2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Anlatayım canım. Anaokulu öğretmenliği yaptığım için kullandığım malzemelerde zorlanmadım. Öncelikle 10 adet kırmızı balon aldım. Normalde uçan balonlarla yapılıyo amabunu bulmak yada helyum gazı bulmak zor bu yüzden normal balonların ucuna çekilmiş ffotoğraflarımızın uc kısımlarını delgeçle delerek. Balonların şişen yerlerine ip bağlayıp uçlarına o resimleri bağladım. Sonrada onları yemek masamızın üstünü dolduracak şekilde tavana çifttaraflı bantla yapıstırdım. Üşenmeden yaptım bunu. Peşindenmis gibi yemek hazırladım mum ışığında. BBide sevdiğim bi arkadaşıma mutlu ol doğum gününde die şarkıyla (bu sarkı 2007 nin en güzel doğum günü şarkısı seçilmiş) slayt hazırlattım. Düğünde dans ettiğimiz müziğide peşinden çaldırdım. Orta sehpayada renkli akik taşlarından başharflerimizi yazdım. Orayada mumlar koydum. Ne bide hem yemek masasına hemde orta sehpaya büyüklü küçüklü kestiğim kırmızı fon kartonundan kalpler yapıp serpiştirdim. Hediyesini de koydum köşeye. İćinede duygusal bir mektup yazdım. Yemeklerimizin yerken önümüzde sarkan resinlerimizi izledik. Çokgüzeldi ggerçekten. Kız bunları hazırlarken bu kadar yorulmamıştım yazmak yordu ya beni :)
Aaaa ne yaptın canımm merak ettimm bana da fikir olurrr

canım senide tebrik ederim rabbim sağlıklı hamilelik nasip etsin inşaAllah...
aminnn canım çok teşekkür ederim.. İnşallah hepimizin gebeliği sağlıklı gecer de sağ salim bebişlerimizi alırız kucağımıza :)

oooooooooo bi paşa daha geliyor desene topiğe...sana da çok güzel oldu iki kızın peşine bi erkek...

4 gün gecikmeyle geldi canım... :) inş ocaga kısmet diyelim ve senden bekleyelim bu ay :)

bende bu ay yok kanda negatifi gördüm c tesi bugün 35.gün kimbilir ne zaman gelecekler sende 4 gün gecikti benim teeee :):) allah bilir :) umutlar ocaa devreder :)

oooooooooo bi paşa daha geliyor desene topiğe...sana da çok güzel oldu iki kızın peşine bi erkek...
çok teşekürler bacım evet ya Allahtan diledim gönlümden geçen iki kızıma bir erkek kardeşti Rabbim kucağımıza almayıda nasip eder inşaAllah...darısı da sizeee İNŞAALLAHHHHH...

Ne demek canım benim :) güle güle giysin :) Rabbim nasip etsin yeter ki :) onların uğuruna inan rabbime dua et ben senin için dua ediyorum :)
Güzel yürekli arkadaşım senin gibi güzel yürekli bi evladın olsun...Rabbim topiğimizdeki herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin

çok teşekürler bacım evet ya Allahtan diledim gönlümden geçen iki kızıma bir erkek kardeşti Rabbim kucağımıza almayıda nasip eder inşaAllah...darısı da sizeee İNŞAALLAHHHHH...
amiiiiiiiiiiiiiiiinnnn

anlatırım canımda uzun bi süreç var biriken ve pazar günü patladım sonunda olan bana oldu yine eşimin bi pazar günü var bilirsin gecede eve geç gelir normalde uyuyoruz sabah erkenden aradı uyandık eşim grip olmuş normalde köye gidecektik gezmeye hastayım dedi eşim o gün akşama kadar her saat başı aradı gelimmi oğlum çorba yapim mi sana oğlum az sonra yine arıyo gelimmi oğlum ıhlamur yapimmi sana sanki ben evde bostan korkuluğu ya ne var bunda diyceksin eşim evlenene kadar gezmelerden fırsat bulupta evde bi kaşık yemek yaptığı yok evlendi oldu adam değerli offf yazmakla anlatamam nasıl anlatim o gün acile getirdim eşimi bi iğne yaptılar turp gibi oldu ayağa kalktı malum film izliyoduk kendimizi yatakda bulduk gündüz vakti duş aldık banyo falan ısla k evin içinde heryer biribirine girmiş eşim dediki patates kızart canım cekti patates kızartıyorum ama evde yalnız olduğumuz için her yer her yerde bi telefon geldi saat 7 gibi falan ben dolmuştayım geliyorum bende attı şarteller evimi toplayayımm tavadaki patatesler mi koltuğun üstü afedersin iç çamaşırlarım yatak banyo hepsi gözüm önünden bi gecti ..................ablası da aramış yok terleyince atletini değiştirsin falan da filanda evdeyken eşim akşama kadar markette çalışıyodu bekarken bilirsin gece yarısına kadar sayım yaparlar onlar aldığı 3 kurus parayla ablasınn ihtiyaçlarını karşılamaya calışırdı eve gelince bi çay yap dermiş hanım yerinden kalkıp çay bile yapmazmış çift ütü pantolon gömlekle yanıma gezmeye gelirdi o zaman bunların akılları nerdeydi de şimdi atletini ıhlamurunu corbasını düşünüyorlar yok kaygılım anlatmakla bitmez bunlar derine daha derine inersem kolum a ne olacağı belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…