2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Ben bu topicin hızına yetişemiyorum bacılarr :) mutlu haberi paylaşmak istiyorum bugün bat günüm sabah test yaptım çift çizgiyi gördüm :) aptal gibiyim yaaaa
hayırlı ugurlu olsun bebişin. Bir günde 4 hamile haberi Ayy bayılicaaam ne bereketli bir gün bu böyle.

Ben bu topicin hızına yetişemiyorum bacılarr :) mutlu haberi paylaşmak istiyorum bugün bat günüm sabah test yaptım çift çizgiyi gördüm :) aptal gibiyim yaaaa
Aaaaa bir tane daha hamiiisss... Soktayim ...
Hay maasAllaahj sen bugün 4.hamissiiin...
Coook sevindim yaaa :) sağlıkla gelsin meleğinnn:)

Masallah bugun pek bereketli oldu hayirli olsun rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin insallah

arkadaslar bugun cok bereketli gun cok mutlu oldum rabbimiz hamislerimizin bebeklerini kucaklarina almayi nasip etsin darisi tum bebis isteyenlere hayirlisiyla gelsin bebisler
evet bugun guzel haberlerle basladik ve guzel hable bitiriyoruz keske boyle devam etse bu ay her kes hamis ciksa ne guzel olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…