2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

rüyan tertemiz maşallah inşallah çıkacak o rüya

devam canim sokuldugunden hesapliyo doktor bende sokulene kadar 2 .3. gun geciyor insallah bebislerimiz gelecek supriz yaparak kasik agrim oldu ikigun korktum yumurtamda sorum cikacak diye ve aksam gecmisti rahatladim bende bati bekliycem artik hayirlisiyla gelsin bebislerimiz

evet bekleyeceğim bugün artmazsa normal adete dönmezse gitmeyeceğim inşallah kasık ağrıları bebiştendir oluşmuştur bakalım batta göreceğiz :)

ben seni alıntıladım ama bi türlü alıntılamıyor klomen sonuçları ne zaman belli olacak diye sormuştum :)
bati bekliycem ozamana kadar erken test yapmiycam zaten erken den geliyo benim belirtiler pembe kahve rengi tuvalete damlayan kan pede grlemeyen hepsi iki ucgun erken geliyor canim elis den haber varmi merak ediyorum onu insallah buayda hepimizin bebisi gelir listeyi patlatiriz

cnm inş sende pozitifi görücen bnde senden umutluyum bu ay listemiz çok renkli bidahaki ayda öyle olcak inş

İnşallah canım hiç bir ay adet olmayı bu kadar çok isteyip beklememiştim hep gelmez diye dua ettiğim adetim şimdi gelsin istiyorum. Gelsede bende bir an önce başlasam tedaviye. Bu duyguyu bende yaşamaya başlasam.

günaydın rahis :):) inşallah bekliyoruz bakalım güzel haberleri siz nasılsınız?
Bızde ıyıyız cok sukur 3 gun once tetanoz asımızı vurulduk masallah daha yenı agrısı gecıyo bır ay sonra tekrar var bakalım 24 yada 25. haftamızdada seker yuklemesını konusmak ıcın doktorumuza gıdıcez bakalım ne dıcek cok gereklı bısemı bılmıyorum

çok şükürrr :):) tetanozu niye yapıyolarmış ki ben onu hiç duymadım sanırım :) çok mu sert vurdu şeker yüklemesi mi oluyor duruma göre ona da karatay yaptırmasınlar diyor ama ne biliyim bende bilemiyorum ne iyi ne kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…