Resimler elfe yazdgim mesajda kuzu ordan gorursun :)günaydın canım bakalım ne durumda yumlar 10.gün demişler okudum da resimleri görmedim :)
CANIM BENİM BİNA ÇOĞUNLUKLA EV HANIMI GÜNDÜZ BAYANLAR EVDE MALUMM ÇOK SÖYLENDİLER DE BEN PEK FAZLA UMURSAMADIM AÇIKÇASI :)Meraba bende koşu bandı aldım ama daha kurulum olmadı. Gündüz herkes isteyken yapsakta mi çok ses çıkıyor ya. Ama ben spor yapmak istiyorum
Belki gelir bilemezsinki ben cumaya kadar adet olmazsam kan testi yaptirirm doktorumda 3 gun ggecsin sonra test yap diyor insallah kist olusmamistirinşallah secidom sen yarında bir test yap:) bende kanı gittim erkenden verdim keşke biraz daha umutla bekleseydim bari yarın öbrügün öğrenseydim
Hımm anladım. Bizim alt komşular çalışıyor. Onun altı da gündüz yaparsan rahatsız olmayız dedi iyi o zamn sorun olmayacakCANIM BENİM BİNA ÇOĞUNLUKLA EV HANIMI GÜNDÜZ BAYANLAR EVDE MALUMM ÇOK SÖYLENDİLER DE BEN PEK FAZLA UMURSAMADIM AÇIKÇASI :)
owww tahmin ettiğimden de güzel tatlım allah sizi birbirinize bağışlasınSana görsel olarak yollim dedim @hanife55 bunlarla uğraşmıştım işte mayıs ayında. Ama eşim için değerbakalım o bana bugün ne yapacak Eki Görüntüle 1338699 Eki Görüntüle 1338699 Eki Görüntüle 1338700
Resimler elfe yazdgim mesajda kuzu ordan gorursun :)
evet inşallah meleğinde seninledir tatlımm inşallahh 40. gün hangisi oluo ?kısmet bilemiyorum son dk golü olursa vayy beni kim tutarrrelisa bilmiyorum ki bana da yazmadı gelse iyi olacak meraktayım özledim de
Belki gelir bilemezsinki ben cumaya kadar adet olmazsam kan testi yaptirirm doktorumda 3 gun ggecsin sonra test yap diyor insallah kist olusmamistir
evet inşallah meleğinde seninledir tatlımm inşallahh 40. gün hangisi oluo ?
hiççç gelesinn inşallahh hiçç gelmesinn :)bebişş gelsinnnkeşke inşallah şu an 37.gündeyim geçen iki ay 40.günde kırmızıları gördüm bu ay düzelir dedim ama 37yi gördüm o yüzden c tesiye kadar bekleyeceğim :)
ODA İYİ BİR MARKA EN İYİSİ VOİT TABİ SONRA HATRİCK SONRA ALTİS BU 3 Ü İYİ MARKALARBiz altis aldık. Servisi gelip kuracak daha
hiççç gelesinn inşallahh hiçç gelmesinn :)bebişş gelsinnn
evet tamam sustumm şuanndurr sweettt durrr :):) heyecan yaparım sonra 40ta kırmızıyı görürüm gerçi hemen dr a gidicem artık çok sıkılmam uğraş dur derken :)
bence kist değildir :) kötü düşünme bende geç döllenme mi dedim sweet aklıma girdi ama umut etmiyorum şimdilik sabit adetimi bekliyorum :)
afrodit bu ne ya 10da resmen koyu çatlamış 11de belli ama 17de de koyuacaba iki kez mi çatlama oldu senin kaçıncı gün bugün ve ne durumda ov testin ne zamanlar çalışma oldu ?
Allahim Allahım tüylerim diken diken....hemen ileriyi okumam lazım Kiiizzzz hayırlı olsuuunnn:):):):)kızlar çok heyecanlıyım nasıl diyeceğim koltuğa yapışıp kaldım kocamda inanmaz kan testi olmadan ama ateşim ani yükseldi bat günümdetest yaptım silik çizgi iki ayrı testte şimdi ben bugün kan vereceğim bakalım haa bi de dün biraz sulu açık kahve akıntım gelid kesin regl olcam dedim bi daha gelmedi
Bir hamis daha...korkma içini ferah tut melegin seninle insaAlah... Ohhh ne güzel yaaa :):)Bu da benim testim sanirim hamileyim bugun hemen doktora gecen ay kimyasal dusuk yasamistim korkuyorumne olur dua edin bana saglikla tutunsun bebeğim
evet tamam sustumm şuannc.tesiyi bekleyelim ondan sonraa senaryolara başlarız o vakitt
Canim calsma 9.11.14.16. Gun ve bugun oldu bugun 18. Gun Dunu merak edip test yaptim ve ole cikti bugin de yapicam bakalim ne cikacak ne olur nolmaz diye calisma yapiyoruz biz ama korkuyotum ekim de de bole cikti ve sonuc kistti insallah bu ole degildir adet olmaya raziyim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?