2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Wuuuhhuuuuu
Tatlim gonderdim resmi gordun mu

benim yarın bat ateş düştü azcık yarına 36.2 ile uyanırsam sonuç belli ama 36.7 veya 8 lerde devam ederse

Amin cnm cok sagol darisi basina ins

Biravo size kizlar biravvoooo

evet çok şükür gözünaydıı allahım sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin havuş incir kürü nasıl oluyor bana da der misin ?

Hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum....inşallah hamileyimdir
ya kızım ben 5 senedir uğraşıyorum bir gün bile umutsuzluğa kapılmadım :) görümcem 15 sene uğraşmış umutsuzluğa kapılmamış bu ay olursa olur olmazsa bir daha ki ay olur en önemlisi yumurtalıklar çalıştığı sürece bir gün hamile olacaksın... bunu sadece sana değil bütün arkadaşlara söylüyorum umutsuzluğua kapılmayın..

kaygılım inş düzene gireceksin inş sevinecez tabi kaç gün oldu bak en azından kan verip kurtuldun acaba mı stresinden boşver gelecek nasılsa inş son gelişleri olacak
eee canım benim hadi utanma anlat bakalım sabah bişey kinusmustuk bekliyorummmm

bennn bennn bu ay adet olunca sevindim dr anca söktürücüyle olursun demişti olunca sevindimmm

yalnız değilim iyiki kullanmadın o ilacı bak geldi kendiliğinden bakalım bizimkinin eli kulağındadır sinyal vermeden direk dalacak sanırım yola

evet çok şükür gözünaydıı allahım sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin havuş incir kürü nasıl oluyor bana da der misin ?

2 bardak suda bir adet büyük soğanı 4 e bölüp 5 dk kaynatıyorsun ılık ılık suyunu içiyorsun canım günde iki kez tekrarlıyorsun bunu, soğan kürü böyle...

İncir&havuç küründe ise 8 adet inciri yarım litre suda 15 dk kaynatıyorsun diğer tarafta da 4 adet havucu 20 dk kaynatıyorsun sonra bunları birbirine karıştırıp günde 2 bardak içiyorsun. Bu karışım 2 gün gidiyor. 2. gün yenilemen gerekir...

eee canım benim hadi utanma anlat bakalım sabah bişey kinusmustuk bekliyorummmm
tatlım test olarak striplere bile gerek yok alın freely markayı netten uygun gi.g. da ben orgazm oldum yum zamanı ilişkiden sonra onun sayesinde kaslar spermleri daha ileriye atıyormuş diye duydum

incir havucu yaparım adetten sonra da soğanı yapamam hem çalışıyorum hemde reflüm var mahvedebilir beni :) çok sağ ol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…