2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

o dediğin şeyi arada bende yapıyordum ohhh beee seni de hamiş yaptık...bu ay topiğin eskilerinin ayı oldu...

aynen bende benim örnegin belli bir pozisyonum var ancak öle olabiliyorum eşimde biliyo bunu bende zevk almalıyım çunku tek taraflı olmajj eşimde hiç sevmez istemez benim zevk almamı
bencede tek taraflı olmaz tatlım benim eşimde bencil bu konuda ama ben yola getiriyorum

ayy kızım mı dedinn :):):) bugün görüşmeyelimm gözler tusubasa( Mogami ) daki gibi dolu dolu titrek çok güzel bir ay geçiyor 2015 tede böyle bereketli olur umarım gelsin minnakkklarımız :):)
tsubasa kaygılım adet mi geliyo bacım bu ne duygusallık

oyyy tatlımmm diyeceğim tamam :)

bende öyle düşünüyorum :) sanki o zaman tüm spermler içerde en derinlere kadar gidip saklannıyorlar :) ee boşuna aşkın meyvesi demiyoruz neyse neymiş zevk almaya bakıcakmışız :)
Ayni anda olmasini tavsiye ederim ya da once o zaman hoc cikmiyor disari.

ooooohhhhh beee gözün aydın kuzum 3 te 3 yaptık bugün...hayırlısıyla sağlıkla al kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…