2014 Ekim Anneleri

ilk kızım 8 yaşında 2.kızımda 4,5 yaşında.kardeşlik çok önemli ben 4 kardeşim kızlarımda sadece 2 kalsın istemedim en azında 3 kardeş hayata karşı daha güçlü olmalarını sağlar.Rabbim çocuklarımı korusun inş.senin kaçıncı bu arada

bulantılarla başlayan bir günden günaydın
kızlar 3 4 gündür gün boyu süren bulantılarım var arada şiddetleniyor hafifliyor hiçbişe yiyemiyorum

kızım da hasta dünden beri gece uyumadık ateşi vardı bitiğim bugün
ders bitse de eve gitsem bir an önce yığılıp kalıcam şimdi:26:

Günaydın kızlar hayırlı cumalarrrrrrrrrrr bütün dilekleriniz kabul olsun inşallah. Rabbım evladı olmayanlara evlat versin. Hamile olanlara bebeklerini sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin inşş

hep açım hep açım ne olacak halim :2:

Mervecim dün sonuçları almaya gittim dr hepsine bakmış saolsun

Ama toksoplazma kaldı. Birde kan grubu ile WBC değeri karşısında numune pıhtılı yazıyordu onları özelde baktırıcam inşşşşş:107:

mrb bayanlar,
bende yeni katıldım aranıza. 2 gün önce 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. yarın tekrar kontrole gideceğim. ilk hamileliğim:2: çok karışık bi duyguymuş. hala şaşkınlığımı atamadım. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Merhaba sevgili anne adaylari bende dun öğrendim hamileligimi o andan beri de sadece bebegimin saglikli olmasini ve bana sıkıca tutunmasini diliyorum sizin yumurtaliklarinizda agri oluyor mu normal mi bu

Tebrik ederim canım. Seninle batımız hemen hemen aynı sayılır. Ben de kasık ağrısı çok fazla doktora her gittiğimde söylüyorum çok normal diyor. Ama insan huzursuz oluyor tabi. Özellikle ani kalkarsam daha çok oluyor. Zaten kızlar sizin doktorlar söyledi mi bilmiyorum ama birşey almak için uzanmak ve aniden kalkmak hiç iyi değilmiş. Ben hissediyorum iyi olmadığını siz de dikkat edin.
:

Hoşgeldin canım tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.

[MENTION][/MENTION]

Hic soyleme, cok tuhaf bi duygu obur diyecekler diye acligimi soylemeye korkuyorum normalde istahim yok.

Benim hiç göbeğim yoktu şimdi gazdan mı çok mu yiyorum bilmiyorum ama bayağı göbeğim oldu. Dün eşim senin de göbeğin şişmeye başladığında anlamayacağız şimdiden göbek yaptın dedi Allah sonumuzu hayretsin

günaydın kızlar, hayırlı cumalar.
bende de aynı şey var. 2 haftadır deli gibi yiyorum, doymak bilmiyorum. göbeğim çıktı şimdiden, bir arkadaşım bu daha bebek göbeği değil yiyorsun diyerek yüzüme vurdu
ama bugün mide bulantısı başladı. midem hiç bişi almıyo şu anda

daha bir aylığım ama olmayan göbek çıktı.9.ay nolur bilmiyou,rum.bu şişkinliğe çaresi olan varmı?

Kizlarrrr ben geldimmmm:)
Benim minnak 6.99 mm olmus haftasiyla uyumlu dedi dr um :)
Kalp atislarini dinletmedi ama gosterdii pit pit pit atiyodu cok tatliydi:)
Allahim herkese bu mutlulugu yasatsin insallah:)

daha bir aylığım ama olmayan göbek çıktı.9.ay nolur bilmiyou,rum.bu şişkinliğe çaresi olan varmı?

Ben birazgezindim de internette bu şişkinlikle ilgili. Progesteron hormonu sindirimi yavaşlatıyormuş şişkinlik ve gaz ondan oluyormuş.

Azaltmak için de hava yutmayın yazıyordu:) o saçma geldi ama sakız falan çiğnemeyecekmişiz yani. Baklagiller, karnıbahar

falan gaz yapan şeyler yemeyecekmişiz. Yani hem sindirimi güç olan hem de gaz yapan şeyleri yemeyecekmişiz bide az az

yiyecekmişiz. Ben uyguladım ama hala gazım var.

Kizlarrrr ben geldimmmm:)
Benim minnak 6.99 mm olmus haftasiyla uyumlu dedi dr um :)
Kalp atislarini dinletmedi ama gosterdii pit pit pit atiyodu cok tatliydi:)
Allahim herkese bu mutlulugu yasatsin insallah:)

Çok sevindim canım maşallah bebişine. Ne güzel için rahatlamıştır darısı başımıza artık.

Ya tamam biraz daha fazla yiyoruz ama sanki yediğimizden daha hızlı yağlanıyoruz gibi geliyo bana. Ne yesem yarıyor mu ne

bana da burda lipton un limonlu zencefilli çayını önerdiler...fena değil...

merhabaaaaaaaa:)

ben de 11.10.2014 de anne oluyorum inşallah:) herkese kucak dolusu sevgiler. Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inşallah. doktorum bağcılar medipol mega ayfer özbek.

merhaba. 7 haftalık hamileyim. iştahlı birisi olmama rağmen yemek yemeyi unuttum sürekli yorgun ve uykusuzum. işyerinde kafam masaya düşüyor gibi. ilk hamileliğim biraz şaşkınlık da var tabi:) ağzımın hiç tadı yok. ne yesem ağzıma geliyor. Allahtan kusma sorunum yok. ilk başta çok fazla kasık ağrım vardı o geçti gibi şimdi. bu iştahsızlık ve ağız tadının olmaması sorunu sizde de var mı takribi ne kadar sürer acaba? kesesini de gördük geçen hafta:) inanılmaz bir duygu Allah isteyen herkese nasip eder İnşallah.

Bizi de ekleyin teyzesi. 27 yaşındayım Ankaradayım bebeğimin doğum tarihi 24.10.2014 ve ilk bebeğim olacak allah nasip ederse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…