- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Amiiin cmuk amiiinnn... Süper yaaa :):):)Amin canım çok saol... Allahım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuştursun seni de canım, güsel bir hamilelik geçiririz inşallah hepimiz...
bizde bebişimle sizin o güzel kalplerinizi yanımızda hissediyoruzzzzz:)oooooooooooooo bir cimcime geliyor maaşallah canım...evet cinsiyet tablosu yaptım yaklaşık 1 ay oldu...sen dinlen balım önemli değil kalbimiz senle zaten
Aynen öyle canim beniimmm:)bende öyle düşünüyorum :) sanki o zaman tüm spermler içerde en derinlere kadar gidip saklannıyorlar :) ee boşuna aşkın meyvesi demiyoruzneyse neymiş zevk almaya bakıcakmışız :)
bekle bebeğim bekleee bana göre kırmızıları görmeden umut kesilmeezzzz :)bi sen umutlusun :) o örnekleri bende okudum doğruluk payları var ama dr gittiğimde bugünlerde oluşmuş olabilir dedi üzerinden 12 gün geçti o ara olmadıysa bugün yarın adet olmam gerekir yüzden 2 gün daha bekliyorum :):)
umudunuzu kaybetmeyin dua edin rabbim elbette dualarımızı karşılıksız bırakmıcak ben 5 sene içinde öyle doktorlar gördüm öyle hayal kırıklıkları yasadım ki ama sunu öğrendim yumurtaların varsa hamile kalmaman gibi bişi sözkonusu olmaz herşeyin çözümü var tıp o kadar ilerledi ki :)canım şu yazın bana o kadar moral verdi ki içimi bi umut kapladı sanki vallahi rabbim sana bağışlasın miniğini ben 2.yi kaybettim de 10 gündür moralim sıfırdı şimdi bunu okudum ve dedimki millet 10 yıl uğraşıyo kendine gel dedim umutsuz yaşanmıyo rabbim yardımcımız olsun.
kııııısssssssssssss çook sevindim bu ne güzel haber yaaaa burası hamiş topiği olacak Allahın izniyleevet göğüs acısı oldu bende de yumdan sonra başaladı hemen değil ama 3 gün fala sonradır herheldebabaoluyormuşşş adam öyle dedi
canim tebrik ederim hayirli olsunKıslar selamm.. An itibari ile beta hcg sonucumu almış bulunuyorum. Değerim 53,4.
Hamileyimmm , mutluyummm, şaşkınımmm, karmaşık duygular içindeyimmm
İnşallah değer artış gösterir ve sorunsuz bir şekilde devam eder hamileliğim...
Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
kaçırmışım demek ki 30 bildirim oldu çoğunlukla yaDeli kiiiiizz yazmaz olur muyum sen benim birtanemsin hatta bana özel cevap yazmamissin toplu alintilamissinnn üzüldüm , biz senle neler neler paylaştiikk nasil mutlu oldum sabahtan beri buraya yazıyorum seni takip ediyorum... Bak bakalim bir daha mesajlaraaaaa :):)
bekle bebeğim bekleee bana göre kırmızıları görmeden umut kesilmeezzzz :)
inş canım öyle olacak tatlımkııııısssssssssssss çook sevindim bu ne güzel haber yaaaa burası hamiş topiği olacak Allahın izniyle
aynen bende benim örnegin belli bir pozisyonum var ancak öle olabiliyorum eşimde biliyo bunu bende zevk almalıyım çunku tek taraflı olmajj eşimde hiç sevmez istemez benim zevk almamıbak orgazm olcam diye eşini kasma benimki yıkanmaya gidince ben orgazm olmaya çalıltım ilişki esnesinda oluyorum bazen ama özel günlerde özellikle olmaya çalıştım
tamam gelecek ay yaparimolur aslında kocanı postala yıkanmaya sen devamçok açık konuştum ama doğal bi şey aslında
tualetin başında çaresiz bekliyorum bekliyorum ama gelmeyecek biliyorum şarkısı bana gelsin
tabikide öyle tüm drlar bana rahatça 2.de öyle olursa testler yaparız dediler ilk kaybı önemsemiyorlar ikinciden sonrada tüm testler yapılır önlem alınır bebiş gelir allahın izniyle hamile kalabilmen çok güzel eskilere bak 2 düşük 2 çocuk 1 erken doğum vsvs neler atlatıyorlar :) içini ferah tuttt
delisin senn deliii hahahyyy sen bana çok iyi geliyosun özellikle bu dönemde hepp senle konucamm iyi geliyosun banaa
umudunuzu kaybetmeyin dua edin rabbim elbette dualarımızı karşılıksız bırakmıcak ben 5 sene içinde öyle doktorlar gördüm öyle hayal kırıklıkları yasadım ki ama sunu öğrendim yumurtaların varsa hamile kalmaman gibi bişi sözkonusu olmaz herşeyin çözümü var tıp o kadar ilerledi ki :)
bana tüm testler yapıldı ilkinde canım iğne kullandım ama neyse nasip
Bence güzel bitanem...sen zaten ne zaman yumusladigini tam bilmiyorsun di mi...melegin bir kaç gün geç döllenmis hepsi bu... Rabbiminizniyle 2 gün sonra artışi takip edeceğiz...:) inşaAllah uçacak değerin güzelim...çok alçak değer olması mühim değil...mühim olan düzenli artması...ama sakin bina kafani takma...rahat ol her daim...köy elini karnına meleğini de rahatlat...:) seni seviyoruuumm...ve hamis olmana cooook sevindiiimmm:):)kaçırmışım demek ki 30 bildirim oldu çoğunlukla yapardon tatlım sence değerim nasıl zaten gözüm seni aradı valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?