2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Bak orası hiç belli olmaz :)

Mogami bana verilen değil senin için aldım onları :) güle güle kullanmak nasip olsun canım benim beğendiğine çok sevindim :) Rabbim dualarımızı kabul etsin :) sen hap map kullanma :) her işte vardır bir hayır :)

Kıslar selamm.. An itibari ile beta hcg sonucumu almış bulunuyorum. Değerim 53,4.
Hamileyimmm , mutluyummm, şaşkınımmm, karmaşık duygular içindeyimmm

İnşallah değer artış gösterir ve sorunsuz bir şekilde devam eder hamileliğim...

Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah

oooo maşallah ne uğurlu bi gün böyle canım tebrikler inş sorunsuz geçiririz bu zamanlarımızı

evet göğüs acısı oldu bende de yumdan sonra başaladı hemen değil ama 3 gün fala sonradır herhelde babaoluyormuşşş adam öyle dedi

ne güzel ona ya bol bol duy ilk deyişlerii hadi bakalım tadını çıkarın benim göğüslerde tık yok adet öncesi acırdı hamişte olsam acıması gerekti artık umutlar 2015 e :)

veeeeeeeeeee 3.güzel haberde geliirrrr allah sağlıklı uzun ömürlü bir bebiş nasip etsiinn katlana katlana artsın derğerlerin tebrik ederimmmm :):):) bu kaçıncı deneme daha önce hiç yaşadın mı ? veee sırlarrrın :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…