükür kusmadim daha kusmamak için yemiyorum. Sabahtan beri bi ayran bide krakerle duruyorum. Agzimda hhep naneli sakiz.yoksa yapamıyorum hic bişe.
evet kusma az az ye bu daha iyi bence. bende akşam yemeklerinde bi çorba içebiliyorum 2 gündür malesef. bir an evvel geçse gitse inşallah.
özellikle canınızın istedigi birşey var mı ?
ben turşu istiyorum. ev turşusu olsa ne güzel olurdu şöyle güzel hamarat ellerden çıkan. ev turşusunun yerini hazırlar tutmuyor.
ben yarın doktora gıdıcem cok heyecanlıyım cunku gecen hafta gıttıgımde bebek cok kucuk oldugu ıcın sadece keseyı gormustu. ıns yarın bebegımızı goruruz bende rahat bır nefes alırım ..
benim dün canım iri fındıklı çikolata istedio da sırf facebook müsvettesi yüzünden fotoğrafını gördüm diye .. yoksa öyle sık sık aklıma gelen bişey yok şimdilik canım
Merhaba sevgili anne adaylari bende dun öğrendim hamileligimio andan beri de sadece bebegimin saglikli olmasini ve bana sıkıca tutunmasini diliyorum sizin yumurtaliklarinizda agri oluyor mu normal mi bu
Merhaba sevgili anne adaylari bende dun öğrendim hamileligimio andan beri de sadece bebegimin saglikli olmasini ve bana sıkıca tutunmasini diliyorum sizin yumurtaliklarinizda agri oluyor mu normal mi bu
Canım benim şuan bile arada ince ince batma oluyor doktor normal dedi ama işte insan yinede korkuyo
Bende oluyo gizzz.ozellikle lavaboda otururken
hayırlısı olsun canım,
ben de doktora ilk gittiğimde 5 hafta 1 günlüktü. ne belirti var die sordu doktorum. kasıklarım ağrıyor çek dedim. ooh ooh çok güzel bu iyi bir belirti dedi. çok şiddetli ve kanamlı olmadığı sürece korkma :) bana doktorun dediği bu. rahim genişlemeye çalıştığı için oluyormuş o ağrılar.
hayırlısı olsun canım,
ben de doktora ilk gittiğimde 5 hafta 1 günlüktü. ne belirti var die sordu doktorum. kasıklarım ağrıyor çek dedim. ooh ooh çok güzel bu iyi bir belirti dedi. çok şiddetli ve kanamlı olmadığı sürece korkma :) bana doktorun dediği bu. rahim genişlemeye çalıştığı için oluyormuş o ağrılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?