2014 Ekim Anneleri

canım benim 1 kızım var 1,5 yaşında. çok çocuk bencede çok güzel bişey. keşke şartlar müsait olsada 4 olsa hatta.

Rabbim nasip eder inşallah ama önce 2 sini büyütmek gerek niyetlenebilmek için. gerçekten 1 çocukla bile hamilelik zorluyor insanı, 2 ile 3 ile tahmin bile edemiyorum. hele bulantılı falan geçiriyorsan hamileliklerini çok daha da zor olur, halsizlik yorgunluk cabası. senin nasıl geçiyor hamileliğin? kaçıncı haftadasın?

Allah kolay hamilelik kolay doğum nasip etsin hepimize.

hep açım hep açım ne olacak halim :2:

mervecim 10. haftasın ve bulantıların uçtu gitti senin adına çok seviniyorum :) güzel günler başladı senin için. ohhh değmeyin mervenin keyfine şimdi :)) şimdi bu dönemler deli gibi karnın acıkır iştahlanırsın herşeyi yemek istersin öyle oluyor ama frenle kendini :) bulantım geçti bitti diye yüklenme yoksa kalıcı kilolar olur.
bu arada sanırım topikte ki en şanslı hamile sensin. bulantıların çok olmadı bildiğim kadarıyla zorlanmadın kusmadın da ve hafifcik olan da kısa sürede kesildi. ne mutlu sana canımm :))
ben belki bu sefer bulanmam dedim ama 8. haftada da olsa başladı malesef inşallah çabuk biter ne diyeyim. iştahsızlık kötü. tek tesellim bebeğin ilk 3 ay bizden mini minnacık besleniyor olması. Rabbim zaten herşeyin kuralını koymuş, bebişlerimizi düşünmüş, bulantıyı geçirmiş bebek anneden çok çok beslenmeye başlamış.

canım benim kız da geceleri bizimle uyumak istiyor bu ara. hem ortamızda hem de 2 saatte bir kalkıp süt içmek istiyor, doymuyor mudur nedir anlamıyorum. eskiden daha rahat uyuyordu. 2 saatte bir kalkan ve süt içiren bir anne olarak sersem gibiyim günlerdir bu şekildeyim.

canım zaten öyle bişey ki herşey çok güzel gidiyor bulanmicam herhalde falan diyorsun bi anda sabah bir kalkıyorsun darmadumansın.

Kizlarrrr ben geldimmmm:)
Benim minnak 6.99 mm olmus haftasiyla uyumlu dedi dr um :)
Kalp atislarini dinletmedi ama gosterdii pit pit pit atiyodu cok tatliydi:)
Allahim herkese bu mutlulugu yasatsin insallah:)

maaşallah canım 5+1 misin bugün? 5+1 de mi 6,99 olmuş bebişcik :)

Son düzenleme:

Çok sevindim canım, iyi oldu bak bak 2 tüp kanla herşeye baktılar bizden türlerce kan almışlardı boşa gitti kanlar

Gözün aydın :) neden şaşkınsın? planlı bir hamilelik değil mi :26:

[MENTION][/MENTION]

Hic soyleme, cok tuhaf bi duygu obur diyecekler diye acligimi soylemeye korkuyorum normalde istahim yok.

çantanda devamlı birşeyler bulundur sen de. aradan aradan atıştırıverirsin napalım canım biz de böyle geçireceğiz heralde hamişliği

Canım gözün aydıni inan ki çok sevindim
Amin inşallah, Rabbim herkeslere nasip etsin

merhabaaaaaaaa:)

ben de 11.10.2014 de anne oluyorum inşallah:) herkese kucak dolusu sevgiler. Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inşallah. doktorum bağcılar medipol mega ayfer özbek.

hayırlı olsn ekliyorum :)

Bizi de ekleyin teyzesi. 27 yaşındayım Ankaradayım bebeğimin doğum tarihi 24.10.2014 ve ilk bebeğim olacak allah nasip ederse.

hayırlı olsun ekliyorum hemen :)

Evet canım bulantılar konusunda şanslıyım Ammmaaaaaa bu kazınmalar bitmiyor bitmiyor Hela akşam belli bir saatten sonra sürekli yemek istiyorum. Yemek, yemek ,yemek Herhalde ben 9 ayın sonunda yarım dünya olarak gireceğim doğumhaneye

doktorlarımızı yazalım mı? ben istanbul medipol mega bağcılar hastanesine gidiyorum. doktorum ayfer. bu arada herkese hayırlı cumalar:)

Çok sevindim canım maşallah bebişine. Ne güzel için rahatlamıştır darısı başımıza artık.

Cok saol cnm bnm darisi hepinizin basina insallah:)

Yok cnm 6+5 im bugun:) darisi herkesin basina insallah cnm...

Canimm benimm cok cokk tesekkur ederimm hepinizi cok seviyorum:)

Cok saol cnm bnm darisi hepinizin basina insallah:)

Yok cnm 6+5 im bugun:) darisi herkesin basina insallah cnm...

Canimm benimm cok cokk tesekkur ederimm hepinizi cok seviyorum:)

6+5 6,99 mm. gayet iyi imiş ufaklıgın boyu :) iri kıyım bişi olcak herhalde :) maaşallah canım Allah güzel haberlerini daim etsin

Son düzenleme:

Evet canım 6. haftadayım, 7 ye gireceğim yarın. Bu dönem çok sıkıcı, Allah sabır versin gerçekten.
Aynen ben de salata, turşu, ekşili, acılı şeyler yedikçe içim ferahlıyor.
Benim bulantım ilk kızımda 7-8 gibi başlamıştı, kalp atışlarını duyunca, ama çok aşırı şiddetli olmamıştı. Bu sefer nasıl olur bilemiyorum:26: Şu an zaman zaman oluyor çok hafif

Geçmiş olsun canım

Hadi gözün aydın canım

Hayırlısı canım, Allah gönlünüze göre versin inşallah

Ayy cok tsk ederim cnm bnm darisi hepinizin basina insallah:)

kızlar size birşey danışmak istiyorum.
ben bankacıyım. çok yoğun çalışıyoruz, stresli baya.
müdürüme söylemek için uygun zaman ne zaman diye düşünüyorum içinden çıkamıyorum. şu an çalıştığım yerde kimse bilmiyor. çok erken söylersem sonra bişi olursa diye çok korkuyorum. 3 ay bitsin diye bekleyeyim diyorum o zaman da ne kadar geç söyledin diye tepki verirlerse diye korkuyorum.
eşimle de konuştuk ama çok fikir beyan etmedi, sen bilirsin diyor.
sizce ne zaman söylemeliyim?
bu arada da 2 haftada bir kontrole gidiyorum hafta içi. o da problem olacak söylemediğim sürece. her seferinde farklı bir bahane bulmaya çalışıyorum :s

bence söylemelisin. sonuçta geç söylediğinde biliyordu gizledi olur daha büyük sorun olur. yine de sen bilirsin.

Canım benide ekleyebilir misin 20 yasındayım istanbull hesaplayıcılarda 18 ekım ilk bebegımız olucak inş 😊

Eger suan cok fazla kisiyle paylasmak istemiyosan bece sadece mudurune soylemelisin ve onu da subeden kimsenin suan icin bilmesini istemedini de belirtirsen sorun olmaz diye dusunuyorum ben canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…