- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
ewet tatlım daha ilk andan itibaren sevinemedim değer düşük diye saat 14:30* daPamukprncess ne zaman cıkıcak kan sonucun ınsallah guzel bı yukselıs olmusturda rahatca bı sevınırsın :)
Canım ya bişi sorcam kaç kilo aldın ben hala kşlo alamadım ne zamandan sonra artıyor kiloBızde ıyıyız cok sukur 3 gun once tetanoz asımızı vurulduk masallah daha yenı agrısı gecıyo bır ay sonra tekrar var bakalım24 yada 25. haftamızdada seker yuklemesını konusmak ıcın doktorumuza gıdıcez bakalım ne dıcek cok gereklı bısemı bılmıyorum
Senden deolacak olacak tatlım ne güzel anne olur sendenneşeli anne
arkadaşım diyo sen kadnlr klbüne çok takiliyorsun ondan pimpiriklendin diyo
Günaydın fıstıklar
Hayırlı cumalar herkese
Rabbim hepimizin gönlünde yatanı hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Birde sizlerden hamiş haberleri almayı nasip etsin aminnnnnnnnnnnnn
Sabah yine öğürerek güne başladık ama çok şükür bu defaki hastanelik edecek kadar olmadı. Birde dün akşam film izlerken kumpir yiyordu oyuncular a o kumpir mi dedim. Eşimde gidip kumpir aldı. Ay nasıl sevindirik oldum anlatamam. Gecede hep kabus gördüm. Nasıl kasılmışsam sabah dayak yemiş gibi uyandım. Olsun bunlarda geçecek diye kendimi kandırıyorum.aminnnnnnnnn canlarımm aminnnn nasılsınız bugün ?
hahahahha yok kız onu bırakmam :):):)dene denee denemek iyidir de tekliğe alışma sonra sana ihtiyacım yok demeyesin eşine ahahaa
Sabah yine öğürerek güne başladık ama çok şükür bu defaki hastanelik edecek kadar olmadı. Birde dün akşam film izlerken kumpir yiyordu oyuncular a o kumpir mi dedim. Eşimde gidip kumpir aldı. Ay nasıl sevindirik oldum anlatamam. Gecede hep kabus gördüm. Nasıl kasılmışsam sabah dayak yemiş gibi uyandım. Olsun bunlarda geçecek diye kendimi kandırıyorum.polyanna olayım dedim bugün
Sen nasılsın teyzesi
hahahahha yok kız onu bırakmam :):):)
ayyy evet bide bende yorgunluk yok o yuzden enerji tam :)bencede onlarr bırakılır mıbiz onlardan da fenayız da bilmiyolar :)
Bazen bende aynısını düşünüyorumbizide çok rahatlatıyo ama çok şey bilmemiz iyi mi oluyor bilemiyorum
hahahahha yok kız onu bırakmam :):):)
Bugün hemen netten bakıcam canım çok teşekkürler sen gg den mi almıştın ?tatlım bak beta 27 çıkınca bende freely ve laboquickte silik çıktı freely de daha netti.. boşa para harcamayın pahalı testlere
Senin durum baya ilginç ben kendime benzeteceğim ama onada pek benzemiyor hayırlısı olsun.ayy çok şükür ki yemek çekmeye başladı canın çok sevindimm :) kabuslarr gitsinn mide yemeye alışık değil yiyince gece rahatsız etti belki deolsunn en güzel pollyana olmakkk :) nasıl olsa geçme belirtileri var artık çok şükür bende iyiyim adeti bekliyorum :) sökülemedi kahverengi geliyo tualetten sonra o kadar oda az günlük ped bile çok şu an :)
ayyy evet bide bende yorgunluk yok o yuzden enerji tam :)
evet tatlım 5 tane kargosuz 9 tl ydi sanırımBugün hemen netten bakıcam canım çok teşekkürler sen gg den mi almıştın ?
Bazen bende aynısını düşünüyorumama sonra ya hiç bişey bilmeden yıllarımı böyle geçirseydim diyorum... Sonuçta hepimiz okumuş etmiş insanlarız...Tabi okullada olmuyor bu işler ama yaş 28 olunca çokta fazla vakit kaybetmemek diye düşünüyorum... Hem burdaki paylaşım sadece bilgiden değil manevi destek her anlamda bazen eşime bile anlatamadıklarımı cevapsız sorularımı endişeleri mi burda başkalarınında yaşadığını görünce diyorum ki heh ben anormal değilim yada anormalsem de yalnız değilim
Senin durum baya ilginç ben kendime benzeteceğim ama onada pek benzemiyor hayırlısı olsun.
Yemek denince evet dün karnım guruldamadan ilk defa uyudum ama o yediğim 2-3 kaşık sabah bana yol, su, elektrik olarak geri döndü.
Peki nezaman yapmaya başladın yani döngünden kaç gün önce? Bende geçen ay surelab hem ovulasyon hem 6 gebelik testi aldım...6 gün önce başladım yapmaya...ama bişey çıkmadı tabi...evet tatlım 5 tane kargosuz 9 tl ydi sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?