2014 Ekim Anneleri

ben yarın doktora gıdıcem cok heyecanlıyım cunku gecen hafta gıttıgımde bebek cok kucuk oldugu ıcın sadece keseyı gormustu. ıns yarın bebegımızı goruruz bende rahat bır nefes alırım ..

Ayyy canim yaa benim de cabuk cabuk midem kaziniyo yuyorum biseyler ama kazinma hic gecmiyo hep hafif hafif mode bulantisi oluyo:))
İnsallah cnm insallah dualrinizla birlkte yarinnguzel haberlerle gelicem:)

HAfif seyler yemedigim halde en gec bi saat sonra sanki doymamis gbi kaziniyo midem...normalde hemen doyan biriyim fazla da yemem.

Olsun canım geçecek bu günler de inşallah, Allah başka dert vermesin
Ne canın çekiyorsa ondan ye, zaten bebek şu dönemde bizden bir şey almıyor pek, yiyebildiğin kadar ye
Benim daha yok pek, bakalım ne olacak, ilk kızımda 8. hafta başladı, 15 e kadar sürdü:44:

Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım,
tek sorun bulantın olsun inşallah canım

Son düzenleme:

Cok saol canim benimm insallah yarin guzel haberlerle gelicem:)

özellikle canınızın istedigi birşey var mı ?

ben turşu istiyorum. ev turşusu olsa ne güzel olurdu şöyle güzel hamarat ellerden çıkan. ev turşusunun yerini hazırlar tutmuyor.

özellikle canınızın istedigi birşey var mı ?

ben turşu istiyorum. ev turşusu olsa ne güzel olurdu şöyle güzel hamarat ellerden çıkan. ev turşusunun yerini hazırlar tutmuyor.

benim dün canım iri fındıklı çikolata istedi o da sırf facebook müsvettesi yüzünden fotoğrafını gördüm diye .. yoksa öyle sık sık aklıma gelen bişey yok şimdilik canım

merhaba,
ben de ilk 5 hafta 1 günlükken gitmiştim doktora. keseyi bulmakta çok zorlanmıştı doktor. sadece 2 mm di o zaman. 1 hafta sonra tekrar çağırdı o zaman da keseyi gördük yine 8 mm olmuştu. haftaya bir daha çağırdı bakalım pazartesi gideceğiz. inşAllah kalp atışlarını da duyabiliriz bu sefer.
ama ben de çok korkuyorum. benim kasıklarımda 2 haftadır aşırı ağrı oluyor. doktora söyledim normal hatta iyi bişey bu dedi. ama kağnı hızında yürüyorum artık. sanırım 3 ay yani tehlikeli dönem dedikleri dönem geçmeden içim rahatlamaacak benim

ben yarın doktora gıdıcem cok heyecanlıyım cunku gecen hafta gıttıgımde bebek cok kucuk oldugu ıcın sadece keseyı gormustu. ıns yarın bebegımızı goruruz bende rahat bır nefes alırım ..

kizlar ben önceden hic agir baharatli seyleri sevmezdim ve yesil zeytin ama gecen bi oturdum 30-40 tane yesil zeytin yedim heralde vede hep canim bol baharatli yemekler cekiyo tatlidan cok sogudum normalde cikolata hastasiyimdir damak tadin cok degisti gercekten sizde durumlar bebisleriniz neler isdiyo

Merhaba sevgili anne adaylari bende dun öğrendim hamileligimi o andan beri de sadece bebegimin saglikli olmasini ve bana sıkıca tutunmasini diliyorum sizin yumurtaliklarinizda agri oluyor mu normal mi bu

Merhaba sevgili anne adaylari bende dun öğrendim hamileligimi o andan beri de sadece bebegimin saglikli olmasini ve bana sıkıca tutunmasini diliyorum sizin yumurtaliklarinizda agri oluyor mu normal mi bu

Canım benim şuan bile arada ince ince batma oluyor doktor normal dedi ama işte insan yinede korkuyo

hayırlısı olsun canım,
ben de doktora ilk gittiğimde 5 hafta 1 günlüktü. ne belirti var die sordu doktorum. kasıklarım ağrıyor çek dedim. ooh ooh çok güzel bu iyi bir belirti dedi. çok şiddetli ve kanamlı olmadığı sürece korkma :) bana doktorun dediği bu. rahim genişlemeye çalıştığı için oluyormuş o ağrılar.

canim benimm icimi ferahlattin tesekkur ederim cok sukur kanama falan yok Allah korusun..işte biraz agri oluyor ama rahim genisliyosa genişlesiin tabiii bebisimiz rahat etsiinnn

aydınlattığınız için çok sağolun bende dr bir türlü soramamıştım her gittiğimde unutuyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…