benimkide daldıı direkk kociş sırnaşıoduuu bi wc gidim dedimm baktım kırmızılarrrr ben mutlu kociş üzgün
incir havucu yaparım adetten sonra da soğanı yapamam hem çalışıyorum hemde reflüm var mahvedebilir beni :) çok sağ ol :)
Canim o ben olabilirim...ben hep orgazm olurum iliski esnasında...tabii kafam rahat olursa...hamile kalırken de oldum hiç düşünmedim aman dışarı akacakmis da bilmrm nr...akan da akmışto zaten...bence çok önemli zevk almak :)oooo işin sırrı burda bunu biri daha demişti :):) gerçekten zevk almak bencede çok etkili :) nasip kısmet tabii aklın başka yerlere gitti iyi oldu onunda etkisi var hepsi bir arada olunca sonuç budur :) evet o damacananın cezası verilmeli hemde hamişken kaldırmışsınneyse artık evde yastık bile kaldırmazsın kocişe bütün işler
benim sadece gögüslerim 3 haftadır ffelan hep ağırıyodu onun dışında hiçç bişi yoktuu hiççç tatlı cıkk hiçte sevmem zatennhahaa çok güldümm hiç belirtisiz mi geldi benimde öyle olacak sanırmı normalde göğüs acır canım tatlı çeker afedersin ishal olurum arada ve karnım ağrır ama hiç biri yok bu aylar düzen zaten artık gitti
Himm.. denemeye değer o zamanbence olmuyor spermler ilk 4 dk da içerde ilerlemiş oluyor geri dönemezler tatlım
bende öyle düşünüyordum soğan suyu için ama tadı kötü değil bi dene derim :) hakkında hayırlısı olsun inşallah en kısa zmanada güsel haberleri duyarız senden de canım
Ben de face ben deeefaceten tatlım
Yok tatliskom ben degildimcanım ben sormadımda kim sordu ya bende vereyim dedi burda eczacı karışıyo dedi onu bile hatırlıyorum da kim dedi bilemedim @betiboop muydu acaba :)
benim sadece gögüslerim 3 haftadır ffelan hep ağırıyodu onun dışında hiçç bişi yoktuu hiççç tatlı cıkk hiçte sevmem zatenn
sen bana yazmadınCanim o ben olabilirim...ben hep orgazm olurum iliski esnasında...tabii kafam rahat olursa...hamile kalırken de oldum hiç düşünmedim aman dışarı akacakmis da bilmrm nr...akan da akmışto zaten...bence çok önemli zevk almak :)
bak sirri eyvanda öyle olmuş hamiş kalmışHimm.. denemeye değer o zaman
ahh bu hormonlarrr ahhhhh :) ye kız çokolata belki gelir :)bende tatlı sevmem ama o zamanlar istiyordu canım birde bu iki haftadır genel tatlı çiko krizim var sanırım hormonlardan insan değişiyor :):)
Ooohh biliyorduuk yaaa şükür Rabbimr...Kıslar selamm.. An itibari ile beta hcg sonucumu almış bulunuyorum. Değerim 53,4.
Hamileyimmm , mutluyummm, şaşkınımmm, karmaşık duygular içindeyimmm
İnşallah değer artış gösterir ve sorunsuz bir şekilde devam eder hamileliğim...
Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
ya kızım ben 5 senedir uğraşıyorum bir gün bile umutsuzluğa kapılmadım :) görümcem 15 sene uğraşmış umutsuzluğa kapılmamış bu ay olursa olur olmazsa bir daha ki ay olur en önemlisi yumurtalıklar çalıştığı sürece bir gün hamile olacaksın... bunu sadece sana değil bütün arkadaşlara söylüyorum umutsuzluğua kapılmayın..
ahh bu hormonlarrr ahhhhh :) ye kız çokolata belki gelir :)
huu huuu... iimiş..bak sirri eyvanda öyle olmuş hamiş kalmış
canım şu yazın bana o kadar moral verdi ki içimi bi umut kapladı sanki vallahi rabbim sana bağışlasın miniğini ben 2.yi kaybettim de 10 gündür moralim sıfırdı şimdi bunu okudum ve dedimki millet 10 yıl uğraşıyo kendine gel dedim umutsuz yaşanmıyo rabbim yardımcımız olsun.
Ooohh biliyorduuk yaaa şükür Rabbimr...
Sağ salim kucağına almayi nasip etsin Rabbim canim benimmm:):):) bugün müthiş bir gün..:)
Canim o ben olabilirim...ben hep orgazm olurum iliski esnasında...tabii kafam rahat olursa...hamile kalırken de oldum hiç düşünmedim aman dışarı akacakmis da bilmrm nr...akan da akmışto zaten...bence çok önemli zevk almak :)
bak orgazm olcam diye eşini kasma benimki yıkanmaya gidince ben orgazm olmaya çalıltım ilişki esnesinda oluyorum bazen ama özel günlerde özellikle olmaya çalıştımhuu huuu... iimiş..
bu ay eşimin rahatsızlığından ötürü boş geçeriz ama inşaAllh birsonraki ay bi deneyeyim bakkiiimm..
Deli kiiiiizz yazmaz olur muyum sen benim birtanemsin hatta bana özel cevap yazmamissin toplu alintilamissinnn üzüldüm , biz senle neler neler paylaştiikk nasil mutlu oldum sabahtan beri buraya yazıyorum seni takip ediyorum... Bak bakalim bir daha mesajlaraaaaa :):)sen bana yazmadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?