2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

normalde 28-35 arası olması gerekiyor sürekli 38ler pek normal değil doktor bunu kontrol etmeli normal düzenim 31 gündü evlendikten sonra da öyleydi sonra sonra 35 e döndü şimdi 40 zamanla tembelleşiyor o yüzden doktora gidip kontrol ettiricem bundan sonra

ama onları alışkanlık haline geitrme kahvaltı öğünleri yemek şart :)
Haklısın cnm mesai uzuyor bazen geçe kalıyorum sabahta kalkamıyorum kahvaltıya öğle aram yok bulunduğum yere dışardan sipariş veriyorum 2 gibi anca yiyorum onuda sadece akşamım düzenli zaten bırakmayı düşünüyorum belki mezun falan olursam bankaya girmek istiyorum

evet daha iyi olur girersin inşallah zor bende sabahları üşeniyorum artık bekarken kahvaltısız çıkmazdım ama şimdi zor oluyor bazen meyve yiyorum sabahları bazen ekmek arası ekmek öyle :)

Kızlar benimde bata yaklaşık bir hafta var bugün nokta şeklinde pembemsi akıntı oldu bune şimdi . Heyecanlandim en son hamileliğimde de böyle olmuştu bu ay olmaz kanamam oluyo demiştim

Kızlar benimde bata yaklaşık bir hafta var bugün nokta şeklinde pembemsi akıntı oldu bune şimdi . Heyecanlandim en son hamileliğimde de böyle olmuştu bu ay olmaz kanamam oluyo demiştim

umarım yerleşme kanamasıdır bakalım devamı gelecek mi bu ay bendede oldu ben yerleşme sandım kana gittim negatifi gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…