mogamicim benim regl geldi.. yeni BAT 12 ocak 8. deneme olacak cnm..
Kese olayi pek dogru cikmiyor canim nub teorisi doktoarinda cinsiyet tahmininde bulunmak icin kullandigi bir teori:)hayırlısı ile o haftalara bir gelsem hemmmennnn göndericem sana.Pekiiii sadece kese görüntüsünden alabilir miyiz tahminleri
Allah kısmet ederse canım evet ya hiç sorma doktor dün pipi kelimesini kullandı bizim kızlar pipi ne diye soruyo bana :) :)
Aaaa ne yaptın canımm merak ettimm bana da fikir olurrr
evet kuzuuuuu bildin için temiz bacım ondanYine bildimoglusun hayirli olsun abla cinsiywt ogrwnmek isteyen hamisler 12 13 haftalik bebis resimlerinizi yollayin cinsiyetini soyliyim medyum memis oldum
aminnn canım çok teşekkür ederim.. İnşallah hepimizin gebeliği sağlıklı gecer de sağ salim bebişlerimizi alırız kucağımıza :)canım senide tebrik ederim rabbim sağlıklı hamilelik nasip etsin inşaAllah...
oooooooooo bi paşa daha geliyor desene topiğe...sana da çok güzel oldu iki kızın peşine bi erkek...Allaha sükür kanamam kesildi iğnelerim bitti ve ben çok iyiyim dün bebemi gördüm daha da iyi oldum bu arada doktor oğluşum olacağını söyledi.bakalım inşaAllah hayırlısı olsun...
sizden naber geçmişi okudum ama çok geriye gidemedim maşaAllah sayfalar katlanıyor sürekli yeni hamişler varmış tebrik ederim @nilgunuk tebrikler @ABCDEFCD tebrikler...
biraz anlatmam gerekecek tabi :)evet eve ilk defa pipili gelince tabii oynar dururlar artık bu ne bizimkine benzemiyo diye
4 gün gecikmeyle geldi canım... :) inş ocaga kısmet diyelim ve senden bekleyelim bu ay :)geldi mi bende sormuştum bugün seni etiketlyip hayırlısı olsun canım kısmet ocağa olsun inşallah :)
sağol kuzum benim bebiş getirmese de hemen olsun bana mutluluk getirdiuğur getirsin bebiş getirsin inşallah vesile olsun :)
biraz anlatmam gerekecek tabi :)
4 gün gecikmeyle geldi canım... :) inş ocaga kısmet diyelim ve senden bekleyelim bu ay :)
çok teşekürler bacım evet ya Allahtan diledim gönlümden geçen iki kızıma bir erkek kardeşti Rabbim kucağımıza almayıda nasip eder inşaAllah...darısı da sizeee İNŞAALLAHHHHH...oooooooooo bi paşa daha geliyor desene topiğe...sana da çok güzel oldu iki kızın peşine bi erkek...
ekliyorum kuzum hayırlısı diyelim....umarım çok bekletmez sıpamogamicim benim regl geldi.. yeni BAT 12 ocak 8. deneme olacak cnm..
sağol kuzum benim bebiş getirmese de hemen olsun bana mutluluk getirdi
Güzel yürekli arkadaşım senin gibi güzel yürekli bi evladın olsun...Rabbim topiğimizdeki herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsinNe demek canım benim :) güle güle giysin :) Rabbim nasip etsin yeter ki :) onların uğuruna inan rabbime dua et ben senin için dua ediyorum :)
aminnnn Mogamim Rabbim her birimize hayırlı evlatlar nasip etsin :)Güzel yürekli arkadaşım senin gibi güzel yürekli bi evladın olsun...Rabbim topiğimizdeki herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnçok teşekürler bacım evet ya Allahtan diledim gönlümden geçen iki kızıma bir erkek kardeşti Rabbim kucağımıza almayıda nasip eder inşaAllah...darısı da sizeee İNŞAALLAHHHHH...
anlatırım canımda uzun bi süreç var biriken ve pazar günü patladım sonunda olan bana oldu yine eşimin bi pazar günü var bilirsin gecede eve geç gelir normalde uyuyoruz sabah erkenden aradı uyandık eşim grip olmuş normalde köye gidecektik gezmeye hastayım dedi eşim o gün akşama kadar her saat başı aradı gelimmi oğlum çorba yapim mi sana oğlum az sonra yine arıyo gelimmi oğlum ıhlamur yapimmi sana sanki ben evde bostan korkuluğu ya ne var bunda diyceksin eşim evlenene kadar gezmelerden fırsat bulupta evde bi kaşık yemek yaptığı yok evlendi oldu adam değerli offf yazmakla anlatamam nasıl anlatim o gün acile getirdim eşimi bi iğne yaptılar turp gibi oldu ayağa kalktı malum film izliyoduk kendimizi yatakda bulduk gündüz vakti duş aldık banyo falan ısla k evin içinde heryer biribirine girmiş eşim dediki patates kızart canım cekti patates kızartıyorum ama evde yalnız olduğumuz için her yer her yerde bi telefon geldi saat 7 gibi falan ben dolmuştayım geliyorum bende attı şarteller evimi toplayayımm tavadaki patatesler mi koltuğun üstü afedersin iç çamaşırlarım yatak banyo hepsi gözüm önünden bi gecti ..................ablası da aramış yok terleyince atletini değiştirsin falan da filanda evdeyken eşim akşama kadar markette çalışıyodu bekarken bilirsin gece yarısına kadar sayım yaparlar onlar aldığı 3 kurus parayla ablasınn ihtiyaçlarını karşılamaya calışırdı eve gelince bi çay yap dermiş hanım yerinden kalkıp çay bile yapmazmış çift ütü pantolon gömlekle yanıma gezmeye gelirdi o zaman bunların akılları nerdeydi de şimdi atletini ıhlamurunu corbasını düşünüyorlar yok kaygılım anlatmakla bitmez bunlar derine daha derine inersem kolum a ne olacağı belli değilne oldu hadi dede anlayalım bunca kol sinirlerini mahvettiğine göre onlara göre hep bizim yaptıklarımız önemli kendininkilerde ne varki :):):) klasik zihniyet :) tavşan dağı delip bi geçerse görerler günlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?