evet bu ayy farklı tatktik uyguluycammm çok teşekkür ederim gerçekten evde tek başımayım bütüngün öle sosyalleşebileceğim bişehirdede dilimne mutlu bana bunu duymak benide mutlu etti öyleysee konuşuruzz tabiki ben hep burdayımm :):) eşinede de böyle bana iyi geliyorsunn bak nasıl arkasından bebiş geliyorr seninki böle diyecek :)hi! my name is klomen who is yourbaby
Ayyy çok güldüm deli kaygıliiimmm:):):-tualetin başında çaresiz bekliyorum bekliyorum ama gelmeyecek biliyorum şarkısı bana gelsin
canim tebrik ederim hayirli olsun
Keske canm yani insallah ama degimisim gibi geliyohadi hadii sıra sende kuzuuu bu ayyy göbişlerr dolcakkk :)
hepp öle oluyo zaten umutsuzluk anında ben geldimmm dioo bebişşş :)Keske canm yani insallah ama degimisim gibi geliyo
O bebis bi gelsin dogsun poposuna poposuna saplagi yicek sen nerde kaldin diyehepp öle oluyo zaten umutsuzluk anında ben geldimmm dioo bebişşş :)
tualetin başında çaresiz bekliyorum bekliyorum ama gelmeyecek biliyorum şarkısı bana gelsin
Gözlerim seni arıyor yaw... Yorgun anne seni :):)kııııısssssssssssss çook sevindim bu ne güzel haber yaaaa burası hamiş topiği olacak Allahın izniyle
ayyneeenn ayneeennn yiycek o küçük totosuna şaplaklarııı yanakları mıncıklancakkk kokusunda huzur bulunacakk inşallahhhhO bebis bi gelsin dogsun poposuna poposuna saplagi yicek sen nerde kaldin diye
Hayirli olsun canim benim Allah kucagina almayi nasip etsin:)Beta 1319 kizlar hamileyimmmmm
Kizlar 18. Gun testim yok bu bebis yok
korkma kuzum kaderde ne varsa o...Liste ye bakınca korkuyorum sıra bana gelmiş :/
Cnm hayırlı olsun :) bu ne güzel gün böyle 3 tane hamiş haberi ohhh maşallah nazar değmesinKıslar selamm.. An itibari ile beta hcg sonucumu almış bulunuyorum. Değerim 53,4.
Hamileyimmm , mutluyummm, şaşkınımmm, karmaşık duygular içindeyimmm
İnşallah değer artış gösterir ve sorunsuz bir şekilde devam eder hamileliğim...
Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
MasaAllah canim Allah kucagina almahi nasip etsin insaAllahKıslar selamm.. An itibari ile beta hcg sonucumu almış bulunuyorum. Değerim 53,4.
Hamileyimmm , mutluyummm, şaşkınımmm, karmaşık duygular içindeyimmm
İnşallah değer artış gösterir ve sorunsuz bir şekilde devam eder hamileliğim...
Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
sağolasın kuzum...demek kız geçti içinden...Rabbim hislerini kısa sürede gerçek etsin...hap kullanmıyım ama doktora randevu bulamadım ki yani devlette taaa ocakta veriyo randevu...özelede gidemem madden zorlar şu sıra...kistin durumunu bilmiyorum ki ya gitmediyse ve hapı bırakırsam...2 gündür doktorlara bakıyorum ama randevu yok...dolayısıyla mecburen kullanıcam canım...ama uğuruna inanıyorum bu patiklerin baktıkça yazın hamile kalacakmış gibi hissediyorum niyeyse...bana sınav konusunda da uğur getireceğine inanıyorum...bütün umutların kaynağı oldu yaniMogami bana verilen değil senin için aldım onları :) güle güle kullanmak nasip olsun canım benim beğendiğine çok sevindim :) Rabbim dualarımızı kabul etsin :) sen hap map kullanma :) her işte vardır bir hayır :)
ooo baya varmış yaşı...o zaman en güzelini yapıyorsun canımyok kız Aldırmıyom zaten anneannem sağ olsaydı onun yasında olucaktı :) anneanneme nasıl söylediklerini duymazdan gelip ona kızmıcaksam kayınvalidemide öyle düşünüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?