- 7 Eylül 2014
- 4.932
- 6.768
- 178
- 47
allah artirsin denecek bisey yokArkadaşlar listemiz başlığımızda AKTİF olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz
ARALIK BAT
Hanife55 -------------> 1 Aralık -------> 11. deneme ------>
Wuslt -----------------> 2 Aralık ------> 8. deneme -------> HAMİŞ
Elifbade06 -----------> 3 Aralık ------> 9. deneme --------> HAMİŞ
Ayseygt1453 ---------> 4 Aralık ------> 5. deneme -------->
Neslli -----------------> 4 Aralık ------> 7. deneme --------> HAMİŞ
Cemrem15 -----------> 4 Aralık ------> 3. deneme --------> HAMİŞ
Hanfendi25 ---------> 6 Aralık -------> 5. deneme --------> HAMİŞ
Hyb77 ----------------> 6 Aralık -------> 3. deneme -------->
Elisa ------------------> 7 Aralık -------> 6. deneme ------->
Blummmm ----------> 8 Aralık -------> 6. deneme ------->
Okulum --------------> 9 Aralık -------> 13. deneme ------>
Rbakyy ---------------> 9 Aralık -------> 4. deneme ------->
Nilgunuk ------------> 10 Aralık ------> 5. deneme --------> HAMİŞ
Mine_burcu --------> 10 Aralık ------> 3. deneme -------->
Deminos ------------> 10 Aralık ------> 9. deneme -------->
Maysu ---------------> 10 Aralık ------> 2. deneme -------->
Pielorr ---------------> 11 Aralık ------> 7. deneme -------->
Berlinberlin ---------> 11 Aralık ------> 2. deneme -------->
Friendly8584 -------> 12 Aralık ------> 6. deneme -------->
Abcdefcd ------------> 13 Aralık -------> 12. deneme -------> HAMİŞ
Jasmine53 ----------> 14 Aralık ------> 14. deneme ------->
Berenay06 ----------> 14 Aralık ------> 3. deneme --------->
Kaygılı ---------------> 16 Aralık -------> 4. deneme -------->
Mgul ------------------> 17 Aralık ------> 4. deneme ---------> HAMİŞ
Secido ----------------> 17 Aralık ------> 16. deneme -------->
Bebeem --------------> 17 Aralık -------> 9. deneme --------->
Bahar12umut ------> 17 Aralık -------> 2. deneme ---------> HAMİŞ
Batu7884 ------------> 17 Aralık -------> 4. deneme --------> HAMİŞ
Zehsel ----------------> 18 Aralık -------> 3. deneme --------> HAMİŞ
Sweet42 -------------> 20 Aralık -------> 3. deneme --------->
Arsinli ---------------> 21 Aralık --------> 8. deneme
Betiboop -------------> 21 Aralık -------> 7. deneme
Tubaomur01 --------> 21 Aralık -------> 5. deneme --------->
Yfrks -----------------> 22 Aralık -------> 14. deneme
Nenuya ---------------> 23 Aralık -------> 51. deneme
Bebek isdeyen biri --> 28 Aralık ------> 39. deneme
Afrodit26 ------------> 28 Aralık -------> 4. deneme
Aslı868686 ----------> 29 Aralık -------> 2. deneme
Okosale --------------> 30 Aralık -------> 12. deneme
Gulbike --------------> 30 Aralık -------> 6. deneme
Ayseygt1453 ---------> 31 Aralık --------> 6. deneme
OCAK BAT
Hyb77 ----------------> 1 Ocak --------> 4. deneme
Fatmasa-------------> 2 Ocak -------> 7. deneme
Nerisbebek ----------> 3 Ocak -------> 12. deneme
Maysu ---------------> 5 Ocak --------> 3. deneme
Hanife55-------------> 6 Ocak -------> 12. deneme
Blummmm ----------> 8 Ocak -------> 7. deneme
Rbakyy ---------------> 8 Ocak -------> 5. deneme
Mine_burcu ---------> 9 Ocak -------> 4. deneme
Friendly8584 -------> 10 Ocak ------> 7. deneme
Jasmine53 ----------> 11 Ocak -------> 15. deneme
Pielorr ---------------> 12 Ocak -------> 8. deneme
Tubaomur01 --------> 14 Ocak -------> 6. deneme
Bebeem --------------> 15 Ocak -------> 10. deneme
Elisa ------------------> 30 Ocak ------> 7. deneme
Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
aynen canım inşallah olur sen bol bol dua et rabbim geri çevirmez inşallah :)INSALLAHH canim rabbimiz yeterki oldesin ben buay klomen kullandim ve bir yumurta gelismis huzursuluk var olduktan sonra tek yumurtaylada olur ama hissedemiyorum icimde
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin inşallahallah artirsin denecek bisey yok
Kuzum dedim ya batimi bimiyorum artik listeye tahmini yazdirdim ilk iliski 9. Gun olduama yum eger oldu ve catlaiysa 11. Gun olan calismadan tutmasi ihimaliyle bugun 10 gun gecmis teste ciar belki dedim ama negatif.. Baska doktora gidiyim druma gitmeye de yuzum kalmadiafroditimmm ya ama daha var batına ne kadar var de bakıyım? yumun çatlamadığını nasıl anladın ov da da koyuyu gördüneğer stres yapıyorsa doktorda yum takibi yaptır ya da klomen vs si ama önce kırmızıyı görelim bence çok erken yaptın
Canm erken mi degil mi bilmiyorum Batimi listeye tahmini verdim bencanim bencede erken yapmis onunki ya 28 . yada 29 aralik kendini simdiden strese sokmus canim elisden haberiniz varmiydi napiyo ben cook merak ettim
Sen nasil rahat olacaksn oyle yap canm bakma bizeyaaa işte bende o duruma düşmek istemiyorum hatta düşünmek bile istemiyorum gerçi ocakta hamile kalma ihtimalim olacak o vakitte haziran itibariyle 5 aylık olacak ama en stresli dönem olmuş olacak yok yok gerçekten böyle iyiyim ben yaaa
InsaAllah canim ferahlayalim nesemiz hic eksilmesinHAYIRLARA OLSUN ELİFİM BENDE DÜN GECE UĞRAŞTIM Bİ ŞEYLERLE AMA HATIRLAMIYORUM SEBEBİUMUTTA UĞRAŞMIŞDÜN HEPİMİZE GELDİLER AMA BUGÜN CUMANIN GÜNEŞİ NEŞESİİ OHH FERAHLADIK :)
Ayy mogisim bizim minnakta olmasa iyice dertlenip gidecem onunla konusuyorum rahatliyorum dun amcamin kizinin bebegini gordum o kadar tatliydi ki Rabbim bizede kucagimiza almayi nasip etsin ve isteyen herkese bu guzel gunde hayirli evlatlar nasip etsin insaAllah:)güzelce dualarını ediyorsun kuzum ve bebişinle konuşup olumsuz enerjiyi atıyorsun üstünden
Canım saydıkların bende var ama su içersem kusuyorum günde 2 bardak zor içiyorum.Sevgili bayanlar; kisti olanlar , enfeksiyon sıkıntısı çekenler , adet düzensizliği yaşayanlar , hamile olup bebisi saglıklı gelişsim isteyenler , horman bozukluğu yaşayanlar , zayıflamak isteyenler vs... yapmaniz gereken ennn önemli sey boll boll su için gunde en az 2 lt.yapabiliyorsanız 2.5 3 e cikarin
bu ay yumurtlama dönemlerimde düzenli çalıştık :) inşallah olur sanki var gibi hissediyorum belki de psikolojiktir çok istediğimden
bende yapıcam canım cunku ilk hamıleleııgmde tam o esnada esım bosalmıstı tesadf :) dedımki benımkine olmazsa ben orgazm olana kadar baska sekılde deva edıcez tmm dedi :) kocacaıgım artık ne dersem tmm dıyokötü örnek benim ama işe yaramış olabilir blummm yani ilk kez bu ay öyle yaptım
2li tarama testini yaptırdın mı canım?Ayy mogisim bizim minnakta olmasa iyice dertlenip gidecem onunla güzusuyorum rahatliyorum dun amcamin kizinin bebegini gordum o kadar tatliydi ki Rabbim bizede kucagimiza almayi nasip etsin ve isteyen herkese bu guzel gunde hayirli evlatlar nasip etsin insaAllah:)
Kuzum dedim ya batimi bimiyorum artik listeye tahmini yazdirdim ilk iliski 9. Gun olduama yum eger oldu ve catlaiysa 11. Gun olan calismadan tutmasi ihimaliyle bugun 10 gun gecmis teste ciar belki dedim ama negatif.. Baska doktora gidiyim druma gitmeye de yuzum kalmadi
Canm erken mi degil mi bilmiyorum Batimi listeye tahmini verdim ben
Sen nasil rahat olacaksn oyle yap canm bakma bize
öyle mi diyosunAman hisse girme günün gelsin geçsin sonra testle kontrol edersin çünkü kimisinin 3 ay koruyor yani 3 ay bekleme sonra beklentiye gir bu arada olursa süpriz olur :)
Yarin gidebileceksen git canim pazartesi 5. Gunun belki gec olurKIZLARR TUALETTE KIRMIZILARI GÖRDÜM YOĞUN DEĞİL AMA YARIN DR A GİDEYİM Mİ PTESİ Mİ GİDEYİM
KAn tahlilimde erken bakıldığından yada geç döllenme olduğundan hamile olduğumu anlamamışlardı. Eğer içinde kuşku varsa 10 gün bekle tekrarlat bende gebelik yok dendi yanılmıyorsam 10 gün sonra kandaki değer 5104 çıkmıştı. O arada bebek yok dendiği içinde kullanmamam gereken tüm ilaçları da kullanmıştım maalesefYarin gidebileceksen git canim pazartesi 5. Gunun belki gec olur
Yani asagilarda bisi var bn eminim de ya bebek ya kist onu kestiremiyorum.. Dun Esim senin gogusler buyumus dedi bktim hakkaten ole.. Bi de ustune ruyamda gogsum asiri buyumus sut geliyordu dokununca..o zaman iki gün sonra yine tekrarla testini karamsar olma lütfen
böyle olması iyi merak etme her şey yolunda inşallahkızlar selamm bugün kan tahlilimi tekrarladım. Hatırlarsanız 2 gün önce 53 tü bugün 136 olmuş :) biras fazla mı artmış 2 günde.. normaldir herhalde değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?