Tatlim gonderdim resmi gordun mu
benim yarın batateş düştü azcık yarına 36.2 ile uyanırsam sonuç belli ama 36.7 veya 8 lerde devam ederse
Amin cnm cok sagol darisi basina ins
veee hepiniz anne olacaksınız olunca da inanmayacaksınız benim gibi ama inanıyorum herkes olacak hiç tahmin etmediğiniz bi anda bende öyle oldudua edeceğim hepinize bu yolda en büyük dert ortaklarım sırdaşlarım hepinizi seviyorum
Biravo size kizlar biravvooooKıslar selamm.. An itibari ile beta hcg sonucumu almış bulunuyorum. Değerim 53,4.
Hamileyimmm , mutluyummm, şaşkınımmm, karmaşık duygular içindeyimmm
İnşallah değer artış gösterir ve sorunsuz bir şekilde devam eder hamileliğim...
Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
sağol tatlım darısı tüm isteyenlerin başına inşallah :)
benim 4. deneme oldu bu ay.
Adet bitiminden itibaren gün aşırı çalıştık 2 hafta boyunca. Buna ek olarak bu ay folik asit içiyorum ilk defa ve adetimle birlikte yaklaşık 2 hafta soğan kürü ve havuç&incir kürü yaptımm. Bu ay bayağ faaaldim anlayacağım :)
inciri kesinlikle tavsiye ediyorum benim normalde adetlerim 33-35 günde bir olur bu ay 29 a düştü incir havuç kuru ve soğan suyu sayesinde. Ve tabiki de en önemlisi Allahım nasip etti çok şükür...
Wuuuhhuuuuu
nerdesin afroditim yaaa hamileymiişim sanırım bakalım inş öyledirdarısı sana ve tüm topiğe
Biravo size kizlar biravvoooo
Wuuuhhuuuuu
bennn bennn bu ay adet olunca sevindim dr anca söktürücüyle olursun demişti olunca sevindimmmadet gördü diye sevinen var mıdır acaba bu ay
ya kızım ben 5 senedir uğraşıyorum bir gün bile umutsuzluğa kapılmadım :) görümcem 15 sene uğraşmış umutsuzluğa kapılmamış bu ay olursa olur olmazsa bir daha ki ay olur en önemlisi yumurtalıklar çalıştığı sürece bir gün hamile olacaksın... bunu sadece sana değil bütün arkadaşlara söylüyorum umutsuzluğua kapılmayın..Hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum....inşallah hamileyimdir
hadi hadii sıra sende kuzuuu bu ayyy göbişlerr dolcakkk :)Wuuuhhuuuuu
kaygılım inş düzene gireceksin inş sevinecez tabi kaç gün oldu bak en azından kan verip kurtuldun acaba mı stresinden boşver gelecek nasılsaadet gördü diye sevinen var mıdır acaba bu ay
ayy canim coook sevindim rabbim kucagina alnayi nasip etsin darisi tum isteyenlerinnnsanırım öyle bende inanamıyorum tatlım darısı başına hadideğerim 27.0
kaygılım inş düzene gireceksin inş sevinecez tabi kaç gün oldu bak en azından kan verip kurtuldun acaba mı stresinden boşver gelecek nasılsainş son gelişleri olacak
eee canım benim hadi utanma anlat bakalım sabah bişey kinusmustuk bekliyorummmmkaygılım inş düzene gireceksin inş sevinecez tabi kaç gün oldu bak en azından kan verip kurtuldun acaba mı stresinden boşver gelecek nasılsainş son gelişleri olacak
amin canım inş hepimiz tadacağız bu duyguyu tatlım benim inşayy canim coook sevindim rabbim kucagina alnayi nasip etsin darisi tum isteyenlerinnnrabbim nazarlardan korusun
bennn bennn bu ay adet olunca sevindim dr anca söktürücüyle olursun demişti olunca sevindimmm
e bebişimiz teyzesini sevindirdi şimdi sevinme sırası bizde bakalıminşallah nasipse bu ay çok mutluyum kırmızıları görsemde :):)
evet çok şükür gözünaydıı allahım sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin havuş incir kürü nasıl oluyor bana da der misin ?
benimkide daldıı direkk kociş sırnaşıoduuu bi wc gidim dedimm baktım kırmızılarrrr ben mutlu kociş üzgünyalnız değilim iyiki kullanmadın o ilacı bak geldi kendiliğinden bakalım bizimkinin eli kulağındadır sinyal vermeden direk dalacak sanırım yola
e bebişimiz teyzesini sevindirdi şimdi sevinme sırası bizde bakalım
tatlım test olarak striplere bile gerek yok alın freely markayı netten uygun gi.g. da ben orgazm oldum yum zamanı ilişkiden sonra onun sayesinde kaslar spermleri daha ileriye atıyormuş diye duydumeee canım benim hadi utanma anlat bakalım sabah bişey kinusmustuk bekliyorummmm
2 bardak suda bir adet büyük soğanı 4 e bölüp 5 dk kaynatıyorsun ılık ılık suyunu içiyorsun canım günde iki kez tekrarlıyorsun bunu, soğan kürü böyle...
İncir&havuç küründe ise 8 adet inciri yarım litre suda 15 dk kaynatıyorsun diğer tarafta da 4 adet havucu 20 dk kaynatıyorsun sonra bunları birbirine karıştırıp günde 2 bardak içiyorsun. Bu karışım 2 gün gidiyor. 2. gün yenilemen gerekir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?