2014 Ekim Anneleri

malesef bizim bankada böyle bişey olmaz. söylediğim kişi müdür de olsa ona söyledikten bir kaç saat sonra bir çok kişi öğrenmiş olur.
ama bir arkadaş daha yazmıştı aynı şeyi. haklısınız ikiniz de. pazartesi doktor randevum var. hayırlısı ile kalp atışlarını duyacağız inşAllah. ondan sonra da işe gelir gelmez söyleyeyim. bu konu için daha fazla kendimi ve dolayısıyla bebeğimi sıkmayayım

Eger suan cok fazla kisiyle paylasmak istemiyosan bece sadece mudurune soylemelisin ve onu da subeden kimsenin suan icin bilmesini istemedini de belirtirsen sorun olmaz diye dusunuyorum ben canim

Kizlar cok kotutum bugun doktora gittim 500 cikmasi gereken bhcg degerim 260 cikti bebegimi kaybediyorum sanirim gecen hafta cuma 45 cikmisti bugun 260 cikmis. Hic sansi yok mudur bebegimin

Kizlar cok kotutum bugun doktora gittim 500 cikmasi gereken bhcg degerim 260 cikti bebegimi kaybediyorum sanirim gecen hafta cuma 45 cikmisti bugun 260 cikmis. Hic sansi yok mudur bebegimin

Canim niye surekli bhcg olcuyolar anlamadim yaa lutfen moralini bozmaa insallah kotu bisey olmaz cnm Allah yardimcin olsun...

Doktorla konustum bekleyecegiz sali gunu gel kan degerine bakalim dedi. Bu durumda keseye falan da bakamam dedi. Cok korkuyorum. 1 senedir bebegimzi istiyoduk. Esim bu gece ruyasinda bebegimizi dusurdugumu de gormus. Kabus gibi...

canım dua edelim. inşALlah Allah nasip etmiştir bebeğinizi size.
doktorun da bir ilginçmiş. bir doktora daha gitmeni öneririm.
hayırlı haberlerini bekliyoruz inşAllah.

Doktorla konustum bekleyecegiz sali gunu gel kan degerine bakalim dedi. Bu durumda keseye falan da bakamam dedi. Cok korkuyorum. 1 senedir bebegimzi istiyoduk. Esim bu gece ruyasinda bebegimizi dusurdugumu de gormus. Kabus gibi...

doktora gittik kizlar..
islemleri yapiyoruz kadin demez mi sogrtaniz gorunmuyor..
turk vatandasi olmadigim icin esimden yararlaniyordum..
daha once de gittim bi kac kez hastaneye hic sorun cikmamisti..
cok uzulduk..
pazartesi sigorta mudurlugune gidicez..
esiminde dogum gunu bugun pasta yapmistim ona..
ona biraz sevindi gorunce :)

Yarin yine tahlil iste..yoksa stresten duser..yukseliyosa sorun yok.benim doktorum hcg yi sormadi bile en son degerin ne dedi 61 dedim.tabi bu 9 gun onceki rakamdi.keseyi zor goordu...sana bakmak istemeyisi keseyi goremeyecegi icindir

Umarım herşey yolundadır canım :/ Dualarımız seninle..

kızlar merhabalar, nasılsınız?
doktora gidenler var mı?

merhaba hoşgeldin nadir geliyorsun buralara :26:

:/ Umarım en kısa sürede düzelir bu durum. Zaman alacaksa da özele gidersiniz düzelene kadar.. Sanırım özelde öyle sigorta problemi falan olmuyor ?

kızlar kalp atışlarınızı ne zaman aldınız?

7+3 te almıştık yanlış hatırlamıyorsam :)

Allah razi olsun hepinizden. Dua etmekten baska elimden bisey gelmiyo. Bunu da yasamam gerekiyomus demekki ne deyim. Artik dis gebelik olmasin diye dua ediyorum. Allahim sizlere bebeklerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah...

canım cok sagol. buraya girmeyi istiyorum ama giremiyorum. işyerinden girebilsem hiç sorun değil ama kızımın gözünün önünde dakikalarca burda kaldığım zaman kendimi kötü hissediyorum cunku o ilgi bekliyor sürekli. düzgün bir şekilde etkileşim kurabilmem için sizinle en az 1 saat kalmam lazım o da olmuyor yani. tv izletmeye yeni başladım , o surede giriyorum işte ben de. ama aklım hep burda. yarın 7+1 im, kalp atışı alır mıyım bilmiyorum:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…