2014 Ekim Anneleri

sevgili anneler benim bir sorum olacak
benim gebeliğim daha çok yeni 3-4 haftalık
ama karnımın içi inanılmaz derece ağrıyor bazen bu normal mi
zannederseniz çocuk 6-7 aylık hareket ediyor

arkadaşlar bugün kan tahlili sonucunu aldım ancak salı günü göstereceğim.ama bana sanki beta değeri yüksek gibi geldi 13240 sat 8 ocak buna göre 6 haftalık ama dr 4 haftalık olduğunu söyledi sizce 4 haftalığa göre beta yüksekmi yani ikizmi acaba :18:

benımde kasıklarımda agrı var hatta bulantım bıle basladı bende sabırsızlanıyorum kalp atıslarını duymak ıcın :) bence bız o 9 ayı gecırene kadar rahat edemeyız :)

HAfif seyler yemedigim halde en gec bi saat sonra sanki doymamis gbi kaziniyo midem...normalde hemen doyan biriyim fazla da yemem.

Al benden de o kadar :26: Şimdi böyleysek ilerde ne oluruz ki :18:

özellikle canınızın istedigi birşey var mı ?

ben turşu istiyorum. ev turşusu olsa ne güzel olurdu şöyle güzel hamarat ellerden çıkan. ev turşusunun yerini hazırlar tutmuyor.

Ben de turşu yemek istiyorum.. Hatta benim evde var koca 1 şişe ama malesef mideme dokunuyor diye yiyemiyorum, çok çok yemek istiyorum ama :26: Çok istediğim zamanlarda 1 ısırık alıp bırakmak zorunda kalıyorum

sevgili anneler benim bir sorum olacak
benim gebeliğim daha çok yeni 3-4 haftalık
ama karnımın içi inanılmaz derece ağrıyor bazen bu normal mi
zannederseniz çocuk 6-7 aylık hareket ediyor

bende karın ağrısı olmadı :/ Kasık ağrısı olurdu, onlar da geçti şimdilerde.. Bunu doktoruna danış canım..

Canım 4 haftalığa göre yüksek, ikizdir belki Süper

Ben hissetmiyorum karnımda ama konuşmaya başladım şimdiden minnoşla çok iyi geliyo bana sanki duyuyomuş gibi evde tek başımayken özellikle 😊

tesekkür ederim canim denicem sen nasil geciriyosun hamileligini ev hanimimisin calisiyomusun ?

Ben üniversiteden yeni mezun oldum 7 ay oldu özel sektörde uygun bi iş bulamadım kpss ye gircem temmuzda bebiş de istiyoduk işi biraz erteleyebilirim 1 sene falan şimdilik ev hanımıyım yani 😊

ama bu benim 3. hamileliğim 2 kızım var buda ikiz olursa bilemiyorum

Ben üniversiteden yeni mezun oldum 7 ay oldu özel sektörde uygun bi iş bulamadım kpss ye gircem temmuzda bebiş de istiyoduk işi biraz erteleyebilirim 1 sene falan şimdilik ev hanımıyım yani 😊

ne kadar güzel dinlenebiliyosun benim feci sekilde bel ve sirt agrilarim basladi terapiye gidicem insAllah bakalim

ne kadar güzel dinlenebiliyosun benim feci sekilde bel ve sirt agrilarim basladi terapiye gidicem insAllah bakalim

Sen çalışıyosun sanırım bizde de tadilat var yemek temizlik derken ben de belimi çok ağrıtıyorum ayakta çok kalınca da ağrıyo mağazaya gitmiştik geçen gün gidiş dönüş yürüdük 40 dk falan sürdü ama yorgunluktan öldüm hemen uyudum normalde spora gidiyordum hamileliği öğrenmeden önce, haftaiçi hergün bu kadar yorulduğumu hatırlamıyorum

özellikle canınızın istedigi birşey var mı ?

ben turşu istiyorum. ev turşusu olsa ne güzel olurdu şöyle güzel hamarat ellerden çıkan. ev turşusunun yerini hazırlar tutmuyor.

Canım benim kıyamam, yakın olsak verirdim sana, ben de var ev turşusu
Ben de acılı, baharatlı, ekşi şeyler seviyorum, tatlı içimi bulandırıyor

Canım sanki ikiz gibi:26: Ama istemiyorsun sanırım, haklısın maddi, manevi 4 çocuk zor olur ama Allah'tan gelen, vardır bir hayır

evet canim calisiyorum ve artik vücudum kaldirmiyo ya bakalim masaj ve terapi iyi gelir insAllah

Kizlar yarin aksam doktordayiz insaAllah heyecanliyiz insaAllah guzel haberle geliriz :)

tabi Allahtan gelen herşeye razıyım yeterki sıhatli sağlıklı olsun istediğim bir hamilelikti 2 evladın var 3.istedik rabbim nasip etti ama ikiz olması biraz zor her yönden.ikiz çocuklarım olsun çok istedim ilk hamileliğimde istedim olmadı ikincidede istedim olmadı ama 3 de İSTEMİYORUM acabamı diyorum olurmu gerçi beta değerine bakılarak bişey denmezmiş.işte dr konturolüm salı günü merak içindeyim bu yüzden

canım benim bende son 2-3 gündür hiçbişi yiyemez oldum ekşi ve tuzlu şeylere sardım bol limonlu salatalar turşular falan. inşallah bir an evvel iştahlı günlerime geri dönerim. bu dönem hep sıkıcı oluyor pof. Allahım sabır ver bize.

sen daha 6. haftandasın sanırım haftaya belli olur bulantı durumun kalp atışlarıyla beraber. şimdilerde bulantı durumun nasıl? yogun mu az mı?

hibecim bhcg nin yüksek olması ikiz olacağı anlamına gelmiyor doktorum daha yeni verdi bu bilgiyi. bhcg oranı düşükken bile ikiz gebelikler olabiliyor dedi. tekiz ikiz gebeliğin bhcg ile bir bağlantısı yok dedi.

benim içimden nedense bebeğin tekmiş gibi geldi şimdi hissiyat işte. ama doğruyu Rabbim bilir. hayırlısı inşallah.

3. bebek kararı öyle güzel ki ne mutlu sana. 2 bebeğin kaç yaşındalar? büyümüş olmalılar? yoksa insan hemen cesaret edemez gibi gelior bana?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…