- 18 Kasım 2014
- 711
- 728
- 128
Iyi madem güzelim gidin de rahatlayin insaAllaaahh:)sıra bulamıyoruz ki en azından artış görsem rahatlarım
canim rabbim kucagina almayi nasip etsin hayirli bereketli gelsin bebisinBen bu topicin hızına yetişemiyorum bacılarr :) mutlu haberi paylaşmak istiyorum bugün bat günüm sabah test yaptım çift çizgiyi gördüm :) aptal gibiyim yaaaa
hayırlı ugurlu olsun bebişin. Bir günde 4 hamile haberi Ayy bayılicaaam ne bereketli bir gün bu böyle.Ben bu topicin hızına yetişemiyorum bacılarr :) mutlu haberi paylaşmak istiyorum bugün bat günüm sabah test yaptım çift çizgiyi gördüm :) aptal gibiyim yaaaa
Aaaaa bir tane daha hamiiisss... Soktayim ...Ben bu topicin hızına yetişemiyorum bacılarr :) mutlu haberi paylaşmak istiyorum bugün bat günüm sabah test yaptım çift çizgiyi gördüm :) aptal gibiyim yaaaa
Masallah bugun pek bereketli oldu hayirli olsun rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin insallahBen bu topicin hızına yetişemiyorum bacılarr :) mutlu haberi paylaşmak istiyorum bugün bat günüm sabah test yaptım çift çizgiyi gördüm :) aptal gibiyim yaaaa
Masallah bugun pek bereketli oldu hayirli olsun rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin insallah
Ayy kendime battas buldum tabi benimki gecikmezse.Geçenlerde beklemedeyim diye durum bildirmiştim canım sanırım görmedin daha sonra da tarih yazmadım..Bat 30 aralık canım 6. deneme
Aaaaa bir tane daha hamiiisss... Soktayim ...
Hay maasAllaahj sen bugün 4.hamissiiin...
Coook sevindim yaaa :) sağlıkla gelsin meleğinnn:)
hayırlı ugurlu olsun bebişin. Bir günde 4 hamile haberi Ayy bayılicaaam ne bereketli bir gün bu böyle.
canim rabbim kucagina almayi nasip etsin hayirli bereketli gelsin bebisin
4cu hamis seni de tebrik ederim hayirli olsunAmin cnm inşallah bakalım zor bi süreçten geçicem Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
4cu hamis seni de tebrik ederim hayirli olsun
Belki digeri de sensindirrrsanki bir yerlerden yine hamis cikaccak
keske canim kesekeeee nerdeee benim bat 29 aralik daha var olursada yeni yil hediyem olurBelki digeri de sensindirrr
Ahahah alemsin yasanki bir yerlerden yine hamis cikaccak
evet bugun guzel haberlerle basladik ve guzel hable bitiriyoruz keske boyle devam etse bu ay her kes hamis ciksa ne guzel olurduarkadaslar bugun cok bereketli gun cok mutlu oldum rabbimiz hamislerimizin bebeklerini kucaklarina almayi nasip etsin darisi tum bebis isteyenlere hayirlisiyla gelsin bebisler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?