2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

ohhh çok iyi yapmışsın bende erkenden tst yaptım negatifi gördüm kırmızıları bekliyorum ama stresli değilim :) en güzel yolun senin yolun evde olsamda bende yapsam harika gelirdi benim yerimede yap :):)

bizim memleket rize kv orada aramiz kotu benden yana herseye burunlarini sokuyolar o yuzden normalde bayburttayiz arada 2 haftada bir yani oraya gitmek zorunda kaliyoruz bunaliyoorum orada cokk alisveriside trabzonda yapiyorum kuzum

ne yapıcan arada bi git eşinin gönlü kalmasın:) onlarda dur bilmiyolar mı sen durdurursun ya biz kk kadınları fenayızz

dayanabilirsen ne ala :) inşallah güzel sonuçlar gelir bu arada yazmasanda burdasın bilelim öyleyse öyle kabul edelim :):)

aynen öyle canım çok haklısın biraz kendinin doktoru da olacaksın gerisi allaha emanet kan testine bakarsın yükselme normalse endişe edecek bir durum yok doktor morali çok önemli teşhiside o yüzden içine sinen doktordan şaşmayacaksın sizde durumlar nedir olgunlaşan yummu bekleniyor ne oluyor şu an ?

aminnn hayırlı cumalarımız olsunnn inşallah :)@ayseygt1453 bu arada klomen sonucuna ne zaman bakıcaksınız?

GÜNAYDINLARRR :) NİCE GÜZELL HAYIRLI CUMALARIMIZ OLSUN HER GÜZEL HABERLERİMİZ DAİM OLSUNNN :) HAKKIMIZDA HER ŞEYİN AMA HER ŞEYİN HAYIRLISI OLSUNNN :):)

BU ARADA BEN DÜN EVE GİTTİM Bİ ŞEY GELMEMİŞ EŞİMLE İLİŞKİ OLDU GECE VE SABAHA KALKTIM ÇAMAŞIRIM TERTEMİZ TUALETTEN SONRA KAHVERENGİ GELDİ ŞU AN GÜNLÜK PEDLE DURUYORUM BUNU ADETİN 2.GÜNÜ OLARAK MI ALICAM GÜN İÇİNDE GELMEZSE ADETİ BEKLEMEYE DEVAM

Ben hep telden giriyoeumgiriyorum ya kaçırıyorum.arada heralde. Canim oyle senaryolu bi ruya degildi arasira goruyorum listeyi isimleri falan bu sefer de seni gordum iste hatta diyorum ayni gundu bizim bat lar bak hamileymis falan ☺
Sanmiyorum canim sabah test yaptim cikmadi peki neden olamadim anlamadim

Aksam kana gidicem bebek olsada olmasada doktoruma gidicem valla keske yapmasaydim sabah sabah cok gerildim

evet neyse bi kana git bakalım bende tutar doktora giderim doktor der bi şey yok gelecek adetin git 3.günü gel o zaman yine stres olurum ne yapsam bilemedim bugün akşamüstüne doğru gelirse düzgün bende yarın doktora giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…