2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Ben bu ay iliskiden sonra yatmadım ovulasyon testi yapmadim gün takip etmedim hemen yikandim çünkü geçen ay kimyasal gebelik yaşadım çok üzüldüm takmicam artık demiştim ve süpriz oldu gerçekten nasipse her sekilde oluyor gerçekten

senin en verimli günler güzel değerlendir bugünleri:):):):
3 gündür çalışıyorum cnm.dün gece iki parmak arası sünen yumurta akı gibi şeffaf akıntı geldi.çatladımı çatlıycakmı bilmiyorum.3 gün daha çalışmam lazım galiba daha.kasıklarmda ağrı var.sag bacagım belden beri çekiyo.benim derdim bitmez zaten.inşaallah allahım benide evlat sahibi eyler inşaallah.

Yok yok batin bugün mu tatlim benim:)?

Pamukprncess yumurtlama ne zaman di canm gec dollenme olabilir testleri de tebrik etmek lazm o degeri bile gostermis ha

evett darısı basımızaa

çok güzeller kaygılım ya ders çalışıyorum bi yandan ve önüme koydum patikleri baktıkça sırıtıyorum

ay canim benim tebrik ederiminsallah saglikli bir hamilelik gecirirsin hayirli olsun

kızlar hiç ama hiç beklemedim bu ay salmıştım kendimi o konuda spor yaptım diyet yaptım 1 hafta ne bileyim çok gezdim hasta bile oldum. ben kasık ağrısı yaşadım sn 2 aydır maydonz süt buharına regl den sonra sadece 1 kere oturdum ondan sonra okudum bi yerde araştırma sonuçları ilişki sırasında orgazm olan kadınların daha koay hamile kaldığını çünkü spermleri tutup yum tarafına falan fırlattığını yazmıştı, böylelikle yuma yakın oluyor spermler kas hareketleri yapıyor bunu ben çarşamba yum ayın 3 ünde dye düşünüyorum 2 sinde ve 3 ünde ilişki oldu 4 ünde olmadı olan günlerde eşim yıkanmaya gidince orgazm olmaya çalıştım eşime sonradan söyledim biz utanmayız birbirimizden öyle eşimle de olurum normalde ama onu kasmadan olsun istedim :) hanife55 durum bu ve bir saat 1,5 saat yattım kalmadım hatta yuma vakti oldu çoğunlukla yıkanmadım akşam sabahı bekledim hiç kalmadım yani .. herkese çok teşekkür ediyorum kılzar değerden dolayı sanırım hala inanamıyorum kociş aradı anne oluyorsun tabi şaşırdım yemin et dedim bende baba oluyorum yemin ederim dedi akşam yemeğe çıkacağız hain planlarım vardı kocişe karşı onun yapmadığı iş yüzünden 10 kiloluk damacana kaldırdım bu ay bi de pazartesi

veee hepiniz anne olacaksınız olunca da inanmayacaksınız benim gibi ama inanıyorum herkes olacak hiç tahmin etmediğiniz bi anda bende öyle oldu dua edeceğim hepinize bu yolda en büyük dert ortaklarım sırdaşlarım hepinizi seviyorum

inşalllah canım çok güzel senden de umut var ocak 1 senden gelecek ilk bebiş haberi inşallah şöyle listenin en başında bir hamiş hayırlısıyla :)

ayyy süper süperrr b,zde seni seviyoruzz tadını çıkar canım

evett test ismini veriyorum kızlar hassas teste gerek yok 2-3 gün önede siliklik vardı biri freely marka gittigidiyordan diğeri klasik laboquick ama freely daha kesin sonuç daha hassas daha koyu ona göre MINIKKUS1 basbelasiyim ve biri sordu kimdi hatırlayamadım kaygılım sen biliyor musun alıntılasan hanife55

canim o dedigini bende duydum orgazm olunca hamile daha kolay kalinir diye ama bende olmuyor iste
belirtin varmiydi acaba?

bizde seni seviyoruz bizde dua et bol bol olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…