2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

bekle bebeğim bekleee bana göre kırmızıları görmeden umut kesilmeezzzz :)

umudunuzu kaybetmeyin dua edin rabbim elbette dualarımızı karşılıksız bırakmıcak ben 5 sene içinde öyle doktorlar gördüm öyle hayal kırıklıkları yasadım ki ama sunu öğrendim yumurtaların varsa hamile kalmaman gibi bişi sözkonusu olmaz herşeyin çözümü var tıp o kadar ilerledi ki :)

canim tebrik ederim hayirli olsun

kaçırmışım demek ki 30 bildirim oldu çoğunlukla ya pardon tatlım sence değerim nasıl zaten gözüm seni aradı valla

bak orgazm olcam diye eşini kasma benimki yıkanmaya gidince ben orgazm olmaya çalıltım ilişki esnesinda oluyorum bazen ama özel günlerde özellikle olmaya çalıştım
aynen bende benim örnegin belli bir pozisyonum var ancak öle olabiliyorum eşimde biliyo bunu bende zevk almalıyım çunku tek taraflı olmajj eşimde hiç sevmez istemez benim zevk almamı

bana tüm testler yapıldı ilkinde canım iğne kullandım ama neyse nasip

delisin senn deliii hahahyyy sen bana çok iyi geliyosun özellikle bu dönemde hepp senle konucamm iyi geliyosun banaa

ne mutlu bana bunu duymak benide mutlu etti öyleysee konuşuruzz tabiki ben hep burdayımm :):) eşinede de böyle bana iyi geliyorsunn bak nasıl arkasından bebiş geliyorr seninki böle diyecek :) hi! my name is klomen who is yourbaby

hamile kalıyorum canım zaten de sonrası gelmiyo malesef hayırlısı neyse atlatıcam bunu da inşallah..

bana tüm testler yapıldı ilkinde canım iğne kullandım ama neyse nasip

evet demekki nasip değilmiş arkadaşımın annesi 3 düşükten sonra daha olmuyor demiş bırakmış umutları eee sonra arkadaşım gelmiş üzerine de kardeşi streste önemli olacak deme olmayacakk allah verdi hangi güç düşürebilir :) o yüzdenn hep olumlu ol olsun bunada şükür kalacak artık bundan sonraki de gelsin bebiş :)

kaçırmışım demek ki 30 bildirim oldu çoğunlukla ya pardon tatlım sence değerim nasıl zaten gözüm seni aradı valla
Bence güzel bitanem...sen zaten ne zaman yumusladigini tam bilmiyorsun di mi...melegin bir kaç gün geç döllenmis hepsi bu... Rabbiminizniyle 2 gün sonra artışi takip edeceğiz...:) inşaAllah uçacak değerin güzelim...çok alçak değer olması mühim değil...mühim olan düzenli artması...ama sakin bina kafani takma...rahat ol her daim...köy elini karnına meleğini de rahatlat...:) seni seviyoruuumm...ve hamis olmana cooook sevindiiimmm:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…