Bak orası hiç belli olmaz :)biliyorum düşüklerini ama daha ilk kez hamile kalan arkadaşlarımızın içi gidiyor bişey olacak diye...ya ben naparım...dün eşime açtım konuyu napıyım dedim...korun dedi bana nisanda çalışma yaparız dedi..zaten doktorumda 3 ay korun demişti... .senin patiğin ben korunmayı bıraktıktan sonra uğur getirecek bana canı gönülden inanıyorum...
Bu kadar beklediğme değsin diyosun yani.2015 model bebek olucak demekki cnm
evet göğüs acısı oldu bende de yumdan sonra başaladı hemen değil ama 3 gün fala sonradır herheldegöğüslerii yazmayı unutma çok önemlii :)yazık ya baba oluyorum he ne güzel tadını çıkarsın :)
kuşuuuuuuuuuuuuuuuuuuummm patikler geldiiiiPembiş pembiş çok güzeller...bunlar senin kendine aldıkların mı yoksa yeni mi aldın...bana evlenirken en yakın arkadaşım pembe emzik hediye etmişti şimdi patikleri de pembe görünce var bu işte bi keramet dedim...yaaa şimdi gelde hap kullan çok teşekkür ederim nesllim hediye için
olur aslında kocanı postala yıkanmaya sen devamcanim o dedigini bende duydum orgazm olunca hamile daha kolay kalinir diye ama bende olmuyoriste
belirtin varmiydi acaba?
oooo maşallah ne uğurlu bi gün böyle canım tebrikler inş sorunsuz geçiririz bu zamanlarımızıKıslar selamm.. An itibari ile beta hcg sonucumu almış bulunuyorum. Değerim 53,4.
Hamileyimmm , mutluyummm, şaşkınımmm, karmaşık duygular içindeyimmm
İnşallah değer artış gösterir ve sorunsuz bir şekilde devam eder hamileliğim...
Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
canim bugun giremefim okuyamadim bisey simdi goz attim hamismisinnnnevet göğüs acısı oldu bende de yumdan sonra başaladı hemen değil ama 3 gün fala sonradır herheldebabaoluyormuşşş adam öyle dedi
tamam canım yarın doktorla paylaşacağım bakalımCnm kahverengi akinti geldiyse lütfen doktora git progestan başlar bu önemli çünkü çok dikkat et sakin is yapma çünkü çok yeni senin gebeliğin
Evet kasilmalar spermleri yumurtaya daha iyi tasiyor.bende bazen erken oluyorum bazende ayni anda oluyorcanim o dedigini bende duydum orgazm olunca hamile daha kolay kalinir diye ama bende olmuyoriste
belirtin varmiydi acaba?
sanırım öyle bende inanamıyorum tatlım darısı başına hadicanim bugun giremefim okuyamadim bisey simdi goz attim hamismisinnnn
Aynen oyle Rabbim neylerse guzel eylerNasip cnm
Maşallah sana tebrikler canım darısı başımıza inşallahinş canım inş değer yükselir yaa
evet göğüs acısı oldu bende de yumdan sonra başaladı hemen değil ama 3 gün fala sonradır herheldebabaoluyormuşşş adam öyle dedi
bence olmuyor spermler ilk 4 dk da içerde ilerlemiş oluyor geri dönemezler tatlımişey sorucam gul, ilişkiden sonra orgazm olmakiçerideki spermleri atmaya sebep olmuo mu? yani komple kapı dışarı etmeye
inş darısı sana ve hepinize arsinlimMaşallah sana tebrikler canım darısı başımıza inşallah
Kıslar selamm.. An itibari ile beta hcg sonucumu almış bulunuyorum. Değerim 53,4.
Hamileyimmm , mutluyummm, şaşkınımmm, karmaşık duygular içindeyimmm
İnşallah değer artış gösterir ve sorunsuz bir şekilde devam eder hamileliğim...
Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
oooo maşallah ne uğurlu bi gün böyle canım tebrikler inş sorunsuz geçiririz bu zamanlarımızı
sizin bebekler 2015 model olcak inşne güzel ona ya bol bol duy ilk deyişleriihadi bakalım tadını çıkarın benim göğüslerde tık yok adet öncesi acırdı hamişte olsam acıması gerekti artık umutlar 2015 e :)
inş tatlım maşallah ya ne güzel bi gün böyleeeİnşallah canım batımız da aynı gün Allah kısmet ederse aynı zamanda doğuracaz inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?