2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Hay maşallah ay benimde içime bir ümit düştü ama inşallah hayırlısı Allahtan Rabbim hamişlerimize sağlıkla doğumlar nasip etsin

Kizlar napiyirsunuz bende gelen yok henuz insallah hamisimdir kist olmamistir cok korkuyorum
Canım kusura bakma hastayım biraz kafa gidip geliyo korkma hemen 10 gün e kadar bekle olmazsan test de negatif çıkarsa ole şeyleri duşunursun simdi pozitif ol bebiş gelirdir belkide

evet bende orgazm oldugum ay hamıle kalmıstım :)

Canim birsey sorcam ilişki olduktan sonra nasıl orgazm olunur ki bilmiyorum cahil kaldım.

Canım kusura bakma hastayım biraz kafa gidip geliyo korkma hemen 10 gün e kadar bekle olmazsan test de negatif çıkarsa ole şeyleri duşunursun simdi pozitif ol bebiş gelirdir belkide
Olurmu oyle sey ne kusuru cok gecmis olsun canim insallah bebektendir rabbim hayirli ve sagliklisini versin insallah

Maşaallah maşaallah allahım dahada arttır rabbim herkesin ismi kırmızı olsun hamiş yaxsın inşaallah

kızlar mrb bısey sorucam ayın 3unde catlatma ıgnesı vurundum bugun ayın 17sı ne zmn ogrenebılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…