- 3 Ağustos 2014
- 916
- 844
- 158
Tebrik ederim kuzuuuuu cok mutlu oldum saglikli gebeliik olur insllh icini serin tut masalllahhhhtam bat günümdeyim
48 St bi kan baktir canm sikma canini 1 haftaya keseni gorursun allahin izni ile bolca su ic en az 3 litre cok guzel beslen hergun yumurta sut yogurt peynir ye bol bol ceviz ye tamam mi bide ananas tutunmayi kolaylastiriyomus diye duymustum. Randevuyu da bulamzsan yarin git icin rahatlasin kana diger gun acilde baktirirsinrandevu bulamadık ki bi bakayım olmazsa randevu var mı diye
inş canım derısı başına teşekkürler tatlımCanım hayırlı olsun çokkkk sevindim :) cnm bi kaç güne yükselir değerlerin çok takma keyfini sür :):):)
Tebrik ederim kuzuuuuu cok mutlu oldum saglikli gebeliik olur insllh icini serin tut masalllahhhh
ZEHSEL tebrikler cnm
Slm kızlar geçmişi okudum biraz zehsel mgul birkaç daha şüpeli vardı.daha 366 tane mesaj vardı okuyamadım.kimler hamiiiişşşşşşş inşaallah
Saol cnm benim inşallah :)inş canım derısı başına teşekkürler tatlım
ben ben darısı başına tatlımSlm kızlar geçmişi okudum biraz zehsel mgul birkaç daha şüpeli vardı.daha 366 tane mesaj vardı okuyamadım.kimler hamiiiişşşşşşş inşaallah
Ayyy çookk güzell allahım kucağınıza almayıda nasibetsin hayırlısıyla bizimde kucağmızı boş bırak asın rabbimBen ve mgul hamile suan cnm
Ayyy çookk güzell allahım kucağınıza almayıda nasibetsin hayırlısıyla bizimde kucağmızı boş bırakmasın rabbim
inş canı iinş sende göreceksin güzel değerler tatlımcanım hayırlı olsunnn ilk zamanlar böyle olur hepp.. 2-3 güne katlanır değerin çokk sevinndimm ben de bekliyorum sabırsızlıkla sonucumu :)
Allahım sana şükürler olsun allahım hayırlısıyla kucağına almayıda nasib etsin cnmben ben darısı başına tatlım
AmiinAmin cnm inş çok teşekkürler darısı sana
ok kaygılım inş yeniden göreceksin sende güzel değerler elisa da çok sevindi söyledim ona tekniği sizden önce anlattımcanım iki güne git 60 olacak inşallah yine yükselecek önemli olan bebişinin olması şükür eşinde sende sorun yok bunu gördük hayırlısıyla bebiş büyüyecek sakın bozma moralini ben 18 lerden 45 lere çıktım yalnız henüz küçük dikkatli ol yeter :)
inş canım inş değer yükselir yaaAllahım sana şükürler olsun allahım hayırlısıyla kucağına almayıda nasib etsin cnm
inş canım inş dua ediyorum hepimizeeeCanim benim hayirli olsun insallah insallah hepimiz anne oluruz saglikla bebeklerimizi kucagimiza aliriz
Yükselecek inşaallah cnm allahım vereninş canım inş değer yükselir yaa
sanırım değer yükselirse inş tatlımHamissin yani dimi kuzummm
ok kaygılım inş yeniden göreceksin sende güzel değerler elisa da çok sevindi söyledim ona tekniği sizden önce anlattım
Ayyy çookk güzell allahım kucağınıza almayıda nasibetsin hayırlısıyla bizimde kucağmızı boş bırak asın rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?