canım ben hiççç giremiyorum buralara msjını da yeni gördüm
buara ben bebek meselesini kafamdan attım ve evde spora başladım çok eğleniyorum tüm stresim gitti valla kendimi forma sokmaya çalışıyorum artık o ara bebek olursa da olur takmayacağım fazla
sen neler yapıyosun kuzummm
bizim memleket rize kv orada aramiz kotu benden yana herseye burunlarini sokuyolar o yuzden normalde bayburttayiz arada 2 haftada bir yani oraya gitmek zorunda kaliyoruz bunaliyoorum orada cokk alisveriside trabzonda yapiyorum kuzum
Aslında hergün takip ediyorum burayı ama yazamıyorum evetişteykende evdeyken de hep sizinleyim söz eşimden önce buraya yazıcam eczaneye sipariş verdim yrn predictor erken gebelik testi getiricek ama ben 28 inde yapıcam tabi testi...yine elimde olsun baktıkça ona umudum olsun istiyorum ondan erken alıcam
Kuzum herkes bir farklı. Bak dün arkadaşımla 27 haftalık bebeği geceden beri kıpırdamıyor diye doktora gittik, kendi doktoru olmadığı için mecburen tanımadığımız bir doktordan randevu aldık. Ben uyuyordur endişelenme dedim. Öyle de çıktı ama doktor idrar testi istedi uzun uzun ultrasonda baktı ve hiç bir sorumuza doğru düzgün cevap vermedi kız endişelendi. İdrarında enfeksiyon çıktı. Doktor antibiyotik yazdı ama arkadaşım kendi doktorunu arayıp durumu anlattı kendi doktoru kullanma bol su iç dedi. Bebek hasta olmadığı için o antibiyotik direkt ona geçecek dedi. Sadece bol su içmesini söyledi. Yani her doktor farklı çok takılmamak lazım.
inş kan yükselmişse istediğini desin o
kızlar kan verdim sonuç saat 14:30 da çıkacak düşünün artık nasıl bi ilçedeyiminşallah değer uçmuştur bu arada
Günaydınn Kızlarr varmı güzel haberler kan verenler kan alanlar test cubugu paylasanlarInsallah bugunde guzel haberler alırız
Sanmiyorum canimBen hep telden giriyoeumgiriyorum ya kaçırıyorum.arada heralde. Canim oyle senaryolu bi ruya degildi arasira goruyorum listeyi isimleri falan bu sefer de seni gordum iste hatta diyorum ayni gundu bizim bat lar bak hamileymis falan ☺
Sanmiyorum canimsabah test yaptim cikmadi peki neden olamadim anlamadim
Aksam kana gidicem bebek olsada olmasada doktoruma gidicemsecido biz ne yapıcaz ya sen bi kana bende bi doktora mı gitsem
Aksam kana gidicem bebek olsada olmasada doktoruma gidicemvalla keske yapmasaydim sabah sabah cok gerildim
hafif adet olmadan önce başlayan ağrıdan var lekelenme sarı akkıntı gibi çok azYukselir canim insallah lekelenmen devam ediyormu agrin falan varmi.
kaygılım verdim kanı tabi bekleyeceğiz sonuç iyise evde dinlenmeye geçeceğim bi süre sonra dooooğru özelee inşsayende ilk defa forumu besmeleyle açtım güzel haberler olsun dedim :) verdin mi kan ?
INSALLAH CANIM GÜZEL SONUÇ ALICAKSIN VE HEP BERABER SEVINECEGIZZhaklısın bugün kan verdim doktor isteği üzerine tatlım yükseldiğini görmek bana yetecek
inş canımINSALLAH CANIM GÜZEL SONUÇ ALICAKSIN VE HEP BERABER SEVINECEGIZZ
lovelyiiimmmmm kuzum ben aslında buralardayım ama senle denk gelemedik...umuyorum süreç güzel gidiyordur heyecanla seni de hamiş olarak eklemeyi bekliyorum listeye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?