2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

kuzum benim bat 5 ocak 2 deneme listeye ekleyebilirmisinn :)

Kaygılııı bn dayanamadım test Yaptım negatif sanırım bu ayda çatlamadı yumurta napayımn ben doktora gitsem ne yapar bunun için aslında yum olmuyo en basında

Hayirli cumalar kizlar nasilsiniz @mgul sonucun insaAllah cok guzel cikacak..Ben bugun kotu bir ruya gordum baya etkiledi beni

HAYIRLARA OLSUN ELİFİM BENDE DÜN GECE UĞRAŞTIM Bİ ŞEYLERLE AMA HATIRLAMIYORUM SEBEBİUMUTTA UĞRAŞMIŞ DÜN HEPİMİZE GELDİLER AMA BUGÜN CUMANIN GÜNEŞİ NEŞESİİ OHH FERAHLADIK :)

Kaygılııı bn dayanamadım test Yaptım negatif sanırım bu ayda çatlamadı yumurta napayımn ben doktora gitsem ne yapar bunun için aslında yum olmuyo en basında

afroditimmm ya ama daha var batına ne kadar var de bakıyım? yumun çatlamadığını nasıl anladın ov da da koyuyu gördün eğer stres yapıyorsa doktorda yum takibi yaptır ya da klomen vs si ama önce kırmızıyı görelim bence çok erken yaptın

çok güzel olacak herşey inşallah

batımız ynı zamana denk gelecekti ama nerdeee sanırım senin ikinci adetinle benim ilk olacak olan aynı zamanda olacak mogami gelmiyo kırmızılar akşam durdu ilişki oldu kahverengi geldi hafif sabah tualette yine hafif 1 sa önce hapşurdum bi kahve gelmiş az sonra devamı yok bunu adetten saymıyorum artık di mi senin böyle geldikten ne kadar sonra kırmızı geldi

kızlar ya buaralar benim yumurtlama dönemim aslında dikkat edip çalışma yapmamız gerekiyor ama havalardanmıdır ned
Hoşgeldin maysu nasılsın cnm :)
tesekkür ederim zzzzynppppçimmmmm iyiyim sen nasılsın kuzum.gözlerim seni arıyordur bayadır karşılaşamıyoruz :)

canim bencede erken yapmis onunki ya 28 . yada 29 aralik kendini simdiden strese sokmus canim elisden haberiniz varmiydi napiyo ben cook merak ettim

Aynenn canim kismet oyleymis napalim insanlah gonlunun istedigince olsun canm bn formasyon alirken bi kiz hamile geliyodu baska sehirden dogumu finallere denk geldi yazik cook zorlandi hak veriyorum sana
yaaa işte bende o duruma düşmek istemiyorum hatta düşünmek bile istemiyorum gerçi ocakta hamile kalma ihtimalim olacak o vakitte haziran itibariyle 5 aylık olacak ama en stresli dönem olmuş olacak yok yok gerçekten böyle iyiyim ben yaaa

canim bencede erken yapmis onunki ya 28 . yada 29 aralik kendini simdiden strese sokmus canim elisden haberiniz varmiydi napiyo ben cook merak ettim

evet sorma ahh afrodit ahh :) elisa iyi sanırım uzak kalıyor bi süre buralardan ama ne zaman gelecek bende bekliyorum özledim elisa__

canım benim kahve akşam üzeri geldi sonraki gün çok az geldi ondan sonraki gün söküldüm tam olarak...ama bekle mutlaka sökülürsün biraz sıcak tut karnını falan...benim bi sonraki batım 13 ocak falan olacak

tamam canım hayırlısı olsun kuzum
canim sabah ruyani okudum ve tuylerim kalkti biliyorum suan okulun oncelikli ama baksana ruyan oyle demiyor canim kistin gittiyse biraksan korunmayi bu guzel cuma hurmetine ahh ne guzel ruya vallahi ben cooketkilendim hayirlisiyla gelsin bebisinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…