2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

mgul ummm bak kuzum diyet miyet yok artık...kendine dikkat et tamam miiii:)
Güzelce beslen 2 gün sonra değeri tekrar ettir..kimseye takilma...minnosun güzelce büyüsün içeride.. güzel düşünmen gerekiyor artık...koy elini karnına minnosuna içim rahat benimlesin de... :) kocanla bu günlerin mutluluğunun tadını çıkarın güzelim :)

Canim benim hayirli olsun insallah insallah hepimiz anne oluruz saglikla bebeklerimizi kucagimiza aliriz

evett biiz gül sen ben test yapacaktık güya dünn sonuçta bir hamişimiz var çok şükürrr :) biz neyizzz nötr negatif yok pozitif yok aa bende negatif varda kırmızı diyelim :)

ye onu göreyim seni pko da neymiş millet ne sıkıntıları varken hamile kalıyor yeter ki Rabbim ol desin...kafaya takarak düzelmeyeceğine göre napıyoruz hayatı yaşıyoruz

Oyyy çok haklisi. , mende agladiiimmm :):):) yerim seni yaa...melekler gibisi var mi... Hepimiz ne kadar mutlu oluyoruz burdaki haberlere... :)

evet :) ayy ben bugün hem kendi gözlerimi hem hamişlerin gözlerini dolduruyorumm ne oluyorr bizee sevinçç gözyaşlarıı bunlarr ne güzel :)) bebişler teyzesine kızacak ama annelerini üzmüyorum ki ben :):)

Kendm sorup kendim unutan ben ☺ cok komigim ayol alzaymir oldum ☺☺ canm bat a gun sayiyorum ben gerginlik stres iste hsg olcak bu ay da olmadiysa..
bu topiğin hsg ye alerjisi var canım kim hsg çekilcem dese hamile kalıyor ve hsg den kurtuluyor inş sende de öyle olacak

MALASALLAH MASALLAH BU LISTEYE HEP BOYLE DEVAM ETSIN INS ALLAHH
TEZ TEZ PAYLASDA GOZUMUZ GONLUMUZ ACILSIN UMUDUMUZ ARTSIN

Topiğimizdeki hatunlara ÖZELDİR....

CİNSİYET TABLOMUZ

Uzum34 -----------> Erkek
Asim ---------------> Kız
Sweetamber ------> Kız
Petty ---------------> Kız

Elf21 ---------------> Erkek
Loafer -------------> Erkek ?
Larsson -----------> Erkek

Opra ---------------> Kız
Esra51 ------------> Kız
Rahis --------------> Kız
Sırrıeyvan --------> Kız ?

Countryrose -----> Erkek
Meleğim ----------> Erkek ?
9661 ---------------> Erkek

Meemure ---------> Kız
Cimcimesevilay -->
Sebebiumut ------>
Meemure --------->
Meleğim ---------->
Hilal --------------->
Eseslamazi ------->

evett biiz gül sen ben test yapacaktık güya dünn sonuçta bir hamişimiz var çok şükürrr :) biz neyizzz nötr negatif yok pozitif yok aa bende negatif varda kırmızı diyelim :)
Bence sen bekle canim gec dollenme gibi hissediyoum :) beni bilmiyorum kirmizida yok simdilik

ye onu göreyim seni pko da neymiş millet ne sıkıntıları varken hamile kalıyor yeter ki Rabbim ol desin...kafaya takarak düzelmeyeceğine göre napıyoruz hayatı yaşıyoruz

evet evet onu bir sorun olarak görmüyorum eğilimim var ama eğdiririm onu nereye gelmesin bana doktora gidilecek tedavi edilecek pko kilolar gidecek bebişte nasipse gelecek :):):) hayatımızı yaşıyoruzzz ben yaşıyorum işten çıkınca bebiş düşünmüyorum ye iç gez iş güç moduu :):)

[QUOTE="mgul, post:6735, mem kızlaaaaaarrr [US]@rahis[/USER] @hanife55 betahcg 27. bişey [mogami[/USER] düşük değil mi değer [/QUOTE]

Cnm olabilir bazen deger bu sekil basliyor ve yuksliyor icini ferah tut lutfen 2 gunde bir bktir degerine ins yukselecek

ooohhh sefan olsun

evet :) ayy ben bugün hem kendi gözlerimi hem hamişlerin gözlerini dolduruyorumm ne oluyorr bizee sevinçç gözyaşlarıı bunlarr ne güzel :)) bebişler teyzesine kızacak ama annelerini üzmüyorum ki ben :):)
MerK etme minnos kızım anlıyor onlar mutluluk gözyaşı mi değil mi diye kaygılı Teyzesii hiç üzer miiii bizi :)
Bu kadar hamis haberine gel de gözün dolmasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…