kuzum olur mu öyle şey sen bat söylemezsen ben nasıl ekliyim...bana bat ve denemeni yaz ekliyim
evet yya mogamim hatırlarsan çok çoook acemi heyecanlı ilişkiden hemen sonra test yapan biriydimo dediğin şeyi arada bende yapıyordumohhh beee seni de hamiş yaptık...bu ay topiğin eskilerinin ayı oldu...
inş canım darısı sana hepinizePamukprncess batu7884 zehsel tebrik ederim taze hamişler :) sağlıkla kucağınıza alın inş darısı bizlere
giizzz oldu sanırım düşük değer ama olmuştur inşAy biri bana geçmişi yollasın ayy yy acaip mutluyum inan ay kuzum ya ağlarım bak
üniv gider mecburen ama genelede yanımda tabiBn de sanki adet olacakmisim gibi his var kasiklarimda .. Tadini cikar kuzum esinede sole bikac hafta seni yalniz birkmasin
canım benim adet günümde 38 di sanırım önemli olan 2 günde bir 2 katına çıkması bebişin tutunucak inşaAllah odasına sakın koşu bandını bırakma heeee...giizzz oldu sanırım düşük değer ama olmuştur inş
Kiz patikler çok tatli maaşAllah ama asıl dikkatimi çeken halin oldu... Acayip benimkine benziyor hehe :):):)kuzular patiklerim işte bu...neslli sağolasın balım
inşallah canım topik hamiş dolacak gibi nazarımız falan kalktı yaniPamukprncess zehsel batu7884 cici anneler gözünüz aydın kucaklarınız dolsun İNŞAALLAH...
Bugün güzel haberler çok maşaAllahh... devamıda gelir inşaAllah...
ayy rahatladım yarın randevum var bakalım ne diyecek doktorcanım benim adet günümde 38 di sanırım önemli olan 2 günde bir 2 katına çıkması bebişin tutunucak inşaAllah odasına sakın koşu bandını bırakma heeee...
inş canım benimbenim battan 1gun once 80di canim ama döllenme zamanina göre degisiyo merak etme:)gözun aydinn.2gun sonra artişin guzel olur inş.
Oyy canim yarın çok erken aslında... En azından 1 hafta sonra gitseydin keşke :) daha hiç bir şey göremez...değerine göre yorum da yapamaz...ondan dedim tatlimm:)ayy rahatladım yarın randevum var bakalım ne diyecek doktor
inşallah elifimmm yaaaHamissin canim hayirli olsun gec dollenmedir buyuk olasilikla insaAllah kat kat artar
sıra bulamıyoruz ki en azından artış görsem rahatlarımOyy canim yarın çok erken aslında... En azından 1 hafta sonra gitseydin keşke :) daha hiç bir şey göremez...değerine göre yorum da yapamaz...ondan dedim tatlimm:)
27 tatlımDeger kac canimm:))
@@mgul kuzum çok erkenn farkettin bebeği maşallah canım kuzum birilerine sölemen Ailene o eltinin kulağına gitmesin konu lütfen nazar ederlergiizzz oldu sanırım düşük değer ama olmuştur inş
Gulum sana yazdim ama gormedin cok sevindim bitanem rabbim tamamina erdirsin sen degere takilma onemli olan duzenli artmasi kendine cok dikkat et beslenmene ayy cok sevindim yaa teyze oluyorum ruyanda kizin olmustu darisi isteyen herkese olsun insallahgiizzz oldu sanırım düşük değer ama olmuştur inş
Tşk ederim mogiş darısı sana kuzumcanım mgul 27.... zehsel 1319...batu 53
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?