ya benimde öyle normalde hayatım boyunca 38. günden aşağı olmadım.ama bu iki aydır bir 33.günde geldi bi 30. günde :) heralde evliliktendir dedim ama bilemiyorum artık :) oyüzden hesap yapamıyorum bırakım saldım gittii :)
kızlar merhaba ben bugün kesemizi gördüm....İnşallah kalp atışımızı da duyarız haftaya
Haklısın cnm mesai uzuyor bazen geçe kalıyorum sabahta kalkamıyorum kahvaltıya öğle aram yok bulunduğum yere dışardan sipariş veriyorum 2 gibi anca yiyorum onuda sadece akşamım düzenli zaten bırakmayı düşünüyorum belki mezun falan olursam bankaya girmek istiyorumama onları alışkanlık haline geitrme kahvaltı öğünleri yemek şart :)
inşallah cnm sağolasın :)İnşallah hayırlısı olur..
Oyy cnm çok sevindim maşallah :):)kızlar merhaba ben bugün kesemizi gördüm....İnşallah kalp atışımızı da duyarız haftaya
kızlar merhaba ben bugün kesemizi gördüm....İnşallah kalp atışımızı da duyarız haftaya
Haklısın cnm mesai uzuyor bazen geçe kalıyorum sabahta kalkamıyorum kahvaltıya öğle aram yok bulunduğum yere dışardan sipariş veriyorum 2 gibi anca yiyorum onuda sadece akşamım düzenli zaten bırakmayı düşünüyorum belki mezun falan olursam bankaya girmek istiyorum
Catlayacagim meraktan doktora gidecegim ya bugün hormon sonuclari için :)Bebeem nasılsın tatlım
Hadi canım hayırlı haberlerini bekliyoruzCatlayacagim meraktan doktora gidecegim ya bugün hormon sonuclari için :)
Kızlar benimde bata yaklaşık bir hafta var bugün nokta şeklinde pembemsi akıntı oldu bune şimdi . Heyecanlandim en son hamileliğimde de böyle olmuştu bu ay olmaz kanamam oluyo demiştim
Kızlar benimde bata yaklaşık bir hafta var bugün nokta şeklinde pembemsi akıntı oldu bune şimdi . Heyecanlandim en son hamileliğimde de böyle olmuştu bu ay olmaz kanamam oluyo demiştim
Inşallah öyledir cnm daha fazla bekletmesin kuzum beni..Yerleşme olabilir mi :)
Yerleşme kanaması adet gunune denk geliyor aslinda benim daha bir hafta var yumurtanin dollendigini gösteriyor olabilir inşallah.umarım yerleşme kanamasıdır bakalım devamı gelecek mi bu ay bendede oldu ben yerleşme sandım kana gittim negatifi gördüm
İnş canım hiçbirimiz çok beklemeyelim artıkInşallah öyledir cnm daha fazla bekletmesin kuzum beni..
Amin cnm beklemekten nefret ederdim başıma geldi yineİnş canım hiçbirimiz çok beklemeyelim artık
Yerleşme kanaması adet gunune denk geliyor aslinda benim daha bir hafta var yumurtanin dollendigini gösteriyor olabilir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?