- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
göğüs acısı oldu ama ben oralı değildim yanılıyorumdur dedim dün kahverengi açık renk akıntım geldi bugün 1 veya 2-3 damla geldi kırmızı gelmedi .. ateşim 37.0 ı 3 kez gördü bu ay normalde 36.8 olur en yüksek bugün de 36.9 normalde regl olunca 36.2 oluyor benimcanim o dedigini bende duydum orgazm olunca hamile daha kolay kalinir diye ama bende olmuyoriste
belirtin varmiydi acaba?
işey sorucam gul, ilişkiden sonra orgazm olmakkızlar hiç ama hiç beklemedim bu ay salmıştım kendimi o konuda spor yaptım diyet yaptım 1 hafta ne bileyim çok gezdim hasta bile oldum. ben kasık ağrısı yaşadım sn 2 aydır maydonz süt buharına regl den sonra sadece 1 kere oturdum ondan sonra okudum bi yerde araştırma sonuçları ilişki sırasında orgazm olan kadınların daha koay hamile kaldığını çünkü spermleri tutup yum tarafına falan fırlattığını yazmıştı, böylelikle yuma yakın oluyor spermler kas hareketleri yapıyor bunu ben çarşamba yum ayın 3 ünde dye düşünüyorum 2 sinde ve 3 ünde ilişki oldu 4 ünde olmadı olan günlerde eşim yıkanmaya gidince orgazm olmaya çalıştım eşime sonradan söyledim biz utanmayız birbirimizden öyle eşimle de olurum normalde ama onu kasmadan olsun istedim :) @hanife55 durum buve bir saat 1,5 saat yattım kalmadım hatta yuma vakti oldu çoğunlukla yıkanmadım akşam sabahı bekledim hiç kalmadım yani .. herkese çok teşekkür ediyorum kılzar değerden dolayı sanırım hala inanamıyorum kociş aradı anne oluyorsun tabi şaşırdım yemin et dedim bende baba oluyorum yemin ederim dedi akşam yemeğe çıkacağız hain planlarım vardı kocişe karşı onun yapmadığı iş yüzünden 10 kiloluk damacana kaldırdım bu ay bi de pazartesi
tabiiii ki sizler sayesinde öğrendim dertleştik falan tatlımbizde seni seviyoruzbizde dua et bol bol olurmu
az nce seni sordu elçiye zeval olmaz merak etmiş seni burda aklına bebiş düşüncesi çok geldiği taktığı için nadiren girecekmişbende yok tabibizi ihmal ediyor dersin
göğüs acısı oldu ama ben oralı değildim yanılıyorumdur dedim dün kahverengi açık renk akıntım geldi bugün 1 veya 2-3 damla geldi kırmızı gelmedi .. ateşim 37.0 ı 3 kez gördü bu ay normalde 36.8 olur en yüksek bugün de 36.9 normalde regl olunca 36.2 oluyor benim
Yok ya istemiyorum bekliycem biraz dahaCnm erken gebelik testi al yap onlarda çıkıyor varsa predictor bunlar beta 12.5ml hcg yi tespit ediyor 15 tl falan
kızlar hiç ama hiç beklemedim bu ay salmıştım kendimi o konuda spor yaptım diyet yaptım 1 hafta ne bileyim çok gezdim hasta bile oldum. ben kasık ağrısı yaşadım sn 2 aydır maydonz süt buharına regl den sonra sadece 1 kere oturdum ondan sonra okudum bi yerde araştırma sonuçları ilişki sırasında orgazm olan kadınların daha koay hamile kaldığını çünkü spermleri tutup yum tarafına falan fırlattığını yazmıştı, böylelikle yuma yakın oluyor spermler kas hareketleri yapıyor bunu ben çarşamba yum ayın 3 ünde dye düşünüyorum 2 sinde ve 3 ünde ilişki oldu 4 ünde olmadı olan günlerde eşim yıkanmaya gidince orgazm olmaya çalıştım eşime sonradan söyledim biz utanmayız birbirimizden öyle eşimle de olurum normalde ama onu kasmadan olsun istedim :) @hanife55 durum buve bir saat 1,5 saat yattım kalmadım hatta yuma vakti oldu çoğunlukla yıkanmadım akşam sabahı bekledim hiç kalmadım yani .. herkese çok teşekkür ediyorum kılzar değerden dolayı sanırım hala inanamıyorum kociş aradı anne oluyorsun tabi şaşırdım yemin et dedim bende baba oluyorum yemin ederim dedi akşam yemeğe çıkacağız hain planlarım vardı kocişe karşı onun yapmadığı iş yüzünden 10 kiloluk damacana kaldırdım bu ay bi de pazartesi
Benim atesim dusuk oldugu icin cok fazla beklentim yokCnm kahverengi akinti geldiyse lütfen doktora git progestan başlar bu önemli çünkü çok dikkat et sakin is yapma çünkü çok yeni senin gebeliğin
evett test ismini veriyorum kızlar hassas teste gerek yok 2-3 gün önede siliklik vardı biri freely marka gittigidiyordan diğeri klasik laboquick ama freely daha kesin sonuç daha hassas daha koyu ona göreMINIKKUS1 basbelasiyim ve biri sordu kimdi hatırlayamadım kaygılım sen biliyor musun alıntılasan @hanife55
az nce seni sordu elçiye zeval olmaz merak etmiş seni burda aklına bebiş düşüncesi çok geldiği taktığı için nadiren girecekmiş
bende unuttum bildirim çok nasıl bulcamcanım ben sormadımda kim sordu ya bende vereyim dedi burda eczacı karışıyo dedi onu bile hatırlıyorum da kim dedi bilemedim @betiboop muydu acaba :)
Benim atesim dusuk oldugu icin cok fazla beklentim yok
gitmedi konrole falan eşi istememiş sanırıme bari onu deseydi bide doktora gidecekti neler yaptı bu ay çok beklentisi vardı o yüzden gelmedi biliyorum neyse tez zamana hamiş olurda gelir umarım :)
yok kız Aldırmıyom zaten anneannem sağ olsaydı onun yasında olucaktı :) anneanneme nasıl söylediklerini duymazdan gelip ona kızmıcaksam kayınvalidemide öyle düşünüyorum :)ayyyy bu tavırlar....kızını almış yetmemiş mi anasına da kaynanalık yapmaya çalışıyor....bıraksın bu işleriduyma sen onun laflarını canım
kızlar regl olcakmışım gibi ağrılar sivilceler kasık ağrısı ayak üşümesi var yani demek ki doğru belirtiler regl ile aynıbu arada kociş bana dedi anne oluyorsun diye bi taraftan d araziye gitmiş sonucu alıp abi abi çok döktün diye bağırıyor ben zaten uykudan kakltım uyku sersemimiyim adamı algılamadım falan bende baba oluyorum diyor
Bu kadar beklediğme değsin diyosun yani.2015 model bebek olucak demekki cnminşalllah canım çok güzel senden de umut var ocak 1 senden gelecek ilk bebiş haberi inşallah şöyle listenin en başında bir hamiş hayırlısıyla :)
gitmedi konrole falan eşi istememiş sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?