ilk kızım 8 yaşında 2.kızımda 4,5 yaşında.kardeşlik çok önemli ben 4 kardeşim kızlarımda sadece 2 kalsın istemedim en azında 3 kardeş hayata karşı daha güçlü olmalarını sağlar.Rabbim çocuklarımı korusun inş.senin kaçıncı bu arada
hep açım hep açımne olacak halim :2:
bulantılarla başlayan bir günden günaydın
kızlar 3 4 gündür gün boyu süren bulantılarım var arada şiddetleniyor hafifliyorhiçbişe yiyemiyorum
kızım da hasta dünden beri gece uyumadık ateşi vardı bitiğim bugün
ders bitse de eve gitsem bir an önce yığılıp kalıcam şimdi:26:
günaydın kızlar, hayırlı cumalar.
bende de aynı şey var. 2 haftadır deli gibi yiyorum, doymak bilmiyorum. göbeğim çıktı şimdiden, bir arkadaşım bu daha bebek göbeği değil yiyorsun diyerek yüzüme vurdu
ama bugün mide bulantısı başladı. midem hiç bişi almıyo şu anda
Kizlarrrr ben geldimmmm:)
Benim minnak 6.99 mm olmus haftasiyla uyumlu dedi dr um :)
Kalp atislarini dinletmedi ama gosterdii pit pit pit atiyodu cok tatliydi:)
Allahim herkese bu mutlulugu yasatsin insallah:)
Tebrik ederim canım. Seninle batımız hemen hemen aynı sayılır. Ben de kasık ağrısı çok fazla doktora her gittiğimde söylüyorum çok normal diyor. Ama insan huzursuz oluyor tabi. Özellikle ani kalkarsam daha çok oluyor. Zaten kızlar sizin doktorlar söyledi mi bilmiyorum ama birşey almak için uzanmak ve aniden kalkmak hiç iyi değilmiş. Ben hissediyorum iyi olmadığını siz de dikkat edin
Merhaba canım herkese hayırlı cumalar dilerim.tatildee hayırlı olsun bebeğin.sanırım benimde aynı senle bat13 şubat.pzt dr gidicem.idrarda öğrendim.benimde kasık ağrım var öz.sol yanıma vuruyo.ani kalkmaya dediğin gibi dikkat etmek lazım.sınıfımda duvarın üstüne yukarı harfleri asıyorum.bu hafta hiç uzanıp asmadım bişey olur diye.ama çok merak ediyorum.inş.keseyi görebiliriz
Mervecim dün sonuçları almaya gittim dr hepsine bakmış saolsun
Ama toksoplazma kaldı. Birde kan grubu ile WBC değeri karşısında numune pıhtılı yazıyordu onları özelde baktırıcam inşşşşş:107:
mrb bayanlar,
bende yeni katıldım aranıza. 2 gün önce 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. yarın tekrar kontrole gideceğim. ilk hamileliğim:2: çok karışık bi duyguymuş. hala şaşkınlığımı atamadım.Allah isteyen herkese nasip etsin.
[MENTION][/MENTION]
Hic soyleme, cok tuhaf bi duygu obur diyecekler diye acligimi soylemeye korkuyorumnormalde istahim yok.
merhabaaaaaaaa:)
ben de 11.10.2014 de anne oluyorum inşallah:) herkese kucak dolusu sevgiler. Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inşallah. doktorum bağcılar medipol mega ayfer özbek.
Bizi de ekleyin teyzesi. 27 yaşındayım Ankaradayım bebeğimin doğum tarihi 24.10.2014 ve ilk bebeğim olacak allah nasip ederse.
mervecim 10. haftasın ve bulantıların uçtu gitti senin adına çok seviniyorum :) güzel günler başladı senin için. ohhh değmeyin mervenin keyfine şimdi :)) şimdi bu dönemler deli gibi karnın acıkır iştahlanırsın herşeyi yemek istersin öyle oluyor ama frenle kendini :) bulantım geçti bitti diye yüklenme yoksa kalıcı kilolar olur.
bu arada sanırım topikte ki en şanslı hamile sensin. bulantıların çok olmadı bildiğim kadarıyla zorlanmadın kusmadın da ve hafifcik olan da kısa sürede kesildi. ne mutlu sana canımm :))
ben belki bu sefer bulanmam dedim ama 8. haftada da olsa başladı malesef inşallah çabuk biter ne diyeyim. iştahsızlık kötü. tek tesellim bebeğin ilk 3 ay bizden mini minnacık besleniyor olması. Rabbim zaten herşeyin kuralını koymuş, bebişlerimizi düşünmüş, bulantıyı geçirmiş bebek anneden çok çok beslenmeye başlamış
Ben hissetmiyorum karnımda ama konuşmaya başladım şimdiden minnoşla çok iyi geliyo bana sanki duyuyomuş gibi evde tek başımayken özellikle 😊
Çok sevindim canım maşallah bebişine. Ne güzel için rahatlamıştır darısı başımıza artık.
canım benim 1 kızım var 1,5 yaşında. çok çocuk bencede çok güzel bişey. keşke şartlar müsait olsada 4 olsa hatta.
Rabbim nasip eder inşallah ama önce 2 sini büyütmek gerek niyetlenebilmek için. gerçekten 1 çocukla bile hamilelik zorluyor insanı, 2 ile 3 ile tahmin bile edemiyorum. hele bulantılı falan geçiriyorsan hamileliklerini çok daha da zor olur, halsizlik yorgunluk cabası. senin nasıl geçiyor hamileliğin? kaçıncı haftadasın?
Allah kolay hamilelik kolay doğum nasip etsin hepimize.
mervecim 10. haftasın ve bulantıların uçtu gitti senin adına çok seviniyorum :) güzel günler başladı senin için. ohhh değmeyin mervenin keyfine şimdi :)) şimdi bu dönemler deli gibi karnın acıkır iştahlanırsın herşeyi yemek istersin öyle oluyor ama frenle kendini :) bulantım geçti bitti diye yüklenme yoksa kalıcı kilolar olur.
bu arada sanırım topikte ki en şanslı hamile sensin. bulantıların çok olmadı bildiğim kadarıyla zorlanmadın kusmadın da ve hafifcik olan da kısa sürede kesildi. ne mutlu sana canımm :))
ben belki bu sefer bulanmam dedim ama 8. haftada da olsa başladı malesef inşallah çabuk biter ne diyeyim. iştahsızlık kötü. tek tesellim bebeğin ilk 3 ay bizden mini minnacık besleniyor olması. Rabbim zaten herşeyin kuralını koymuş, bebişlerimizi düşünmüş, bulantıyı geçirmiş bebek anneden çok çok beslenmeye başlamış.
canım benim kız da geceleri bizimle uyumak istiyor bu ara. hem ortamızda hem de 2 saatte bir kalkıp süt içmek istiyor, doymuyor mudur nedir anlamıyorum. eskiden daha rahat uyuyordu. 2 saatte bir kalkan ve süt içiren bir anne olarak sersem gibiyimgünlerdir bu şekildeyim.
canım zaten öyle bişey ki herşey çok güzel gidiyor bulanmicam herhalde falan diyorsun bi anda sabah bir kalkıyorsun darmadumansın.
maaşallah canım 5+1 misin bugün? 5+1 de mi 6,99 olmuş bebişcik :)
Çok sevindim canım, iyi oldu bak bak 2 tüp kanla herşeye baktılarbizden türlerce kan almışlardı boşa gitti kanlar
Gözün aydın :) neden şaşkınsın? planlı bir hamilelik değil mi :26:
çantanda devamlı birşeyler bulundur sen de. aradan aradan atıştırıverirsin napalım canım biz de böyle geçireceğiz heralde hamişliği
Canım gözün aydıni inan ki çok sevindim
Amin inşallah, Rabbim herkeslere nasip etsin
hayırlı olsnekliyorum :)
hayırlı olsunekliyorum hemen :)
Evet canım bulantılar konusunda şanslıyımAmmmaaaaaa bu kazınmalar bitmiyor bitmiyor Hela akşam belli bir saatten sonra sürekli yemek istiyorum. Yemek, yemek ,yemek Herhalde ben 9 ayın sonunda yarım dünya olarak gireceğim doğumhaneye
canım benim 1 kızım var 1,5 yaşında. çok çocuk bencede çok güzel bişey. keşke şartlar müsait olsada 4 olsa hatta.
Rabbim nasip eder inşallah ama önce 2 sini büyütmek gerek niyetlenebilmek için. gerçekten 1 çocukla bile hamilelik zorluyor insanı, 2 ile 3 ile tahmin bile edemiyorum. hele bulantılı falan geçiriyorsan hamileliklerini çok daha da zor olur, halsizlik yorgunluk cabası. senin nasıl geçiyor hamileliğin? kaçıncı haftadasın?
cnm benim Allah evlatlarımızı korusun.ben sat göre 6+3 ama dr göre 4+3.kızlarımda acyip mide bulantısı çektim çok zor dönemlerdi.Allah kimseye vermesin.ama şimdise o bulantıları arıyor oldumçünkü çokk yemek yiyorum daha ilk ayda 4 kilo aldım :18:2.kızımda sadece 4 kiloyla doğum yamtım çünkü 4 ay boyu mide bulantısından 6 kilo vermiştim.Ama bundada
acayip iştahım açıldı 9 kişinin yediğini yiyorum
Cok saol cnm bnm darisi hepinizin basina insallah:)
Yok cnm 6+5 im bugun:) darisi herkesin basina insallah cnm...
Canimm benimm cok cokk tesekkur ederimm hepinizi cok seviyorum:)
cnm benim Allah evlatlarımızı korusun.ben sat göre 6+3 ama dr göre 4+3.kızlarımda acyip mide bulantısı çektim çok zor dönemlerdi.Allah kimseye vermesin.ama şimdise o bulantıları arıyor oldumçünkü çokk yemek yiyorum daha ilk ayda 4 kilo aldım :18:2.kızımda sadece 4 kiloyla doğum yamtım çünkü 4 ay boyu mide bulantısından 6 kilo vermiştim.Ama bundada
acayip iştahım açıldı 9 kişinin yediğini yiyorum
canım senin inşallah böyle devam eder şuan daha erken bir dönemdesin. benim 8. haftada başladı. Bu arada Allah gönlündeki hayırlı etsin Rabbim gönlündekini hayırlıca versin inşallah.
Allah bağışlasın yavrularını. yavrularımızı.
canım benim bende son 2-3 gündür hiçbişi yiyemez oldum ekşi ve tuzlu şeylere sardım bol limonlu salatalar turşular falan. inşallah bir an evvel iştahlı günlerime geri dönerim. bu dönem hep sıkıcı oluyor pof. Allahım sabır ver bize.
sen daha 6. haftandasın sanırım haftaya belli olur bulantı durumun kalp atışlarıyla beraber. şimdilerde bulantı durumun nasıl? yogun mu az mı?
Geçmiş olsun canımbulantılarla başlayan bir günden günaydın
kızlar 3 4 gündür gün boyu süren bulantılarım var arada şiddetleniyor hafifliyorhiçbişe yiyemiyorum
kızım da hasta dünden beri gece uyumadık ateşi vardı bitiğim bugün
ders bitse de eve gitsem bir an önce yığılıp kalıcam şimdi:26:
tabi Allahtan gelen herşeye razıyım yeterki sıhatli sağlıklı olsun istediğim bir hamilelikti 2 evladın var 3.istedik rabbim nasip etti ama ikiz olması biraz zor her yönden.ikiz çocuklarım olsun çok istedim ilk hamileliğimde istedim olmadı ikincidede istedim olmadı ama 3 de İSTEMİYORUM acabamı diyorum olurmu gerçi beta değerine bakılarak bişey denmezmiş.işte dr konturolüm salı günü merak içindeyim bu yüzden
Evet canım 6. haftadayım, 7 ye gireceğim yarın. Bu dönem çok sıkıcı, Allah sabır versin gerçekten.
Aynen ben de salata, turşu, ekşili, acılı şeyler yedikçe içim ferahlıyor.
Benim bulantım ilk kızımda 7-8 gibi başlamıştı, kalp atışlarını duyunca, ama çok aşırı şiddetli olmamıştı. Bu sefer nasıl olur bilemiyorum:26: Şu an zaman zaman oluyor çok hafif
Geçmiş olsun canım
Hadi gözün aydın canım
doktorlarımızı yazalım mı? ben istanbul medipol mega bağcılar hastanesine gidiyorum. doktorum ayfer. bu arada herkese hayırlı cumalar:)
ben izmirdeyim. serkan güçlü' ye gidiyorum,bornova şifada. zaten 4 yıldır doktorumdu. çok memnunum. izmirde olan varsa tavsiye ederim
kızlar size birşey danışmak istiyorum.
ben bankacıyım. çok yoğun çalışıyoruz, stresli baya.
müdürüme söylemek için uygun zaman ne zaman diye düşünüyorum içinden çıkamıyorum. şu an çalıştığım yerde kimse bilmiyor. çok erken söylersem sonra bişi olursa diye çok korkuyorum. 3 ay bitsin diye bekleyeyim diyorum o zaman da ne kadar geç söyledin diye tepki verirlerse diye korkuyorum.
eşimle de konuştuk ama çok fikir beyan etmedi, sen bilirsin diyor.
sizce ne zaman söylemeliyim?
bu arada da 2 haftada bir kontrole gidiyorum hafta içi. o da problem olacak söylemediğim sürece. her seferinde farklı bir bahane bulmaya çalışıyorum :s
Allah sağsalim kucagına almayı nasip eder inşallah.
amin canım inşAllah
sen de inşAllah sağlalim dünyaya getirirsin bebeğini
2014 ekimde bu eşsiz duyguyu tadacak anne adayları, gelin bütün deneyimlerimizi güle oynaya burada hep birlikte paylaşalımHepimize hoş sohbetler diliyorum
NOT:İsminin listeye eklenmesini isteyenler öncelikle özel mesajla ya da herhangi bir mesajımı alıntılayarak bana bilgilerini iletirlerse, hemen listeye ekleyebilirim :)
Listemiz bol hamiş kaynasın inşallahh
Anne adaylarımızın listesi
[table="width: 750, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]KULLANICI ADI[/td]
[td]YAŞ[/td]
[td]ŞEHİR[/td]
[td]TAHMİNİ DOĞUM T.[/td]
[td]KAÇINCI BEBİŞ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sev_gilim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]28.08.2014[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]mrvdrml[/td]
[td]26[/td]
[td]Kocaeli[/td]
[td]20.09.2014[/td]
[td]1.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]beyaznane[/td]
[td]27[/td]
[td]Konya[/td]
[td]22.09.2014[/td]
[td]1.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sensizask[/td]
[td]25[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]23.09.2014[/td]
[td]1.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hatneva[/td]
[td]25[/td]
[td]Kocaeli[/td]
[td]26.09.2014[/td]
[td]1.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]asgulu33[/td]
[td]26[/td]
[td]Erzurum[/td]
[td]28.09.2014[/td]
[td]1.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mandolina[/td]
[td]28[/td]
[td]Mersin[/td]
[td]28.09.2014[/td]
[td]1.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]simge_wxyz[/td]
[td]31[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]01.10.2014[/td]
[td]2.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ozse1981[/td]
[td]33[/td]
[td][/td]
[td]02.10.2014[/td]
[td]2.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kamuran85[/td]
[td]24[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]03.10.2014[/td]
[td]1.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]redbarby[/td]
[td]33[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]03.10.2014[/td]
[td]1.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tarcin10[/td]
[td]30[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]05.10.2014[/td]
[td]2.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]KutsalAsk[/td]
[td]27[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]09.10.2014[/td]
[td]1.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevgi_bocugu[/td]
[td]27[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]10.10.2014[/td]
[td]1.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berkuncan[/td]
[td]30[/td]
[td]Kütahya[/td]
[td]10.10.2014[/td]
[td]1.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nerisona[/td]
[td]33[/td]
[td]Adana[/td]
[td]10.10.2014[/td]
[td]2.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mumtobe[/td]
[td]27[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]11.10.2014[/td]
[td]1.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]peritans[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]11.10.2014[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]eFuLim[/td]
[td]25[/td]
[td]Kocaeli[/td]
[td]12.10.2014[/td]
[td]1.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]firstfb[/td]
[td]30[/td]
[td]Muğla[/td]
[td]12.10.2014[/td]
[td]1.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berfin33[/td]
[td]29[/td]
[td]Mersin[/td]
[td]15.10.2014[/td]
[td]1.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]secretwish[/td]
[td]32[/td]
[td]İzmir[/td]
[td]15.10.2014[/td]
[td]1.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]stellamaris[/td]
[td]33[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]15.10.2014[/td]
[td]2.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesyav[/td]
[td]28[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]15.10.2014[/td]
[td]2.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hibe0609[/td]
[td]29[/td]
[td][/td]
[td]15.10.2014[/td]
[td]3.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]smilingfaces[/td]
[td][/td]
[td]Bursa[/td]
[td]16.10.2014[/td]
[td]2.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cool1983[/td]
[td]31[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]17.10.2014[/td]
[td]1.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kelebek__16[/td]
[td]25[/td]
[td]Bursa[/td]
[td]17.10.2014[/td]
[td]1.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zodiaces[/td]
[td]25[/td]
[td][/td]
[td]17.10.2014[/td]
[td]1.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yayaya[/td]
[td]32[/td]
[td]Bursa[/td]
[td]18.10.2014[/td]
[td]2.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ilkay10[/td]
[td]25[/td]
[td]Denizli[/td]
[td]18.10.2014[/td]
[td]1.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tatildee[/td]
[td]27[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]24.10.2014[/td]
[td]1.[/td]
[/tr]
[/table]
kızlar size birşey danışmak istiyorum.
ben bankacıyım. çok yoğun çalışıyoruz, stresli baya.
müdürüme söylemek için uygun zaman ne zaman diye düşünüyorum içinden çıkamıyorum. şu an çalıştığım yerde kimse bilmiyor. çok erken söylersem sonra bişi olursa diye çok korkuyorum. 3 ay bitsin diye bekleyeyim diyorum o zaman da ne kadar geç söyledin diye tepki verirlerse diye korkuyorum.
eşimle de konuştuk ama çok fikir beyan etmedi, sen bilirsin diyor.
sizce ne zaman söylemeliyim?
bu arada da 2 haftada bir kontrole gidiyorum hafta içi. o da problem olacak söylemediğim sürece. her seferinde farklı bir bahane bulmaya çalışıyorum :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?