Deger kac canimm:))kaçırmışım demek ki 30 bildirim oldu çoğunlukla yapardon tatlım sence değerim nasıl zaten gözüm seni aradı valla
o dediğin şeyi arada bende yapıyordumkızlar hiç ama hiç beklemedim bu ay salmıştım kendimi o konuda spor yaptım diyet yaptım 1 hafta ne bileyim çok gezdim hasta bile oldum. ben kasık ağrısı yaşadım sn 2 aydır maydonz süt buharına regl den sonra sadece 1 kere oturdum ondan sonra okudum bi yerde araştırma sonuçları ilişki sırasında orgazm olan kadınların daha koay hamile kaldığını çünkü spermleri tutup yum tarafına falan fırlattığını yazmıştı, böylelikle yuma yakın oluyor spermler kas hareketleri yapıyor bunu ben çarşamba yum ayın 3 ünde dye düşünüyorum 2 sinde ve 3 ünde ilişki oldu 4 ünde olmadı olan günlerde eşim yıkanmaya gidince orgazm olmaya çalıştım eşime sonradan söyledim biz utanmayız birbirimizden öyle eşimle de olurum normalde ama onu kasmadan olsun istedim :) @hanife55 durum buve bir saat 1,5 saat yattım kalmadım hatta yuma vakti oldu çoğunlukla yıkanmadım akşam sabahı bekledim hiç kalmadım yani .. herkese çok teşekkür ediyorum kılzar değerden dolayı sanırım hala inanamıyorum kociş aradı anne oluyorsun tabi şaşırdım yemin et dedim bende baba oluyorum yemin ederim dedi akşam yemeğe çıkacağız hain planlarım vardı kocişe karşı onun yapmadığı iş yüzünden 10 kiloluk damacana kaldırdım bu ay bi de pazartesi
bencede tek taraflı olmaz tatlım benim eşimde bencil bu konuda ama ben yola getiriyorumaynen bende benim örnegin belli bir pozisyonum var ancak öle olabiliyorum eşimde biliyo bunu bende zevk almalıyım çunku tek taraflı olmajj eşimde hiç sevmez istemez benim zevk almamı
inşallaaaaaaaaaaaaaaahhhIyi bari benim alttakilerde gündüz çalışıyor. Birde koşu bandını kullanmadan hamile kaliyirmusum
27 az mı senceDeger kac canimm:))
afroditim bana da sürpriz oldu inan daha dün kesin geliyooo demiştim
tsubasa kaygılım adet mi geliyo bacım bu ne duygusallıkayy kızım mı dedinn :):):) bugün görüşmeyelimm gözler tusubasa(Mogami ) daki gibi dolu dolu titrek çok güzel bir ay geçiyor 2015 tede böyle bereketli olur umarım gelsin minnakkklarımız :):)
oyyy tatlımmm diyeceğim tamam :)Bence güzel bitanem...sen zaten ne zaman yumusladigini tam bilmiyorsun di mi...melegin bir kaç gün geç döllenmis hepsi bu... Rabbiminizniyle 2 gün sonra artışi takip edeceğiz...:) inşaAllah uçacak değerin güzelim...çok alçak değer olması mühim değil...mühim olan düzenli artması...ama sakin bina kafani takma...rahat ol her daim...köy elini karnına meleğini de rahatlat...:) seni seviyoruuumm...ve hamis olmana cooook sevindiiimmm:):)
benim battan 1gun once 80di canim ama döllenme zamanina göre degisiyo merak etme:)gözun aydinn.2gun sonra artişin guzel olur inş.27 az mı sencebugün bat
maaşallah kuşum hakketen minicik yaaaBu minicik nokta kesem kızlar maşallah diyin lütfen
ayyy bi bende mi olmuyor herkesde oluyorbencede tek taraflı olmaz tatlım benim eşimde bencil bu konuda ama ben yola getiriyorum
Bencede olmadan tadi cikmazbak sirri eyvanda öyle olmuş hamiş kalmış
niye olmuyo sende canm hiç mi olmadı ?ayyy bi bende mi olmuyor herkesde oluyor
Ayni anda olmasini tavsiye ederim ya da once o zaman hoc cikmiyor disari.bende öyle düşünüyorum :) sanki o zaman tüm spermler içerde en derinlere kadar gidip saklannıyorlar :) ee boşuna aşkın meyvesi demiyoruzneyse neymiş zevk almaya bakıcakmışız :)
ben kaygılıdan ümitliyim leke gelmesi duygusaalık falan bi süpiz de ondan inşallah @KAYGILItsubasa kaygılım adet mi geliyo bacım bu ne duygusallık
hayir olmuyor hicde olmadiniye olmuyo sende canm hiç mi olmadı ?
Hayirli olsun canim benim Allah kucagina almayi nasip etsin:)
anladım canım ama bi araştır bu konuyu bakalım niye olmuyo ipuçları tuyolar var nette hatta bi arkadaşım psikologa gitmişti bunun için önce kendin dene demişti o şekilde aşmıştıhayir olmuyor hicde olmadibenden merak ediyorum acaba ozurlumuyum diye
ooooohhhhh beee gözün aydın kuzum 3 te 3 yaptık bugün...hayırlısıyla sağlıkla al kucağınaKıslar selamm.. An itibari ile beta hcg sonucumu almış bulunuyorum. Değerim 53,4.
Hamileyimmm , mutluyummm, şaşkınımmm, karmaşık duygular içindeyimmm
İnşallah değer artış gösterir ve sorunsuz bir şekilde devam eder hamileliğim...
Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?