2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Canım ya bişi sorcam kaç kilo aldın ben hala kşlo alamadım ne zamandan sonra artıyor kilo

aminnnnnnnnn canlarımm aminnnn nasılsınız bugün ?
Sabah yine öğürerek güne başladık ama çok şükür bu defaki hastanelik edecek kadar olmadı. Birde dün akşam film izlerken kumpir yiyordu oyuncular a o kumpir mi dedim. Eşimde gidip kumpir aldı. Ay nasıl sevindirik oldum anlatamam. Gecede hep kabus gördüm. Nasıl kasılmışsam sabah dayak yemiş gibi uyandım. Olsun bunlarda geçecek diye kendimi kandırıyorum. polyanna olayım dedim bugün

Sen nasılsın teyzesi

ayy çok şükür ki yemek çekmeye başladı canın çok sevindimm :) kabuslarr gitsinn mide yemeye alışık değil yiyince gece rahatsız etti belki de olsunn en güzel pollyana olmakkk :) nasıl olsa geçme belirtileri var artık çok şükür bende iyiyim adeti bekliyorum :) sökülemedi kahverengi geliyo tualetten sonra o kadar oda az günlük ped bile çok şu an :)

bizide çok rahatlatıyo ama çok şey bilmemiz iyi mi oluyor bilemiyorum
Bazen bende aynısını düşünüyorum ama sonra ya hiç bişey bilmeden yıllarımı böyle geçirseydim diyorum... Sonuçta hepimiz okumuş etmiş insanlarız...Tabi okullada olmuyor bu işler ama yaş 28 olunca çokta fazla vakit kaybetmemek diye düşünüyorum...Hem burdaki paylaşım sadece bilgiden değil manevi destek her anlamdabazen eşime bile anlatamadıklarımı cevapsız sorularımı endişeleri mi burda başkalarınında yaşadığını görünce diyorum ki heh ben anormal değilim yada anormalsem de yalnız değilim

Senin durum baya ilginç ben kendime benzeteceğim ama onada pek benzemiyor hayırlısı olsun.
Yemek denince evet dün karnım guruldamadan ilk defa uyudum ama o yediğim 2-3 kaşık sabah bana yol, su, elektrik olarak geri döndü.

aynen öyle demek herkeste böyle şeyler oluyo diyor insan . evet bencede bilinçli olmak iyidir yanlışlıkla bir sürü şeye sebebiyet verebiliriz bilinçli olmak ve sorunun kökenine inmek iyidir :) bende kimseye bi şey anlatmıyorum tahlil yaptırdım desem biri ayy ne gerek var acelesi mi vardı biri geçen ayda olmuştu vsvs deer moralimi bozarlar ama burda kimse yargılamıyor olduğu gibi kabul ediyoruz hevesimizi heyecanımızı anlaaybiliyoruzz :) yaşasınn kk :)

yok yok canım sana benzemiyor benim kırmızılar gelecek yani bu çok bariz de ne engel oluyor bilmiyorum ki haha evet geri dönüşümlü kumpir akşam tadını al sabaha yok et formu koru

evet tatlım 5 tane kargosuz 9 tl ydi sanırım
Peki nezaman yapmaya başladın yani döngünden kaç gün önce? Bende geçen ay surelab hem ovulasyon hem 6 gebelik testi aldım...6 gün önce başladım yapmaya...ama bişey çıkmadı tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…