2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

canim o dedigini bende duydum orgazm olunca hamile daha kolay kalinir diye ama bende olmuyor iste
belirtin varmiydi acaba?
göğüs acısı oldu ama ben oralı değildim yanılıyorumdur dedim dün kahverengi açık renk akıntım geldi bugün 1 veya 2-3 damla geldi kırmızı gelmedi .. ateşim 37.0 ı 3 kez gördü bu ay normalde 36.8 olur en yüksek bugün de 36.9 normalde regl olunca 36.2 oluyor benim

işey sorucam gul, ilişkiden sonra orgazm olmak içerideki spermleri atmaya sebep olmuo mu? yani komple kapı dışarı etmeye

Cnm kahverengi akinti geldiyse lütfen doktora git progestan başlar bu önemli çünkü çok dikkat et sakin is yapma çünkü çok yeni senin gebeliğin

oooo işin sırrı burda bunu biri daha demişti :):) gerçekten zevk almak bencede çok etkili :) nasip kısmet tabii aklın başka yerlere gitti iyi oldu onunda etkisi var hepsi bir arada olunca sonuç budur :) evet o damacananın cezası verilmeli hemde hamişken kaldırmışsın neyse artık evde yastık bile kaldırmazsın kocişe bütün işler

canım ben sormadımda kim sordu ya bende vereyim dedi burda eczacı karışıyo dedi onu bile hatırlıyorum da kim dedi bilemedim @betiboop muydu acaba :)

kızlar regl olcakmışım gibi ağrılar sivilceler kasık ağrısı ayak üşümesi var yani demek ki doğru belirtiler regl ile aynı bu arada kociş bana dedi anne oluyorsun diye bi taraftan d araziye gitmiş sonucu alıp abi abi çok döktün diye bağırıyor ben zaten uykudan kakltım uyku sersemimiyim adamı algılamadım falan bende baba oluyorum diyor

az nce seni sordu elçiye zeval olmaz merak etmiş seni burda aklına bebiş düşüncesi çok geldiği taktığı için nadiren girecekmiş

e bari onu deseydi bide doktora gidecekti neler yaptı bu ay çok beklentisi vardı o yüzden gelmedi biliyorum neyse tez zamana hamiş olurda gelir umarım :)

ayyyy bu tavırlar....kızını almış yetmemiş mi anasına da kaynanalık yapmaya çalışıyor....bıraksın bu işleri duyma sen onun laflarını canım
yok kız Aldırmıyom zaten anneannem sağ olsaydı onun yasında olucaktı :) anneanneme nasıl söylediklerini duymazdan gelip ona kızmıcaksam kayınvalidemide öyle düşünüyorum :)

göğüslerii yazmayı unutma çok önemlii :) yazık ya baba oluyorum he ne güzel tadını çıkarsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…