2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

evet bu ayy farklı tatktik uyguluycammm çok teşekkür ederim gerçekten evde tek başımayım bütüngün öle sosyalleşebileceğim bişehirdede dilim ama gün içinde seninle konuşurken çok eğleniyorum hiçç sıkılmıyorumm klomenn işe yarasınn inşallahhhh çifter çifter gelsin bebişlerrr

Kizlar 18. Gun testim yok bu bebis yok

Eklentiler

• IMG_20141217_171204.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 75
Cnm hayırlı olsun :) bu ne güzel gün böyle 3 tane hamiş haberi ohhh maşallah nazar değmesin

MasaAllah canim Allah kucagina almahi nasip etsin insaAllah

sağolasın kuzum...demek kız geçti içinden...Rabbim hislerini kısa sürede gerçek etsin...hap kullanmıyım ama doktora randevu bulamadım ki yani devlette taaa ocakta veriyo randevu...özelede gidemem madden zorlar şu sıra...kistin durumunu bilmiyorum ki ya gitmediyse ve hapı bırakırsam...2 gündür doktorlara bakıyorum ama randevu yok...dolayısıyla mecburen kullanıcam canım...ama uğuruna inanıyorum bu patiklerin baktıkça yazın hamile kalacakmış gibi hissediyorum niyeyse...bana sınav konusunda da uğur getireceğine inanıyorum...bütün umutların kaynağı oldu yani

yok kız Aldırmıyom zaten anneannem sağ olsaydı onun yasında olucaktı :) anneanneme nasıl söylediklerini duymazdan gelip ona kızmıcaksam kayınvalidemide öyle düşünüyorum :)
ooo baya varmış yaşı...o zaman en güzelini yapıyorsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…