2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

benimkide daldıı direkk kociş sırnaşıoduuu bi wc gidim dedimm baktım kırmızılarrrr ben mutlu kociş üzgün

hahaa çok güldümm hiç belirtisiz mi geldi benimde öyle olacak sanırmı normalde göğüs acır canım tatlı çeker afedersin ishal olurum arada ve karnım ağrır ama hiç biri yok bu aylar düzen zaten artık gitti

incir havucu yaparım adetten sonra da soğanı yapamam hem çalışıyorum hemde reflüm var mahvedebilir beni :) çok sağ ol :)

bende öyle düşünüyordum soğan suyu için ama tadı kötü değil bi dene derim :) hakkında hayırlısı olsun inşallah en kısa zmanada güsel haberleri duyarız senden de canım

Canim o ben olabilirim...ben hep orgazm olurum iliski esnasında...tabii kafam rahat olursa...hamile kalırken de oldum hiç düşünmedim aman dışarı akacakmis da bilmrm nr...akan da akmışto zaten...bence çok önemli zevk almak :)

benim sadece gögüslerim 3 haftadır ffelan hep ağırıyodu onun dışında hiçç bişi yoktuu hiççç tatlı cıkk hiçte sevmem zatenn

bende öyle düşünüyordum soğan suyu için ama tadı kötü değil bi dene derim :) hakkında hayırlısı olsun inşallah en kısa zmanada güsel haberleri duyarız senden de canım

inşallah kısmetse uygulayacağım gerisi allaha kalmış sizlere çok mutlu oldum bu ay kırmızılar bile üzemeyecek beni :)

benim sadece gögüslerim 3 haftadır ffelan hep ağırıyodu onun dışında hiçç bişi yoktuu hiççç tatlı cıkk hiçte sevmem zatenn

bende tatlı sevmem ama o zamanlar istiyordu canım birde bu iki haftadır genel tatlı çiko krizim var sanırım hormonlardan insan değişiyor :):)

sen bana yazmadın

Ooohh biliyorduuk yaaa şükür Rabbimr...
Sağ salim kucağına almayi nasip etsin Rabbim canim benimmm:):):) bugün müthiş bir gün..:)

canım şu yazın bana o kadar moral verdi ki içimi bi umut kapladı sanki vallahi rabbim sana bağışlasın miniğini ben 2.yi kaybettim de 10 gündür moralim sıfırdı şimdi bunu okudum ve dedimki millet 10 yıl uğraşıyo kendine gel dedim umutsuz yaşanmıyo rabbim yardımcımız olsun.

ahh bu hormonlarrr ahhhhh :) ye kız çokolata belki gelir :)

bi sen umutlusun :) o örnekleri bende okudum doğruluk payları var ama dr gittiğimde bugünlerde oluşmuş olabilir dedi üzerinden 12 gün geçti o ara olmadıysa bugün yarın adet olmam gerekir yüzden 2 gün daha bekliyorum :):)

tabikide öyle tüm drlar bana rahatça 2.de öyle olursa testler yaparız dediler ilk kaybı önemsemiyorlar ikinciden sonrada tüm testler yapılır önlem alınır bebiş gelir allahın izniyle hamile kalabilmen çok güzel eskilere bak 2 düşük 2 çocuk 1 erken doğum vsvs neler atlatıyorlar :) içini ferah tuttt

Ooohh biliyorduuk yaaa şükür Rabbimr...
Sağ salim kucağına almayi nasip etsin Rabbim canim benimmm:):):) bugün müthiş bir gün..:)

Amin canım çok saol... Allahım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuştursun seni de canım, güsel bir hamilelik geçiririz inşallah hepimiz...

bende öyle düşünüyorum :) sanki o zaman tüm spermler içerde en derinlere kadar gidip saklannıyorlar :) ee boşuna aşkın meyvesi demiyoruz neyse neymiş zevk almaya bakıcakmışız :)

huu huuu... iimiş..
bu ay eşimin rahatsızlığından ötürü boş geçeriz ama inşaAllh birsonraki ay bi deneyeyim bakkiiimm..
bak orgazm olcam diye eşini kasma benimki yıkanmaya gidince ben orgazm olmaya çalıltım ilişki esnesinda oluyorum bazen ama özel günlerde özellikle olmaya çalıştım

sen bana yazmadın
Deli kiiiiizz yazmaz olur muyum sen benim birtanemsin hatta bana özel cevap yazmamissin toplu alintilamissinnn üzüldüm , biz senle neler neler paylaştiikk nasil mutlu oldum sabahtan beri buraya yazıyorum seni takip ediyorum... Bak bakalim bir daha mesajlaraaaaa :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…