2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

allah artirsin denecek bisey yok

Kuzum dedim ya batimi bimiyorum artik listeye tahmini yazdirdim ilk iliski 9. Gun olduama yum eger oldu ve catlaiysa 11. Gun olan calismadan tutmasi ihimaliyle bugun 10 gun gecmis teste ciar belki dedim ama negatif.. Baska doktora gidiyim druma gitmeye de yuzum kalmadi
canim bencede erken yapmis onunki ya 28 . yada 29 aralik kendini simdiden strese sokmus canim elisden haberiniz varmiydi napiyo ben cook merak ettim
Canm erken mi degil mi bilmiyorum Batimi listeye tahmini verdim ben

Sen nasil rahat olacaksn oyle yap canm bakma bize

HAYIRLARA OLSUN ELİFİM BENDE DÜN GECE UĞRAŞTIM Bİ ŞEYLERLE AMA HATIRLAMIYORUM SEBEBİUMUTTA UĞRAŞMIŞ DÜN HEPİMİZE GELDİLER AMA BUGÜN CUMANIN GÜNEŞİ NEŞESİİ OHH FERAHLADIK :)
InsaAllah canim ferahlayalim nesemiz hic eksilmesin ruyanin hincini esimden cikardim zaten

Sevgili bayanlar; kisti olanlar , enfeksiyon sıkıntısı çekenler , adet düzensizliği yaşayanlar , hamile olup bebisi saglıklı gelişsim isteyenler , horman bozukluğu yaşayanlar , zayıflamak isteyenler vs... yapmaniz gereken ennn önemli sey boll boll su için gunde en az 2 lt.yapabiliyorsanız 2.5 3 e cikarin

güzelce dualarını ediyorsun kuzum ve bebişinle konuşup olumsuz enerjiyi atıyorsun üstünden
Ayy mogisim bizim minnakta olmasa iyice dertlenip gidecem onunla konusuyorum rahatliyorum dun amcamin kizinin bebegini gordum o kadar tatliydi ki Rabbim bizede kucagimiza almayi nasip etsin ve isteyen herkese bu guzel gunde hayirli evlatlar nasip etsin insaAllah:)

Canım saydıkların bende var ama su içersem kusuyorum günde 2 bardak zor içiyorum.

bu ay yumurtlama dönemlerimde düzenli çalıştık :) inşallah olur sanki var gibi hissediyorum belki de psikolojiktir çok istediğimden

Aman hisse girme günün gelsin geçsin sonra testle kontrol edersin çünkü kimisinin 3 ay koruyor yani 3 ay bekleme sonra beklentiye gir bu arada olursa süpriz olur :)

kötü örnek benim ama işe yaramış olabilir blummm yani ilk kez bu ay öyle yaptım
bende yapıcam canım cunku ilk hamıleleııgmde tam o esnada esım bosalmıstı tesadf :) dedımki benımkine olmazsa ben orgazm olana kadar baska sekılde deva edıcez tmm dedi :) kocacaıgım artık ne dersem tmm dıyo

2li tarama testini yaptırdın mı canım?

o zaman iki gün sonra yine tekrarla testini karamsar olma lütfen

KIZLARR TUALETTE KIRMIZILARI GÖRDÜM YOĞUN DEĞİL AMA YARIN DR A GİDEYİM Mİ PTESİ Mİ GİDEYİM

Aman hisse girme günün gelsin geçsin sonra testle kontrol edersin çünkü kimisinin 3 ay koruyor yani 3 ay bekleme sonra beklentiye gir bu arada olursa süpriz olur :)
öyle mi diyosun ayy içime kurt düştü şimdi ama inşallah süpriz olur dimiii

Yarin gidebileceksen git canim pazartesi 5. Gunun belki gec olur
KAn tahlilimde erken bakıldığından yada geç döllenme olduğundan hamile olduğumu anlamamışlardı. Eğer içinde kuşku varsa 10 gün bekle tekrarlat bende gebelik yok dendi yanılmıyorsam 10 gün sonra kandaki değer 5104 çıkmıştı. O arada bebek yok dendiği içinde kullanmamam gereken tüm ilaçları da kullanmıştım maalesef

o zaman iki gün sonra yine tekrarla testini karamsar olma lütfen
Yani asagilarda bisi var bn eminim de ya bebek ya kist onu kestiremiyorum.. Dun Esim senin gogusler buyumus dedi bktim hakkaten ole.. Bi de ustune ruyamda gogsum asiri buyumus sut geliyordu dokununca..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…