- 7 Eylül 2014
- 1.507
- 1.413
- 198
amin canim tum isteyenlereeAhahah alemsin yaDarısı sana canım
ooo bir güzel haber daha...söyle bat ve denemeni ekliyim listeye kuzum...gözün aydın olsun canımBen bu topicin hızına yetişemiyorum bacılarr :) mutlu haberi paylaşmak istiyorum bugün bat günüm sabah test yaptım çift çizgiyi gördüm :) aptal gibiyim yaaaa
Ben sana dedim hamişsin diye bak hamişsin işte.Sen degilmiydin ovulasyon testinde pozitif diyenKıslar selamm.. An itibari ile beta hcg sonucumu almış bulunuyorum. Değerim 53,4.
Hamileyimmm , mutluyummm, şaşkınımmm, karmaşık duygular içindeyimmm
İnşallah değer artış gösterir ve sorunsuz bir şekilde devam eder hamileliğim...
Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
sağol balım...halım royal...seninkiKiz patikler çok tatli maaşAllah ama asıl dikkatimi çeken halin oldu... Acayip benimkine benziyor hehe :):):)
görmemişimdir balım...ekliyorum hemenGeçenlerde beklemedeyim diye durum bildirmiştim canım sanırım görmedin daha sonra da tarih yazmadım..Bat 30 aralık canım 6. deneme
güle güle giy kuzum minnoşu taşırken ayakların rahat etsinevet yya mogamim hatırlarsan çok çoook acemi heyecanlı ilişkiden hemen sonra test yapan biriydimbugün haberler süperdi inş hepimiz hepimiz yavrularımızı da konuşacağız yemeğe gittik eşimle, spor almış bana şeker
inşallah canım yaa evet liste bu ay coştu bi hamiş daha ekleyeceğim edecek 11Mogami cim maaşallahh listen çok uğur getirdi. Ocak ayıda pıtır pıtır dökülelim inşallah.
mogis belki hatirlarsin anteplim vardiya odaa hamis eski topice yazmissinşallah canım yaa evet liste bu ay coştu bi hamiş daha ekleyeceğim edecek 11
canım gelip buraya mutluluğunu paylaşırsa ve bilgilerini yazarsa eklerim tabimogis belki hatirlarsin anteplim vardiya odaa hamis eski topice yazmiss
Sağol canım bat 17 aralık deneme 2 :) tamamını görmek nasip olur inşallahooo bir güzel haber daha...söyle bat ve denemeni ekliyim listeye kuzum...gözün aydın olsun canım
Benimde bu ay 2. Denemem olucak kürtajdan sonra.. Bu ay kür yaptım inş vesile olur eşimde çok istiyor o öyle heveslenince ben dahada içten dahada çabuk olsun istiyorum4 ay oldu cnm daha ne gelen var ne giden
kuzum iyi sen nasılsın...çok yorma kendini bak şunun şurasında ne kaldı doğuma...bacilar nasilsiniz gorusmeyeli ben izne çıktım evdeyim kac gündür temizlik lr uğraşıyorum bitti allaha şükür
iyim canim allaha sukur evet bise kalmadi sayilir bakalim buayin sonunu gorcezmikuzum iyi sen nasılsın...çok yorma kendini bak şunun şurasında ne kaldı doğuma...
buraya kadar gelmişken 38 i görürsün bence balımiyim canim allaha sukur evet bise kalmadi sayilir bakalim buayin sonunu gorcezmi
Ewet tatlim o benimBen sana dedim hamişsin diye bak hamişsin işte.Sen degilmiydin ovulasyon testinde pozitif diyen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?