2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Meraba bende koşu bandı aldım ama daha kurulum olmadı. Gündüz herkes isteyken yapsakta mi çok ses çıkıyor ya. Ama ben spor yapmak istiyorum
CANIM BENİM BİNA ÇOĞUNLUKLA EV HANIMI GÜNDÜZ BAYANLAR EVDE MALUMM ÇOK SÖYLENDİLER DE BEN PEK FAZLA UMURSAMADIM AÇIKÇASI :)

inşallah secidom sen yarında bir test yap:) bende kanı gittim erkenden verdim keşke biraz daha umutla bekleseydim bari yarın öbrügün öğrenseydim
Belki gelir bilemezsinki ben cumaya kadar adet olmazsam kan testi yaptirirm doktorumda 3 gun ggecsin sonra test yap diyor insallah kist olusmamistir

CANIM BENİM BİNA ÇOĞUNLUKLA EV HANIMI GÜNDÜZ BAYANLAR EVDE MALUMM ÇOK SÖYLENDİLER DE BEN PEK FAZLA UMURSAMADIM AÇIKÇASI :)
Hımm anladım. Bizim alt komşular çalışıyor. Onun altı da gündüz yaparsan rahatsız olmayız dedi iyi o zamn sorun olmayacak

Belki gelir bilemezsinki ben cumaya kadar adet olmazsam kan testi yaptirirm doktorumda 3 gun ggecsin sonra test yap diyor insallah kist olusmamistir

bence kist değildir :) kötü düşünme bende geç döllenme mi dedim sweet aklıma girdi ama umut etmiyorum şimdilik sabit adetimi bekliyorum :)

evet inşallah meleğinde seninledir tatlımm inşallahh 40. gün hangisi oluo ?

keşke inşallah şu an 37.gündeyim geçen iki ay 40.günde kırmızıları gördüm bu ay düzelir dedim ama 37yi gördüm o yüzden c tesiye kadar bekleyeceğim :)

bence kist değildir :) kötü düşünme bende geç döllenme mi dedim sweet aklıma girdi ama umut etmiyorum şimdilik sabit adetimi bekliyorum :)

Canim sen eger 35 gunde oluyorsan 19. Gunu falan yumurtalama olur hatta 21. Gunu oda gec dollenmeye sebep oluyor

Canim calsma 9.11.14.16. Gun ve bugun oldu bugun 18. Gun Dunu merak edip test yaptim ve ole cikti bugin de yapicam bakalim ne cikacak ne olur nolmaz diye calisma yapiyoruz biz ama korkuyotum ekim de de bole cikti ve sonuc kistti insallah bu ole degildir adet olmaya raziyim yani
afrodit bu ne ya 10da resmen koyu çatlamış 11de belli ama 17de de koyu acaba iki kez mi çatlama oldu senin kaçıncı gün bugün ve ne durumda ov testin ne zamanlar çalışma oldu ?

Allahim Allahım tüylerim diken diken....hemen ileriyi okumam lazım Kiiizzzz hayırlı olsuuunnn:):):):)

Bu da benim testim sanirim hamileyim bugun hemen doktora gecen ay kimyasal dusuk yasamistim korkuyorum ne olur dua edin bana saglikla tutunsun bebeğim
Bir hamis daha...korkma içini ferah tut melegin seninle insaAlah... Ohhh ne güzel yaaa :):)

canım hayırlısı olsun keşke 13 tede çalışma olsaymış :) ama tamamen kısmet bence senin koyulaşıyor giderek ve bu bebişten o yüzden ilişkiyi geçtim dikkat etsen iyi olur ama umutlandırmak istemem kistte lh yükseltir mi bilmiyorum kisti salla sanmıyorum artık yine kist olduğunu hemen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…