2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

o dediğin şeyi arada bende yapıyordum ohhh beee seni de hamiş yaptık...bu ay topiğin eskilerinin ayı oldu...
evet yya mogamim hatırlarsan çok çoook acemi heyecanlı ilişkiden hemen sonra test yapan biriydim bugün haberler süperdi inş hepimiz hepimiz yavrularımızı da konuşacağız yemeğe gittik eşimle, spor almış bana şeker

canım benim adet günümde 38 di sanırım önemli olan 2 günde bir 2 katına çıkması bebişin tutunucak inşaAllah odasına sakın koşu bandını bırakma heeee...
ayy rahatladım yarın randevum var bakalım ne diyecek doktor

giizzz oldu sanırım düşük değer ama olmuştur inş
@@mgul kuzum çok erkenn farkettin bebeği maşallah canım kuzum birilerine sölemen Ailene o eltinin kulağına gitmesin konu lütfen nazar ederler

Bide bak kuzu benim görümcem gebelik testi ile doktora gitti 6 haftalık keseyi görmedi ler sonra su felan içti göründü

Senden Rijam değerin daha minik lütfen alttan müdahale ettirme doktorlar salak bişi der üzülürdün keşke 1 hafta beklesen değer artışın katlaNSA 1000 olsa öle gitsen kuzu

giizzz oldu sanırım düşük değer ama olmuştur inş
Gulum sana yazdim ama gormedin cok sevindim bitanem rabbim tamamina erdirsin sen degere takilma onemli olan duzenli artmasi kendine cok dikkat et beslenmene ayy cok sevindim yaa teyze oluyorum ruyanda kizin olmustu darisi isteyen herkese olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…