- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
rüyan tertemiz maşallah inşallah çıkacak o rüyacanım bu gece bi rüya gördüm de o yüzden sordum...bak rüyam bu
Bacılar ben bu gece bi rüya gördüm...belki tamamen bilnçaltımın oyunudur bilmiyorum ama..... rüyamda annem babam ben bi cafeden çıkıyoruz kafenin girişinde bi kadın bekliyor böyle 38-40 belki 42 falan...başörtülü etekli iyi giyimli bi kadın...annemle beni durduruyor...elinde beyaz bi kağıt bize uzatıyor...sonra benim suratıma bakıyo uzunca...anneme dönüyor ve şuna benzer bişey diyo merak etme bikaç aya torun sahibi olacaksın torununun gelmesine az kaldı gibi bişey söylüyo...hayırlara çıksın inşallah
kaygılım verdim kanı tabi bekleyeceğiz sonuç iyise evde dinlenmeye geçeceğim bi süre sonra dooooğru özelee inş
INSALLAH CANIM GÜZEL SONUÇ ALICAKSIN VE HEP BERABER SEVINECEGIZZ
devam canim sokuldugunden hesapliyo doktor bende sokulene kadar 2 .3. gun geciyor insallah bebislerimiz gelecek supriz yaparak kasik agrim oldu ikigun korktum yumurtamda sorum cikacak diye ve aksam gecmisti rahatladim bende bati bekliycem artik hayirlisiyla gelsin bebislerimizGÜNAYDINLARRR :) NİCE GÜZELL HAYIRLI CUMALARIMIZ OLSUN HER GÜZEL HABERLERİMİZ DAİM OLSUNNN :) HAKKIMIZDA HER ŞEYİN AMA HER ŞEYİN HAYIRLISI OLSUNNN :):)
BU ARADA BEN DÜN EVE GİTTİM Bİ ŞEY GELMEMİŞ EŞİMLE İLİŞKİ OLDU GECE VE SABAHA KALKTIM ÇAMAŞIRIM TERTEMİZTUALETTEN SONRA KAHVERENGİ GELDİ ŞU AN GÜNLÜK PEDLE DURUYORUM BUNU ADETİN 2.GÜNÜ OLARAK MI ALICAM GÜN İÇİNDE GELMEZSE ADETİ BEKLEMEYE DEVAM
devam canim sokuldugunden hesapliyo doktor bende sokulene kadar 2 .3. gun geciyor insallah bebislerimiz gelecek supriz yaparak kasik agrim oldu ikigun korktum yumurtamda sorum cikacak diye ve aksam gecmisti rahatladim bende bati bekliycem artik hayirlisiyla gelsin bebislerimiz
bati bekliycem ozamana kadar erken test yapmiycam zaten erken den geliyo benim belirtiler pembe kahve rengi tuvalete damlayan kan pede grlemeyen hepsi iki ucgun erken geliyor canim elis den haber varmi merak ediyorum onu insallah buayda hepimizin bebisi gelir listeyi patlatirizben seni alıntıladım ama bi türlü alıntılamıyorklomen sonuçları ne zaman belli olacak diye sormuştum :)
cnm inş sende pozitifi görücen bnde senden umutluyum bu ay listemiz çok renkli bidahaki ayda öyle olcak inşBuralardayım canım nasıl gidiyor hamilelik? Sen bana öyle bir umut oldun ki psikolojim çok iyi heyecanla bekliyorum ocak ayını.
Bi hamile kalayim olmadi özele devam ederim diyorumbende her aşamada eşim yanımda olsun istiyorum bakalımbu da ancak özelde mümkün
cnm inş sende pozitifi görücen bnde senden umutluyum bu ay listemiz çok renkli bidahaki ayda öyle olcak inş
Bızde ıyıyız cok sukur 3 gun once tetanoz asımızı vurulduk masallah daha yenı agrısı gecıyo bır ay sonra tekrar var bakalımgünaydın rahis :):) inşallah bekliyoruz bakalım güzel haberleri siz nasılsınız?
olacak olacak tatlım ne güzel anne olur sendenBi hamile kalayim olmadi özele devam ederim diyorumo da ben gibi bekliyor kiyamam baba olacak kiz )
Burdayım hepdayanabilirsen ne ala :) inşallah güzel sonuçlar gelir bu arada yazmasanda burdasın bilelim öyleyse öyle kabul edelim :):)
Bızde ıyıyız cok sukur 3 gun once tetanoz asımızı vurulduk masallah daha yenı agrısı gecıyo bır ay sonra tekrar var bakalım24 yada 25. haftamızdada seker yuklemesını konusmak ıcın doktorumuza gıdıcez bakalım ne dıcek cok gereklı bısemı bılmıyorum
Burdayım hepsizlerle konuşmak beni rahatlatıyo aynı zamanda da çok şey öğreniyorum sizden
tatlım bak beta 27 çıkınca bende freely ve laboquickte silik çıktı freely de daha netti.. boşa para harcamayın pahalı testlereBurdayım hepsizlerle konuşmak beni rahatlatıyo aynı zamanda da çok şey öğreniyorum sizden
arkadaşım diyo sen kadnlr klbüne çok takiliyorsun ondan pimpiriklendin diyobizide çok rahatlatıyo ama çok şey bilmemiz iyi mi oluyor bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?