rüya görüyor musunuz?
Canım benide ekleyebilir misin 20 yasındayım istanbull hesaplayıcılarda 18 ekım ilk bebegımız olucak inş 😊
Eger suan cok fazla kisiyle paylasmak istemiyosan bece sadece mudurune soylemelisin ve onu da subeden kimsenin suan icin bilmesini istemedini de belirtirsen sorun olmaz diye dusunuyorum ben canim
Kizlar cok kotutum bugun doktora gittim 500 cikmasi gereken bhcg degerim 260 cikti bebegimi kaybediyorum sanirim gecen hafta cuma 45 cikmisti bugun 260 cikmis. Hic sansi yok mudur bebegimin
Canim niye surekli bhcg olcuyolar anlamadim yaa lutfen moralini bozmaa insallah kotu bisey olmaz cnm Allah yardimcin olsun...
Canım doktorunla konusmadın mı
Hayırlısı canım, Allah gönlünüze göre versin inşallah
Canim niye surekli bhcg olcuyolar anlamadim yaa lutfen moralini bozmaa insallah kotu bisey olmaz cnm Allah yardimcin olsun...
Doktorla konustum bekleyecegiz sali gunu gel kan degerine bakalim dedi. Bu durumda keseye falan da bakamam dedi. Cok korkuyorum. 1 senedir bebegimzi istiyoduk. Esim bu gece ruyasinda bebegimizi dusurdugumu de gormus. Kabus gibi...
Allah razi olsun insallah..
kızlar merhabalar, nasılsınız?
doktora gidenler var mı?
Kizlar cok kotutum bugun doktora gittim 500 cikmasi gereken bhcg degerim 260 cikti bebegimi kaybediyorum sanirim gecen hafta cuma 45 cikmisti bugun 260 cikmis. Hic sansi yok mudur bebegimin
Ben gittim canim..alttan bakti 6,5 cm bi kese ve say yumurtalikta kist gordu...haftaya kkalp atisi icin bekliyorum dedi.
kızlar merhabalar, nasılsınız?
doktora gidenler var mı?
doktora gittik kizlar..
islemleri yapiyoruz kadin demez mi sogrtaniz gorunmuyor..
turk vatandasi olmadigim icin esimden yararlaniyordum..
daha once de gittim bi kac kez hastaneye hic sorun cikmamisti..
cok uzulduk..
pazartesi sigorta mudurlugune gidicez..
esiminde dogum gunu bugun pasta yapmistim ona..
ona biraz sevindi gorunce :)
kızlar kalp atışlarınızı ne zaman aldınız?
Umarım herşey yolundadır canım :/ Dualarımız seninle..
merhaba hoşgeldinnadir geliyorsun buralara :26:
:/ Umarım en kısa sürede düzelir bu durum. Zaman alacaksa da özele gidersiniz düzelene kadar.. Sanırım özelde öyle sigorta problemi falan olmuyor ?
7+3 te almıştık yanlış hatırlamıyorsam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?